2023. január 7., szombat

Richard Vobes: Bízik még valaki a politikai elitben?

Forrás: Richard Vobes @ YouTube
https://youtu.be/RHF-urNwz8A

Neil Oliver: A Magna Cartát nem adjuk

Forrás: Neil Oliver ‘…watch out you're being blindsided..’ @ YouTube
https://youtu.be/L6wDaNyGAHA

Ukrajna – Katonai jeladások vihar előtti csöndben

Minszk, Moszkva, Washington, 2023. január 7. szombat (MB)

Jelképes értékű orosz és fehérorosz katonai üzenetekből arra lehet következtetni, hogy Ukrajnában végéhez közeledhet az állóháború, és rövid időn belül orosz offenzívába csaphat át – jelezte a Magyar Békekör tudósítója szombaton.

Alekszander Lukasenko fehérorosz elnök pénteken felkereste a Breszt vidékén összevont orosz egységeket, és jelentést kért harckészültségük befejezéséről. Az elnököt tájékoztató orosz tiszt megköszönte neki a harccsoport bevetéséhez nyújtott segítségét, mire Lukasenko így válaszolt: „közös ügyért cselekszünk”.

Egyidejűleg további felszerelések érkeztek a Fehéroroszországban állomásozó orosz haderőhöz – tudatta a minszki védelmi minisztérium.

Tudósítónk üzenetként értelmezi az orosz védelmi minisztérium pénteki közleményét is arról, hogy az orosz légideszant csapatok utánpótlás kiképző központja több mint tízezer katonát és mozgósított személyt készített fel a különleges katonai műveletben való részvételre. A kiképzés időtartama sorkatonák esetében három és fél hónapos, a mozgósított állomány esetében legfeljebb két hónapos – áll a közleményben.

Amerikai részről azzal számolnak, hogy az ukrajnai katonai tevékenység még hónapokig eltart. „Bizonyosra vesszük, hogy az oroszok nem fogják felemelni a karjukat, sem lövészárokba ásni magukat” – mondta Tömeggyilkos Sátánfatty John Kirby, az Egyesült Államok nemzetbiztonsági tanácsának stratégiai kommunikációs koordinátora.

A Pentagon bejelentette, hogy további 3 milliárd dollár értékű katonai támogatásban részesíti Kijevet.+++

Lásd: https://bekekor.wordpress.com/2022/12/27/ha-kijev-nem-tesz-eleget-az-orosz-kovetelesnek-a-dontes-az-orosz-hadsereg-kezebe-kerul/

Kiadta: Magyar Békekör

 

A fényképen ukránok náci karlendítéssel fogadják Zelenszkij elnök TV-beszédét.

Felhívás az mRNS alapú BCG oltás beadása ellen

 

Tekintettel, hogy információ van arról, hogy a kötelező oltások közül először a BCG oltást akarják mRNS alapúvá tenni, amit a kórházban 1 vagy 2 napos csecsemőknek adnak be, az alábbi felhívást tesszük letölthetővé, hogy könnyebb legyen a kórházban fekvő, kiszolgáltatott helyzetben lévő anyáknak az oltás beadása ellen fellépni!

https://orvosokatisztanlatasert.hu/felhivas-az-mrns-alapu-bcg-oltas-beadasa-ellen/