2022. május 4., szerda

Dr. Robert Malone: Húzzuk már le... ...(vagy fel) azt a rakás politikai komisszárt, akiket a Világgazdasági Fórum ültetett hatalmi pozíciókba.

A Nyugat háborúra készül

Lengyelország és Románia lesznek a következő országok, akiket a húsdaráló géppel etetnek meg?

Pelosi szerint "MI" harcolunk Oroszország ellen. Egyik napról a másikra rakétacsapások. Sziasztok, a nevem Javelina. 1. frissítésMint mindig, most is nagyszerű összefoglaló a napi eseményekről. A nagy zűrzavar közepette a képet világossá tevő briliáns összeállítás.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-nyugat-haborura-keszul

Új világ, új vér

Dr. Klaus Retzlaff egy nemzetközi szakértői csoport szóvivője. A csoport a Covid-oltásokat és az oltások okozta károkat kutatja. A tudósok összehasonlították a beoltott és nem oltott alanyok vérmintáinak képeit. A megdöbbentő eredmény:

“Kivétel nélkül minden beoltott ember vérében változásokat látunk”.

Forrás: www.kla.tv/22436

Ahogy a mérgező génterápiák iránti kereslet összeomlik, 650 millió adag 80%-a felhasználatlanul maradt

 

Ahogy a vakcinák iránti kereslet összeomlik, az Egyesült Királyság 4 milliárd fontnyi veszteséggel néz szembe, mivel 650 millió adag készletének 80%-a felhasználatlanul maradt

Az Egyesült Királyság a megvásárolt 650 millió adag oltóanyagból mindössze 142 milliót használt fel, így a becslések szerint 4 milliárd font értékű oltóanyag maradt felhasználatlanul, és a jelenlegi felhasználási szint mellett valószínűleg kárba vész. A vakcinák szavatossági ideje általában a gyártás után hat-tizenkét hónappal jár le - bár nem világos, hogy a 650 millió adagból hányat gyártottak már le és raktároztak el, és hányat rendeltek meg jövőbeli gyártásra és szállításra.

A tisztviselők nem árulták el, hogy pontosan mennyit fizettek a Pfizer vakcinákért, amelyek a teljes megrendelt mennyiség közel egyharmadát teszik ki, de az Egyesült Államok kormánya állítólag körülbelül 20 dollárt (16 fontot) fizetett egy adagért.

A Moderna vakcina állítólag valamivel kevesebbe került, talán 15 dollárba (12 font) adagonként, az Astra Zeneca vakcina pedig jóval kevesebbe, talán csak 4 dollárba (3 font) adagonként, mivel önköltségi áron adták el. A másik öt megrendelt típusról nincsenek adatok, amelyek mindegyike egyelőre teljesen kihasználatlan.

Ha dózisonként 10 dolláros (8 font) átlagárat feltételezünk, akkor az összes fel nem használt vakcinaadag teljes számlája körülbelül 5 milliárd dollárra, azaz 4 milliárd fontra rúg. Vajon a közvélemény elnéző lesz-e a közpénzek ilyen mértékű pazarlásával szemben, mivel az jó szándékkal, szükségállapot idején történt? Ezt még meg kell várni.

Ez azonban messze nem az egyetlen példa a világjárvány okozta pazarlásra. A csalás és a nemteljesítő üzleti hitelek miatti veszteségek kolosszálisak, a City AM jelentése szerint a kincstár 4,3 milliárd fontos csalás miatti leírását valószínűleg a Covid-hitelek 20 milliárd fontos nemteljesítése fogja felülmúlni. A kormány emellett 8,7 milliárd fontot írt le a világjárvány idején vásárolt védőeszközökre, amelyek közül 673 millió fontot használhatatlan, 750 millió fontot nem használtak fel a lejárati idő előtt, 2,6 milliárd fontot az NHS-ben való használatra alkalmatlannak ítélt eszközökből, 4,7 milliárd fontot pedig azért, mert a kormány többet fizetett értük az akut globális hiány idején, mint amennyit most érnek. A kormány 569 millió fontot költött 20 900 lélegeztetőgép megvásárlására is, amelyből csak 2150-et (10%) használtak fel, a többi a védelmi minisztérium egyik raktárában maradt kihasználatlanul.

 

 

Az adófizetők pénzével való ilyen durva visszaélést a független vizsgálatnak és a kormánynak meg kell vizsgálnia, hogy le lehessen vonni a tanulságokat, és a jövőben egy megbízható, valós idejű irányítási rendszert kell alkalmazni, hogy még a sietve és sürgősen vásárolt készleteket is ésszerű arányban tartsák a várható igényekkel.

A 2020 tavaszán kialakult túlreagálás és pánik olyan döntéseket eredményezett, amelyekről most kiderült, hogy a közpénzek hatalmas pazarlását jelentik. Ha úgy vélték, hogy hiány van bármiből, amire elképzelhetően szükség lehetett a vészhelyzet szükségleteinek kielégítéséhez, a közpénzek mindig nyitva álltak.

Valójában úgy tűnt, hogy a pénztárcát inkább úgy kezelték, mint Mary Poppins feneketlen varázsszőnyegét, és a finanszírozási döntéseknél nyoma sem volt a körültekintő felügyeletnek, amíg azok azt a célt szolgálták, hogy bizonyítsák a nyilvánosságnak, hogy a kormány "tesz valamit" a Covid ellen. Ennek a költségvetési inkontinenciának az eredményei most már mindenki számára nyilvánvalóak.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/ahogy-a-vakcinak-iranti-kereslet-osszeomlik-650-millio-adag-80-a-felhasznalatlanul-maradt

FÖLDINDULÁS?… TÖMEGES KILAKOLTATÁSOK JÖHETNEK A VESZÉLYHELYZET LEJÁRTAKOR

 

38 EZER KILAKOLTATÁSRA KÉSZÜL A KORRUPT VÉGREHAJTÓI MAFFIA

“A Végrehajtó a király. Minden törvény fölött áll.”

Fehér Kéményseprők, – Mi Hazánk, – Szabad Riport

Dabasi Tamás, a Fehér Kéményseprők Alapítvány elnökének figyelmeztetése;

FIGYELEM!

Kérjük az embereket, időben cselekedjenek és jelentkezzenek, hogy segíteni tudjunk!!! Mivel beindultak a BŰNÖZŐ követeléskezelők, akik soron kívül kérik a végrehajtót, hogy sürgősen szerezzék be az önkormányzatoktól az adó és értékbizonylatot.

Az adó és értékbizonylatra azért van szükség, hogy soron kívül elkészüljenek, s a vészhelyzet lejártát követően, azonnal árverésre tudják tűzni az összes ingatlant!

Aki ezt el akarja kerülni, sürgősen kérjen segítséget, mielőtt a követeléskezelő NEPPEREK szerzik meg áron alul az ingatlanaikat!

***

Dr. Fiszter Zsuzsanna, a Mi Hazánk Mozgalom végrehajtásokkal foglalkozó szakpolitikusa;

Azonnali lépéseket követelünk, hogy meg lehessen akadályozni több ezer kilakoltatást!

A veszélyhelyzet megszűnésésével a kilakoltatási moratórium is megszűnik a jelenlegi jogszabályok értelmében.

Június elsejétől a népnyúzó végrehajtók újból kilakoltathatják a magyar családokat ezreit. Mivel a veszélyhelyzet fennállta miatt hosszú ideje nem foganatosítottak kilakoltatást így hatalmas dömping várható.

Rengeteg megkeresés, rengeteg az elkeseredett hang, de közös bennük, hogy devizacsalás áldozatok, a hiéna követeléskezelők karmai közül nem tudnak szabadulni és végül a végrehajtókhoz kerülnek.

Átlagosan 3000-4000 kilakoltatás történik évente, de akadnak olyan számítások hajléktalansággal, kilakoltatással foglalkozó civil szervezetek szerint, hogy

38.000 kilakoltatás van tervbe véve.

Mindezt teheti meg úgy a végrehajtó maffia, hogy semmi féle gát nincs szabva számukra, több ezer családot raknának az utcára, tennének nincstelenné.

Már – már arcpiritó, hogy a dr. Schadl György, Völner botrány után a kormány segédkezésével, – a társadalom, és különösen a fiatalok szolidaritásának felszámolására a végrehajtó maffia megrendelt egy különösen aljas, koncepciós filmet „Kilakoltatás ” címmel.

Gusztustalan módon vígjáték formájában, mikor családok ezrei mentek tönkre és rohantak a halálba akár.

A Mi Hazánk Mozgalom elkötelezett azért, hogy megálljt parancsoljunk a nemzet sanyargatásából élő szervezeteknek! A tőlünk telhető minden eszközt beverünk ennek érdekében, mint ahogy eddig is tettük, meg fogjuk lépni a továbbiakban is.

A Parlamentben, a rendőrségnél, az utcán vagy kilakoltatásokon. Ezért is követeljük, hogy a kormány azonnali lépéseket tegyen és hosszabbítsa meg a kilakoltatási moratóriumot veszélyhelyzet nélkül is és függessze fel a végrehajtásokat, amelyek mögött banki szerződés van.

Álljon az emberek oldalára, szemben a hiéna módjára viselkedő behajtó cégekkel, népnyúzó végrehajtókkal és a járványból is hasznot húzó bankokkal!

És ismerje el végre, hogy a devizacsalást Magyarországon nem sikerült megoldani mivel a regnáló kormányok folyton a bankszektor oldalán álltak! Mielőbb igazságot, emberséget és végleges megoldást követelünk a banki károsultak részére!

***

Szabad Riport; Ceterum Censeo;

1. A végrehajtás ne legyen többé erősen profit orientált üzlet! Hanem szigorúan ellenőrzött állami feladattá kell tenni.

2. A végrehajtók által kifosztott lakosságot a Végrehajtói Kar tetemes vagyonából kárpótolni kell.

3. A bűncselekményeket elkövetett végrehajtókat a végrehajtásokra specializálódott bíróság elé kell állítani, – melynek a bírák mellett része kell legyen, a kifosztott népből delegált 12 fős Esküdt Szék.

4. Külön kell vizsgálni a kilakoltatások közben, vagy következtében történt haláleseteket, – jó néhányról tudunk már. Ám egyik esetben sem indult büntető eljárás az eljáró végrehajtó ellen. A bűnösöknek pedig bűnhődniük kell.

Összeállította; Fort András

A ballib erényviszketegség, az viszi vesztébe Európát (285 MRD dollár jogtalan lenyúlása miatt éhínség Európa nagyrészében, )

Andrej Fusov: Kasztokra szakad az Emberiség