Az orosz politikai berendezkedésen belül rendkívül zavaros a helyzet.

Az orosz külügyminisztérium vezetése egyelőre nem kommentálta az orosz hadifoglyok elleni közelmúltbeli lövöldözést.

Március 5-én Szentpéterváron a rendőrség - állítólag névtelen feljelentés alapján - őrizetbe vette a Listva orosz hazafias kiadó munkatársait, valamint az üzletben véletlenül tartózkodó embereket.

A Listva kiadó Oroszországban olyan szervezetként ismert, amely következetesen ellenezte a nácizmus ukrajnai megnyilvánulásait.

A Listva pénzügyi támogatást nyújtott a donyecki és luhanszki népköztársaságok fegyveres egységeinek.

Vlagyimir Putyin orosz elnök napok óta nem nyilatkozott, hogy kifejtse Oroszország álláspontját az ukrajnai katonai művelettel kapcsolatos helyzetről.

Sajtótitkárának, Peszkovnak a nyilatkozatai viszont több kérdést vetnek fel, mint választ. Különösen a kelet-ukrajnai lakosok és az orosz katonák körében.

 

 

Rémséges videók erős idegzetűeknek


Gobelin szerint:

Mindig is voltak olyan pletykák, hogy a nyugati hatalmak képesek kihúzni a szőnyeget Putyin alól.

A Rendőrség a kormánytól és talán a titkosszolgálatoktól is eltérő napirend szerint dolgozhat. Az utolsó dolog, amire Oroszországnak szüksége van, az a belső konfliktus, de ha vannak Oroszországban az ukrán nácikkal szimpatizáló nácik, akkor most már zavarhatják őket, mivel Ukrajnát olyan súlyosan érinti, hogy egyre több csapat kezdi megadni magát, és az ország olajkészletei megtizedelődnek.

Ki tudja, hogy ez hogyan fog végződni? Lehet, hogy Putyin nem érzi magát biztonságban, és a külügyminisztérium visszafogja magát. Reméljük, hogy sikerül visszaszereznie, és elhárítja ezt a belső fenyegetést.

Az orosz ötödik hadoszlop az, ahol ez a helyzet. A nyugati hatalmak megdöbbentek azon, hogy az orosz fegyveres erők milyen jól helytállnak a NATO által kiképzett, ellátott és felszerelt ukrán hadsereggel szemben, amelyben sok nyugati különleges erő is segít a QT-n. Ennek nem így kellett volna történnie. Mivel minden tíz ukrán katonára egy náci jutott, a megadást lehetetlennek tartották.

Az ukránok ukránok ellen harcoló ukránokról szóló jelentések kétségtelenül helytállóak, mivel az egyszerű katonák megpróbálják ledobni magukról a náci igát, és megadják magukat a támadás alatt. A Nato most az orosz állam erejét teszteli belsőleg, mint a következő gambit.

Eltarthat néhány napig, amíg a köd eloszlik. A világ jövője egy hajszálon függ.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/allamcsinykiserlet-moszkvaban