Dr. Robert Malone az nRNS vakcina technológia feltalálója:

"Ezek a genetikai vakcinák károsíthatják a gyermekeit. Károsíthatják az agyukat, a szívüket, az immunrendszerüket és a jövőbeni gyermekvállalási képességüket. És sok ilyen típusú károsodás nem javítható."

Ezek az én igazságaim, és úgy gondolom, hogy magától értetődőek.
Robert W Malone MD, MS
(Kivonatok a henrymakow.com oldalról)

Most a kétségbeesés megdöbbentő jeleit látjuk globalista, korporatista ellenfeleink részéről. A davosi párt inkompetenciája mindenki számára nyilvánvalóvá válik.

1) Most először láthatjuk világosan, hogy hajlandóak és képesek összejátszani a Szilícium-völgydel, hogy fegyverként használják ellenünk a bankrendszert.

10 millió amerikai dollár elvétele egy politikai adománygyűjtő kampányból olyan dolog, amit a legtöbben el sem tudtunk volna képzelni két évvel ezelőtt.

Ez nyilvánvalóan visszafelé sült el, mert mindenki számára nyilvánvalóvá vált, hogy a kormány, az informatikai szektor és a bankok között természetellenes koordináció van.

És most már közvetlen videóbizonyítékunk is van erre az összejátszásra a hírhedt Zoom-hívás felvételéről, amely a kormány és Ottawa polgármesterének részvételét dokumentálja.

2) A cenzúra fokozódik, és ellenfeleink már nem igazán próbálják igazolni.

 

A Joe Rogan elleni támadások valóban kétségbeesett cselekedetek.

Észak-Amerika legkedveltebb médiaikonját támadni annyi hátulütője van, és ismét azt mutatja, hogy koordinálnak.

TUDTAD, HOGY A SPOTIFY ÉS A MODERNA UGYANAZZAL AZ ELSŐ SZÁMÚ BEFEKTETŐVEL OSZTOZIK? A "BAILEY GIFFORD" VAGYONKEZELŐ MINDKÉT CÉG 11,5%-ÁT BIRTOKOLJA.

És most már tudjuk, hogy Neil Youngnak pénzügyi összeférhetetlensége van, mert a nagy befektetési bank birtokolja a dalkatalógusának pénzügyi jogainak mintegy felét.

Ez a stratégia visszafelé sül el - Joe Rogan még mindig erős, a központi gyógyszer- és bankrendszer pedig jobban utálja, mint valaha. Neil Youngnál több kell ahhoz, hogy Joe Rogan leálljon.

3) Ezek az összeesküvők annyira kétségbeesettek, hogy most szó szerint arra kérték az amerikai védelmi minisztériumot, hogy kövessen el bűncselekményt; változtassák meg a Védelmi Orvosi Epidemiológiai Adatbázis adatait.

Hülyeség, hogy ezt már kiadták - és most az orvostársadalom tanulmányozza. RAJTAKAPTÁK ŐKET, HOGY UTÓLAG VÁLTOZTATTÁK MEG AZ ADATOKAT. Szerintem ez büntetőjogi vizsgálatot érdemel.

Ez is visszafelé fog elsülni, mert most az emberek személyesen lelepleződtek, és szerintem el fognak menekülni a hegyekbe, vagy bejelentőkké válnak. Úgy hallottam, hogy Thomas Renz ügyvédet elárasztják az új bejelentő keresetekkel és információk közzétételével.

4) Itt az ideje, hogy véget vessenek a FAKE vészhelyzeti hatásköröknek, amelyeket az alkotmányos és természetes jogaitok felfüggesztésére használtak.

 

Nincs szükségállapot. A COVID-19 gyógyítására irányuló kezelési stratégiákat újrahasznosított gyógyszerek felhasználásával 2020 márciusára fedezték fel. Az Omicron nem gyilkos. A cenzúrának véget kell vetni.

Dr. Mattias Desmet "A totalitarizmus pszichológiája" című, mélyen tudományos könyvéből olvastam -

"Az alternatív hangokat egy valóságos Igazságügyi Minisztérium bélyegzi meg, amely tele van "tényellenőrzőkkel". A szólásszabadságot a cenzúra és az öncenzúra különböző formái korlátozzák; az emberek önrendelkezési jogát kényszeroltási stratégiák sértik, amelyek eddig elképzelhetetlen társadalmi kirekesztést és szegregációt kényszerítenek a társadalomra."

Most pedig térjünk rá az integritásra, az emberi méltóságra és a közösség fontosságára.

Az integritás az igazság iránti elkötelezettség, abban, amit mondunk, ahogyan élünk és ahogyan másokkal bánunk.

Szent Ágoston, a római katolikus egyház doktora híres mondása:

"Az igazság olyan, mint az oroszlán. Nem kell megvédened. Engedd szabadon. Meg fogja védeni magát."

GYERMEKEINKKEL KAPCSOLATBAN

Bár orvos vagyok, aki mélyen elkötelezett a hippokratészi eskü mellett, mindenekelőtt férj, apa és nagyapa vagyok.

Ha másért nem is, de a gyermekeinket nevelnünk és védenünk kell. Ez az első feladat. Ez az önök feladata. Ez a munkám. Nem az ő dolguk, hogy megvédjenek minket. És az elmúlt két év során társadalmunk és közegészségügyi válaszaink nem védték meg őket. Sok dolog, amit a közegészségügyi rendszerünk megkövetelt tőlünk, hogy tegyünk a gyermekeinkkel, közvetlenül ártott nekik.

 

Az önkárosítás, az öngyilkosság és a kábítószerrel való visszaélés a gyermekek körében világszerte elterjedt. A szorongás, a zaklatás, a megfélemlítés, a kényszerítés normává vált. A nagyon fiatalon mért IQ csökkent. Az alapvető gyermekkori elmaradások könnyen mérhetők. A gyermekek fizikai károsodása pedig abból ered, hogy genetikai vakcinákat adnak be nekik, hogy megvédjék az időseket egy vírustól.

Szülőként végső soron az Ön felelőssége, hogy megvédje gyermekeit. Ha ezek a genetikai vakcinák kárt okoznak nekik, akkor Önnek kell gondoskodnia róluk. És ezt a terhet az ön és az ő életük hátralévő részében ön fogja viselni. Átlagosan minden kétezer és minden háromezer gyermek közül egy, aki megkapja ezeket a vakcinákat, rövid távon kórházba kerül vakcina okozta károsodással. Csak az idő múlásával fogjuk megtudni, hogy milyen hosszú távú károk keletkezhetnek. A vakcinák nem védik meg gyermekeinket attól, hogy megfertőződjenek az omikronnal, és nem akadályozzák meg, hogy a fertőzött gyermekek megfertőzzenek másokat. Ezzel szemben a gyógyszergyártó cégek és a kormány szinte teljes mértékben védve vannak az általuk okozott károktól. Ha az Ön gyermeke károsodik ezektől a vakcináktól, Ön egyedül marad mind a gyászával, mind az ellátás terhével.

Ezek a genetikai vakcinák károsíthatják az Ön gyermekeit. Károsíthatják az agyukat, a szívüket, az immunrendszerüket és a jövőbeni gyermekvállalási képességüket. És sok ilyen típusú károsodás nem javítható.

Ezért kérem Önöket, tájékozódjanak a lehetséges kockázatokról, hogy gyermekeiket károsíthatják ezek a kísérleti gyógyászati termékek. Ne hagyják, hogy bárki megmondja, mit tegyenek. Gondolkozzanak saját maguk. Mert az Ön felelőssége, hogy megvédje és nevelje őket. Ha károsodnak, semmilyen regionális hatóság, semmilyen kormányzati közegészségügyi tisztviselő, semmilyen televíziós orvos nem lesz ott, hogy segítsen Önnek. Neked, a családodnak és a gyermekednek magadnak kell majd cipelned a terhet.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/dr-robert-malone-a-globalistak-egyre-ketsegbeesettebbek