Egy nemrégiben megjelent aloldalon megjelent cikkben Olaszország új miniszterelnökét, Giorgia Melonit úgy mutatták be, mint egy globalizmusellenes keresztes lovagot, aki vehemensen támogatja a családi értékeket és a nemzeti szuverenitást:

De mi van, ha Meloni egyszerűen csak egy újabb WEF bábu "behatoló", aki fordított pszichológiát használ, hogy megnyerje a nemzet szívét és elméjét, miközben a valóságban azért került hatalomra, hogy titokban előmozdítsa a Nagy Újraindítás napirendjét?

https://2ndsmartestguyintheworld.substack.com/p/italys-new-anti-one-world-government

Mi van, ha Meloni csak egy újabb Rockefeller-ügynök és az Aspen Intézetük tagja?

 

 

Érdemes megjegyezni, hogy az Aspen Institute-ot Soros György Nyílt Társadalmak Alapítványa és a Bill & Melinda Gates Alapítvány is odaítélte.

Mi van, ha Meloni tinédzserkora óta vérbeli szocialista volt?

Mi van, ha Meloni az Egy Világkormány támogatója, homoszexuális komikus, aki úgy tesz, mintha hetero házas ember lenne, akit a CIA puccsból a CIA ültetett be, és fegyveres pénzmosó csomópontként működik, amely nem más, mint egy bábu, amely biztosítja, hogy a PSYOP-UKRAINA-HARC a lehető leghosszabb ideig elhúzódjon, miközben súlyosbítja az összes többi különböző szekta pszichopsziáját?

 

 

Gratulálunk a @GiorgiaMeloni és pártjának a választási győzelemhez. Nagyra értékeljük, hogy Olaszország továbbra is támogatja Ukrajnát az orosz agresszió elleni küzdelemben. Várakozással tekintünk az új olasz kormánnyal való gyümölcsöző együttműködés elé.

 

 

Mi van, ha Meloni az Egy Világkormány WEF/UN/CRF apparatchik analógja Pierre Poilievre-nek, Kanada új Konzervatív Pártjának vezetőjének?

https://2ndsmartestguyintheworld.substack.com/p/addendum-ii-canada-pierre-poilievre

Mi van, ha Pierre Poilievre-hez hasonlóan Olaszország új miniszterelnöke is támogatta a drákói PSYOP-19 mandátumokat, és a COVID-19 útleveleket és a hozzájuk kapcsolódó Digitális Zöld Útlevelet, ami nem más, mint a teljes értékű szociális hitelpontok előfutára?

 

 

Giorgia Meloni a digitális zöld tanúsítványról: "Mi voltunk az elsők, akik támogattuk. Reméljük, hogy minél hamarabb minden európai államban elfogadják."

 

 

Ebben az összefüggésben fontos megjegyezni, hogy 2021 őszén Olaszország bejelentette, hogy minden köz- és magánszektorban dolgozónak rendelkeznie kell egy QR-kóddal ellátott Digitális Zöld Igazolvánnyal, amely tartalmazza a teljes oltás, a COVID-19-ből való friss felépülés vagy a 48 órán belüli negatív teszt bizonyítását. Meloni teljes mértékben e mögött az átverés mögött állt.

 

 

Egy azóta törölt tweetjében Meloni azt írta:

Az oltóanyagokkal kapcsolatban alázattal kell bíznunk a tudományos közösségben. Szerintem hiba lenne visszalépni. Ez egy olyan téma, amivel nem szabad ideológiai szinten foglalkozni: hagyjuk, hogy azok döntsék el, akik hozzáértők, hogy mely oltások szükségesek és kötelezőek.

Mi lenne, ha egy olyan pszichopata szektaaktivista, mint Hillary Clinton támogatna egy olyan "fasisztát", mint Meloni?

Hillary Clinton Giorgia Meloniról: "Nem tudok róla sokat, de... ha egy nőt államfővé választanak, az előrelépést jelent"

 

 

Mi van, ha Meloni minden, csak nem jobboldali konzervatív?

Mi van, ha ő nem más, mint a WEF és az ENSZ trójai falova?

A mai világban semmi sem az, aminek látszik.

Most, hogy világszerte oly sok ember van az Egy Világkormány és az ENSZ és a WEF eszközei nyomában, tökéletes értelme lenne a beszivárgók egy új generációjának kinevelése, akik minden helyes dolgot elmondanának a kezelőik ellen, miközben azok folytatják a Nagy Újraindítást.

Legyetek óvatosak.

Ellenőrizzetek.

NEM engedelmeskedni.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/olaszorszag-uj-egy-vilagkormany-ellenes-miniszterelnoke-csak-egy-ujabb-globalista-trojai-falo