2021. január 16., szombat

BÉCSi tüntetők a KANCELLÁR TÁVOZÁSÁT követelik

A tüntetők a KANCELLÁR TÁVOZÁSÁT követelik, valamint azt hangoztatják, hogy NEM HAGYJÁK, HOGY LOCKDOWN-ZOMBIKAT csináljanak belőlük. Elég volt a politikai járvány-átveréséből, az emberek szabadságának koelátozásából és a korona-diktatúra kiépítéséből!

A tüntetés 13 órakor mintegy 2.000 fővel kezdődött, de DÉLUTÁN 3 ÓRÁRA több 10.000-en voltak már a tömeg pedig csak gyűlik! Egyre többen vannak!

HAZUGSÁG-JÁRVÁNY? Egy olasz honatya indulatos felszólalása

Vannak olyan országok, ahol a politikai „elit” számunkra szokatlan módon nem annyira egységesen ítéli meg a járvány valószerűségét és súlyosságát, mint nálunk. Itt vannak például az olaszok. Ott azért akadnak képviselők, akik hangot adnak kételkedésüknek és ezzel az olasz nép egy olyan, egyre növekvő táborát képviselik, akik kezdenek átlátni a szitán. Itthon valamiféle érdekes és általunk nem ismert okból kifolyólag teljes egység valósult meg a koronavírus-járvány megítélésével kapcsolatosan. Hát nem fura?
Világszerte szakemberek, tudósok, egészségügyi dolgozók és politikusok hangoztatják azt, ami szerintük a tényleges igazság.