Hazug Haramia Anthony Fauci nemrég jelentette be, hogy közel negyven év után lemond az NIAID igazgatói posztjáról.

Ez alatt az évtizedes uralkodás alatt a hírhedt orvos átalakította a közegészségügyet. Annak ellenére, hogy 1968-as rezidenssége óta soha nem látott beteget, hét amerikai elnöknek volt az orvosi főtanácsadója.

További eredményei közé tartozik 300 000 férfi megölése a mérgező AIDS-gyógyszerrel, az AZT-vel, beagle-kutyakölykök kínzása és árvák illegális elrablása, hogy emberi kísérleti patkányként használhassa őket. Zsarnok Sátánfatty Fauci bohóckodásai egyre nyilvánvalóbbá váltak a COVID-korszakban. Miközben Amerika állítólag minden idők legsúlyosabb járványát élte át, Antikrisztuskövető Haramia Tony ügynöksége több mint 450 000 dollárt költött arra a kísérletre, hogy majmokat transzneművé tegyen.

Kémiailag kiváltott transzneműség

Mióta Zsarnok Hazug Fauci az NIH-hoz csatlakozott, a pénzek mind komolytalan, mind ördögi projektekbe áramlottak. Tavaly a szövetségi intézmény bizarr kísérleteket végzett főemlősökön. A tisztviselők azt állították, hogy a vizsgálat célja annak megállapítása volt, hogy a transznemű nőknél miért magasabb a HIV-fertőzés aránya. A kutatók hím rhesusmajmokat vettek, és feminizáló hormonterápiás kezeléseket adtak nekik. Minden egyes kísérleti alanyt arra kényszerítettek, hogy egy apró fémdobozban éljen, miközben a technikusok folyamatosan bökdösték a tehetetlen teremtményeket.

 

 

Dr. Katherine Roe idegkutató szerint "egy újabb értelmetlen, pazarló majomkínzási kísérletnek" vagyunk tanúi. Kathy Guillermo, a People for the Ethical Treatment of Animals vezető alelnöke szerint ezek a barbár kísérletek több tízezer majmot öltek meg, és milliárdokba kerültek az adófizetőknek.

Mint a legtöbb dolog az életben, mindig több van annál, mint ami a felszínen látszik. Elgondolkodtató, hogy a tudósok miért használtak majmokat HIV-vizsgálatokhoz, amikor a majmok nem fertőződhetnek meg a HIV-vel. Érdekes módon a Big Pharma egy vagyont keres, amikor az LMBTQ mozgalomról van szó. Becslések szerint egy transznemű gyermekenként 1,3 millió dollár bevétel keletkezik.

A hormonmódosító receptektől kezdve a terapeutákkal való találkozásokon át a számos "nemi megerősítő" műtétig egy jövedelmező új üzletet kovácsoltak. Nem csoda, hogy a nagy márkák miért ugrottak fel a "büszkeség" szekerére. A világ néhány legnagyobb vállalata megváltoztatta logóját, hogy színes szivárványokat tartalmazzon. Nos, kivéve azokat, amelyek Kínában, Oroszországban és a Közel-Keleten próbálják eladni termékeiket.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/fauci-453-ezer-dollart-fizetett-azert-hogy-foemlosoket-transznemuve-valtoztasson