2022. május 21., szombat

MONKEYPOX: ne zárják ki a kapcsolatot a COVID vakcinák (mRNS) és a majomhimlő között

 

MONKEYPOX: ne zárják ki a kapcsolatot a COVID vakcinák (mRNS) és a majomhimlő között; a bizonyítékok egyértelműen igazolják, hogy a vakcina felforgatja az immunválaszt.

A COVID vakcina ellaposítja az immunválaszt az oltást követő 2 hétig, és fogékonyak vagyunk a COVID-ra és sok vírusra/patogénre; károsítja a veleszületett és a szerzett-adaptív immunitást; fogékonyak vagyunk rá!

Könnyen lehet, hogy a jéghegy csúcsát látjuk, ahol a COVID vakcinák károsították az immunválaszt, és most fogékonyak vagyunk egy sor olyan korábbi jóindulatú kórokozóra vagy kórokozóra, amelyeket az immunrendszerünk legyőzött volna. Úgy gondolom, hogy ez a helyzet, és különösen a gyermekeink esetében, mivel rohanunk az oltásokért (Pfizer és Moderna a CDC és az NIH és az FDA bonyolult segítségével). Kutatások halmozódtak fel, amelyek azt mutatják, hogy a veleszületett és a szerzett immunrendszerre hatással vannak a vakcinák (mRNS stb.).

lásd ezt az előzetes nyomtatást és a Moderna vakcina hatását a nukleokapszid fehérje antitestekre, amelyek erősen csökkentek a beoltottaknál az oltatlanokhoz képest.

Follmann et al. Anti-nukleokapszid antitestek a SARS-CoV-2 fertőzést követően az mRNA-1273 Covid-19 vakcina hatékonyságát vizsgáló klinikai vizsgálat vakított fázisában.

Én a COVID-vakcina és a majomhimlő, valamint az oltottak immunrendszerének károsodása közötti kapcsolatra tenném a pénzem. Amíg nem látom az ellenkezőjét, addig itt hagyom a pénzemet. Túlságosan is véletlenszerű, hogy azt látjuk, hogy a beoltottak masszív fertőzésveszélynek vannak kitéve, mivel a szuboptimális vakcinális antitestek kötődnek a tüskefehérjéhez (epitópokhoz), de nem semlegesítik a vírust (vagy nem eliminálják azt), és a kutatások azt mutatják, hogy a vakcinális antitestek valójában elősegítik/erősítik a fertőzést a beoltottaknál. Ezek a nem sterilizáló COVID-vakcinák fertőző változatokat hoznak létre (szelekciós nyomás), és egy halálos (patogén) változat megjelenését is elősegíthetik.

 

 

A vakcinális ABS-ek megakadályozzák a veleszületett ABS-ek kötődését, mivel a veleszületett ABS-eket a célantigénért versenyeztetik, így a veleszületett ABS nem rendelkezik a vírus sterilizálására szolgáló funkcionális képességgel. A vakcina nélkül, és így a nem oltottakban a veleszületett Abs-ek képesek sterilizálni a vírust (megakadályozni a fertőzést vagy az átvitelt). Azáltal, hogy a tüskéhez kötődnek, de nem képesek azt semlegesíteni, akkor a COVID vakcinák értéktelenek, ugyanakkor felforgatják/blokkolják a funkcionális sterilizáló, semlegesítő, veleszületett Abs-eket, amelyek képesek lennének a vírust eliminálni. A vakcinális, nem semlegesítő Abs-ek elősegítik/fokozzák a fertőzést a beoltottakban.

Az eredeti antigénbűn (átneveztem halálos antigénbűnnek) és az antitest-függő fokozás (ADE) itt komoly aggodalomra ad okot. "Kimutattuk, hogy a fokozó antitestek megerősítik a tüske trimer kötődését a gazdasejt membránjához azáltal, hogy az NTD-t lipid raft mikrodomainekhez szorítják. Ez a stabilizáló mechanizmus elősegítheti azt a konformációváltozást, amely a receptorkötő domén demaszkálódását idézi elő. Mivel az NTD-t semlegesítő antitestek is célba veszik, adataink arra utalnak, hogy a semlegesítő és elősegítő antitestek közötti egyensúly a vakcinázott egyénekben az eredeti Wuhan/D614G törzs esetében a semlegesítés mellett szól. A Delta-változat esetében azonban a neutralizáló antitestek affinitása a tüskefehérje iránt csökkent, míg a facilitáló antitestek feltűnően megnövekedett affinitást mutatnak. Így az ADE aggodalomra adhat okot azok számára, akik az eredeti Wuhan-törzs tüskeszekvenciáján (akár mRNS, akár vírusvektorok) alapuló vakcinákat kapnak."

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/monkeypox-ne-zarjak-ki-a-kapcsolatot-a-covid-vakcinak-mrns-es-a-majomhimlo-kozott

Tömegpszichózissal a Nagy Reszet felé

 

Felhasznált források:
ExpressZeitung 2021. október 43/44. szám, cím: “Tömegpszichózis – Amikor az őrület az “új normává” válik”.
https://www.expresszeitung.com/
https://www.expresszeitung.com/doppelausgabe-43-44-massenpsychose/ez00043-44.print

Albert Biderman – A kényszer diagramja
https://de.wikipedia.org/wiki/Bidermans_Diagramm_des_Zwanges

A német belügyminisztérium belső stratégiai dokumentuma:
https://www.heise.de/forum/Telepolis/Kommentare/Die-Sorge-waechst-die-Sorglosigkeit-auch/BMI-Papier-Wie-wir-COVID-19-unter-Kontrolle-bekommen-Psychologie-der-Panik/posting-37267877/show/

Corona-pandémia: bűnöző pszichológusok munkája lenne? (11.11.2021) www.kla.tv/20524

Corona: Hogyan működik a média manipulációja – Dr. Andreas Heisler tapasztalati beszámolója (18.09.2021) www.kla.tv/19913

A lélek megölése – Hogyan lehet egy egész népességet pszichotikusan beteggé tenni https://www.youtube.com/watch?v=9vVn6BKqSUw

Tömegpszichózis: Hogyan lehet a mentális betegségek járványát előidézni https://knetworldblog.wordpress.com/2021/10/22/massenpsychose/

Felirat: RedR

Majomhimlő: "Fool Me Twice, Shame On Me"

 

"Nem hiszem el, hogy máris itt a majomhimlőszezon, és még le sem szedtem az ukrán dekorációmat." Robin Monotti

"Ha egyszer becsapsz, a te szégyened. Ha másodszor is, az az én szégyenem"

Bill Gates jóslata, miszerint a világot váratlan himlőjárvány fogja sújtani, csodával határos módon beigazolódott. Meg kellene lepődnünk?

Én nem lepődnék meg. Íme a pénzes idézet, amelyet Gates 6 hónappal az első megbetegedés feljegyzése előtt adott le.

"Valószínűleg évente körülbelül egymilliárd forintra lesz szükség egy WHO-szintű pandémiás munkacsoportra, amely a felügyeletet végzi, és valójában azt csinálja, amit én "baktériumjátéknak" nevezek, ahol gyakoroljuk... Azt mondjuk, hogy "OK, mi van, ha egy bioterrorista himlőt hozna 10 repülőtérre? Tudja, hogyan reagálna erre a világ?" Bill Gates, Sky News, 2021. november 6.

Csak csodálkozni lehet Gates rendkívüli felfogóképességén. Olyan, mint valami szoftveres jós, aki képes megjósolni a jövőt az állatok beléből. Ez az, vagy van egy kristálygömbje valahol a washingtoni tavi kúriája gyomrában elrejtve? Akármi is az, ez tényleg elképesztő. Itt van még több a World Socialist Web Site-ról:

"A majomhimlő vírus példátlan mértékű kitörése hivatalosan 10 Afrikán kívüli országban terjedt el, és e sorok írásáig 107 megerősített vagy gyanús esetet jelentettek, az Egyesült Királyságban (9 eset), Portugáliában (34), Spanyolországban (32), Franciaországban (1), Belgiumban (2), Svédországban (1), Olaszországban (3), Kanadában (22), az Egyesült Államokban (2) és Ausztráliában (1).".

Továbbra is sok mindent nem tudni arról, hogy mi okozza a járványt, amely a földrajzilag szétszórt és gyorsan terjedő majomhimlőjárvány a vírus 1958-as felfedezése óta. Az elkövetkező napokban és hetekben több adat és tudományos ismeret fog napvilágot látni, de már most is mélységes aggodalom uralkodik a tudományos közösségben és a nyilvánosságban, amely a közösségi médiában széles körben megnyilvánul." ("Több mint 100 majomhimlő-fertőzést észleltek 10 országban, mivel a példátlan járvány világszerte elterjedt", World Socialist Web Site)

Ismétlem: A "leggyorsabban terjedő majomhimlőjárvány a vírus 1958-as felfedezése óta".

Vajon a "gyorsan terjedő" résznek köze van-e ahhoz, ahogyan a kutatók megpiszkálták ezeknek az egyedi kórokozóknak a gain-of-function-ját, hogy fertőzőbbé és halálosabbá tegyék őket? Ez az, ami történik?

Valószínűleg soha nem fogjuk megtudni.

És vajon jogos-e a kérdés, hogy a majomhimlő nem lehet-e egy újabb laboratóriumban előállított vírus, amelyet a Pentagon által finanszírozott, világszerte szétszórt mintegy 300 titkos laboratóriumban találtak ki, amelyek jelenleg hatalmas háborút folytatnak az emberiség ellen, hogy előmozdítsák a milliárdos elitek ambícióit, akik elkötelezettek a világ népességének csökkentése mellett, miközben szigorú, rendőrállami felügyeletet vezetnek be a Föld bolygó minden érző lényére?

Valószínűleg erre sem fogunk választ kapni.

Az igazságosság kedvéért azonban meg kell említenünk, hogy "tekintélyes" médiumok, mint például a Newsweek magazin, cáfolták azt az állítást, hogy Gates tette volna a fentebb említett jóslatot. Íme a Newsweek magyarázata:

"Bár Gates a múltban beszélt a bioterrorista himlőtámadások lehetőségéről, megjegyzéseit kissé kiragadták a szövegkörnyezetből, és nem említette a majomhimlőt." (Tényellenőrzés: Bill Gates megjósolta a majomhimlőjárvány kitörését? Newsweek)

"Kissé kiragadva a szövegkörnyezetből?" Úgy érti, Gates NEM hívta fel a figyelmet egy bizonyos fertőző betegségre (himlő), amely varázslatos módon csak hónapokkal később bukkant fel újra a kihalásból? Milyen "kontextusról" beszél a szerző? Szeretnénk tudni.

Szigorúan véve mindegy, hogy a Newsweek mit ír vagy mit nem ír, elvégre Gates lett mindannak a megtestesítője, ami a mai közegészségügyi Gestapo rossz, ezért vált a kritika mágnesként vonzóvá. És akár tisztességesen kezelték, akár nem, az emberek jelentős része határozottan úgy véli, hogy Gates az agytrösztje annak a tervnek, hogy laboratóriumban előállított fertőző betegségekkel igázzák le a világ népességét, hogy létrehozzanak egy zsarnoki Új Rendet, amelyet a hozzá hasonló mohó elitek irányítanak. A WHO új, szuverenitást megsemmisítő szerződése pedig még inkább aláhúzza ezt a pontot, sőt, úgy tűnik, hogy Gates és társai úgy gondolják, hogy életre szóló törekvésük, a világ uralása most már karnyújtásnyira van tőlük. Nézze meg!

 

E cikk kutatása során számos olyan apróságra bukkantam, amelyet az olvasók érdekesnek találhatnak. Felfedeztem például, hogy 2021 márciusában volt egy olyan gyakorlat, amely egy szokatlan #majomhimlő-törzset érintő világméretű járványt szimulált, és amelyre 2021 márciusában került sor. Megdöbbentő, hogy az ilyen "előkészítő gyakorlatok" közül mennyi mindenre közvetlenül valamilyen különösen szörnyű esemény előtt kerül sor. Elutasíthatjuk mindegyiket, mint puszta véletlen egybeesést? Nézze meg ezt a Brownstone Institute-tól származó közleményt:

"... a média világszerte vörös riadókészültségben van a majomhimlő 2022 májusának közepén történő első globális kitörése miatt - mindössze egy évvel azután, hogy egy müncheni nemzetközi biológiai biztonsági konferencián szimulációt tartottak egy "globális járványról, amely a majomhimlő egy szokatlan törzsét érinti", és 2022 májusának közepén kezdődik.

A majomhimlőt először 1958-ban azonosították, de Afrikán kívül még soha nem volt globális majomhimlőjárvány kitörése - egészen mostanáig, pontosan azon a héten, pontosan abban a hónapban, amelyet a biovédelmi szakemberek a pandémiaszimulációjukban megjósoltak. Vigyétek ezeket a fickókat Vegasba!

A globális majomhimlőjárvány - amely pontosan azon az idővonalon tört ki, amelyet egy évvel korábban egy globális majomhimlőjárvány biológiai biztonsági szimulációja jósolt - feltűnő hasonlóságot mutat a COVID-19 járvány kitörésével, amely csak néhány hónappal a 201-es esemény után tört ki, és amely egy koronavírusos világjárvány szimulációja volt, amely majdnem pontosan olyan, mint a COVID-19. " ("A majomhimlő csak tavaly volt asztali szimuláció ", Brownstone Institute)

És itt egy másfél perces videó, amely segít megmagyarázni a fenti részletet. (Videó) Feltűnhet, hogy a (szimulált) járványról beszámoló műsorvezető azt mondja: "A tudósok úgy döntöttek, hogy ez a majomhimlő vírus mesterséges volt".

Uh huh. A továbbiakban pedig az egyik elemző a következő, előrelátó tanácsokat adja: "Sokkal kevesebb olyan esetet látunk, ahol a kormányok korai és határozott lépéseket tettek."

Szerinted ez mit jelent? Azt jelentheti, hogy jobb, ha felkészülünk egy újabb kör kísérleti vérrög elleni oltásra? Ezt jelenti?

Íme, a mai nap pandémiakvíz: Mit gondol, mennyi az esélye annak, hogy egy olyan furcsa betegség, mint a majomhimlő, spontán módon, pontosan ugyanabban az időben törjön ki a világ 10 különböző pontján (ahol korábban még soha nem jelent meg)?

Mit szólnátok a "nulla" esélyhez? Ez túl nagy?

Én most kimondom, hogy nulla az esélye annak, hogy ez az új betegség "természetes módon" jelent meg. Az egyetlen racionális feltételezés, amit fel lehet tenni, hogy a majomhimlő, akárcsak a Covid, egy laboratóriumban előállított kórokozó, amelyet titkos ügynökök terjesztenek, akik biológiai háborút folytatnak a világ népessége ellen. De konzultálnunk kell Dr. Fauci-val a kérdésben, és meglátjuk, hogy ő is egyetért-e ezzel. Itt van még több a WSWS-től:

"Az előzetes hozzászólásokban a tudósok azt feltételezik, hogy az Afrika egyes részein endémiásan előforduló vírus úgy fejlődhetett, hogy fertőzőbbé vált, és jobban alkalmas az emberről emberre történő átvitelre. Ráadásul a 42 év alattiak közül szinte mindenki nem kapott himlő elleni oltást (amely 85 százalékban hatékonyan megelőzi a majomhimlő-fertőzést), amióta 1980-ban felszámolták a himlőt. Ennek következtében nincs immunitásuk, és a fiatalabb felnőttek ugyanolyan könnyen megfertőződhetnek, mint a gyermekek." (WSWS)

Ez egyszerűen megerősíti, hogy egy újabb tömeges oltási kampány van készülőben. Itt van még több ugyanebből a cikkből:

"A különböző országokban előforduló több eset megjelenése mélyen problematikus.... "Tekintettel arra, hogy most már megerősített eseteket láttunk Portugáliából, gyanús eseteket Spanyolországból, és hogy világszerte látjuk a megerősített és gyanús esetek bővülését, az az érzésünk, hogy senki sem tudja, milyen nagy és kiterjedt lehet ez a helyzet....

A járványügyi szakemberek szinte minden nyilvános nyilatkozatukban elismerték, hogy mindannyian megdöbbentek azon, hogy a vírus máris mennyire beivódott a közösségekbe, tekintve, hogy normális esetben rendkívül ritka. Tom Inglesby, a Johns Hopkins Egészségbiztonsági Központjának igazgatója a STAT Newsnak azt mondta: "ez most sokkal jobban megvetette a lábát, sokkal elterjedtebb módon, és nem értjük, hogyan került be ezekbe a hálózatokba". ("Több mint 100 majomhimlő-fertőzést észleltek 10 országban, mivel a példátlan járvány világszerte elterjedt", World Socialist Web Site)

Tehát már mindenhol ott van? Akkor mit tegyünk?

A nyilvánvaló válasz: lezárni, maszkot felvenni és beoltatni magunkat, amilyen gyorsan csak lehet. Máskülönben a világ népességének nagy része gyötrelmes halállal nézhet szembe... mint Covid, emlékszel?. Persze, egyesek arra a következtetésre juthatnak, hogy megint szándékosan félrevezetnek minket, és hogy 2 világjárvány 2 év alatt statisztikai képtelenség. De miért is kellene ésszerűnek lenni, amikor a tömeghisztéria a napirenden van? Itt van még valami:

"A himlő elleni vakcina súlyos mellékhatásainak száma problematikussá teszi a tömeges oltási kampányban való alkalmazását. A majomhimlő hosszú lappangási ideje miatt azonban a himlő elleni vakcina működhet poszt-expozíciós profilaxisként egy "gyűrűs oltási" modellben....." (WSWS)

Más szóval, ne hagyja magát elriasztani a szívroham, a stroke, a vérrögképződés vagy a halálozás égbe szökő aránya miatt. Csak kövesse a CDC átgondolt ajánlásait, és minden rendben lesz. Különben is, a kormány már 13 millió darabot vásárolt ezekből az új, továbbfejlesztett méreg-halál oltásokból (U.S. Buys 13 Million Doses of Monkeypox Vaccine), szóval csak nyugodjon meg, vegyen egy mély lélegzetet és tekerje fel az ingujját. Mostanra már mindannyian ismerjük a gyakorlatot.

Vakargatjuk azonban a fejünket, amikor a Pentagon titkos biolaboratóriumaiban zajló gyanús dolgokról olvasunk, amelyek a jelek szerint mindenféle illegális csalással foglalkoznak, beleértve olyan halálos kórokozók ipari méretű előállítását, amelyek egy csapásra emberek milliárdjait pusztíthatják el. Ez tényleg nem hagy minket nyugodni éjjelente. Nézze meg ezt a cikket a Tassban:

"Az USA ebola- és himlővírusokat kutatott Ukrajnában - állítja Irina Jarovaja, az ukrajnai amerikai biológiai laboratóriumokat vizsgáló parlamenti bizottság társelnöke.

"Ma bemutattunk egy elemzést arról, hogy mely kórokozók iránt érdeklődött különösen az USA Ukrajnában" - mondta pénteken újságíróknak. "Az Ukrajnához területileg kötődő kórokozók mellett [a laboratóriumok] olyan vírusokat és kórokozókat kutattak, amelyek endémiásan nagyon távol vannak Ukrajnától, mint például az ebola és a himlő".

A törvényhozó szerint a megszerzett információk arra utalnak, hogy "agresszív célmeghatározás támasztja alá ezeknek a programoknak az alapját, amelyeket az amerikai védelmi minisztérium de facto ukrán földön hajtott végre...".

"Szeretném aláhúzni, hogy az SVR vezetőjével ma folytatott párbeszéd, valamint a bizottság által megszerzett bizonyítékok teljes mértékben megerősítik az USA által létrehozott biológiai hírszerző hálózatot világszerte, valamint a földgolyó és különösen Ukrajna aktív katonai-biológiai kizsákmányolásának megvalósítását. Ez alapvetően komoly globális fenyegetést jelent."....

"Ugyanakkor azonban [ennek] arra kell sürgetnie a globális közösséget, hogy komolyan járjon a végére ennek a titkos és veszélyes, az USA által végrehajtott katonai biológiai tevékenységnek. Annak érdekében, hogy a közös, egyenlő és oszthatatlan biztonságra vonatkozó átfogó intézkedéseket lehessen kidolgozni. Tekintettel a bakteriológiai kutatás és a toxinok tanulmányozása békés és nem békés célú felhasználása közötti különbségtételre, ennek teljesen átláthatónak és ellenőrzöttnek kell lennie. És egyszerűen nem lehetnek bakteriológiai fegyverek a világon, ez Oroszország fő álláspontja". ("Key Russian lawmaker reveals illicit Ebola, himlő kutatás az USA által vezetett ukrajnai biolaborban", Tass)

Szóval, mi folyik itt? Miért van a Pentagonnak több mint 300 biolaboratóriuma szerte a világon, amelyek titkos, a működéshez való hozzájutást célzó kutatásokat végeznek olyan kórokozókon, amelyek egyértelmű veszélyt jelentenek az egész emberiségre? És miért működik a Pentagon olyan hírhedt elitekkel együtt, akiknek az eugenikai, népességfosztási és klímamozgalmakhoz fűződő kapcsolatai arra utalnak, hogy a kutatásokat egy bizonyos stratégiai menetrend szerint alakítják, ami jelentős áldozatokkal járhat?

És mi van akkor, ha a Monkeypox valójában nem egy természetes módon előforduló vírus, hanem csupán az alkotmányos kormányzat, az egyéni szabadság és a modern civilizáció alapvető intézményei elleni könyörtelen háború következő fázisa? Talán egy teljesen más civilizációra készülünk, egy olyan civilizációra, amelyben minden döntésünket felvilágosult idősek, vállalati érdekeltek és jószándékú emberbarátok hozzák meg helyettünk. Lehetséges ez?

Mindenképpen érdemes elgondolkodni rajta.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/majomhimlo-fool-me-twice-shame-on-me

Az Új Világrend előkészíti végső támadását - Greg Reese

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/O5XS2ee0hp74/
Egy régebbi, kapcsolódó videó (a himlőről és a majomhimlőről):
https://www.bitchute.com/video/22UmuCZ9B1At/

Magyar oltáskárosult beszámolója

2022. május 21.

Pont Bush vétett hatalmas bakit: "Putyin megszállta Irakot, akarom mondani Ukrajnát"

Pont Bush vétett hatalmas bakit: "Putyin megszállta Irakot, akarom mondani Ukrajnát"

Dallasban beszélt a volt elnök, George. W. Bush és jelentős szóbeli baklövést követett el, amikor az ukrajnai háborúról beszélt.

Megpróbált utalni arra, amit "teljesen indokolatlan és brutális inváziónak" nevezett - de Ukrajna helyett Irakot mondott.
https://twitter.com/michaeldamianw/status/1527078137582047236