2022. június 19., vasárnap

Az oltóanyag-szakértők nem szakértők

 

Ez egy szörnyű esszé szörnyű emberekről, akik szörnyű dolgokat tesznek.

Nem hiszem, hogy vannak elég szörnyű szavak ahhoz, hogy igazságot szolgáltassanak egy olyan embernek, aki egy hat hónapos csecsemőnek kísérleti COVID genetikai injekciót ad be. Nem hiszem, hogy a náci koncentrációs orvosok, a legrosszabbak legrosszabbjai, ilyen mélyre jutnának. De az amerikai kormány ezen a héten minden készen áll arra, hogy a csecsemők, kisgyermekek és óvodások ellen a valaha létrehozott legveszélyesebb oltóanyagokkal vadásszon.

Az oltóanyag-szakértők nem szakértők. Ők terroristák, gyógyszeripari terroristák. Az FDA oltóanyagokkal foglalkozó tanácsadó testülete csecsemőmészárosok. Ők a leggonoszabb, legrondább emberek, akik valaha is a Földön jártak. Ők a példa arra, hogy miért kell a modern civilizációnak olyan mélyre süllyednie, hogy az FDA-hoz hasonló szervezetekben dolgozó emberek ne legyenek képesek működni.

El tudtok képzelni egy olyan világot, ahol az FDA oltóanyag bizottsága ismételten megszavazza, hogy az idők végezetéig egyik veszélyes vakcinával a másik után terrorizálják a lakosságot, beleértve a gyerekeket is? Ez a huszonegy orvos a modern orvostudomány ellenségei, akik a bizalmat és az emberek életét rombolják le olyan kísérleti vakcinákkal, amelyeket soha nem lett volna szabad sürgősségi használatra engedélyezni.

Dr. Paul Alexander írja: "Ismételten figyelmeztetem, hogy ezek az injekciók normális, egészséges gyerekeket fognak megölni. Nincsenek megfelelően biztonságosan tesztelve. Ismét figyelmeztetek. A 6 hónapos és 4 éves kor közötti gyermekeinknek egy génszállító platformmal történő beadása nagyon veszélyes. Vakmerő. Nincs erre semmilyen ésszerű indoklás."

 

 

Ezen a héten megkezdik a gyermekek lemészárlását.

Kezdetben csak néhányan fognak meghalni, de a COVID injekciókat kapó csecsemők hosszú távú hatásai fogják alátámasztani a mészárlás szóhasználatomat. Mindig is félelmetes volt bárki számára olvasni az aztékokról, akik foglyok hosszú sorait vezették fel a piramisaik tetejére, hogy kitépjék a szívüket vagy elvágják a nyakukat. A vér a tömeges mészárlási rituálé során végigfolyt a templom lépcsőin.

Az USA ötödik legnagyobb életbiztosító társasága fizetett

163%-kal többet fizetett ki a dolgozó emberek halála esetén.
18-64 éves korig 2021-ben - A teljes kárigény/ellátás 6 MILLIÁRD dollárral nőtt.

Ki hinné el, hogy a modern ember képes ilyen szörnyűségre? Az FDA orvosai, akik épp most szavazták meg a gyermekek injekciózását, bűnös orvosi fenevadak. A terhes nők COVID injekciókkal való megfecskendezésével máris mészárlás történt. A magzatok népirtása. Ezek az orvosok jól értenek a megtévesztéshez. Magukat is becsapják azzal, hogy azt hiszik, jót tesznek, holott ők a gonoszság legrosszabb eszközei.

Az FDA oltóanyagokkal foglalkozó bizottsága most szavazta meg, hogy a csecsemőknek COVID oltásokat adjanak, amelyekre nincs szükségük. Az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) oltóanyagokkal foglalkozó tanácsadó testülete egyhangúlag, 21-0 arányban megszavazta, hogy a Pfizer és a Moderna COVID-19 oltóanyagát csecsemők és kisgyermekek számára ajánlja, mondván, hogy a rendelkezésre álló bizonyítékok összessége azt mutatja, hogy a vakcinák előnyei meghaladják az alkalmazás kockázatait. Természetesen hazudnak, mert nincs semmi előny, és a kockázatok elég magasak ahhoz, hogy ezt előre megfontolt gyilkosságnak nevezzük.

Az Oltóanyagok és Kapcsolódó Biológiai Termékek Tanácsadó Bizottsága (VRBPAC) figyelmen kívül hagyta a szakértők, az oltás károsultjai és egy 17 másik törvényhozót képviselő kongresszusi képviselő kéréseit, hogy állítsák le az engedélyezést, amíg a nemzet legkisebb gyermekei számára a COVID-19 vakcinák biztonságosságával és hatékonyságával kapcsolatos kérdéseket megfelelően meg nem vizsgálják. Nem hallgattak meg senkit és semmit, ami arra utalhatna, hogy ők a fiatalokat kedvelő mészárosok.

 

 

Dr. David Gortler szerint: "Az epidemiológiai bizonyítékok azt mutatják, hogy a csecsemőknek, gyermekeknek és serdülőknek soha nem volt szükségük a COVID-19 vakcinákra, és most sincs rájuk szükségük. A Védőoltási és Immunizációs Vegyes Bizottság (JCVI) szerint 4 millió adagot kell beadni az 5-11 éves gyerekeknek ahhoz, hogy egyetlen intenzív osztályos felvétel megelőzhető legyen. Gyermekenként két adagot feltételezve ez azt jelenti, hogy 2 millió gyermeknek kell kockáztatnia a potenciálisan súlyos mellékhatásokat ahhoz, hogy egyetlen gyermek ne szoruljon intenzív osztályra a COVID-19 miatt."

"Tudom, hogy a COVID és a kisgyermekek halálozási aránya nem lehet rendkívül magas" - mondta Dr. Jay Portnoy, a Missouri állambeli Kansas Cityben található Children's Mercy Hospital gyermekgyógyász professzora. Portnoy szerint "nagyon sok szülő van, aki teljesen kétségbeesetten szeretné megkapni ezt a vakcinát", és szerinte a bizottság "tartozik nekik azzal, hogy megadja nekik a választási lehetőséget". Komolyan kételkednék minden olyan szülő józanságában, aki kétségbeesetten vállalja a kockázatot, hogy drága gyermekét beadja egy kísérleti vakcinával.

Több bizottsági tag, köztük Dr. Paul Offit, a Philadelphiai Gyermekkórház Oltóanyag-oktatási Központjának igazgatója aggodalmakat fogalmazott meg a Pfizer COVID-19 gyermekeknek szánt vakcinájával és azzal kapcsolatban, hogy két adag után milyen minimális védelmet nyújt. Nagy a kockázat, kevés a nyereség. Offit elmondta, hogy továbbra is támogatja a három dózisos kezelés engedélyezését a legfiatalabb korosztályok számára, de várhatóan négy dózisra is szükség lehet. Tudni kell, hogy Offit még a COVID előtt azt mondta, hogy a védőoltás agresszív cselekedet.

 

 

Következtetés

A gyermekorvosok valószínűleg a legarrogánsabbak az összes orvos közül, mert annak kell lenniük, hogy elrejtsék maguk elől a tényt, hogy ártanak fiatal betegeiknek mind a vakcinákkal, mind az antibiotikumokkal, amelyek helyettesíthetők a biztonságos jóddal. Ez a fenti képen látható orvos nemrégiben előbújt a szekrényből, mondván: "Több mint 40 éve találkozom oltássérüléses esetekkel. Júniusban egy boldog, egészséges, majdnem 5 éves kislányról volt szó, akit a szüleinek felzárkóztató programra kellett beírniuk, hogy bejuthasson az óvodába. Ő nem fog óvodába menni. Tolószékben ül, agykárosodott. Az élete tönkrement. Aztán jött egy barátom apja, aki meghalt egy influenza elleni oltás után, és a múlt héten egy 4 éves kisfiú, akit a felzárkóztatási ütemterv autistává tett."

A gyógyszeripari terrorizmus és az orvosi őrület él és virul ebben az őrült világunkban, és modern civilizációnk gerincét képezi. A gyógyszerészeti terrorizmus alapos tanulmányozása azzal jár, hogy az emberiség legsötétebb helyein teszünk egy utazást, és nem véletlen, hogy amikor megtesszük ezt az utat, olyan helyeken találjuk magunkat, ahol orvosok és tudósok együtt dolgoznak, mint a náci Németországban. Ez a téma a pokol legmélyebb pincéibe, a legmélyebb és legsötétebb helyekre visz minket, és egy olyan embertípusba, amely bemocskolja a szépség és a szeretet természetét, egy olyan helyre, ahol minden emberi szív elveszik. A náci orvosok olyan szörnyetegeket tárnak elénk, amelyek láthatatlanok maradtak, örökké háromrészes öltönybe vagy fehér laborköpenybe öltözve, arcukra ragasztott mosollyal, miközben piszkos orvosi munkájukat végzik.


Dr. Mark SircusAC., OMD, DM (P)A természetgyógyászati onkológia professzora, Da Vinci Institute of Holistic Medicine (Da Vinci Holisztikus Orvostudományi Intézet)A keleti és pasztorális orvoslás doktoraA természetes allopátiás orvoslás alapítója

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-oltoanyag-szakertok-nem-szakertok

Finnország akadályokat épít az orosz határon

Finnország rohan a biztonság fokozására Oroszországgal közös határán, hogy megvédje magát a hibrid fenyegetésektől. Attól tartva, hogy Moszkva politikai nyomásgyakorlásra használhatja fel a migránsokat, Helsinki olyan törvénymódosításokat tervez, amelyek megkönnyítenék a szilárdabb kerítések építését Oroszországgal közös 1300 kilométeres keleti határán.

"A gazdaság össze fog omlani" - Itt van 18 jele annak, hogy a gazdasági összeomlás, amire vártunk, már elkezdődött

 

Az írói pályafutásom során még soha nem láttam annyi gazdasági pesszimizmust, mint amennyit most látok.

Az elmúlt néhány hónapban monumentális változás történt a közhangulatban, és mostanra szinte mindenki felismerte, hogy nagyon nehéz gazdasági idők elé nézünk.

Persze még mindig volt néhány gazdasági optimista, akik keresték a reménysugarat, de a Federal Reserve nem hagyott teret az optimizmusnak, amikor szerdán bejelentette az elmúlt 28 év legnagyobb kamatemelését.

Amikor a Fed az 1980-as évek elején agresszíven emelte a kamatokat, az az amerikai történelem egyik legfájdalmasabb recesszióját eredményezte. Sajnos sokan úgy vélik, hogy ami előttünk áll, az még rosszabb lesz.

 

 

A legendás Wall Street-i befektető, Michael Novogratz például nyíltan arra figyelmeztet, hogy "a gazdaság össze fog omlani"...

"A gazdaság össze fog omlani" - mondta a MarketWatchnak. "Nagyon gyors recesszióba fogunk kerülni, és ezt sok mindenben láthatjuk" - tette hozzá.

"A lakáspiac kezd felborulni" - mondta. "A készletek felrobbantak. Több iparágban is vannak elbocsátások, és a Fed megrekedt [abban a helyzetben, hogy] addig kell emelnie [a kamatlábakat], amíg az infláció meg nem fordul."

Novogratznak igaza van, de szerintem pontosabb lenne azt mondani, hogy "a gazdaság már kezd összeomlani". Az alábbi 18 jel arra utal, hogy a várva várt gazdasági összeomlás már megkezdődött...

#1 A részvényárak az elmúlt hetekben zuhantak, és ez azt eredményezte, hogy az Egyesült Államokban közel 3 billió dollárt töröltek a nyugdíjszámlákról...

Az amerikai tőzsdei hullámvölgy, amely medvepiacra taszította az amerikai részvényeket, nem csak az olyan milliárdosok nettó vagyonát csökkenti, mint Elon Musk és Jeff Bezos. Az amerikaiak nyugdíjmegtakarításait is megviseli, és több billió dollár értékét semmisíti meg.

Alicia Munnell, a Boston College Nyugdíjkutató Központjának igazgatója szerint a kiárusítás közel 3 billió dollárt törölt el az amerikai nyugdíjszámlákról. Számításai szerint a 401(k) tervben résztvevők 2021 vége óta mintegy 1,4 billió dollárt veszítettek a számláikról. Az IRA-val rendelkezők - amelyek többsége 401(k) átvezetés - idén 2 billió dollárt veszítettek.

#2 A Dow Jones ipari átlaga csütörtökön több mint egy év óta először esett a lélektanilag fontos 30 000-es határ alá. Ha nem tud visszatérni erre a szintre a következő néhány kereskedési ülésen belül, akkor sok befektető tényleg pánikba fog esni.

#3 A Dow most 19 százalékkal van lemaradva az eddigi csúcsától.

#4 Az S&P 500 24 százalékkal maradt el az eddigi csúcsától.

#5 A Nasdaq 34 százalékkal maradt el az eddigi csúcsától. Gondoljon csak bele egy pillanatra. A Nasdaq értékének egyharmada máris elszállt.

#6 Az összes kriptovaluta értékének kétharmada már elpusztult a piac csúcspontja óta. Tavaly novemberben az összes kriptovaluta összértéke átlépte a hárombillió dolláros határt. Mire ezt a cikket írom, ez a szám kevesebb mint egy billió alá esett.

#7 Ezen a héten 1987 óta a leggyorsabban emelkedtek a jelzáloghitelek kamatai. Mondanom sem kell, hogy ez teljesen tönkre fogja tenni a lakáspiacot...

A Freddie Mac jelzáloghitel-felvásárló csütörtökön közölte, hogy a 30 éves hitelek átlagos kamatlába ezen a héten 5,78%-ra emelkedett 5,23%-ról, ami a legutóbbi a gyors emelkedések sorozatában és a legnagyobb egyhetes ugrás 1987 óta. A kamatláb jóval az egy évvel ezelőtti 2,93% felett van, és 2008 novembere óta a legmeredekebb szintet jelzi.

 

 

#8 A június 12-én véget ért négyhetes időszakban az eladók minden idők legnagyobb százalékban csökkentették otthonaik listaárát.

#9 Az ország egyes részein a lakásárak máris 20 százalékkal csökkentek.

#10 Az egy évvel ezelőtti azonos időszakhoz képest a múlt héten 52,7 százalékkal csökkent a jelzáloghitel-kérelmek száma.

#11 Most tudtuk meg, hogy májusban 14,4 százalékkal csökkent a lakásépítések száma az Egyesült Államokban.

#12 Az új lakások építésére kiadott engedélyek száma 7 százalékkal csökkent májusban.

#13 A nagykereskedelmi árak továbbra is aggasztó ütemben gyorsulnak...

A nagykereskedelmi árak májusban gyors ütemben emelkedtek, miközben az amerikai gazdaságra egyre nagyobb inflációs nyomás nehezedik - jelentette kedden a Munkaügyi Statisztikai Hivatal.

A termelői árindex, amely az áruk és szolgáltatások termelőinek fizetett árakat méri, 0,8%-kal emelkedett a hónapban és 10,8%-kal az elmúlt egy évben. A havi emelkedés összhangban volt a Dow Jones becsléseivel, és megduplázta az áprilisi 0,4%-os ütemet.

#14 Az Atlanta Fed GDPNow nyomkövetője most azt vetíti előre, hogy a második negyedévben 0 százalékos lesz a gazdasági növekedés.

#15 A Philadelphia Fed üzleti indexe 3,3 negatív értéket mutatott júniusban. Ez az első csökkenés a COVID-járvány kezdete óta.

#16 Egy nemrégiben készült felmérés szerint a kisvállalkozók "közel öt évtizede a legborúsabbnak érzik magukat".

#17 Jelenleg az Egyesült Államokban a gyártók 59 százaléka úgy véli, hogy recesszió következik.

#18 A Bloomberg előrejelzése szerint a következő 24 hónapban 98,5 százalék a recesszió valószínűsége.

 

 

De ennek nem így kellett volna történnie.

Tavaly a beszélő fejek a televízióban arról biztosítottak minket, hogy a jólét új aranykora már csak a sarkon van, és hogy a tőzsde a végtelenségig emelkedhet.

Valójában sok beszélő fej olyan dolgokat mondott nekünk, amelyek most visszatekintve teljesen és teljes mértékben nevetségesnek tűnnek.

Vezetőink azt hitték, hogy dacolhatnak a közgazdaságtan törvényeivel, és egy ideig úgy tűnt, hogy a "gazdasági voodoo" működik is.

Az igazság azonban az, hogy minden alkalommal, amikor a konzervdobozba rúgtak, csak tovább súlyosbították a hosszú távú problémáinkat.

Mostanra eljutottunk egy olyan pontra, ahol a közeljövő rendkívül borúsnak tűnik, a hosszú távú kilátások pedig abszolút rémálomszerűek.

Ha sokkal másabb döntéseket hoztunk volna az út során, akkor ma nem állnánk ilyen szörnyű válsággal szemben.

Sajnos, ami megtörtént, megtörtént, és most meg kell innunk a levét azoknak a nagyon ostoba döntéseknek, amelyeket vezetőink hoztak.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-gazdasag-ossze-fog-omlani-a-gazdasagi-osszeomlas-18-jele

Emberek, ideje lenne ennek a mérgezésnek végre véget vetni !

Az USA végül meg fogja támadni Szaúd-Arábiát?

 

Egy évek óta húzódó rossz viszony kicsúcsosodása lesz várható a szaúdiak és a nyugati világ közt, mely még 2017-ben kezdődött, amikor a gengszter-mentalitású, széltoló szaúdi koronaherceg, fittyet hányva a nemzetközi diplomácia alapszabályaira, foglyul ejttette az oda látogató libanoni miniszterelnököt, akit csak francia segédlettel tudtak kiszabaditani, s amivel a szaúdiak magukra haragitottak nemcsak több országot hanem befolyásos embereket a háttérhatalom magasabb köreiből is.  A szaúdi koronahercegre aztán 2018-ban rá is lett húzva a vizeslepedő, a kitalált “Hasogdzsi-gyilkosság”  által, mely soha nem történt meg, kitaláció volt az egész, tökéletesen viszont lerombolta a koronaherceg jóhirnevét a világban.

Hamis ceruzával rajzolta ki azt, amilyen az valójában. Hasogdzsi földi maradványait természetesen azóta se találták meg, mert nem is halt meg, hanem más identitás alatt él tovább, az a hires “Hasogdzsi bemegy az isztambuli szaúdi konzulátus épületébe” c. videó is számitógép által generált hamisitvány volt. Az egész török-amerikai összefogással lett kivitelezve, amikor a szaúdiak 2018-ban nem voltak hajlandók lejjebb vinni a kőolajár világpiaci árfolyamát a termelés növelésével, de más, magasabb érdekek is húzódtak mögötte.

Mint ahogy ebben a korábbi cikkben irtam:
https://pokolraveluk.info/2020/04/21/puccskiserlet-lakossag-husfogyasztasanak-megszuntetese-petrodollar-osszeomlasztasa/

2018. júl. 5, Reuters: Miért próbál nyomást gyakorolni Trump Szaúd-Arábiára a köolaj árának csökkentése céljából

2018. okt. 2: Hasogdzsit “megölik” a szaúdi konzulátuson Isztanbulban

2018. okt. 4: a köolaj világpiaci ára eléri a maximumot, majd zuhanásba kezd, s 2019. január elejére több mint 40 százalékot zuhan!

2018.okt. 6: a szaúdi koronaherceg nyíltan USA-ellenessé válik

…………………………

A szaúdiak ezután átpártoltak a BRICS szövetség oldalára, s az olajháború az USA és köztük azóta is tart.

A feszültség most idén tavasszal fokozódott még tovább, amikoris:

2022. márc. 9, hetek.hu: Biden hiába hívogatja Szaúd-Arábiát és az Emírségeket az olajárak megfékezése kapcsán

Az olajár március óta is állandóan nőtt, ami nagy hasznára vált a szaúdiakkal szövetséges, olajexportőr oroszoknak is, s nagy károkat okozott a nyugati országok és az USA gazdaságainak. Biden egy megalázó szaúd-arábiai látogatás bejelentésére kényszerült a napokban:

2022. jún. 17, Népszava:  Megalázó Kínos Canossa-járásra kényszerül Joe Biden

Ez az egész valószinűleg rosszul fog végződni, lehet oly rosszul, ahogy a Werdenberg-próféciában is megjövendöltetett még 1994-ben:
https://pokolraveluk.info/2022/06/02/meg-tobb-reszlet-a-jovot-illetoen-a-werdenberg-profecia-1994-bol-1-resz/
Werdenberg: “A harmadik világháború előtt fog bekövetkezni még egy katonai konfliktus az USA és Szaud-Arábia között a Közel-Keleten”. … “Az USA megtámadja Szaúd-Arábia olajkitermelő mezőit, de vereséget fog szenvedni. Atomfegyverek ekkor még nem lesznek bevetve.”

A jelenlegi helyzet természetesen része egy még magasabb szintű játéknak, melyet az illuminátus “polip feje” játszik, éspedig gerjeszteni az inflációt az egyre növekvő kőolaj és földgáz árakon keresztül (is), stagflációs válság előidézésével, megszüntetni ezzel a jelenlegi pénznemek stabil értékhordozó szerepét, hogy aztán a digitális pénznemek bevezetésekor, amikor meg lesz szüntetve a készpénz és előkerül a “fenevad pecsétje”, a már most, a kovid elleni oltásokon keresztül megcsipezett népek, más stabil értékhordozó hiján, könnyen elfogadják a digitális pénznemeket, s nyiltan elfogadják azt is, hogy a transzhumanista elképzelések szerint az emberi test nanocsipes technológiáknak köszönhetően, az 5G mobilhálózatokon keresztül, össze legyen kapcsolva-olvasztva más elektronikus berendezésekkel, s ezáltal szabad akaratától bármikor megfosztható biorobottá válhasson az ember, mint ahogy a Világgazdasági Fórum idei éves tanácskozásán a Nokia vezérigazgatója is kijelentette: “a cél 2030-ig elérni, hogy megszűnjenek a mobiltelefonok és maga az emberi test váljon mobiltelefonná” https://www.youtube.com/watch?v=LJpBJAHqY0M&feature=emb_logo Az új digitális pénznemek bevezetése után természetesen a fizetőkártyák is meg fognak szűnni, mivel maga az emberi test fog válni “fizetőkártyává”.

Nem tudom, melyik a rosszabb: az atomháború vagy ez az utálatosság,  az emberiség kyborgizálása.

A biblia Istene is rövidesen ki fog állni az útból (a 3.5 éves időszakban).

Jöjjön, aminek jönnie kell.

https://pokolraveluk.info/2022/06/19/az-usa-vegul-meg-fogja-tamadni-szaud-arabiat/

Amikor azt mondják, hogy "Lehet, hogy hamarosan rovarokat fogunk enni", akkor ezt komolyan gondolják.

 

Akárcsak a Corona-műveletet, a globális éhezést és a megmaradt rabszolgák bogarakkal való etetését is évekkel előre megtervezték.

És akárcsak a gyilkos Convid-ipari komplexumot, a bogártermelő förtelmeket is az önök adóforintjaiból finanszírozzák.

Tücsöktermesztési támogatások; az Aspire Food Group új üzeme

Mivel a közeljövőben élelmiszerhiányt jósolnak (nem mintha ezt tervezték volna), érdekes látni, hogy pontosan mivel is töltik ki az űrt. Újabb termelőüzemek épülnek, vagy új "alternatívák" válnak elérhetővé a parasztok számára?

Nemcsak az "Egyél bogarat, bigott" több mint egy mém, úgy tűnik, hogy a kanadai adóforintokból támogatják ezeket az elképzeléseket. Itt van néhány, a szövetségi kormánytól nemrégiben kapott támogatás.

 

 

A bogarak evésén túl Kanada (és sok helyen) fokozatosan kivonja a húst a növényi alternatívák javára

Mivel a közeljövőben élelmiszerhiányt jósolnak (nem mintha ezt tervezték volna), érdekes látni, hogy pontosan mivel töltik be az űrt. Újabb termelőüzemek épülnek, vagy új „alternatívák” válnak elérhetővé a peonok számára?

Az „Eat the bugs, bigot” nem csak egy mém, hanem úgy tűnik, hogy kanadai adóforintokat használnak fel ezen ötletek támogatására. Íme néhány legutóbbi támogatás a szövetségi kormánytól.

Mindezt természetesen a kiosztott támogatások listája. Az ilyen információk nyilvánosak.

Az Aspire Food Group, amely 8,5 millió dollárt kapott, lobbizott Ottawában ezért a pénzért. A pénz még nem érhető el a nyilvántartásban, de meg kell majd néznünk, hogy van-e frissítés. Az egyes ügynökségek a következők:

  • Mezőgazdasági és Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kanadai Hivatal (AAFC).
  • Szövetségi gazdaságfejlesztési ügynökség Dél-Ontarióért (FedDev)
  • Global Affairs Canada (GAC)
  • Innováció, tudomány és gazdaságfejlesztés Kanada (ISED)

Jó látni, hogy a közpénzeket ilyen bölcsen költik el.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=tGeY3TRwLJo

Bár sokak számára észrevétlen maradt, az Aspire 2020-ban bejelentette, hogy hamarosan a világ legnagyobb tücsökfeldolgozó üzemével fog rendelkezni. Az Ontario állambeli Londonban található új üzem 2022 májusában készült el. Úgy tűnik, évente mintegy 9000 tonna tücsköt fognak előállítani, emberi és állati fogyasztásra egyaránt.

Az Aspire 2013-ban elnyerte a Clinton Global Initiative Hult-díját. Azóta a YouTube-csatornájukon közzétettek egy frissítést arról, hogy merre tart a vállalat.

A bogarak fogyasztása aligha új koncepció, és az ENSZ már évek óta támogatja. Most már csak még nyilvánvalóbb.

Lesznek még frissítések ebben a témában, de eléggé nyugtalanító ez az irány.

Költségvetés 2017: A hús kivonásának támogatása Kanadában

A 2017-es szövetségi költségvetésben bejelentették, hogy milliós nagyságrendű kiadások lesznek az úgynevezett "szuperklaszterekre". Ezek csak kutatási területek. Az egyik ilyen volt az Agri-Foods, amelyről kiderült, hogy csak módjai annak, hogy teljesen megszabaduljunk a hústól.

E sorok írásakor több projekt is folyamatban van, többek között:

  • Növényi eredetű tenger gyümölcseinek alternatívái
  • Növényi alapú élelmiszerek és italok
  • Szójafeldolgozó üzem Kelet-Kanadában

Furcsa módon nem sok - vagy semmilyen - kezdeményezés nem látszik arra, hogy a kanadaiakat rávegyék a földművelésre, az állatok élelmezési célú tenyésztésére. Mintha a dolgok más irányba mennének.

Ez a 2017-es költségvetés 79. oldaláról származik. Tehát ez nem csak egy hirtelen támadt ötlet volt. Ez már régóta tervben van. A Protein Industries Canada 2022-2023-as éves jelentése szerint a cél nyilvánvalóan az, hogy évente legalább 25 milliárd dollárt termeljenek a növényi alapú élelmiszerek és anyagok értékesítéséből.

Joggal feltételezhető, hogy a termelés csak a növényi alapú iparban fog felfutni. Ismétlem, a hústermelés növelése iránt alig van lelkesedés. Folytassa az olvasást

"Megtiltva a házasságkötést, és parancsolva a húsoktól való tartózkodást, amelyeket Isten hálaadással való elfogadásra teremtett azok számára, akik hisznek és ismerik az igazságot." - 1 Timóteus 4:3

 

 


Íme a Biden-adminisztráció alatt megsemmisült egyesült államokbeli élelmiszergyártó üzemek frissített listája

Az alábbiakban Amerika 98 növényének listája található , amelyeket „véletlen tüzek”, betegségek vagy általános okok pusztítottak el, károsítottak vagy érintettek.

  1. 1/11/21 Tűz pusztított egy 75 000 négyzetméteres feldolgozóüzemet Fayetteville-ben
  2. 21. 04. 30. Tűz gyulladt ki a Smithfield Foods sertésfeldolgozó üzemében  az IL-ben, Monmouthban
  3. 21. 07. 25. Három riasztó tűz a Kellogg üzemben Memphisben , 170 segélyhívó reagált a hívásra.
  4. 21.07.30. A tűzoltók pénteken nagy tüzet oltottak ki a Tyson's River Valley Ingredients üzemében az alabamai hanceville-i üzemben.
  5. 8/23/21 Tűzoltókat hívtak a Patak Húsgyártó Vállalathoz az austell-i Ewing úton.
  6. 9/13. 21. A JBS marhahúsüzemében a neb -i Grand Islanden vasárnap este kitört a tűz, ami miatt leállították a vágást és a gyártósorokat.
  7. 10/13/21 Öt riasztásos tűz ütött ki a Darigold vajgyártó üzemben Caldwellben, ID
  8. 21.11.15 _
  9. 21.11.29 Tűz ütött ki 17:30 körül a Maid-Rite Steak Company húsfeldolgozó üzemében
  10. 12.13.21 . A San Antonio-i West Side élelmiszer-feldolgozó üzem füstkárral távozott egy tűz után
  11. 22. 01. 07. Károk  a Hamilton's Mountain-i baromfifeldolgozó üzemben  egy éjszakai tűz következtében
  12. 22. 1. 13. A tűzoltók 12 órán át dolgoztak a  Cargill-Nutrena üzemben  , Lecompte-ban, Los Angelesben.
  13. 22. 1. 31-én kigyulladt egy műtrágyaüzem 600 tonna ammónium-nitráttal a winston -salemi Cherry Street-en.
  14. 22. 02. 3. Hatalmas tűz söpört végig  Wisconsin River Meatsben  Maustonban
  15. 22.02.03. Legalább 130 tehén vesztette életét a stowe-i Percy farmon történt tűzben
  16. 22.02.15. A Bonanza Meat Company lángokba borul a texasi El Pasóban
  17. 22.02.15. Közel egy héttel azután, hogy a tűz elpusztította a  Shearer's Foods hermistoni üzemének nagy részét
  18. 22.02.16. Tűz ütött ki az Egyesült Államok legnagyobb szójababfeldolgozó és biodízel üzemében  az Indiana állambeli Claypoolban
  19. 22. 02. 18. Kora reggeli tűz ütött ki a Bess View Farm tejesházán
  20. 22.02.19. Három ember megsérült, egy pedig kórházba került, miután ammónia szivárgott a Lincoln Premium Poultrynél Fremontban.
  21. 22.02.22 Kigyulladt a  Shearer's Foods hermistoni üzeme, miután felrobbant egy propánkazán
  22. 22.02.28 Egy parázsló kénhalom gyorsan tomboló vegyi tűz lett a Nutrien Ag Solutionsnál
  23. 22.02.28. Egy férfi megsérült, miután tűz ütött ki a  Shadow Brook Farmban és a Dutch Girl Creameryben
  24. 22. 04. 294 800 csirkét semmisítettek meg a Missouri állambeli Stoddardban lévő farmon
  25. 22. 04. 22. 644 000 csirke pusztult el a marylandi Cecilben található tojásfarmon
  26. 22.03.08 243 900 csirkét semmisítettek meg a delaware-i New Castle-i tojásfarmon
  27. 3/10/22 663 400 csirkét semmisítettek meg a tojásfarmban Cecilben, MD
  28. 3/10/22 915 900 csirke pusztult el a tojásfarmon Taylorban, IA
  29. 22.03.14. A Meadow Drive 244. szám alatti tüzet nem sokkal 17 óra után fedezte fel  Wayne Hoover farmtulajdonos.
  30. 22.03.14. 2 750 700 csirkét semmisítettek meg a Jeffersonban, Wisconsin államban található tojásfarmon
  31. 22. 03. 16. Az indiana állambeli Plainfieldben lévő Walmart raktári elosztóközpontban keletkezett tűz hatalmas füstöt lövellt ki  Indianapolis-szerte.
  32. 22. 03. 16. A Nestle élelmiszerüzem súlyosan megsérült egy tűzben, és az új termelés elpusztította Jonesboro-t, Arkansas
  33. 22.03.17. 5 347 500 csirkét semmisítettek meg az iowai Buena Vista-i tojásfarmban
  34. 22. 03. 17. 147 600 csirke pusztult el Kentben, Delaware
  35. 22.03.18. 315 400 csirke pusztult el a marylandi Cecilben található tojásfarmon
  36. 3/22/22 172 000 pulyka pusztult el a dél-dakotai farmokon
  37. 22. 03. 22. 570 000 csirkét semmisítettek meg a nebraskai Butler-i farmon
  38. 22. 03. 24. Számos város tűzoltói küzdenek egy jelentős tűzzel a  McCrum burgonyafeldolgozó üzemben a Maine állambeli Belfastban.
  39. 22. 03. 24. 418 500 csirkét semmisítettek meg a nebraskai Butler-i farmon
  40. 22.03.25 250 300 csirkét semmisítettek meg az iowai Franklinben található tojásfarmon
  41. 22. 03. 26. 311 000 pulyka pusztult el Minnesotában
  42. 22. 03. 27. 126 300 pulyka pusztult el Dél-Dakotában
  43. 22.03.28. 1 460 000 csirkét semmisítettek meg az iowai Guthrie-i tojásfarmon
  44. 22. 03. 29. Hatalmas tűz égett el 40 000 font élelmiszert, amelyet az emberek etetésére szántak egy  élelmiszersivatagban Maricopa közelében .
  45. 22.03.31. Egy építménytűz jelentős károkat okozott a legfontosabb frisshagyma  - csomagoló létesítmények nagy részében Dél-Texasban.
  46. 22.03.31. 76 400 pulyka pusztult el az iowai Osceolában
  47. 22.03.31. 5 011 700 csirkét semmisítettek meg az iowai Osceolában található tojásfarmon
  48. 22. 04. 06. 281 600 csirkét semmisítettek meg az észak-karolinai Wayne-i farmon
  49. 22. 04. 09. 76 400 pulyka pusztult el Minnesotában
  50. 22. 04. 09. 208 900 pulyka pusztult el Minnesotában
  51. 4/12/22 89 700 csirkét semmisítettek meg az észak-karolinai Wayne-i farmon
  52. 22. 04. 12. 1 746 900 csirkét semmisítettek meg a nebraskai Dixonban található tojásfarmban
  53. 22. 04. 12. 259 000 csirkét semmisítettek meg a minnesotai farmon
  54. 22. 04. 13. Tűz pusztított az East Conway-i marha- és sertéshúspiacon a New Hampshire állambeli Conwayben
  55. 22. 04. 13. Repülőgép zuhant az idahói Gem State Processing burgonya- és élelmiszer-feldolgozó üzembe
  56. 22. 04. 13. 77 000 pulyka pusztult el Minnesotában
  57. 22. 04. 14. A Taylor Farms élelmiszer-feldolgozó üzemben leégett a kaliforniai Salinas.
  58. 22. 04. 14. 99 600 pulyka pusztult el Minnesotában
  59. 22. 04. 15. 1 380 500 csirke pusztult el a Minnesota állambeli Lancasterben található tojásfarmon
  60. 22. 04. 19. Az Azure Standard nemzet bio- és egészséges élelmiszerek vezető független forgalmazója elpusztult az oregoni Dufur városában.
  61. 22. 04. 19. 339 000 pulyka pusztult el Minnesotában
  62. 22. 04. 19. 58 000 csirke pusztult el egy farmon Montrose-ban, Color
  63. 22.04.20. 2 000 000 csirkét semmisítettek meg a minnesotai tojásfarmon
  64. 22.04.21. Lezuhant egy kisrepülő egy General Mills-i üzem telkében a georgiai Covingtonban
  65. 22. 04. 22. 197 000 pulyka semmisült meg Minnesotában
  66. 22. 04. 23. 200 000 pulyka semmisült meg Minnesotában
  67. 22. 04. 25. 1 501 200 csirke pusztult el a utahi Cache tojásfarmon
  68. 4/26/22 307 400 csirkét semmisítettek meg a Lancaster Pennsylvania farmon
  69. 22.04.27. 2 118 000 csirkét semmisítettek meg a nebraskai Knox farmon
  70. 22.04.28. 5,3 millió csirkét öltek meg az iowai tojásrakó létesítményben, több mint 200 munkást rúgtak ki
  71. 22. 04. 28. Az Allen Harim Foods feldolgozóüzem közel 2 millió csirkét ölt meg Delaware-ben
  72. 4/2822 110 700 pulyka elpusztította Barron Wisconsint
  73. 22.04.29. 5 millió mézelő méh pusztult el, miután a beporzó rovarokat Kaliforniából Alaszkába szállító járatot Georgiába irányítottak (új)
  74. 22.04.29. 1 366 200 csirke pusztult el a Weld Colorado farmon
  75. 22. 04. 30. 13 800 csirkét semmisítettek meg a Sequoia Oklahoma farmon
  76. 22. 05. 3. 58 000 pulyka pusztította el Barron Wisconsint
  77. 22.05.03. 118 900 pulyka semmisítette meg a Beadle S Dakotát
  78. 22. 03. 114 000 kacsát semmisítettek meg a Berks Pennsylvania kacsafarmon
  79. 22.05.03 118 900 pulyka pusztította el Lyon Minnesotát
  80. 22. 07. 20 100 pulyka pusztította el Barron Wisconsint
  81. 5/10/22 72 300 csirkét semmisítettek meg a Lancaster Pennsylvania farmon
  82. 5/10/22 61 000 kacsát semmisítettek meg a Berks Pennsylvania kacsafarmon
  83. 22. 10. 05. 35 100 pulyka elpusztította a michigani Muskegont
  84. 22. 05. 13. 10 500 pulyka pusztította el Barron Wisconsint
  85. 22. 05. 14. 83 400 kacsát semmisítettek meg a Berks Pennsylvania kacsafarmon
  86. 22.05.17. 79,00 csirkét semmisítettek meg a Berks Pennsylvania kacsafarmon
  87. 22.05.18. 7200 kacsát semmisítettek meg a Berks Pennsylvania kacsafarmon
  88. 22. 05. 19. A mészkövet szállító vonat kisiklott Jensen Beach FL-ben
  89. 22. 05. 21. 57 000 pulykát semmisítettek meg egy farmon Dakota Minnesotában
  90. 22. 05. 23. 4000 kacsát semmisítettek meg a Berks Pennsylvania kacsafarmon
  91. 22. 05. 29. Szombat esti tűzvész pusztított el egy  baromfiépületet a Forsman Farmsban a Minnesota állambeli Howard Lake-ben.
  92. 22. 05. 31. 3 000 000 csirke pusztult el egy tűzben a Forsman létesítményben Stockholmban, Minnesotában
  93. 22. 02. 30 000 kacsát semmisítettek meg a Berks Pennsylvania kacsafarmon
  94. 6/7/22 Tűz ütött ki kedd este a JBS húscsomagoló üzemében a wisconsini Green Bay-ben.
  95. 22. 06. 8. A Tangipahoa Fire District 1 tűzoltói reagáltak a louisianai Arcolában található Purina takarmánygyárban keletkezett tűzre.
  96. 22. 06. 09. Kaliforniában (az Egyesült Államok első számú élelmiszertermelője) megszüntették az öntözővizet, és a tárolóvizet közvetlenül a deltába öblítették.
  97. 22. 06. 12. Az Egyesült Államok legnagyobb sertéshúsipari vállalata leállítja a kaliforniai üzemet a magas költségek miatt
  98. 22. 06. 13. Tűz ütött ki egy élelmiszer-feldolgozó üzemben , Waupaca megyétől nyugatra Wisconsin államban
  99. 22.06.14. A jelentések szerint több mint 10 000 szarvasmarha pusztult el a közelmúltbeli kansasi hőhullámban (új)
https://www.pokolafoldon.hu/blog/tenyleg-azt-akarjak-hogy-bogarakat-egyel

A kormányod megpróbál megölni téged és elnépteleníteni a bolygót

 

A kormányod megpróbál megölni téged és elnépteleníteni a bolygót; Hivatalos kormányzati jelentések, bizalmas Pfizer dokumentumok és a megélhetési költségek válsága bizonyítják ezt.

Haszontalan evők

1993-ban kiadott egy könyvet az MI6 egykori kémje, Dr. John Coleman. Ebben a könyvben Dr. Coleman a következőket írta:

"Legalább 4 milliárd "haszontalan falánkot" kell 2050-ig eltüntetni korlátozott háborúk, halálos, gyors lefolyású betegségek szervezett járványai és éhezés révén. Az energiát, az élelmet és a vizet a nem elit számára a létminimum szintjén kell tartani, kezdve Nyugat-Európa és Észak-Amerika fehér lakosságával, majd elterjedve a többi fajra.

Kanada, Nyugat-Európa és az Egyesült Államok lakosságát gyorsabban fogják megtizedelni, mint a többi kontinensen, amíg a világ népessége el nem éri az 1 milliárdos kezelhető szintet, amelyből 500 millió a kínai és japán fajból fog állni, akiket azért választanak ki, mert ők olyan emberek, akiket évszázadok óta rendszabályoztak, és akik megszokták, hogy kérdés nélkül engedelmeskedjenek a tekintélynek."

 

Sokan valószínűleg nem vennék figyelembe a fenti állításokat, mint "alufólia sapkás hülyeséget".

De sajnos a hivatalos kormányzati adatok, a Pfizer bizalmas dokumentumai és a valós események, mint például a jelenlegi megélhetési válság, az állítólagos közelgő klímakatasztrófa, a Covid-19 világjárvány és a mesterséges intelligencia folyamatos fejlesztése erősen arra utalnak, hogy létezik egy, a világ elnéptelenedésére irányuló terv, és a kormányotok lényegében megpróbál megölni bennünket.

Most egy olyan világban élünk, ahol a kormányok és intézmények azt mondják nekünk, hogy versenyben vagyunk, hogy megakadályozzuk a globális hőmérséklet "katasztrofális" emelkedését az üvegházhatású gázok kibocsátása miatt.

Az üvegházhatású gázok túlnyomó többsége szén-dioxid (CO2). Egy olyan gáz, amelyet minden egyes ember a bolygón minden egyes kilégzéskor termel.

Egy átlagos ember egy nap alatt körülbelül 500 liter CO2-t lélegez ki, ami körülbelül 1 kg tömegű üvegházhatású gázt jelent.

Ez nem hangzik soknak, amíg figyelembe nem vesszük, hogy a világ lakossága körülbelül 6,8 milliárd fő, akik együttesen évente körülbelül 2500 millió tonna szén-dioxidot lélegeznek ki - ami a fosszilis tüzelőanyagok elégetése által világszerte kibocsátott éves CO2-mennyiség körülbelül 7%-a. A CO2-mennyiséget a világ minden táján elégetik.

Ha tehát hinni akarunk a szigorúan ellenőrzött és cenzúrázott klímaváltozásról szóló narratívának, akkor az ember az egyik legnagyobb hozzájárulója az éghajlatváltozásnak pusztán azzal, hogy él.

Ha tehát az "elit" meg akarja menteni a bolygót, akkor jó kezdet lenne a világ népességének csökkentése, ami viszont csökkentené az emberek légzése által természetes módon termelt szén-dioxid mennyiségét, és csökkentené az ember életminőségének fenntartásához szükséges fosszilis tüzelőanyagok mennyiségét.

De mi van akkor, ha hazudnak nekünk a közelgő klímaváltozási végzetről, ami most minden hírcsatornát beborít? Akkor miért akarja az úgynevezett "elit" annyira csökkenteni a világ népességét?

Nos, elég csak a technológia és a mesterséges intelligencia fejlődésére néznünk, hogy rájöjjünk, hogy az emberekre már nincs is olyan nagy szükség, mint korábban, hogy a gazdagok gazdagok maradjanak. És hamarosan talán már egyáltalán nem is lesz rájuk szükség.

Ha nem látod, hogy egy olyan rabszolgarendszerben élsz, amelyet arra terveztek, hogy a gazdagok gazdagok, a szegények pedig szegények maradjanak, akkor homokba dugott fejjel éled az életed.

Senki sem gazdagodik meg, ha 9-től 5-ig dolgozik, de milliókat nevelnek arra, hogy azt higgyék, hogy ez az, amire törekedniük kell, ha felnőnek. Persze, indíthatsz saját vállalkozást, és másokkal rabszolgaként dolgoztathatod magad, de még akkor is jön az "adóhivatal", hogy gondoskodjon arról, hogy még egy évig folytatni kelljen az alvás, munka, ismétlés végtelen rutinját. Vagy ha rendkívül sikeres vagy, akkor az egyik nagyvállalat kopogtat majd, hogy kivásároljon téged.

A rendszer manipulált.

Egy másik példa, hogy nem számít, mennyivel nő a jövedelmed az évek során, a kiadásaid arányban maradnak ezzel a növekedéssel, vagy meghaladják azt.

Vegyük például egy ház költségeit. A legtöbb ember számára a jelzálog vagy a bérleti díj önmagában hatalmas darabot vesz el a fizetéséből, és ez a költség évről évre nő. Vajon azért, mert a házak valóban ennyibe kerülnek? Vagy azért, mert a rendszer úgy van kialakítva, hogy a legtöbben soha nem lesznek képesek kitörni abból a rabszolgasorsból, amibe belenevelték őket?

Az "elitnek" évszázadokon keresztül szüksége volt arra, hogy elfogadjátok és csapdában maradjatok a rendszerben, hogy lényegében gazdaggá tegye őket. De most már nincs szükségük rátok, mert kifejlesztettek egy olyan technológiát, robotikát és mesterséges intelligenciát, amely képes elvégezni helyettük a munkát, és ez a technológia ma már fejlettebb, mint azt a legtöbb ember gondolná.

Egy nap hamarosan emberek millióinak nem lesz munkája. Így milliókat fognak "haszontalan falóként" emlegetni.

Ez azt jelenti, hogy a világ válaszúthoz érkezett, és az elitnek két választása van. Emberek millióit vagy akár milliárdjait tartják fenn pénzügyi támogatással és segítséggel, hogy biztosítsák a túlélésüket és minőségi életüket. Vagy nekilátnak a világ elnéptelenítésének.

Sajnos a bizonyítékok arra utalnak, hogy már egy ideje az elnéptelenedés útját választották, és az erre vonatkozó tervük már folyamatban van.

Íme csak néhány dolog, amit az "elit" tett és tesz a világ elnéptelenedése érdekében.

A COVID-19 járvány: Az idősek és a sebezhetőek megölése

2020 márciusában azt mondták a briteknek, hogy "maradjanak otthon", hogy "megvédjék az NHS-t" és "életeket mentsenek". Azt is közölték velük, hogy a hatóságoknak mindössze "három hétre van szükségük ahhoz, hogy a görbét ellaposítsák". Ez állítólag egy új és újonnan megjelenő vírus veszélye miatt történt, amelyről azt mondták, hogy a kínai Wuhan városából származik.

A bizonyítékok azonban arra utalnak, hogy a Covid-19 világjárvány valójában egy eltúlzott hazugság volt. Egy hazugság, amely több ezer ember életének idő előtti véget vetett, akikről azt mondták, hogy a Covid-19 miatt haltak meg. Egy hazugság, amely magában foglalta az emberiség elleni egyik legnagyobb emberiség elleni bűntett elkövetését. Egy hazugság, amihez három dologra volt szükség: félelemre, az ön engedelmességére és egy Midazolam nevű gyógyszerre.

A Covid-19 súlyos betegsége állítólag tüdőgyulladással és légzési elégtelenséggel jár. Ezért a tipikus tünetek közé tartozik a légszomj, a köhögés, a gyengeség és a láz. Azt is mondják, hogy azoknál az embereknél, akiknél a légzési elégtelenség romlik, és akik nem részesülnek intenzív ellátásban, akut légzési distressz szindróma alakul ki, súlyos légszomjjal.

Míg a midazolam (gondoljunk csak a szteroidos diazepamra) súlyos vagy életveszélyes légzési problémákat okozhat, például felszínes, lelassult vagy átmenetileg leállt légzést, ami maradandó agykárosodáshoz vagy halálhoz vezethet.

Az Egyesült Királyság szabályozó hatóságai szerint midazolamot csak olyan kórházban vagy orvosi rendelőben szabad kapnia, amely rendelkezik a szív és a tüdő megfigyeléséhez szükséges berendezésekkel, valamint a légzés lelassulása vagy leállása esetén az életmentő orvosi kezelés gyors biztosításához.

Ennek ismeretében használna-e midazolámot olyan emberek kezelésére, akik tüdőgyulladásban és légzési elégtelenségben szenvednek állítólag a Covid-19 miatt?

Mert az Egyesült Királyságban pontosan ezt tették, és teherautószámra adagolták az idősotthonokban.

2020 márciusában az Egyesült Királyság egészségügyi és szociális gondozási minisztériuma kétéves midazolam-készletet vásárolt, és továbbiakat akart vásárolni (forrás). És bizonyára éltek is vele.

A hivatalos adatok szerint 2019 áprilisában akár 21 977 vényt is kiállítottak Midazolamra, amelyek 171 952 darabot tartalmaztak, túlnyomó többségük Midazolam-hidroklorid volt. 2020 áprilisában azonban 45 033 vényt állítottak ki Midazolamra, amelyek 333 229 tételt tartalmaztak, túlnyomó többségük Midazolam-hidroklorid volt.

Ez 104,91%-os növekedést jelent a Midazolamra kiállított vények számában, és 93,85%-os növekedést az általuk tartalmazott tételek számában.

Ezeket azonban nem kórházakban, hanem háziorvosi rendelőkben állították ki. Ez azt jelenti, hogy olyan idős és kiszolgáltatott embereknek adták be őket, akiket az akkori egészségügyi miniszter, Matt Hancock utasítására engedtek ki a kórházból, és az alulszemélyzetezett és túlterhelt gondozóházakba helyeztek.

Az Egyesült Királyság Nemzeti Statisztikai Hivatala szerint minden ötödik Covid-19 halálesetből három a tanulási nehézségekkel és fogyatékossággal élők körében következett be (lásd itt).

Tényleg azt hiszi, hogy létezik egy olyan okos vírus, amely tudja, hogy csak fogyatékkal élő vagy tanulási nehézségekkel küzdő embereket öl meg?

A tanulási nehézségekkel küzdő emberek halálozásával kapcsolatban az ONS azt mondta - "a legnagyobb hatás a gondozóházban vagy más közösségi intézményben élőkhöz kapcsolódott".

Ha valaki tanulási nehézségekkel küzd és gondozásban él, az nem jelenti azt, hogy nagyobb valószínűséggel hal meg Covid-19-ben. Azt jelenti, hogy sokkal nagyobb valószínűséggel kap DNR-rendelkezést anélkül, hogy tájékoztatná magát vagy a családját, amit a gondozók / az NHS személyzete aztán engedélyként használ arra, hogy az élet végi gondozásba helyezzék, ami a Midazolam beadásával jár.

Az erre vonatkozó bizonyítékok széleskörűek, és itt olvashat egy teljes vizsgálatot, amely leleplezi a Midazolam-botrányt az Egyesült Királyságban.

Covid-19 oltás: Védőoltás: Meddőség és népirtás

A Covid-19 oltás tömeges elnéptelenedéshez fog vezetni a már eddig is megölt ezrek mellett.

A gyógyszerhatóságok által világszerte közzétett legfrissebb jelentésekből kiderül, hogy 2022 május végéig és június elejéig legalább 7,3 millió sérülést jelentettek a Covid-19 injekciók mellékhatásaként, köztük 77 068 halálesetet (forrás).

Forrás

Ezek a szörnyű számok azonban nem mutatják a Covid-19 oltás következményeinek valódi természetét, mivel az egészségügyi szabályozó hatóságok becslései szerint a mellékhatásoknak mindössze 1-10%-át jelentik ténylegesen.

Valami sokkal baljósabb dolog történik azonban ezekkel a kísérleti injekciókkal, és a bizonyíték mind megtalálható mind a hivatalos kormányzati adatokban, mind pedig azokban a bizalmas dokumentumokban, amelyek közzétételét az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) 75 évvel próbálta elhalasztani, de bírósági végzéssel kénytelen volt közzétenni.

2022 január elején Mark Pittman szövetségi bíró arra kötelezte az FDA-t, hogy havonta 55 000 oldalt tegyen közzé. Január végéig 12 000 oldalt adtak ki.

Azóta a PHMPT az összes dokumentumot közzétette a honlapján. A legutóbbi közzététel 2022. június 1-jén történt.

Az adatdömpingben szereplő egyik dokumentum a "reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf". A bizalmas dokumentum 12. oldala a Pfizer Covid-19 injekció terhesség és szoptatás alatti alkalmazásával kapcsolatos adatokat tartalmaz.

A Pfizer bizalmas dokumentumaiból kiderül, hogy a Covid-oltott terhes nők 90%-a elvesztette a babáját

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-kormanyod-megprobal-megolni-teged-es-elnepteleniteni-a-bolygot