2023. július 4., kedd

Robert Kennedy Jr.: A vakcinák "szükségszerűen nem biztonságosak". Lerombolják az immunrendszert

Robert Kennedy Jr. kifejti, hogy a kutatók szerint a vakcina szinte biztosan több gyermeket ölt meg, mint a diftéria, a tetanusz vagy a szamárköhögés a vakcina előtt, mert bár megvédte őket ezektől a betegségektől, tönkretette az immunrendszerüket. Ezért nem tudtak védekezni más kisebb fertőzésekkel szemben, és 30 éven át senki sem vette észre, hogy az oltott gyerekek aránytalanul nagy számban haltak meg. Egyetlen vakcinát sem vetettek alá soha valódi, placebo-kontrollált vizsgálatnak. Tehát bárki is mondja, hogy a vakcinák biztonságosak és hatékonyak, maga az ipar mentette ki magát a felelősségrevonás alól, azzal, hogy meggyőzte az elnököt és a kongresszust, hogy a vakcinák szükségszerűen nem biztonságosak - zárta a szerző.

Dr. David Martín: A Covid és az USA biológiai fegyverprogramja: mindenki tudja, de senki nem szól.

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. David Martin szerint a világnak szüksége volna valakire az Egyesült Államokból, aki kimondja, hogy ők hozták létre ezt a biológiai fegyverprogramot és magát a problémát is. Elmondja, hogy cselekednünk kell, és elengedhetetlen, hogy elkezdjük kimondani azt, hogy nem vehetik el a testünket, sem az elménket, sem a pénzünket, vagy a szavazatainkat, amíg nem látjuk a felelősségre vonás bizonyítékait.

Jim Caviezel: A hollywoodi elit megpróbál megölni, amiért lelepleztem a gyermekszex-kereskedelmet

NIH: National Institutes of Health (Nemzeti Egészségügyi Intézet)
DHS: The United States Department of Homeland Security (Az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériuma)
Az adrenokróm molekulaszerkezete: https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/Adrenochrome
A videóban említett Lara Logan a szex- és gyermekkereskedelemről:
https://www.bitchute.com/video/sJWkOdWza8Ph/

Forrás:
https://rumble.com/v2xvo48-jim-caviezel-hollywood-elite-trying-to-kill-me-for-exposing-cia-child-sex-t.html