2022. április 6., szerda

Egy választás borzalmai

Forrás: Anything Goes @ YouTube by Paul Joseph Watson
https://youtu.be/Q6EulPAIX60

Brian Shilhavy: Horror Show Sanghajban: Drónok és rendőrkutyák járőröznek a legnagyobb kínai város kihalt utcáin.

 

Tüntetések, fosztogatások, elpusztított háziállatok és tömeges öngyilkosságok Sanghajban Kínában, mivel az emberek éheznek a lezárások miatt

Miközben ma mindenki az Ukrajna című aktuális műsort nézi a színházban, a kínai Sanghajban emberek ezrei követnek el öngyilkosságot, mivel a 25 millió lakost továbbra is lezárják, és a hírek szerint sokan közülük éheznek, mert nem jutnak élelemhez.

A jelentések szerint tüntetések és fosztogatások kezdődtek, és szörnyű képek jelennek meg, amelyeken emberek épületekről ugranak a halálba, míg mások felakasztják magukat. Kutyákat és macskákat gyilkolnak az utcákon.

És ez itt Sanghaj! Korábban sok időt töltöttem Sanghajban, és ez Kína legmodernebb városa. Pénzügyi és bevásárló negyedével a New York-i Manhattan, a chicagói Magnificent Mile vagy a Los Angeles-i Beverly Hills vetekedne.

Ha ez megtörténhet Sanghajban, akkor bárhol megtörténhet.

 

 

Szavakkal nem lehet leírni azt, amit ma láttam az ottani emberektől érkező jelentésekből, ezért készítettem egy rövid videómontázst, amely jobban kifejezi, mi történik most Sanghajban, mint bármi, amit le tudnék írni.

Ez nagyon GRAFIKUS! Fel fog zavarni titeket. Úgy sírok, mint egy kisbaba, valahányszor megnézem ezeket a klipeket.

De a Big Tech közösségi média platformok cenzúrázzák ennek nagy részét, és egyáltalán nem látom ezt sem a vállalati médiában, sem az alternatív médiában.

Pedig ennek most mindenhol címlaphírnek kellene lennie!

Ez a Bitchute csatornánkról származik, és megtalálható az Odysee csatornánkon és a Telegram csatornánkon is.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/ha-ez-megtortenhet-sanghajban-akkor-barhol-megtortenhet

Kapcsolódó cikk

2020 elején történt valami, ami megváltoztatta a világ menetét, és örökre befolyásolta mindenki életét.

És nem, ez NEM egy halálos új koronavírus kitörése volt.

Hanem egy halálos új vírustól való félelem volt, amelyet a kínai hatóságok arra használtak fel, hogy meggyőzzék a Wuhan város területén élő több mint 50 millió embert, hogy önként bezárkózzanak a félelemre válaszul. Lásd:

Ground Zero Wuhanban: Mi történt valójában, ami miatt a világot lezárták?
A terv bevált, talán jobban, mint azt bárki valaha is gondolta volna, és ez lett a minta a világ többi része számára, mivel a világ szinte minden más országa követte a példáját, és elkezdte bezárni a lakosságát, és a világ azóta sem volt a régi.

Nos, most ne nyugodjunk meg, és ne higgyük, hogy a legrosszabbon már túl vagyunk, mert úgy tűnik, hogy a COVID 2.0 most szabadult el Kínában, mivel a 25 millió lakosú legnagyobb városukban már a 10. napja tart a lezárások sorozata, és mindezt a COVID-ra pozitívan tesztelt emberek új "eseteinek" növekedése miatt.

És úgy tűnik, hogy az orvosi zsarnoki rendőrállam csak rosszabb lett, mivel a pozitív tesztet kapott csecsemőket és kisgyermekeket erőszakkal elválasztják szüleiktől és karantén kórházakba zárják, miközben a lakásaikba és otthonaikba bezárt emberek az ablakon keresztül panaszkodnak, miközben drónok repülnek felettük, és azt mondják nekik, hogy "Uralkodj lelked szabadságvágyán" és csukd be az ablakokat. (Forrás.)

Sanghaj a COVID 2.0 új tesztvárosa, amely hamarosan egy Önhöz közeli városba is eljut?

Utoljára 2007-ben jártam Sanghajban, és ezen a héten megdöbbenve láttam, hogy az ismerős utcákról készült filmfelvételek, amelyek általában hatalmas embertengerek, zsúfolt forgalmi dugókkal, teljesen üresek a nap közepén.

Alig hittem el, amit láttam.

 

 

 

Ez igaz? Tényleg lehetséges ez??

Aztán jöttek az orvosi emberrablásokról szóló jelentések, ahol csecsemőket és kisgyermekeket vettek el erőszakkal a szüleiktől.

A ZeroHedge News számolt be róla:

A szülők, akik kezelésre vitték gyermekeiket, azt látták, hogy a hatóságok elviszik őket, és hivatalos karanténba helyezik őket, gyakran a családok sötétben tapogatóznak gyermekeik állapotát illetően. Amikor mind a szülő, mind a gyermek tesztje pozitív lett, az orvosok fenyegetésekkel kényszerítették a családokat, hogy engedelmeskedjenek. egyes esetekben a jelentések szerint már 3 hónapos gyermekeket elválasztottak szoptató anyjuktól.

A Reuters megosztotta Esther Zhao történetét, egy nőét, akit Sanghajban elválasztottak 2,5 éves kislányától, miután a kislány lázas lett.

Esther Zhao azt hitte, helyesen cselekszik, amikor március 26-án lázasan bevitte 2 és fél éves kislányát egy sanghaji kórházba.

Három nappal később Zhao könyörgött az egészségügyi hatóságoknak, hogy ne válasszák el őket egymástól, miután a kislány és ő is pozitív lett a Covid tesztre, mondván, hogy a lánya túl fiatal ahhoz, hogy egy karanténközpontba vigyék a gyermekek számára.

Az orvosok ekkor megfenyegették Zhaót, hogy lányát a kórházban hagyják, míg őt a központba küldik, ha nem egyezik bele, hogy a kislányt a város Jinshan kerületében található Sanghaji Közegészségügyi Klinikai Központba szállítsák.

Annak ellenére, hogy az orvosoktól információkért könyörögnek, a szülőket gyakran a sötétben hagyják, és kevés - vagy egyáltalán semmilyen - tájékoztatást kapnak gyermekük állapotáról.

Azóta csak egy rövid üzenetet kapott arról, hogy lánya jól van, amelyet az orvosokkal folytatott csoportos csevegésen keresztül küldtek, annak ellenére, hogy Zhao és férje, aki egy külön karanténban van, miután szintén pozitív lett a tesztje, többször is könyörgött információkért.

"Egyáltalán nem érkezett semmilyen fotó... Annyira aggódom, fogalmam sincs, milyen helyzetben van a lányom" - mondta szombaton könnyek között, miközben még mindig a kórházban ragadt, ahová múlt héten ment. Az orvos szerint a sanghaji szabályok szerint a gyerekeket a kijelölt pontokra kell küldeni, a felnőtteket karanténközpontokba, és nem szabad a gyerekeket elkísérni.

A helyzetet tovább rontotta, hogy a szüleiktől elválasztott, síró gyerekek képei vírusként terjedtek a kínai közösségi médiában, ami rettegéssel töltötte el Zhaót. A kínai Weibo és Douyin (a TikTok kínai változata) közösségi médiaplatformokon közzétett fotók és videók síró csecsemőket ábrázoltak, akiket egy kiságyba zsúfolva hárman ültek. Az egyik videón egy láthatóan kétségbeesett kisgyerek mászott ki egy olyan szobából, ahol négy gyerekméretű ágyat toltak a fal mellé. Kevés felnőttet lehetett látni. Bár a Reuters nem tudta függetlenül ellenőrizni a videókat, a létesítményt ismerő források megerősítették azok hitelességét, és azt is, hogy a létesítmény Sanghaj Jinshan kerületében található.

Bár a legtöbb ilyen bejegyzést a hatóságok szombatra törölték, az oldalakon több ezer komment és panasz maradt. (Forrás.)

 

 

 

A kínai kormány állítólag 2000 katonát és további 30 000 „egészségügyi dolgozót” küldött be, hogy minden egyes sanghaji lakost teszteljenek, és érvényesítsék a bezárási szabályokat.

Nyilvánvalóan az állattulajdonosok nem is vihetik ki kedvenceiket a szabadba, ami extrém intézkedéseket eredményez.

Futótűzként terjedtek el a történetek arról, hogy a helyiek még sétáltatni sem tudják a kutyájukat, hogy megengedik kutyáikat, hogy kakiljanak és pisiljenek a lakásukban. Itt van még az Al Jazeera:

Öt nappal a legutóbbi bezárás után Vicky, aki inkább nem akarja megosztani a családi nevét, valami teljesen váratlan dolgot csinált: megpróbálja meggyőzni egy barátja mentőkutyáját, Mochát, hogy rendben van, ha ki kell mennie a WC-re a lakásában.

„Jelenleg szomorú kiskutya szemekkel bámul rám, hogy „miért nem megyünk ki?” és nem tudom, hogyan magyarázzam el neki” – mondta Vicky Skype-on az Al Jazeerának. „Eddig csak azt próbáltam közölni vele, hogy ha a földre kakilsz, nem haragszom rád, kettőt pedig, ha pisilsz és mosdóba jársz, az rendben van, csak letömöm. Ez nem egy nagy dolog." ( Forrás .)

 

A kormány robotkutyákat alkalmaz az utcákon járőrözni.

Egy másik jelentésben a lakosokat, akik ablakukon keresztül beszélni és énekelni kezdtek, egy fejük felett repülő drón figyelmeztette, hogy hagyják abba az éneklést, irányítsák lelkük szabadságvágyát, és zárják be az ablakukat.

Mivel Kína 2020 elején kezdte ezt az egész show-t Wuhanban, nem tudok nem elgondolkodni azon, hogy vajon ez most az új tervezet, amelyet hamarosan a világ többi részén is bevezetnek, és Sanghajban próbálnak ki?

Tehát hamarosan orvosi emberrablások, kényszerített karantén, kényszerített tesztek, kényszerített vakcinák, élelmiszer-osztás, repülő drónok, ugató robotkutyák és kényszerített zárlatok jönnek az Ön városába??

(Kíváncsi lennék, hogy egy ilyen robotkutya mennyire tudná kezelni a 12-es kaliberű golyóból kilőtt madársörétet??? Van egy olyan érzésem, hogy ezt az USA-ban sok helyen nehezebb lenne véghezvinni, de ki tudja? A félelem erős motiváló erő, ahogy már láttuk, és túl sok ember nem hajlandó kikapcsolni a vállalati média propagandáját, amely átmossa az agyukat).

Forrás:
vaccineimpact.com

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/horror-show-sanghajban

CSAK LEFELÉ! – A Fidesz látszólagos győzelmének margójára

 

Most, amikor a Fidesz ‘elsöprő győzelme’ állítólag még a Holdról is látszik, – csak egy valami nem látható még a földi szavazó fülkékből sem; az a súlyos korrupció, mely a Végrehajtói Maffiát és a Kormányzatot köti össze.

Varga Judit Igazságügyi Miniszter a választás éjszakáján jókedvűen nevetgélt a miniszterelnök mögött, ahogy azon az éjszakán a fideszes elitben mindenki.

Pedig egy ilyen súlyos korrupció esetén, mint a Schadl-Völner ügy nyilvánosságra kerülésével egy időben, már rég le kellett volna mondania, ahogyan ez egy civilizált országban szokás.

Nem így hazánkban. Bár Abszurdisztánban, ahogyan már sokan nevezik Magyarországot, a kormányzati médiában kommunikált információknak közük sincs a valósághoz, csak a valótlanságok halmazát állítják. Az sem igaz, amit a riportereik kérdeznek, mint, ahogy az állítólagosan “mindent elsöprő kétharmad” is egy jó nagy átverés.

A 2.900.000. Fidesz szavazó Magyarország jelenlegi népességének (9.75 milliónak), a felét sem teszi ki, legfeljebb az egyharmadát. De még a szavazásra jogosult majd 8 millió, (7.968.500) szavazónak sem éri el a felét a fideszes szavazó tábor. Nemhogy a kétharmadát. A fideszes szavazók száma a szavazásra jogosultak mindössze 37%-a, ami igencsak messze van a kétharmadot jelentő 66%-tól.

De ők úgy gondolják, hogy azt fognak csinálni ismét, amit akarnak.

Ám az az idő, már elmúlt. Saját maguk által felállított csapdák között kell, hogy lavírozzanak, s ez egyre nehezebb lesz számukra. Mert a mozgástér egyre szűkül. Nem szereti őket sem az Unió, sem a volt V4-es partnerek, de igazából még az oroszok sem.

A Pávatáncost egyik játékos sem kedveli igazán, mert ő a megbízhatatlanság szimbóluma. Mindenhova odalibben, de mégse tartozik sehova. És az általa felállított csapdák egyre súlyosabbak, s egyre mélyebbek lesznek, kezdve a Végrehajtói Maffiát érintő korrupción, folytatva a megoldatlan devizahiteles ügyekkel, a folyamatban lévő végrehajtói letiltások tömegével, s a Moratórium vége után óhatatlanul is bekövetkező tömeges kilakoltatásokkal.

És, akkor még nem beszéltünk a vágtató inflációról, pl. a PB gáz ára ma; 8200 Ft, de ősszel még 5000 Ft volt, s még az egyszerű durumtészta ára is egyetlen hét alatt a duplája lett.

A kormányzati választási alamizsna hamar elfogyott, s a nép, a dolgozói osztály, meg a nyugdíjasok egyre kevesebbet keresnek, életszínvonaluk rohamosan csökken.

Mindeközben a fideszes elit, (s nemcsak a fideszes), dúskál az anyagi javakban, s pazarló, hivalkodó életmódjával kihívja maga ellen a sorsot; a nép dühét.

S ez nem igazán szerencsés dolog egy súlyos háború árnyékában, mely ki tudja mikor csaphat át a határon, s operett hadseregünket kiegészítendő, ki tudja mikor kell a népet, a munkásokat felfegyverezni, hogy megvédjék a hazát.

*

Ezért lenne jó visszaadni mindent a kifosztottaknak, amíg még jószántukból megtehetik.

Fort András

Államcsínykísérlet Moszkvában

 

Az orosz politikai berendezkedésen belül rendkívül zavaros a helyzet.

Az orosz külügyminisztérium vezetése egyelőre nem kommentálta az orosz hadifoglyok elleni közelmúltbeli lövöldözést.

Március 5-én Szentpéterváron a rendőrség - állítólag névtelen feljelentés alapján - őrizetbe vette a Listva orosz hazafias kiadó munkatársait, valamint az üzletben véletlenül tartózkodó embereket.

A Listva kiadó Oroszországban olyan szervezetként ismert, amely következetesen ellenezte a nácizmus ukrajnai megnyilvánulásait.

A Listva pénzügyi támogatást nyújtott a donyecki és luhanszki népköztársaságok fegyveres egységeinek.

Vlagyimir Putyin orosz elnök napok óta nem nyilatkozott, hogy kifejtse Oroszország álláspontját az ukrajnai katonai művelettel kapcsolatos helyzetről.

Sajtótitkárának, Peszkovnak a nyilatkozatai viszont több kérdést vetnek fel, mint választ. Különösen a kelet-ukrajnai lakosok és az orosz katonák körében.

 

 

Rémséges videók erős idegzetűeknek


Gobelin szerint:

Mindig is voltak olyan pletykák, hogy a nyugati hatalmak képesek kihúzni a szőnyeget Putyin alól.

A Rendőrség a kormánytól és talán a titkosszolgálatoktól is eltérő napirend szerint dolgozhat. Az utolsó dolog, amire Oroszországnak szüksége van, az a belső konfliktus, de ha vannak Oroszországban az ukrán nácikkal szimpatizáló nácik, akkor most már zavarhatják őket, mivel Ukrajnát olyan súlyosan érinti, hogy egyre több csapat kezdi megadni magát, és az ország olajkészletei megtizedelődnek.

Ki tudja, hogy ez hogyan fog végződni? Lehet, hogy Putyin nem érzi magát biztonságban, és a külügyminisztérium visszafogja magát. Reméljük, hogy sikerül visszaszereznie, és elhárítja ezt a belső fenyegetést.

Az orosz ötödik hadoszlop az, ahol ez a helyzet. A nyugati hatalmak megdöbbentek azon, hogy az orosz fegyveres erők milyen jól helytállnak a NATO által kiképzett, ellátott és felszerelt ukrán hadsereggel szemben, amelyben sok nyugati különleges erő is segít a QT-n. Ennek nem így kellett volna történnie. Mivel minden tíz ukrán katonára egy náci jutott, a megadást lehetetlennek tartották.

Az ukránok ukránok ellen harcoló ukránokról szóló jelentések kétségtelenül helytállóak, mivel az egyszerű katonák megpróbálják ledobni magukról a náci igát, és megadják magukat a támadás alatt. A Nato most az orosz állam erejét teszteli belsőleg, mint a következő gambit.

Eltarthat néhány napig, amíg a köd eloszlik. A világ jövője egy hajszálon függ.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/allamcsinykiserlet-moszkvaban