2022. szeptember 30., péntek

Hülye, vagy aljas felforgató? A kormányok energiaválságot okoznak, elszegényítik saját népüket

 

AZ ALKALMATLANSÁG OLYAN HATALMAS, HOGY NEM LEHET EGYSZERŰ "HOZZÁ NEM ÉRTÉSSEL" MAGYARÁZNI.

A The Conservative Woman kiemelt cikke a Global Warming Policy Foundation (Globális Felmelegedéspolitikai Alapítvány) Alexander Stahel új tanulmányának éleslátó összefoglalóját tartalmazza. Global Warming Policy Foundation.

Egyre világosabbá válik, hogy a nyugati civilizáció válságos méretű energiahiánnyal néz szembe, ami a felforgató frakciók által erősen beszivárgott kormányok idiotizmusának közvetlen következménye.

Az "idiotizmus" talán túlságosan is jótékony szó erre. Az egyenesen szabotázs valószínűleg találóbb kifejezés:

A "klímaváltozás" pszichopsziájának megvásárlása, támogatása és kiterjesztése, amely egy veszélyesen hamis "éghajlati válság" narratívát népszerűsített.

Ennek a hamis narratívának és az ebből fakadó hisztériának megfelelően a meglévő energiatermelés (fosszilis tüzelőanyagok, nukleáris energia stb.) leállításának hobbilovaglása, mielőtt a megfelelő helyettesítést megfelelő mennyiségben be lehetne indítani.

A nem megfelelő helyettesítés kiválasztása és erőltetése a szél- és napenergia formájában, amelyek bár zseniális technológiák, de alkalmatlanok a modern nemzetek hálózatainak energiaellátására.

 

 

A sokkal megfelelőbb helyettesítők, például az atomenergia (különösen a biztonságosabb/tisztább tóriumreaktorok) és a hullám- és árapály-energia folyamatos elhanyagolása vagy figyelmen kívül hagyása.

A szél- és napenergia veszélyes hiányosságainak eltitkolása a nyilvánosság elől. Ennek eredményeképpen, mire ezek nyilvánvalóvá válnak (most), és nem lehet tovább titkolni őket, katasztrófával találjuk magunkat szemben.

Véleményünk szerint a hibák annyira kirívóak és katasztrofálisak, hogy nem magyarázhatók meg a politikusaink és bábkormányzóik "egyszerű ostobaságával".

Ez egy szabotázscselekmény, egy olyan törekvés, amely a szegénységbe taszít és egy egész civilizációt romba dönt.

A károkat természetesen helyre lehet hozni, de a munka néhány évig fog tartani. Tehát a dolgok valószínűleg egy darabig még nehezen fognak menni. De ha összefogunk, vállvetve egymás mellett állunk és közösségként segítünk egymásnak, akkor túljutunk rajta.

Jelenleg az a véleményünk, hogy a kormányunk a legmagasabb szinteken olyan erősen beszivárgott, hogy a megfelelő hangokat fogja megütni, de valójában nagyon keveset fog tenni, hogy komolyan és őszintén kezelje a helyzetet és a benne rejlő nagyon is valós veszélyeket.

És természetesen a nemzet kevésbé tehetős polgárai és a dolgozó termelők lesznek azok, akik viselni fogják a gazdag élősködők és a csúcson lévő buta utópisták által okozott szenvedés fő terhét.

Tehát a gazdag élősködőket, az ostoba utópistákat és kollaboránsaikat el kell majd távolítani az útból, hogy elvégezhessük, amit el kell végezni.

 

 

Amire szükség van, ha olyan emberek kormányoznak bennünket, akiket ez nem érdekel, az a következő:

Egy gyorsprogram az olaj-, gáz- és talán szénenergia mielőbbi visszaállítására.

Olaj, gáz és szén, hogy a nemzet önellátó maradjon, és a műsor folytatódjon, miközben egy gyorsprogramot indítunk, hogy az ország teljes mértékben és bőségesen önellátó legyen az atomenergia és a hullám- és árapályenergia terén. Minél bőségesebbé és ezáltal olcsóbbá tudjuk tenni az energiát, annál inkább megnyitjuk a gazdasági fellendülés és a valódi jólét lehetőségét.

Amint a helyettesítő technológiák beindulnak, a régebbi technológiákat - amennyiben az emberek úgy kívánják - ésszerű módon fokozatosan ki lehet vonni a forgalomból.

Akárhogy is legyen, íme a mindig józan konzervatív nő cikke.

A sötét kontinens: A "zöld" energia őrület hogyan fogja elsötétíteni Európát

Kathy Gyngell

Az európai villamosenergia-hálózat a katasztrófa felé tart - figyelmeztet a Global Warming Policy Foundation új tanulmánya.
Az országok megbízható atomerőműveket és fosszilis tüzelésű erőműveket zárnak be, miközben azt remélik, hogy a különböző hálózatokat összekötő kábelek majd pótolják a hiányt. A tanulmány szerzője, Alexander Stahel svájci árupiaci szakértő szerint azonban ez nem így lesz.

Kifejti, hogy az európai hálózat évek óta a francia és német energiafeleslegre támaszkodik. Mivel azonban mindkét országban leállítják az atomenergiát, és a két ország valószínűleg hamarosan nettó áramimportőrré válik, valamint a szűkös gázkészletekért folyó éles nemzetközi verseny miatt az egész kontinens a skandináv vízenergia és a brit szélerőművek időnkénti többletének megmentésében reménykedik.

 

 

Stahel szerint a számok egyszerűen nem stimmelnek, és figyelmeztet, hogy a fosszilis tüzelőanyagokkal kapcsolatos beruházások korlátozása drámaian ront a helyzeten.

"A fosszilis tüzelőanyagok jelenleg létfontosságúak a világítás fenntartásához, de aláássuk az iparág életképességét" - mondja. "Csak az olaj- és gáziparban évente 300 milliárd dollárnyi újraberuházásra van szükség, csak a jelenlegi termelési szint fenntartásához.

A politikai döntéshozók meggyőződése szerint azonban a termelésbe történő beruházások "megfeneklenek", ezért még ennek az összegnek a felét sem fektetik be.

Stahel szerint Európának egyszerűen el kell fogadnia, hogy szén-dioxid-mentesítési céljai nem teljesíthetők.
Az európai villamosenergia-hálózat - írja - egy modern csoda, a világ legnagyobb szinkron villamos hálózata (a kapcsolt teljesítmény alapján). A hálózat 32 ország 520 millió végfelhasználóját köti össze, köztük több olyan országot, amely nem tagja az EU-nak, például Marokkót és Törökországot. A legfontosabb, hogy "fizikára épül, nem ideológiára".

A hálózaton átfolyó váltakozó áram termelésének meg kell egyeznie a fogyasztással, mivel a villamos energia nagyrészt nem tárolható. Stahel szerint ez az egyszerű tény döntő fontosságú az előttünk álló probléma megértéséhez.

"Annak érdekében, hogy a kínálat Európa-szerte megfeleljen a keresletnek, az elektromos terhelést folyamatosan előre jelzik, akár 15 perces blokkokban, és több ezer termelő pályázik a kereslet kielégítésére.
A hálózati frekvencia a hálózat állapotának legfontosabb mérőszáma. Helyi szinten mérve, de régióközi jelentőséggel bír, ez az első mutatója a kereslet és a kínálat közötti egyensúlyhiánynak."

A frekvenciát nagyon szűk határok között kell tartani; ennek elmulasztása az infrastruktúra károsodásához vagy akár a rendszer teljes leállásához vezethet. A frekvenciaeltérések - incidensek - sokféle okból fordulnak elő, de a szél- és napenergia részarányának növekedésével egyre gyakoribbá váltak.

"A megújuló energiaforrások nem diszpozícionálhatók - teljesítményüket nem lehet percről percre növelni, hogy kielégítsék az ellátási hiányt -, így a hálózat szempontjából megbízhatatlanok. Széles körű elterjedésük hatása jól látható abból, hogy a frekvenciazavarok a 2020-as 33 óráról 2021-re több mint 52 órára nőttek, ami több mint 50 százalékos növekedést jelent egyetlen év alatt.
"Csak 2021-ben az európai hálózatban két súlyos (2-es skálájú) incidens történt, amelyekről a hálózatüzemeltető Entso-e (Európai Villamosenergia-átviteli Rendszerüzemeltetők Hálózata) szakértői testületének végleges magyarázó jelentést kellett készítenie. Az alapprobléma az, hogy az európai hálózat egyre kevésbé képes a kereslet kielégítésére elegendő energiát szolgáltatni".

 

 

Megjegyzi, hogy néhány ország különösen problémás.

Olaszország messze a legsúlyosabb bűnös, mivel az 1990-es években bezárta atomerőműveit, és csak néhány szárazföldi szélerőművet épített, tengeri pedig egyáltalán nem, ezért most szinte teljesen a földgázra támaszkodik, amelynek megbízható ellátását nem sikerült biztosítani.

Ausztria víz- és földgázerőműveket vegyesen használ, de Németországra támaszkodik az egyensúly megteremtésében. Úgy tűnik, hogy az ország vezetői nem vették észre, hogy Németország az elmúlt 20 évben az energiafordulat - a megújuló energiaforrásokra való áttérés, valamint az atomenergiától és a fosszilis tüzelőanyagoktól való eltávolodás - jegyében tevékenykedett.

Magyarország az orosz földgázszállításokra támaszkodik az elektromos hálózat működtetéséhez.

Szlovákiának és Finnországnak legalább sikerült néhány új atomerőművet üzembe helyeznie, de ez nehéz és költséges volt, és a folyamat még nem zárult le.

Hollandia a földgázra támaszkodik, és az ország a hatalmas groningeni gázmezőn ül. A hollandok azonban úgy döntöttek, hogy fokozatosan leállítják az ottani kitermelést, így kiszolgáltatva magukat a nemzetközi LNG (cseppfolyósított földgáz) piacoknak.

Stahel négy nagy rövid távú problémát és egy gigantikus strukturális hosszú távú problémát azonosít, amelyeknek az egész kontinensen riasztaniuk kell a politikai döntéshozókat.

A problémát azonban maguk a politikai döntéshozók jelentik - "az a maroknyi, hatalmi pozícióban lévő ember, aki elkötelezte magát a szén-dioxid-kibocsátás drámai csökkentése mellett", valamint az Európai Bizottság, amely ezeket a kötelezettségvállalásokat olyan jogi kötelezettséggé alakította át, hogy 2030-ig az 1990-es szinthez képest 55 százalékkal kell csökkenteni a kibocsátást - az úgynevezett "Fit for 55" törvények, amelyek olyan mértékű társadalmi változásokat indítanak el, amelyeket nehéz felfogni.

A teljes dokumentum itt olvasható.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/hulye-vagy-aljas-felforgato-a-kormanyok-energiavalsagot-okoznak-elszegenyitik-sajat-nepuket

Az Északi Áramlat 2 megszűnt, Németország egyértelmű recesszió előtt áll

Forrás:
https://www.youtube.com/watch?v=oEkVrsiz0TU

Putyin elítéli a "sátáni" Nyugatot

 

A nyugati média cenzúrázza az igazságot az ukrajnai háborúról. A következőket soha nem fogja látni a (((MSM.)))) Pedig az életünk a tét.

Putyin: „Sátáni” nyugati társadalom „különböző nemű”

Vlagyimir Putyin orosz elnök pénteken nagyszabású beszédében "sátáni", "különböző nemű" társadalomként ítélte el a nyugati társadalmat.

Azt mondta, hogy a Nyugat elfordult a "hagyományos" és "vallásos" értékektől, és megkérdezte a hallgatóságot, hogy akarják-e, hogy "gyermekeiknek nemváltoztató műtéteket ajánljanak fel", ami szerinte Nyugaton gyakori.

Hozzátette, hogy az Egyesült Államokban és az európai országokban "a férfi és a nő mellett a különböző nemek fogalma is létezik".

"Teljes őrület. Tényleg azt akarjuk, hogy ezeket a lealacsonyodáshoz és kihaláshoz vezető perverziókat az iskoláinkban már az általános iskolai osztályoktól kezdve ráerőltessék a gyerekekre, hogy azt mondják nekik, hogy a nőkön és a férfiakon kívül más nemek is léteznek, és felajánlják nekik, hogy alávetik magukat egy nemváltoztató műtétnek? Mindezt akarjuk az országunknak, a gyermekeinknek? Mindez elfogadhatatlan számunkra" - mondta az orosz vezető.

"Az ember ilyen abszolút megtagadása, a hit és a hagyományos értékek megdöntése, és helyettesítése a vallás [jellemzőinek] ellenkezőjével - egyenesen sátánizmussal. A hegyi beszédben Jézus Krisztus a hamis prófétákat elítélve azt mondja: a gyümölcseikről ismeritek meg őket. És ezek a mérgező gyümölcsök nyilvánvalóan emberek. Nem csak a mi országunkban. Magában a Nyugaton is sokan" - mondta Putyin.

 

 

Megkérdezte, hogy az oroszoknak szükségük van-e "olyan fogalmakra, mint a szülő egy és szülő kettő, amelyeket egyes nyugati országokban az "anya" és az "apa" helyett elfogadnak".

Putyin azon az ünnepségen beszélt, amelyen négy ukrajnai régiót annektáltak a Kijev és a Nyugat által illegálisnak, látszat-népszavazásnak minősített szavazássorozatot követően. Putyin azt mondta, hogy Luhanszk, Donyeck, Herszon és Zaporizzsja Oroszországhoz kerül.

Putyin szorosan az ortodox egyházhoz igazodott - amely határozottan elutasítja az azonos neműek kapcsolatát -, és a társadalmi konzervativizmust az orosz politikai és kulturális megújulás narratívájába ágyazta, amelyet most Ukrajna lerohanásának igazolására is felhasználnak.

Rutinszerűen szidja a nyugati liberalizmust, elítélve az úgynevezett törlési kultúrát, valamint a melegek és transzneműek jogainak előmozdítását.

Tavaly azt mondta, hogy "az, hogy a gyerekeket arra tanítják, hogy egy fiúból lehet lány és fordítva", szörnyű és "az emberiség elleni bűncselekmény".

https://www.pokolafoldon.hu/blog/putyin-eliteli-a-satani-nyugatot

Tömeggyilkos Népirtó Fauci 453 ezer dollárt fizetett azért, hogy főemlősöket transzneművé változtasson

 

Hazug Haramia Anthony Fauci nemrég jelentette be, hogy közel negyven év után lemond az NIAID igazgatói posztjáról.

Ez alatt az évtizedes uralkodás alatt a hírhedt orvos átalakította a közegészségügyet. Annak ellenére, hogy 1968-as rezidenssége óta soha nem látott beteget, hét amerikai elnöknek volt az orvosi főtanácsadója.

További eredményei közé tartozik 300 000 férfi megölése a mérgező AIDS-gyógyszerrel, az AZT-vel, beagle-kutyakölykök kínzása és árvák illegális elrablása, hogy emberi kísérleti patkányként használhassa őket. Zsarnok Sátánfatty Fauci bohóckodásai egyre nyilvánvalóbbá váltak a COVID-korszakban. Miközben Amerika állítólag minden idők legsúlyosabb járványát élte át, Antikrisztuskövető Haramia Tony ügynöksége több mint 450 000 dollárt költött arra a kísérletre, hogy majmokat transzneművé tegyen.

Kémiailag kiváltott transzneműség

Mióta Zsarnok Hazug Fauci az NIH-hoz csatlakozott, a pénzek mind komolytalan, mind ördögi projektekbe áramlottak. Tavaly a szövetségi intézmény bizarr kísérleteket végzett főemlősökön. A tisztviselők azt állították, hogy a vizsgálat célja annak megállapítása volt, hogy a transznemű nőknél miért magasabb a HIV-fertőzés aránya. A kutatók hím rhesusmajmokat vettek, és feminizáló hormonterápiás kezeléseket adtak nekik. Minden egyes kísérleti alanyt arra kényszerítettek, hogy egy apró fémdobozban éljen, miközben a technikusok folyamatosan bökdösték a tehetetlen teremtményeket.

 

 

Dr. Katherine Roe idegkutató szerint "egy újabb értelmetlen, pazarló majomkínzási kísérletnek" vagyunk tanúi. Kathy Guillermo, a People for the Ethical Treatment of Animals vezető alelnöke szerint ezek a barbár kísérletek több tízezer majmot öltek meg, és milliárdokba kerültek az adófizetőknek.

Mint a legtöbb dolog az életben, mindig több van annál, mint ami a felszínen látszik. Elgondolkodtató, hogy a tudósok miért használtak majmokat HIV-vizsgálatokhoz, amikor a majmok nem fertőződhetnek meg a HIV-vel. Érdekes módon a Big Pharma egy vagyont keres, amikor az LMBTQ mozgalomról van szó. Becslések szerint egy transznemű gyermekenként 1,3 millió dollár bevétel keletkezik.

A hormonmódosító receptektől kezdve a terapeutákkal való találkozásokon át a számos "nemi megerősítő" műtétig egy jövedelmező új üzletet kovácsoltak. Nem csoda, hogy a nagy márkák miért ugrottak fel a "büszkeség" szekerére. A világ néhány legnagyobb vállalata megváltoztatta logóját, hogy színes szivárványokat tartalmazzon. Nos, kivéve azokat, amelyek Kínában, Oroszországban és a Közel-Keleten próbálják eladni termékeiket.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/fauci-453-ezer-dollart-fizetett-azert-hogy-foemlosoket-transznemuve-valtoztasson

A Facebook arra törekszik, hogy elkerülje a részvények halálspirálját

 

Eközben a felhasználók menekülnek, az eladások visszaesnek

Mark Zuckerbergnek nehéz 2022-es éve van. Személyes vagyona meredeken zuhant, és a közösségi média általában véve falba ütközik. Egyesek ezt "közösségi média fáradtságnak" nevezik, de a felhasználók egyre inkább rájönnek, hogy valóban meg tudnak birkózni a Facebook nélkül is, és ezzel rengeteg stressztől és drámától kímélhetik meg magukat. ⁃ TN szerkesztő

Egy évvel ezelőtt, még mielőtt a Facebook Meta lett volna, a közösségi médiavállalat 1 billió dolláros piaci kapitalizációval rendelkezett, amivel egy maroknyi amerikai technológiai óriással együtt ritkaságszámba ment.

Ma már egészen más a kép. A Meta 2021 szeptemberi csúcspontja óta értékének mintegy kétharmadát veszítette el. A részvény 2019 januárja óta a legalacsonyabb szinten kereskedik, és a harmadik egymást követő negyedévét kétszámjegyű százalékos veszteséggel zárja. Az S&P 500-ban csak négy részvénynek van rosszabb éve.

 

 

A Facebook üzletága hálózati hatásokra épült - a felhasználók elhozták barátaikat és családtagjaikat, akik elmondták a kollégáiknak, akik meghívták a haverjaikat. Hirtelen mindenki egy helyen gyűlt össze. A hirdetők követték őket, és a vállalat ebből származó profitja - amely bőséges volt - biztosította a tőkét a legjobb és legokosabb mérnökök felvételéhez, hogy a körforgás tovább folytatódjon.

A +y jövője, de gyakorlatilag semmit sem tesz ki a közeljövő bevételeiből, és évente több milliárd dollárba kerül az építése.

Zuckerberg elmondta, hogy reményei szerint a következő évtizedben a metaversus "eléri az egymilliárd embert és "több százmilliárd dollárnyi digitális kereskedelemnek ad otthont". A CNBC műsorvezetőjének, Jim Cramernek júniusban azt mondta, hogy a "Sarkcsillag" célja, hogy az évtized végére elérje ezeket a számokat, és a digitális áruk köré "masszív gazdaságot" hozzon létre.

A befektetők nem lelkesednek érte, és ahogyan a részvényeket dobálják, egyes megfigyelők azt kérdőjelezik meg, hogy a lefelé irányuló nyomás valójában egy halál spirál-e, amelyből a Meta nem tud kilábalni.

 

 

"Nem vagyok benne biztos, hogy a Facebooknak van olyan alaptevékenysége, amely már működik" - mondta Laura Martin a Needhamtől, az egyetlen elemző a FactSet által követett 45 elemző közül, aki eladási minősítést adott a részvényre.

Senki sem állítja, hogy a Facebookot a megszűnés veszélye fenyegeti. A vállalat még mindig domináns pozícióban van a mobilhirdetések terén, és az egyik legjövedelmezőbb üzleti modellel rendelkezik a világon. Még ha a nettó nyereség 36%-kal is csökkent a legutóbbi negyedévben az előző évhez képest, a Meta 6,7 milliárd dollár nyereséget termelt, és több mint 40 milliárd dollár készpénzzel és forgalomképes értékpapírokkal zárta az időszakot.

A teljes cikk itt olvasható...

DPR, LPR, Herszon és Zaporozsje régiók csatlakoztak Oroszországhoz

Szeptember 30-án Vlagyimir Putyin orosz elnök aláírta a Donyecki és Luhanszki Népköztársaságok, a volt Herszon és Zaporozsjei terület független államainak vezetőivel az Oroszországhoz való csatlakozásról szóló megállapodásokat.

A ceremóniára a Kreml Szent György-termében került sor. Az ünnepségen részt vett Denisz Puszilin, a DPR vezetője, Leonyid Pasecsnik, az LPR vezetője, Jevgenyij Balickij, a Zaporozsjei Regionális Államigazgatás vezetője és Vlagyimir Szaldo, a Herszon Regionális Államigazgatás vezetője.

Vlagyimir Putyin a kijevi rezsimhez fordult:

"A négy régióban élő emberek örökre a mi polgáraink lesznek. Felszólítjuk a kijevi rezsimet, hogy azonnal szüntesse be a tüzet, vessen véget minden ellenségeskedésnek, térjen vissza a tárgyalóasztalhoz, erre készen állunk. De nem fogunk tárgyalni a donyecki, luganszki, zaporozsjei és herszoni emberek választásáról. Az ő választásuk már megszületett, és Oroszország nem fogja elárulni" - mondta Putyin.

Putyin a kijevi nyugati pártfogókhoz is szólt:

"Milliók tönkretett, kicsavart sorsa. Őket nem érdekli. A lényeg, hogy megkapják a hasznukat. A kapzsiság az igazi oka az Oroszország elleni hibrid háborúnak. Ki akarnak rabolni, lelketlen rabszolgák tömegének akarnak látni bennünket".

"Nekik egyáltalán nincs szükségük Oroszországra, nekünk van rá szükségünk. Oroszország mindig is Oroszország marad. Most is megvédjük értékeinket és hazánkat". Putyin zárta mondandóját.

"Az emberek választása vad haragot vált ki Nyugaton. A Nyugatnak soha nem volt erkölcsi joga a demokrácia szabadságára hivatkozni. Arcátlanul felosztják a világot vazallusaikra és mindenki másra, akiknek a nyugati rasszisták szerint a vadak listájára kell felkerülniük. Egész nemzeteket és államokat bélyegeznek meg. Mi, ha nem rasszizmus, akkor mi a ruszofóbia?"

"Az egész nyugati világrend álságos és képmutató. Az USA az egyetlen ország a világon, amely elpusztított két japán várost, Hirosimát és Nagaszakit - mellesleg precedenst teremtett. <...> Szörnyű nyomot hagyott Korea és Vietnam népeinek emlékezetében. Valójában Németországot és Dél-Koreát még mindig megszállják".

"Ukrajnából kenyeret exportálnak. Hová megy az? Igen, ugyanabba az európai országba. Egy újabb csalás és nyílt megtévesztés."

"Washington egyre több szankciót követel Oroszország ellen, és a legtöbb európai politikus kénytelen egyetérteni. Bár megértik, hogy ez Európa deindusztrializációját fogja eredményezni. Ez nem szolgalelkűség, hanem egyenesen a népek elárulása"."

"Az angolszászok elterelő hadműveletekre tértek át, elkezdték tönkretenni a páneurópai energetikai infrastruktúrát. Ki tette ezt? Aki hasznot húz belőle, az tette."

"Ahhoz, hogy kijussanak az ellentmondások újabb gubancából, meg kell törniük Oroszországot, hogy betömjék a lyukakat. Összeomlásba sodorhatják a rendszert, vagy a "háború mindent igazol" formulát használhatják.

"A neokolonialista rendszer halálra van ítélve. De tulajdonosai a végsőkig ragaszkodni fognak hozzá".

Putyin szerint a világ a forradalmi átalakulások időszakába lépett, ezek alapvetőek, a továbbfejlődés új központjai alakulnak ki, ezek képviselik a világközösség többségét, és készek nem csak az érdekeiket kinyilvánítani és megvédeni.

Szeptember 23-27. között a négy régióban népszavazásokat tartottak. A szavazás eredményeként az emberek igent mondtak arra, hogy az Orosz Föderáció részei legyenek. A népszavazások után e területek vezetői azzal a kéréssel fordultak Putyinhoz, hogy vegyék fel őket Oroszországba. Szeptember 30-án érkeztek Moszkvába, hogy aláírják a dokumentumokat. Szeptember 29-én Vlagyimir Putyin aláírta a Zaporozsjei és a Herszon régió függetlenségét elismerő rendeleteket. Az LPR-t és a DPR-t február 21-én ismerték el független államként.

https://southfront.org/breaking-dpr-lpr-kherson-and-zaporozhie-regions-joined-russia/

Ukrajnának már csak 20 oblasztja maradt..., de meddig... Csernyihivi, Dnyepropetrovszki, Harkovi, Mikolajevi, Odesszai, Poltavai, Szumi körzetek még oroszajkú többséggel bírnak

A világ őrületével szemben egyetlen szabályt kell betartani: egy nukleáris háborút nem lehet megnyerni.

 

Senki sem tudja biztosan, hogy mi történt azokkal a radioaktív forrásokkal, amelyek a szovjet időkben Ukrajna rendelkezésére álltak. " Sok szovjet korabeli radioaktív forrás nincs senki radarján, még Ukrajnában sem " - riogat Vitalij Fedcsenko, a Stockholmi Nemzetközi Békekutató Intézet nukleáris biztonsági szakértője. Ukrajnában sok radioaktív forrás van, háborús időkben rendkívül érzékeny anyagok, olyan anyagok, amelyek elcsábíthatják azokat, akik az Oroszország és Ukrajna közötti konfliktust fel akarják gyorsítani, és nukleáris forgatókönyvvé akarják változtatni.

A Szovjetunió összeomlásával, 1991-ben Ukrajna mintegy 5000 nukleáris robbanófej felett rendelkezett a stratégiai és taktikai fegyverek között, ami a világ harmadik legnagyobb nukleáris arzenálja Oroszország és az Egyesült Államok után. Egy bizonyos belső ellenállás rovására az ország kezdettől fogva a denuklearizációt választotta, az 1994 decemberi Budapesti Memorandummal összhangban. 1996 júniusára minden nukleáris fegyvert (és vektorát) leszereltek vagy átadtak Oroszországnak.

A szakértők azonban még ma is több ezer olyan helyszínt számolnak össze Ukrajnában, amelyek radiológiai anyagokat tartalmaznak. Ezen anyagok többsége az ukrán nukleáris szabályozó hatóság felügyelete alatt áll. De a legtöbb, ezekben az esetekben nem elég. Mert a nukleáris opció a konfliktus kezdete óta a kockázatok listájának élén áll, Moszkva és Kijev egymást vádolja azzal, hogy piszkos bombát használnak, olyan bombát, amelynek robbanóanyaga nukleáris anyagokkal szennyezett.

Egy olyan forgatókönyv, amely könnyen kicsúszhat az ellenőrzés alól. Ezért a közösségi csatornákon gyűjtött információk nagy aggodalomra adnak okot. A Telegram nem mindig megbízható forrás, de már napok óta keringenek olyan pletykák, amelyek szerint a kijevi hatóságok a konfliktusban felhasználandó piszkos bomba építésének előkészületeiről beszélnek.

Az ukrán telegram-csatornákon a következő információ jelent meg: "Az elnöki adminisztrációban dolgozó forrásunk azt mondta, hogy az elnöki hivatal kész piszkos atombombát kész készíteni Oroszország elrettentésére. Bankovában már felállítottak egy főhadiszállást atomtudósokkal és katonatisztekkel, akik sürgősen felkészítik a nukleáris fegyver kifejlesztésére szolgáló csapatot".

Ez csak propaganda, vagy van benne valami igaz? Lehetetlen biztosan megmondani. De egy ilyen akció következményei, ha valaha is igaz lenne, elképzelhetetlenek lennének az egész bolygó számára. Nem sokat számít, hogy ki nyomhatja meg először a nukleáris gombot: nem számít, hogy taktikai eszközről vagy piszkos bombáról van-e szó.

Egy nukleáris támadás a másik fél azonnali reakcióját vonná maga után. A kutatóknak és tudósoknak nincsenek kétségeik. Ez lenne az első lépés az eszkaláció felé. Egy nukleáris háború, még ha regionális kiterjedésű is, olyan hatással lenne az éghajlatra, amely a termés drasztikus csökkenését okozná, és a világ nagy részét éhínségre ítélné, a halálos áldozatok száma pedig néhány százmillió és 5 milliárd között változhatna.

Az európai nukleáris konfliktus következményeiről szóló legfrissebb tanulmányt tavaly írta a New Brunswick-i Rutgers Egyetem. A kutatók hat lehetséges nukleáris konfliktus forgatókönyvét hasonlították össze. A vizsgált hipotézisek egyike éppen az Európa szívében bekövetkező nukleáris összecsapás, amelynek epicentruma az orosz-ukrán határon lenne. A legrosszabb forgatókönyv, amely az USA és szövetségesei, valamint Oroszország közötti konfliktus esetén következne be, 150 millió tonna kormot és globális méretű nukleáris telet eredményezne. A világon az élelmiszerek elérhetőségének csökkenése körülbelül 90%-os lenne, és több mint 5 milliárd ember halna meg az éhezés következményei miatt.

"Összefoglalva, az elhomályosult fény, a globális lehűlés és a nukleáris háborúk utáni valószínűsíthető kereskedelmi korlátozások globális élelmezésbiztonsági katasztrófát jelentenének" - írják a kutatók.

https://southfront.org/nuclear-nightmare-dirty-bomb-alert-and-growing-risk-of-escalation-in-heart-of-europe/

Olaszország új, egy világkormány-ellenes miniszterelnöke csak egy újabb globalista trójai faló?

 

Egy nemrégiben megjelent aloldalon megjelent cikkben Olaszország új miniszterelnökét, Giorgia Melonit úgy mutatták be, mint egy globalizmusellenes keresztes lovagot, aki vehemensen támogatja a családi értékeket és a nemzeti szuverenitást:

De mi van, ha Meloni egyszerűen csak egy újabb WEF bábu "behatoló", aki fordított pszichológiát használ, hogy megnyerje a nemzet szívét és elméjét, miközben a valóságban azért került hatalomra, hogy titokban előmozdítsa a Nagy Újraindítás napirendjét?

https://2ndsmartestguyintheworld.substack.com/p/italys-new-anti-one-world-government

Mi van, ha Meloni csak egy újabb Rockefeller-ügynök és az Aspen Intézetük tagja?

 

 

Érdemes megjegyezni, hogy az Aspen Institute-ot Soros György Nyílt Társadalmak Alapítványa és a Bill & Melinda Gates Alapítvány is odaítélte.

Mi van, ha Meloni tinédzserkora óta vérbeli szocialista volt?

Mi van, ha Meloni az Egy Világkormány támogatója, homoszexuális komikus, aki úgy tesz, mintha hetero házas ember lenne, akit a CIA puccsból a CIA ültetett be, és fegyveres pénzmosó csomópontként működik, amely nem más, mint egy bábu, amely biztosítja, hogy a PSYOP-UKRAINA-HARC a lehető leghosszabb ideig elhúzódjon, miközben súlyosbítja az összes többi különböző szekta pszichopsziáját?

 

 

Gratulálunk a @GiorgiaMeloni és pártjának a választási győzelemhez. Nagyra értékeljük, hogy Olaszország továbbra is támogatja Ukrajnát az orosz agresszió elleni küzdelemben. Várakozással tekintünk az új olasz kormánnyal való gyümölcsöző együttműködés elé.

 

 

Mi van, ha Meloni az Egy Világkormány WEF/UN/CRF apparatchik analógja Pierre Poilievre-nek, Kanada új Konzervatív Pártjának vezetőjének?

https://2ndsmartestguyintheworld.substack.com/p/addendum-ii-canada-pierre-poilievre

Mi van, ha Pierre Poilievre-hez hasonlóan Olaszország új miniszterelnöke is támogatta a drákói PSYOP-19 mandátumokat, és a COVID-19 útleveleket és a hozzájuk kapcsolódó Digitális Zöld Útlevelet, ami nem más, mint a teljes értékű szociális hitelpontok előfutára?

 

 

Giorgia Meloni a digitális zöld tanúsítványról: "Mi voltunk az elsők, akik támogattuk. Reméljük, hogy minél hamarabb minden európai államban elfogadják."

 

 

Ebben az összefüggésben fontos megjegyezni, hogy 2021 őszén Olaszország bejelentette, hogy minden köz- és magánszektorban dolgozónak rendelkeznie kell egy QR-kóddal ellátott Digitális Zöld Igazolvánnyal, amely tartalmazza a teljes oltás, a COVID-19-ből való friss felépülés vagy a 48 órán belüli negatív teszt bizonyítását. Meloni teljes mértékben e mögött az átverés mögött állt.

 

 

Egy azóta törölt tweetjében Meloni azt írta:

Az oltóanyagokkal kapcsolatban alázattal kell bíznunk a tudományos közösségben. Szerintem hiba lenne visszalépni. Ez egy olyan téma, amivel nem szabad ideológiai szinten foglalkozni: hagyjuk, hogy azok döntsék el, akik hozzáértők, hogy mely oltások szükségesek és kötelezőek.

Mi lenne, ha egy olyan pszichopata szektaaktivista, mint Hillary Clinton támogatna egy olyan "fasisztát", mint Meloni?

Hillary Clinton Giorgia Meloniról: "Nem tudok róla sokat, de... ha egy nőt államfővé választanak, az előrelépést jelent"

 

 

Mi van, ha Meloni minden, csak nem jobboldali konzervatív?

Mi van, ha ő nem más, mint a WEF és az ENSZ trójai falova?

A mai világban semmi sem az, aminek látszik.

Most, hogy világszerte oly sok ember van az Egy Világkormány és az ENSZ és a WEF eszközei nyomában, tökéletes értelme lenne a beszivárgók egy új generációjának kinevelése, akik minden helyes dolgot elmondanának a kezelőik ellen, miközben azok folytatják a Nagy Újraindítást.

Legyetek óvatosak.

Ellenőrizzetek.

NEM engedelmeskedni.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/olaszorszag-uj-egy-vilagkormany-ellenes-miniszterelnoke-csak-egy-ujabb-globalista-trojai-falo