2021. április 12., hétfő

Dr. Derek Knauss: A COVID hamis; Betegek valójában „A” vagy „B” influenzával fertőzöttek

 

Klinikai laboratóriumi kutató vagyok, a COVID-19 hamis, ébredj fel Amerika!

PhD fokozatom van virológiából és immunológiából.

Klinikai laboratóriumi tudós vagyok, és teszteltem 1500 „feltételezett” pozitív Covid 19 mintát, amelyeket itt gyűjtöttünk, S. Kaliforniában.

Amikor laboratóriumi csapatommal elvégeztük a tesztelést Koch posztulátumain és megfigyelésén keresztül SEM (pásztázó elektronmikroszkóp) alatt, az 1500 minta egyikében sem találtunk NO Covid-ot.

Azt találtuk, hogy az 1500 minta mindegyike többnyire influenza A, néhány pedig influenza B volt, de egyetlen Covid eset sem volt, és nem használtuk a BS PCR tesztet.

Ezután a fennmaradó mintákat elküldtük Stanfordba, Cornellbe és néhány kaliforniai egyetem laboratóriumába, és ugyanazokat az eredményeket találták, mint mi, NO COVID. Megállapították az A és B influenzát.

Ezután mindannyian beszéltünk a CDC-vel, és életképes mintákat kértünk a COVID-től, amelyeket a CDC szerint nem tudtak megadni, mivel nincsenek mintáik.

Minden kutatási és laboratóriumi munkánkkal most határozott következtetésre jutottunk, hogy a COVID 19 képzeletbeli és fiktív volt.

Az influenzát   „Covid” -nek hívták, és a 225 000 halott nagy része olyan társbetegségek miatt halt meg, mint a szívbetegségek, a rák, a cukorbetegség, az emphysema stb. Ezután influenzát kaptak, amely tovább gyengítette immunrendszerüket, és meghaltak.

Még nem találtam egyetlen életképes mintát a Covid 19-ről. Mi, a 7 egyetemen, amelyek laboratóriumi vizsgálatokat végeztek ezen 1500 mintán, most bepereljük a CDC-t Covid 19 csalás miatt. A CDC még nem küldött nekünk egyetlen életképes, izolált és tisztított Covid 19 mintát. Ha nem tudnak vagy nem tudnak életképes mintát küldeni nekünk, azt mondom, hogy nincs Covid 19,  ez fiktív.

A négy kutatási cikk, amely leírja a Covid 19 vírus genomiális kivonatait, soha nem volt sikeres a minták izolálásában és tisztításában. A Covid 19-re írt mind a négy tanulmány csak kis RNS-biteket ír le, amelyek csak 37-40 bázispár hosszúak voltak, ami NEM VÍRUS. A vírusgenom tipikusan 30–40 000 bázispár.

Bármennyire is Covid állítólag mindenhol jelen van, hogy lehet, hogy egyetlen laboratóriumi világszerte senki sem izolálta és nem tisztította meg teljes egészében ezt a vírust? Ez azért van, mert soha nem találták meg igazán a vírust, csupán RNS apró darabokat találtak, amelyeket egyébként soha nem azonosítottak vírusként.

Tehát amivel foglalkozunk, az csak egy újabb influenza-törzs, mint minden évben, a COVID 19 nem létezik, és fiktív.

Úgy gondolom, hogy Kína és a globalisták ezt a COVID-átverést (az új vírusnak álcázott influenza) szervezték, hogy globális zsarnokságot és globális rendőri totalitárius megfigyelő államot hozzanak létre, és ez a cselekmény hatalmas választási csalást tartalmazott Trump megdöntésére.

Dr. Derek Knauss klinikai laboratóriumi szakember, aki a virológiával és az immunológiával foglalkozik. Dél-Kaliforniában van.

https://besthirdetes.hu/tudasfa/a-covid-hamis-betegek-valojaban-a-vagy-b-influenzaval-fertozottek.html

A vakcinával kapcsolatos káros egészségügyi események ingoványos kórházi sürgősségi osztályai

 

Ne feledje a jelentés forrását: ez  az újság a Corporate Media Matrix nagy részét képezi, együttműködve a Covid Terror építészeivel, és lényegében a bolygó civilizációja elleni globális támadás propaganda ága.

Bármennyire komoran mondják is, nagyon nagy az esély arra, hogy sokkal rosszabb a helyzet.

Ez a hír akkor jött, amikor egy Londonban dolgozó NHS-orvos  azt írja a BMJ-ben, hogy a vaxra adott mellékhatások hogyan "veszik ki az egész csapat orvosi személyzetét".

Tehát mostanában olyan betegek fordulnak elő, akik nemkívánatos reakcióktól szenvednek, és kórházakba kerülnek, amikor a saját személyzetüket a vakság is elkeseríti!

Ekkor van a legvalószínűbb kilátás arra, hogy az NHS-t végül is el fog borulni, nem a pirospozsgás vírustól, hanem a kísérleti vak cinák és ál-vaksoktól, amelyeket ez a bugyuta és gyilkossági szempontból felelőtlen, önkényes neandervölgyiek kormánya váltott ki.

És ezek a pszichopaták mégis előrébb kovácsolódnak, nyilvánvalóan mániás megszállottságtól vezérelve, minél több állampolgár testébe juttatva ezeket a dolgokat.

Nem emlékszem arra, hogy a múltban történt volna valami ilyesmi: olyan vakcina, amely az ingovány kórházak elég súlyos mellékhatásainak szinte azonnali fellendülését eredményezte.

Ez nem tesz jót ezen kísérleti szerek egészségre, termékenységre, hosszú élettartamra stb. Gyakorolt ​​közép- és hosszú távú hatásainak.

Az A&E osztályokat elárasztották az AstraZeneca vakcina mellékhatásait mutató betegek

Az A&E osztályokat elárasztják azok az emberek, akiknél az AstraZeneca oltásból enyhe mellékhatások léptek fel, miközben a döfés  vérrögképződést okoz .

A sürgősségi orvosok azt mondták az Egészségügyi Szolgálat Journalnak (HSJ), hogy egyre több ember jelentkezik az A&E egységeknél az oltások után.

Néhányuknak a háziorvosok azt tanácsolják, hogy menjenek kórházba.

Dr. Katherine Henderson, a Sürgősségi Orvostudományi Főiskola elnöke megerősítette, hogy a Guardian esetében ez a helyzet.

- Ez mindenképpen egy dolog - mondta a nő

- Angliai kollégái jelentik ezt. Valamennyi A&E osztályon növekszik azon emberek számában, akik az AstraZeneca oltás beadása után jelentik a tüneteiket.

"Olyan embereket látunk, akiknek enyhe és tartós fejfájása van, de akik egyébként jól vannak."

Dr. Henderson hozzátette, hogy a sürgősségi osztályok és a háziorvosok "sok kérdést kapnak", és úgy gondolja, hogy ez "a lakosság érthető reakciója".

Az A&E egyik tanácsadója a HSJ-nek elmondta: „Láttuk, hogy hatalmas számú AstraZeneca döfés-okozta fejfájással jöttek be, és mint minden [sürgősségi osztály], mi is megküzdünk azzal, hogy összegyűjtsünk néhány útmutatást, hogy észszerűen csökkentsük a vizsgálatot igénylő számot. Összegyűjtöttem, hogy néhány egység mennyire küzd ezzel.

Azután következik, hogy a Védőoltási és Védőoltási Vegyes Bizottság (JCVI) úgy döntött, hogy az oltást csak 30 éven felüliekre korlátozza.

Tizenkilenc ember halt meg ritka véralvadásban az Egyesült Királyságban, miután megkapta az oltást.

A világ országai korlátozták a fiatalabb embereken való használatát,  beleértve Ausztráliát és Németországot .

Pénteken az Európai Gyógyszerészeti Hatóság (EMA) közölte, hogy vizsgálatot folytat, miután öt olyan embernél, akinél az AstraZeneca szúrás volt, kapilláris szivárgási szindróma alakult ki.

A ritka állapot azt eredményezi, hogy a vér apró erekből az izmokba szivárog, ami hirtelen vérnyomásesést okozhat. Ha nem kezelik, ez szervi elégtelenséget okozhat.

A szabályozó szerint azonban még nem világos, hogy van-e oksági összefüggés a döfés és a vérbetegségek között.

Forrás: The Evening Standard

https://besthirdetes.hu/tudasfa/a-vakcinaval-kapcsolatos-karos-egeszsegugyi-esemenyek-ingovanyos-korhazi-surgossegi-osztalyai.html

Meglepő: sorban állnak a párizsi diákok

 

Hétvégén több száz diák és más rászoruló állt sorba Párizsban, hogy élelmiszercsomagot kapjanak a Linkee jótékonysági szervezettől. Az eseményre több mint 900 ember regisztrált.

"Franciaországban a bizonytalanság egyre erősebb"

- mondta Julien Meimon, a Linkee élelmiszbank vezetője.

A Linkee egy 2016-ben alapított jótékonysági szervezet, amelynek célja az élelmiszerpazarlás csökkentése az olyan termékek, mint a zöldségek, gyümölcsök és akár a főtt ételmaradékok adományozása a rászorulóknak és diákoknak. Éttermek, élelmiszerboltok és egyéb ételszállítók hálózatára támaszkodik a szervezet, amely megpróbálja azokhoz eljuttatni a megmaradt, kidobásra váró élelmiszert, akiknek a legnagyobb szükségük van rá.

Az Egyesült Királyság Kormánya közzétette a legfélelmetesebb jelentést a Covid vakcinák káros mellékhatásairól.

 

Az Egyesült Királyság kormánya közzétette tizedik jelentését, amelyben kiemelte a Pfizer / BioNTech és az Oxford / AstraZeneca oltások mellékhatásait, amelyek a bevezetés 2020. december 8-i kezdete óta jelentkeztek, és ezen a héten a kormány végül elismerte, hogy az AstraZeneca oltást hibás a vérrögökről szóló jelentésekért, amelyeket a világ országaiban is észleltek, de vajon csak ezért kell aggódnunk?

Az Egyesült Királyság kormányainak jelentéseamelyet itt talál ) összegyűjtötte az adatokat, amelyeket az MHRA Yellow Card Scheme révén március 28-ig adtak meg. Ezen a ponton becslések szerint 10,9 millió első adag Pfizer / BioNTech vakcinát és 19,5 millió első adagot adtak be az Oxfordi Egyetem / AstraZeneca oltásból. Körülbelül 3,7 millió második dózis is volt, amelyek többnyire a Pfizer / BioNTech oltások voltak.

Az   adatok legkorábbi elemzése , amelyet február elején visszahoztunk, azt mutatta, hogy 2021. január 24-ig 49 472 mellékhatás jelentkezett a Pfizer-vakcinával és 21 032 mellékhatás volt az oxfordi vakcinával szemben, 1 arányban minden 333 ember, aki a jabot kapja, súlyos mellékhatásokat szenved.

Megerősíthetjük, hogy kilenc hét leforgása alatt a Pfizer-vakcina bejelentett mellékhatásainak száma március 28-án 124 371-re nőtt. Az oxfordi jab sokkal rosszabbul járt, bár március 29-én döbbenetesen, 419 839 jelentett mellékhatással nőtt, jelenleg 440 871-nél. Ez most azt jelenti, hogy a súlyos mellékhatásban szenvedők jelenlegi aránya azután, hogy az egyik kísérleti Covid vakcina 166 emberből 1-nél áll, azonban úgy gondolják, hogy a mellékhatások csak körülbelül 1% -át jelentik be valójában az MHRA Yellow Card rendszerbe sok ember nem tud a létezéséről.

 

Az MHRA és az Egyesült Királyság kormányának álláspontja az, hogy  "nehéz lehet megkülönböztetni a természetes úton történt eseményeket és a feltételezett mellékhatásokat. Néha ezek az események a kezelt állapot részei lehetnek, nem pedig a vakcina által ”.  Ismételten arra utalva, hogy a mellékhatások jelenlegi aránya összhangban van azzal, amit várhatóan a „be nem oltott” populációban látunk.

Nos, nem értünk egyet abban, hogy nehéz, és abban sem, hogy összhangban van a természetes sebességgel. Ha a nemkívánatos reakciók aránya megegyezett a „nem oltott” populációban várható természetes előfordulási gyakorisággal, akkor azt kellene látnunk, hogy az egyes vakcinák esetében hasonló mennyiségű előfordulás fordul elő, összehasonlítva azzal, hogy hány vakcinát adtak be.

Tehát, ha az MHRA saját becsült számát használjuk, láthatjuk, hogy 2021. március 28-án körülbelül 20 millió adag AstraZeneca vakcinát adtak be. Míg a Pfizer vakcina körülbelül 14 millió első adagját adták be. Ez 43% -os különbséget jelent a két ütés között. Ezért a specifikus reakciók számának és a reakciók teljes számának ugyanazt a különbséget kell tükröznie és 43% körül kell lennie.

De az AstraZeneca vakcina bejelentett mellékhatásainak száma 254,4% -kal magasabb, mint a Pfizer vakcina mellékhatásainak száma, az AstraZeneca 440 871, a Pfizer pedig 124 371. Ez nem utal a „statisztikai normának” megfelelő arányra. nekünk.

Tehát megvizsgáltuk a konkrét reakciókat, hogy kiderüljön, vannak-e komoly okok az aggodalmakra, és ezt találtuk ...

(Felhasználtuk az Egyesült Királyság kormányainak a Pfizer-vakcina elemzési nyomtatványában feltüntetett adatokat ( amelyet itt talál) } + az Oxford-vakcina elemzési nyomtatványát { amely itt található }.

A Pfizer és az AstraZeneca vakcina mellékhatásaként jelentett vérbetegségek száma 2021. március 28-án 6728-ra változik. Ez magában foglalja az olyan betegségeket is, mint a trombocitopénia, ahol a szervezetben alacsony a vérlemezkeszám, a vérrögök mellett bekövetkezett állapot, amelyet a kormány végül elismerett az AstraZeneca oltásnak köszönhető, de természetesen visszafogta. Ennek a betegségnek a súlyos formái spontán vérzéshez vezethetnek a szemből, az ínyből vagy a hólyagból, és halálhoz vezethetnek. Pontosan ez történt a Pfizer vakcina esetében, 29 trombocitopéniás esetet jelentettek, amelyek eddig 1 halált eredményeztek

https://besthirdetes.hu/tudasfa/legfelelmetesebb-jelentes-a-covid-vakcinak-karos-mellekhatasairol.html

Klórozott úszómedencék 30 másodperc alatt megölik a COVID-19-et

 

A londoni Imperial College virológusainak új tanulmánya (2021. április 12.) feltárta, hogy a klórozott úszómedence vize megfelelő körülmények között 30 másodperc alatt inaktiválhatja a COVID-19 vírust. Készítsen videót és tippeket a medencében való társadalmi távolságtartáshoz!



Így már teljes lesz a fenavad bélyegének a megjelenése, hogy mire kell ez a covid átveréssel egybekötött emberek tönkretétele.

 Pentagon tudósai bemutatták a Covid19-et érzékelő microchipet, amit a testbe a bőr alá kell beültetni: https://www.msn.com/en-us/health/medical/pentagon-scientists-invent-microchip-which-senses-covid-19-in-the-body/ar-BB1fy3y7?ocid=msedgntp
Így már teljes lesz a fenavad bélyegének a megjelenése, hogy mire kell ez a covid átveréssel egybekötött emberek tönkretétele.