A negyedik forduló, negyedik ipari forradalom, a negyedik birodalom


Ne tévedjen el: Hatalmas változás vár ránk a harmadik évezred harmadik évtizedében, függetlenül attól, hogy milyen jóslatok válnak valóra vagy sem.

COVID-19 MŰVELET

Mi sem bizonyítja jobban az elkerülhetetlen „hatalmas változásokat”, mint az OPERATION COVID-19 végrehajtása.

Az NWO globalistáinak elkövetői csak egy éven keresztül hajtották végre ezt a világméretű lezárási rendszert, és nézzék meg, milyen messzire jutottak.

A COVID-1984  már itt van, különösen olyan helyeken, mint az Egyesült Királyság, Izrael, Ausztrália, Kanada, Új-Zéland, Németország, Franciaország, Spanyolország stb. Figyelje meg, hogy mind az  öt szem  a drákói lezárás különböző szakaszaiban, a Egyesült Államok.

Jacinda Ardern új-zélandi miniszterelnök éppen azért zárta le Auklandet, mert egy új COVID-19 esetet fedeztek  fel nyilvánvalóan hamis koronavírus tesztek alapján. Lásd:  NZ miniszterelnöke EGY ÚJ COVID-ESET UTÁN másodszor lezárja Auklandet!


Egy hamis COVID-19 teszt alapján az egész fővárost lezárták


 

Ilyen az árnyékvilág-kormány puszta hatalma és elsöprő hatása, amely gyakorlatilag teljes ellenőrzést gyakorol az egész bolygó civilizáció felett.

Azt, hogy egy hamis vírust, amely még nem is létezik bizonyítottan, tesztelnek egy olyan vizsgálattal, amely a feltaláló szerint teljesen hatástalan erre, amelyet azután egész nemzetek elzárására használnak, ugyanolyan elképzelhetetlen, abszurd.

És mégis itt vagyunk 2021-ben, még mindig birkaként, a Covid-megfelelés bélyegével, egy vakcinázó beleegyezéssel rendelkező marhavagonokba.

A NAGY VISSZAÁLLÍTÁS

Mi köze mindehhez a NAGY VISSZAÁLLÍTÁSNAK?

A NAGY VISSZAÁLLÍTÁS valójában a „nagy bolygó lezárás”.

A létező hatalmaknak (TPTB) ürügyre volt szükségük ahhoz, hogy minden országot bezárjanak a nemzetek világközösségébe ... és ezért egyszerűen előidéznek egyet - a 2020-as Covid-19 pandémiát.

Nyilvánvaló, hogy nem véletlen, hogy a hatalmi elit annyi elképzelést adott bele, amelyek 2019-ben a NAGY RESET-hez kapcsolódtak.

Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum (WEF) alapítója, amely évente Davosban ülésezik, tökéletes „Dr. Strangelove” a NAGY VISSZAÁLLÍTÁS bevezetésére. Lásd:  FLASHBACK: Dr. Strangelove és a bomba (videó)

Míg az előző videó a Stanley Kubrick klasszikus „Végítélet-gépére” vonatkozik, Klaus Schwab működését is előrevetíti, különösen annak fényében, hogy „vezető szerepet tölt be a Sulzer Escher Wyssnél, a társaság igyekezett segíteni a dél-afrikai rezsim nukleáris ambícióit" [1]

Mi a kritikus pont?

Az igazolhatóan őrült német mérnököt (és hamis közgazdászt) - Klaus Schwabot - az NWO cabala választotta ki egy NAGY VISSZAÁLLÍTÁS elvégzésére, amely valóban nagy bebörtönzése az emberi fajnak.

Schwab családi értékek című rendkívül részletezett expozé alábbi részlete elmond mindent:

Az utolsó kérdés, amelyet Herr Schwab cselekedeteinek valódi motivációiról kell feltenni, az emberiség jövője szempontjából lehet a legfontosabb: Klaus Schwab megpróbálja létrehozni a negyedik ipari forradalmat, vagy pedig a negyedik birodalmat próbálja megteremteni?

 

Nyilvánvaló, hogy Schwabot a WEF-be telepítették, hogy előmozdítsa az  Új Világrend  menetrendjét az abszurd és kafkai CORONAhoax által létrehozott globális káoszt, világméretű zűrzavar és nemzetközi konfliktusok árán.

Schwab és rendkívül gazdag WEF társai egyoldalúan végrehajtanak egy rejtett szupranacionális menetrendet, amely végső soron megfosztja a nemzeti szuverenitást és területi integritást a Föld minden nemzetétől.

És a negyedik ipari forradalom kulcselemeit használják e cél elérésére világszerte, amely lényegében átalakítja a világot egy negyedik birodalommá.

Gondoljunk csak arra, hogyan tudta Angela Merkel német kancellár gyakorlatilag egész Európát átvenni, ügyesen használva az Európai Uniót, egyetlen lövés leadása nélkül. Adolph Hitler rendkívül büszke lenne Merkel azon eredményére, hogy alávetette az euróövezetet ugyanazzal a bank taktikával, amelyet a COVIDcon-i perpánok használtak, akik szemtelenül megvesztegetik és zaklatják a világ országait, hogy állampolgáraik elzárása ellen lépjenek fel. Mindezt a Világbank és az IMF által biztosított illegális vesztegetések és zsarolási kifizetések útján hajtják végre. Alábbiak szerint:


COLOR REVOLUTION indult, mert Lukasenko belorusz elnök 950 millió dolláros megvesztegetést utasított el az IMF-től a nemzeti Covid zárlatért cserébe

Nem eléggé árulkodó, hogy a világ két leghatalmasabb embere német - egy gépészmérnök (Schwab), a másik vegyipari kutató (Merkel)?

Tekintettel a hatalmas NWO juggernautra, amely jelenleg a földön halad, ami mindent szétzúz a láthatáron, nem csoda, hogy ezt a két rossz színészt választották egy ilyen titkos nemzetromboló vállalkozás frontembereivé.

Fénykép készült innen  Így lett az USA a negyedik birodalom.

 

A negyedik birodalom

Most nagyon zavaró a kialakuló Negyedik Birodalomban, hogy ez nem csak egy fasiszta szuperállam. Valójában a gyorsan megnyilvánuló Negyedik Birodalom számos tulajdonsággal rendelkezik egy totalitárius kommunista szuperállam felett, amelyet egy még mindig rejtőzködő Egy Világ Kormány irányít  .

Vegyük fontolóra ezt a kijelentést, amelyet Merkel Wikipedia oldalán vettünk át.

A Tudományos Akadémián az FDJ titkárságának tagja lett. Korábbi kollégái szerint nyíltan propagálta a  marxizmust  az „Agitáció és propaganda” titkáraként.

Mennyire ironikus, hogy egy német kancellár szekrénykommunista lenne, aki fasiszta taktikával és stratégiával sikeresen meghódította az európai kontinenst. A TPTB pontosan így veszi át lassan és lopva a Föld birodalmát - Ordo ab Chao .


A nemzetállamoknak „fel kell adniuk a szuverenitásukat” az új világrendhez


Merkel és Schwab egyértelműen a rejtett illuminátus erőket képviseli, amelyek elhatározták, hogy egy-két ütést mérnek ki az egész emberiségre. Mi a jobb mód, mint az emberi faj első legyengítése és / vagy alkalmatlansága a COVID-19 biofegyveren keresztül; majd másodszor terjeszteni a Covid félelem vírusát ?!


KULCSPONT: Kritikus megérteni, hogy az Amerikai Egyesült Államok nemcsak az Új Világrend katonai karja, hanem a Negyedik Birodalom nemzeti sablonja is; más szóval, ahol a cabal az összes többi nemzetet a kulturális marxizmus és a kommunista ideológia révén mozgatja.


Következtetés

Ez az elemzés csak az Új Világrend néven ismert óriási jéghegy aprócska csúcsa, amelyet az Egy Világ Kormány irányít, amely valójában a negyedik ipari forradalom útján ravaszul besompolygó negyedik birodalom. Lásd:  A negyedik ipari forradalom valóban erősen ellenőrzött globális népirtás

 

Döntő fontosságú megérteni, hogy a világ egész globalizációja a negyedik forduló kontextusában zajlik. Lásd:  A NEGYEDIK FORDULÓ: Ha még nem olvasott róla, akkor itt az ideje.

A globalizmus valójában egy ragadozó fasizmus, a zsarnoki kommunizmussal kombinálva, ami az Egyesült Államokban most is látható.

Továbbá, hogy a hatalmi elit teljes mértékben kihasználja a negyedik forduló energiáit és időzítését, mert tudják, hogy vagy mi, vagy Ők lesznek, akik a pörkölt edénybe kerülnek, amikor ennek vége.


Lényeg:  Aminek mindannyian valóban tanúi vagyunk, az a régi konfliktus a gazdagok és a szegények, a hatalmasak és az erőtlenek között. A NAGY VISSZAÁLLÍTÁS valóban egy dologról szól: az emberiség olyan biztonságos lezárásáról, hogy senki sem jelent majd valós veszélyt a hatalmi elitre. Figyelembe véve a bolygón minden digitálisan összekapcsolt személy számára rendelkezésre álló, rendkívül fejlett és újszerű internetes „fegyvereket” ebben a posztmodern korban, a TPTB semmilyen kihívást nem fog elviselni hatalmuk és felsőbbrendűségük szempontjából. Ennélfogva a tomboló osztályháborút, amely Amerikában és azon kívül is elrugaszkodik, meglehetősen szándékosan mutatják be, csakúgy, mint az igazi osztályháborút. Ily módon a globalista perpek reménykednek abban, hogy elterelik a figyelmünket a  Mi az emberek megdöbbentő brutalitásuktól, szüntelen perfiditásuktól és kegyetlen csalásaiktól. Végül is évezredek óta megúszták teljes léturalmukat ebben a létsíkban, és semmilyen körülmények között sem hajlandók lemondani róla. Pontosan ezért áll a NAGY VISSZAÁLLÍTÁS az emberiség történelmének ezen kritikus pontján... ... ..., ahogy a negyedik kanyar a Föld minden emberét megfordítja Rona kínzó dallamai felé.

AKCIÓTERV

Rengeteget Mi, az emberek tehetünk a NAGY VISSZAÁLLÍTÁS megszüntetése érdekében. Mindenekelőtt a tömeges ellenállás és a polgári engedetlenség olyan emberek által hajtott fegyverek, amelyek ellen a TPTB egyáltalán nem védekezhet. Természetesen, amint a Patriot Mozgalom megérti a hatalmas, teljesen felfegyverzett erővel rendelkező hatalmat, a hatalom elitjének vége. Tudják, hogy csak Amerikában a viszonylag kevés gazdag elitnek „puskával kell szembenéznie minden fűszál mögött”.

 

[1] Ismerje meg az igazi Klaus Martin Schwabot!

https://besthirdetes.hu/tudasfa/a-hamis-nagy-visszaallitas-es-a-civilizacio-vege.html