A nyugati média cenzúrázza az igazságot az ukrajnai háborúról. A következőket soha nem fogja látni a (((MSM.)))) Pedig az életünk a tét.

Putyin: „Sátáni” nyugati társadalom „különböző nemű”

Vlagyimir Putyin orosz elnök pénteken nagyszabású beszédében "sátáni", "különböző nemű" társadalomként ítélte el a nyugati társadalmat.

Azt mondta, hogy a Nyugat elfordult a "hagyományos" és "vallásos" értékektől, és megkérdezte a hallgatóságot, hogy akarják-e, hogy "gyermekeiknek nemváltoztató műtéteket ajánljanak fel", ami szerinte Nyugaton gyakori.

Hozzátette, hogy az Egyesült Államokban és az európai országokban "a férfi és a nő mellett a különböző nemek fogalma is létezik".

"Teljes őrület. Tényleg azt akarjuk, hogy ezeket a lealacsonyodáshoz és kihaláshoz vezető perverziókat az iskoláinkban már az általános iskolai osztályoktól kezdve ráerőltessék a gyerekekre, hogy azt mondják nekik, hogy a nőkön és a férfiakon kívül más nemek is léteznek, és felajánlják nekik, hogy alávetik magukat egy nemváltoztató műtétnek? Mindezt akarjuk az országunknak, a gyermekeinknek? Mindez elfogadhatatlan számunkra" - mondta az orosz vezető.

"Az ember ilyen abszolút megtagadása, a hit és a hagyományos értékek megdöntése, és helyettesítése a vallás [jellemzőinek] ellenkezőjével - egyenesen sátánizmussal. A hegyi beszédben Jézus Krisztus a hamis prófétákat elítélve azt mondja: a gyümölcseikről ismeritek meg őket. És ezek a mérgező gyümölcsök nyilvánvalóan emberek. Nem csak a mi országunkban. Magában a Nyugaton is sokan" - mondta Putyin.

 

 

Megkérdezte, hogy az oroszoknak szükségük van-e "olyan fogalmakra, mint a szülő egy és szülő kettő, amelyeket egyes nyugati országokban az "anya" és az "apa" helyett elfogadnak".

Putyin azon az ünnepségen beszélt, amelyen négy ukrajnai régiót annektáltak a Kijev és a Nyugat által illegálisnak, látszat-népszavazásnak minősített szavazássorozatot követően. Putyin azt mondta, hogy Luhanszk, Donyeck, Herszon és Zaporizzsja Oroszországhoz kerül.

Putyin szorosan az ortodox egyházhoz igazodott - amely határozottan elutasítja az azonos neműek kapcsolatát -, és a társadalmi konzervativizmust az orosz politikai és kulturális megújulás narratívájába ágyazta, amelyet most Ukrajna lerohanásának igazolására is felhasználnak.

Rutinszerűen szidja a nyugati liberalizmust, elítélve az úgynevezett törlési kultúrát, valamint a melegek és transzneműek jogainak előmozdítását.

Tavaly azt mondta, hogy "az, hogy a gyerekeket arra tanítják, hogy egy fiúból lehet lány és fordítva", szörnyű és "az emberiség elleni bűncselekmény".

https://www.pokolafoldon.hu/blog/putyin-eliteli-a-satani-nyugatot