2021. május 17., hétfő

Elnéptelenítés, eugenika, PCR, Pfizer-biológiai fegyver

Az elnéptelenítés sötét szándéka nem újkeletű, mivel már évszázadok óta törekszenek az emberiség kiirtására népirtásokkal és az eugenika felhasználásával, és ugyanez történik manapság is, ahogy az az új, mesterséges vírus létrehozásából látható, amelynek semmi köze sincs a világjárványhoz, mivel ez utóbbi a pszichopaták által kreált szemfényvesztés, melynek célja az elnéptelenítés és a népesség 94%-ának elpusztítása… miközben több millió embert kerít hatalmába a pánik félelem és hajlandóak még gyermekeinket is feláldozni a DNS módosítására alkalmas kísérleti vakcinával.

Olyan eugenikusok, mint Sir Francis Galton, Charles Darwin, William és Bill Gates, valamint a német Klaus Schwab, a davosi fórum vezetője, Henry Kissinger, Soros György, Lippe–biesterfeldi Bernát holland herceg, akik mind a náci ideológiát vallották, továbbá Tedrosz Adhanom, a WHO főigazgatója és mások, akik mind népirtásokat követnek el a lakosság ellen, jóllehet szakemberek és állítólagos filantrópok hírében állnak.

Mit szóljunk továbbá a vakcinaként használható PCR-tesztekhez, amelyek ráadásul ártalmas theragrippereket tartalmaznak? Vagy a rémísztó oltási igazolványokhoz, amelyekkel a szabadságjogainkat akarják korlátozni és mindannyiunkat ellenőrizni akarnak? És miért nőtt meg számos országban ugrásszerűen a halálesetek száma, rögtön az oltási kampányok megkezdését követően? Mit szóljunk továbbá a világon számos helyen már felállított és működő fogva tartó táborokhoz vagy „karanténtáborokhoz”? És legfőképp mit szóljunk a Pfizer nyilvánosságra került dokumentumához, amely arról számol be, hogy az oltottak átterjeszthetik a tüskefehérjét a nem oltottakra is és így módosíthatják DNS-üket?

A mostani vakcina és az új mutánsvariánsok miatt a jövőben alkalmazandó valamennyi új oltóanyag a kovidmaffiától származó gyilkos eszközök, amelyek számos halálesetet okoznak, amelyek elkerülhetetlennek tűnnek, amennyiben nem terjed el széles körben világméretű engedetlenségi felkelés azok ellen, akik részt vesznek ebben a csalásban és céljuk a világméretű népirtás és a bolygó elnéptelenítése.

A videót készítette: Alcyon Plejádok

Már bánják a kormányzati tanácsadók a lezárás körüli etikátlan eszközök alkalmazását

 

„A félelem megeszi az agyat” - ezt a mottót alkalmazta a brit kormány a radikális koronamegoldások végrehajtására.

Nagy-Britanniát a korona-oltások viszonylatában Európa élmezőnyében van. A lakosság 30,2 százaléka már be van oltva a koronavírus ellen. A kísérleti vakcinával való oltási hajlandóságot, amelynek rövid távú mellékhatásai is jelentősek, közép- és hosszú távú hatásai pedig egyáltalán ismertek, nagyrészt a kormány kampánya eredményezte.

"Totalitárius" félelem taktika

A kormány tudományos tanácsadói akkor is kijelentették, hogy "totalitárius" félelemtaktikát kell alkalmazni. A szakemberek ezt már bánják - ahogy a The Telegraph brit napilap Laura Dodsworth szerző "A félelem állapota" című könyvében is beszámol.

"Etikátlan" módszereket alkalmaztak a lakosság félelmének kiváltására és a viselkedés figyelemmel kísérésére."

Félelem a "lezárás" érvényesítésétől

A jelentés egy 2020 márciusi stratégiai értekezletet idéz, amikor az első „lezárást” előkészítették. Abban az időben az Egyesült Királyság kormányának fő koronavírus-tudományos tanácsadó csoportjának tagjai úgy látták, hogy  "ennek növelnie kellene a személyes fenyegetés észlelt szintjét, mivel az emberek jelentős része még mindig nem érzi magát kellően fenyegetettnek".

A brit kormány aggódott volna, hogy az emberek nem hajlandóak elfogadni a bezárást, azért úgy döntöttek, hogy tovább terjesztik a félelmet. A félelem használata etikailag mindenképpen kérdéses volt. Olyan volt, mint egy furcsa kísérlet. Végül visszaesett, mert az emberek túlságosan megijedtek.

Egy másik tudós kijelentette, hogy a kormányzati stratégiát "pszichológiai elme-ellenőrzésnek" is nevezhetjük. Ezt teszik - meglepetésükre, nagyon sikeresek. És a tudósok tudatában voltak egy másik valóságnak:

Nagyon óvatosnak kell lennünk a bekúszó tekintélyelvűséggel kapcsolatban is. Egyes emberek a pandémiát hatalom átvételére, és olyan dolgok érvényesítésére használják, amelyek egyébként nem történhetnének meg.

Unzensuriert

BUMM! A CDC igazgatója végül elismeri, hogy a COVID-ügyeket túlszámolták a kórházakban

BUMM! A CDC igazgatója végül elismeri, hogy a COVID-ügyeket túlszámolták a kórházakban - ahogyan a Gateway Pundit és Donald Trump is bejelentette augusztusban

2020 augusztusában a Gateway Pundit Joe Hoft közzétett egy cikket a COVID-19-ről, amely sokkhullámokat okozott az interneten - A CDC webhelye elismerte, hogy a COVID által regisztrált haláleseteknek csak körülbelül 6% -a teljes egészében a Coronavirus okozta

SOKKOLÓ JELENTÉS: Ezen a héten a CDC csendesen frissítette a COVID-19 számokat - csak 9 210 amerikai halt meg egyedül a COVID-19-től - az elhunytaknak más súlyos betegségei voltak

A jelentés lényege az volt, hogy a COVID-19 korántsem olyan halálos, mint azt először a WHO, majd Dr. Tony Fauci és Dr. Debra Birx vetítette előre. Aususti CDC-számok alapján a  COVID-19-nek tulajdonított összes halálozásnak csak 6% -a volt olyan eset, amikor az egyén halálának egyetlen tényezője a COVI9-19 volt.

A CDC weboldaláról.

A CDC által a COVID-19-hez kapcsolódó összes többi halálesetnél az elhunyt személyeknek 2-3 egyéb súlyos betegségük vagy társbetegségük volt.

Ez a CDC tényleges adataiból származott, és Mel Q a Twitteren tweetelt.

Mel Q Twitter-felhasználó megosztott egy számítást, amely kimutatta, hogy a CDC által jelentett összes COVID-19 haláleset 6% -a akkor 9201 halálesetet jelentett.

Az augusztusi számok szerint csak 9201 ember halt meg az Egyesült Államokban, ahol a COVID-19 volt az egyetlen haláleset.

Jelentésünkben Mel Q tweetjét használtuk, és az Egyesült Államok elnöke is megismételte Mel Q tweetjét.

De a Twitter levette a hamis híreket állító tweetet. Értesítették Mel Q-t, hogy a tényleges CDC-adatokat használó tweet „megsértette a COVID-19-re vonatkozó félrevezető információkkal kapcsolatos politikájukat”. Fiókját 12 órára felfüggesztették az olvasók elől.

Aztán a CNN szélsőbaloldali hackjei cikket írtak erről a számításról, az elnök retweetjéről és cikkünkről - A Twitter eltávolítja a QAnon támogatójának hamis állítását a coronavírus halálozási statisztikáiról, amelyet Trump retweetelt. Nem voltak hajlandók megnézni az adatokat.

Vasárnap Rochelle Walensky, a CDC igazgatója végül beismerte, hogy „sok-sok kórház” a COVID haláleseteket beszámolta olyan esetekre, amelyek nem COVID halálozások voltak.

A Gateway Punditnak igaza volt.
Trumpnak igaza volt.
A technológiai óriások és a CNN ismét tévedtek, és hamis híreket terjesztettek.

De minket büntettek.
Sokat látjuk ezt.

Az Epoch Times beszámolt róla:

A teljes oltás után elhunytak közül 42-en tünetmentesek voltak, vagy nem álltak kapcsolatban a COVID-19-vel a CDC szerint. Ezenkívül 342 kórházi kezelés tünetmentes volt, vagy nem kapcsolódott a COVID-19-hez.

„Sok-sok kórház átvizsgálja az embereket a COVID miatt, amikor bejönnek, így a COVID-ben szenvedő 223 eset közül nem mindegyik halt meg valójában a COVID-ben. Lehet, hogy enyhe betegségben szenvedtek, de például szívrohamban haltak meg ”- mondta Rochelle Walensky , a CDC igazgatója a CNN vasárnapi,„ Az Unió állama ”című műsorában.

A szokásos számlálási program szerint azokat az embereket, akiket nem oltottak be, de szívrohamban vagy más okok miatt halnak meg, általában a COVID-19 halálozásként sorolják fel.

Ez az első alkalom egy év óta, mióta a CDC nyilvánosan beismerte, hogy a kórházak „sok-sok” a COVID-halálozásokat jeleztek, amelyek valójában szívrohamok, rákok vagy mérgezések stb, voltak.

És nem csak azokra vonatkozik, akik bevették a COVID oltást.

A nemzetnek ellenőrzésre van szüksége az amerikai történelem ezen borzalmas fejezetéről.

Itt van a CDC igazgatójának, Walensky videója a CNN-en.

https://besthirdetes.hu/tudasfa/bumm-a-cdc-igazgatoja-vegul-elismeri-hogy-a-covid-ugyeket-tulszamoltak-a-korhazakban.html

Ezt teheti, ha a munkáltatója zsarolja az oltással

Ha valakit zsarol, kényszerít a munkáltató az oltásra, negatív tesztre saját zsebből, az alábbiakat kell írásban átadni neki, és írásban kérni a választ. Ha munkaügyi bíróságra kerül az ügy, ez perdöntő lehet.

Íme a levél:

Tisztelt Munkáltató!

Tekintettel arra, hogy Ön engem az oltásra kényszerít, ennek hiányában a saját költségemből mindennapi negatív teszt elvégzésére és bemutatására, az alábbiakban megfogalmazott észrevételt teszem, illetve az alábbiakban összegzett kérdésekre szíves írásbeli válaszát várom.

1. Alapvető, állampolgári alkotmányos jog az önrendelkezési jog, amely jelen helyzetben azt jelenti, hogy jogomban áll eldönteni, hogy kérem az oltást vagy sem. Ön ezen jogomat korlátozza, hiszen az oltás nem kötelező.

2. Az Ön által tanúsított magatartás kimerítheti a Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény, BTK. 195. &-ába ütköző és aszerint minősülő kényszerítés tényállását. (Aki mást, erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, és ezzel jelentős érdeksérelmet okoz bűntett miatt büntetendő. Ugyebár Ön engem az oltásra kényszerít, amellyel az önrendelkezési jogomat sérti. )

3. Kérem jelölje meg azt a konkrét jogszabályhelyet (jogszabály, paragrafus, bekezdés), amely alapján Ön engem oltásra, negatív tesztre kötelez.

4. Kérem adjon teljeskörű tájékoztatást az összes vakcina összetételéről, hiszen mint munkáltatót tájékoztatási kötelezettség terheli.

5. Kérem adjon teljeskörű tájékoztatást az összes vakcina mellékhatásáról, rövid, közép- és hosszú távú hatásairól, hiszen mint munkáltatót tájékoztatási kötelezettség terheli.

6. Kérem adjon - egy- a munkáltatói jogkör gyakorlója által aláírt dokumentumot arról, hogy a mindennapi tesztet én a saját munkabéremből vagyok köteles fizetni.

7. Kérem adjon egy, a munkáltatói jogkör gyakorlója által aláírt dokumentumot arról, hogy amennyiben nem oltatom be magamat, illetve nem fizetem a tesztet, úgy megszüntetik a munkaviszonyomat.

8. Kérem írja meg azt a konkrét jogszabályhelyet, (jogszabály, paragrafus, bekezdés), amely, alapja a munkaviszonyom megszüntetésének.

A munkáltatót terhelő tájékoztatási kötelezettségre figyelemmel várom írásbeli válaszát az előzőekben rögzített valamennyi pontban megfogalmazott kérdésre, észrevételre.

Ellenkező esetben nem marad más választásom, mint az ügyet jogi útra terelni.

Tisztelettel:

Dátum, Aláírás.

 

Nagyon fontos, hogy ez a vita írásban legyen rögzítve. Az bizonyíték. A mobiltelefonos felvétel nem.

Bele kell állni. Nem félni. Nem engedni.

Muszáj a bátorság! Sok a gyenge. Nagyon sok.

Máshogy nem lehet. Fotelből nem lehet nyerni. Fel kell venni a kesztyűt.

Állj ki.

Olyan sokan megtörnek. Nagyon sokan.

Hidd el, fél ő. A munkáltató, ha látja, hogy valaki beleáll.

A bíróság az esetek 99%-ában a kirúgott alkalmazott mellett áll.

Jogorvoslat