2023. január 29., vasárnap

Háború az élet ellen

Forrás: KLA.TV
www.kla.tv/24909

Spirituális hadviselés-oltások, léleklopás, transzhumanizmus, AI, genetika

A történelem egyik legrosszabb időszakát éljük, mivel egy harmadik világháborúban vagyunk, ahogy azt már sok író és tudós megállapította, amely globálisan minden országot érint, de ez a háború nem fizikai, hanem mentális, érzelmi és spirituális, és amelyben az eredendő emberi lény túlélése a tét.
Ez a háború az egyén és a gondolkodás, az érzések és a lelkiismeretes cselekvés szabadságának megsemmisítésére irányul. Valójában ez egy háború a psziché, az erkölcsi, etikai és spirituális értékek, és mindenekelőtt a lelkek kisajátításáért.
De ezt tudósok, orvosok, politikusok, írók mondják, akik figyelmeztetnek a minket irányító elit könyörtelen sötétségére és gyilkos vakcináikra, amelyek célja ártatlan emberek millióinak mérgezése, károsítása, meggyilkolása, arra törekszenek, hogy elvegyék a legértékesebbet, amivel az ember rendelkezik, hogy megváltoztassák a genetikát, és mesterséges intelligenciát és robotikus transzhumanizmust erőltessenek ránk, amely csak egy üres testet hagy érzelmek és egyéni gondolatok nélkül.
A leghihetetlenebb dolog pedig a nagy vallások képviselőinek részvétele, akik az eredeti DNS-ünket módosító génterápia mellett foglaltak állást, amit sok tudós elítél. A lélek, az "Isten-gén", a genetika összeköt bennünket valami magasabb rendű dologgal, amit az ember nem veszíthet el.

Neil Oliver: A vakcina okozta halálesetek számának emelkedése globális szinten megváltoztatja a valóság érzékelését

Neil Oliver skót író és történész kijelenti, hogy soha nem hitte, hogy a Covidnak bármi köze lenne a közegészségügyhöz. Azt sem hiszi, hogy az ukrajnai háborút a demokrácia megmentéséért vívják, vagy hogy a klímaválság a bolygó megmentéséről szól. Mindezen kérdések közös uralkodója az irányítás.

Az oltási halálesetek száma 25:1 a védőoltás okozta halálesetekhez képest

Dr. Kelly Victory interjút készít Steve Kirsch amerikai vállalkozóval, aki a vakcinákkal kapcsolatos adatokról számol be. A klinikákon és orvosi rendelőkben végzett megfigyeléseket követően a számadatok legalább 25:1 arányt mutatnak a vakcinától meghalt emberek és a Covid miatt elhunytak között. Sok orvosi rendelőben egyetlen beteg sem halt meg a Covidtól.

Dr. Naomi Wolf: A Pfizer újabb tömeggyilkosságára derül fény! Sztrókok

Másik borzongató tragédia óriási méreteket ölt. A Pfizer dokumentumait elemző önkéntesek egy borzalmas történetet tártak fel, amelynek címe: "Egy újabb tömeggyilkosság, amelyet a Pfizer okozott". A Pfizer tudta, hogy az oltóanyag bevezetését követő 41 napban 275 ember szenvedett agyvérzést, és közülük minden ötödik ember meghalt.

Ben Armstrong: Az emberek bíznak a vakcinákban, mert nehéz felfogni, hogy ekkora gonoszság állhat mögötte

Ben Armstrong elmagyarázza, hogy a vakcina gonosz, korrupt és sátáni. A legtöbb ember számára nehéz megérteni az oltás mögött rejlő gonoszságot, mert nem tudják felfogni ezt a hatalmas elnéptelenedési törekvést. A biztosítótársaságok azonban 40%-os túlhalálozást jelentettek be a munkaképes korúak körében.

Dr. Sucharit Bhakdi: Ez a vakcinaipar óriási csalás, valószínűleg a legnagyobb az orvoslás történetében

Dr. Bhakdi az egész oltóanyagipart hatalmas csalásként leplezi le. Valószínűleg ez minden idők legnagyobb és legveszélyesebb orvosi csalása. Nem igaz, hogy az első oltóanyaggal kapcsolatban megfelelő preklinikai vizsgálatokat végeztek. Ezért nem állíthatják - ahogy most teszik -, hogy a kísérleteket sikeresen elvégezték.

Számos koncertlemondás a vakcina mellékhatásai miatt. XII. rész

A mérgező génmanipulált kígyóméreg-vakcinák szedik áldozataikat az énekeseken, és ezt nem lehet tovább titkolni. Számos tervezett koncertet kell lemondani, többek között Jane Birkin, a B-52s, Lindsey Buckingham, "El Alfa" és Fito Páez fellépését.

Német TV riportok mutatják be a CovID vakcina tragikus következményeit, mit tettek az egészségükkel?

Most először egy orvos, Dr. Michael Mörz a német televízióban elmagyarázta, hogy az mRNS-vakcina hogyan rombolja az egészségünket azáltal, hogy növeli a betegségekre, köztük a koronavírusra való fogékonyságunkat. A német televízió arról is beszámol, hogy az oltáskárosultakat továbbra is teljesen elhanyagolják és figyelmen kívül hagyják, mivel kénytelenek költséges kezeléseket keresni, amelyek csak részleges enyhülést nyújtanak. A károsultak elkezdtek pert indítani.

Hírességek a vakcinák ellen LXXXIII. rész

Számos híres ember foglal állást a mérgező kígyóméreg gyilkos vakcinák ellen, és nyilvánosan is felszólal ellenük, többek között Tom Selleck, Novak Djokovic, Ingo Rademacher, Frank Cuesta és Damien Saez is.

Karen Kingston: Összehangolt támadás nanorészecskéket tartalmazó biológiai fegyverekkel

Karen Kingston feltárja, mi történt Wuhanban, és hogy amit vakcinának neveznek, az az emberiség történelmében valaha létrehozott legfejlettebb biológiai fegyver, amely a testünkbe jutva arra készteti a szervezetünket, hogy még több lipid nanorészecskét termeljen, és megfertőzze a többi embert is.

A Nagy Babiloni Szajha kész a közvetlen összecsapásra Oroszországgal

Kijev, Washington, 2023. január 29. vasárnap (MB)

A NATO kész a közvetlen összecsapásra Oroszországgal – közölte Rob Bauer admirális, a Nagy Babiloni Szajha katonai bizottságának elnöke Lisszabonban tett látogatásán.

„Ha Oroszország ma véget vet a háborúnak, nem lesz eszkaláció” – fűzte hozzá.

„Kétség sem férhet hozzá, hogy a NATO kész, hajlandó és képes megvédeni a szövetséges terület minden porcikáját” – mondta lisszaboni sajtóértekezletén, az RTP portugál TV-nek adott külön nyilatkozatában pedig tudatta, hogy a Magyarországon, Bulgáriában, Romániában és Szlovákiában felállított négy kiegészítő harccsoportot Oroszország Ukrajnában kifejtett akcióira válaszul hozták létre.

A tengernagy RTP-nek adott, és az Ukrainska Pravda által január 28-án ismertetett nyilatkozata szerint a Nagy Babiloni Szajha elvesztette katonai kezdeményező monopóliumát, s Oroszország még akkor is fenyegető tényező marad, ha Ukrajnában vereséget szenved. Úgy vélekedett, hogy Oroszország stratégiai célja túlnő Ukrajnán, Moszkva a Szovjetunió volt területeit követeli vissza.

Bauer támogatásáról biztosította a békeidőben történő hadigazdálkodás bevezetésének tervét. “Az, hogy az ellenségednek jobb fegyverei vannak, nem az ellenség problémája. Ez a te problémád” – érvelt.

A Politico weboldal szerint a Pentagonban teret nyer annak terve, hogy F-16 vadászgépeket adjanak Ukrajnának. Döntés még nem született ugyan, de egy hadügyi tisztségviselő azt mondta a Politiconak, nem hiszi, hogy elleneznék a lépést. Kuleba ukrán külügyminiszter közlése szerint Ukrajna már dolgozik európai kollégáival azon, hogy F-16-sokkal lássák el.+++

Kiadta: Magyar Békekör

A Fórum a Békéért mozgalom közleménye

A NATO kész a közvetlen összecsapásra Oroszországgal – közölte Rob Bauer admirális, a NATO katonai bizottságának elnöke Lisszabonban. Nyilatkozatát a NATO, azaz Magyarország nevében is tette. Adott-e felhatalmazást a magyar kormány arra, hogy hazánk nevében „közvetlen összecsapásról” szóljon az oroszokkal? – kérdezi a Fórum a Békéért mozgalom Orbán Viktor miniszterelnöktől. Mert ha nem adott, követeljük, hogy azonnal határolódjon el Bauer nyilatkozatától, és szögezze le: hazánk nem azért vált a NATO tagjává, hogy háborúzzon Oroszországgal. Ha a kormány kitérne a válaszadás elől, úgy fogjuk értékelni, hogy Bauer Magyarország nevében is szólhatott. A NATO katonai bizottságának elnöke konkrétan is megnevezte hazánkat. Azt mondta, hogy a Magyarországon, Bulgáriában, Romániában és Szlovákiában felállított négy kiegészítő harccsoportot Oroszország Ukrajnában kifejtett akcióira válaszul hozták létre. Vagyis a magyar kormány engedélyt adott NATO erők honi állomásoztatására. A Fórum a Békéért szeretné megtudni, mit tervez a magyar kormány a NATO-val! Részt akar-e venni egy közvetlen összecsapásban Oroszországgal, vagy semleges magatartást kíván tanúsítani? Ha az utóbbi megoldásra hajlik, mi szükség van Magyarország NATO-tagságára?  Miért ad lehetőséget arra, hogy beleránthassák olyan háborúba, amely – kormányfőnk szerint – nem a mi háborúnk? Tisztában van a kormány azzal, hogy hazánkat, akarata ellenére is háborúba kényszeríthetik saját szövetségesei?

WHO-puccs

Forrás: Lakaruppropet @ Rumble
Three methods of control: Medicine, censorship/propaganda and the WHO
https://rumble.com/v287hwj-three-methods-of-control-medicine-censorshippropaganda-and-the-who.html

Mit terveznek a pénzhatalom irányítói a WHO-n (az ENSZ Egészségügyi Világszervezetén) keresztül véghezvinni? Ezzel szemben milyen lehetőségek állnak a nemzeti kormányok rendelkezésére, hogy megőrizzék szuverenitásukat? A hétköznapi gondolkodó polgárnak osztottak lapot ebben a gigantikus sakkjátszmában? Persze, hogy nem! Na de mégis! Nem hagyhatjuk annyiban! Catherine Austin Fitts nem csak elemzi az egészségügy álcája mögé bújtatott folyamatokat, de mint azt tőle megszokhattuk megoldási javaslatokkal is előáll ebben a tömör videóban.

Forrás: Solari Report
https://tube2.solari.com/videos/a-coup-is-being-prepared-by-using-the-who-catherine-austin-fitts/

jó étvágyat. Ezt készíti számunkra a Tízszarvú Fenevad.

Halált hozó arany Brazíliában

Tudatosan irtják az őslakosokat!
Az őslakosok évszázadokon keresztül harmóniában éltek a természettel, míg meg nem érkeztek az illegális aranybányászok és ki nem túrták őket a területükről.
A brazil legfelsőbb bíróság már korábban rendelkezett a bányatelepek felszámolásáról, ám a döntést Jair Bolsonaro kormánya nem hajtotta végre, annak ellenére, hogy a helyiek 50 kérelmet írtak az elnöknek.

Így a kitermelést végző fegyveres bandák szabadon garázdálkodhattak. Megölték és megerőszakolták az őslakosokat.
Betegségeket is terjesztettek közöttük és megfertőzték szándékosan a vizet is!
Hatalmas területeket körbekerítettek, lezárták az egyetlen repteret, így az orvosok és segélyek sem juthattak el a rászorulókhoz.

 

https://fmr-europe.com/news.php?extend.553