2022. január 6., csütörtök

Az ördögűzés egy nukleáris fegyver a gonosz ellen

Az emberek egyre nagyobb számban halnak meg, minden korosztály, már nem csak az idősek.

Nem COVID-ban halnak meg, hanem szívbetegségben, agyvérzésben és egy sor más okban. A vakcina öli meg őket, nem a COVID. A vírus a vakcina. A vakcina a vírus.

Ez az ördög és eladott szemétlégióinak műve, mint például a politikusok mindenféle árnyalatai, a legtöbb orvos, milliárdosok és gyilkosok az élet minden területéről. Isten készen áll, hogy eljöjjön és kiűzze őket, de előbb nekünk kell őt hívnunk, hogy megtisztítsa birodalmunkat a minket ostromló démonoktól.

Ez az ördögűzés, amire a szellemi birodalomban van szükség.

Isten helyét bitorolták. Vissza kell vennünk azt azáltal, hogy megmondjuk a démonoknak, hogy távozzanak - Isten és Jézus nevében. Tanulmányozd az ördögűzők munkáját az interneten, és nézd meg, hogyan csinálják. Aztán csináld te is. Láthatod a gonoszt. Higgy a jóban. Cselekedj e hit alapján, ahogyan azt már sokan teszik. https://youtu.be/5AvSlIEHiyw.

Az ördögűzés nem az egyetlen fegyverünk. Ez az utolsó eszköz. Egy nukleáris fegyver erejéhez hasonlítható. A lényege szerint ez egy ima.

 

 

Azt állítja, hogy ez egy olyan fegyver, amelyet csak az egyház birtokol. Ez nem igaz. Sok gyakorlója van, akik az egyházon kívül tevékenykednek.

Úgy találom, hogy az ő leírása arról, hogy milyen az, amikor démoni beszivárgás van, pontosan megfelel a mi családunk tapasztalatának.

A gonosz erői felduzzadnak. Itt van egy fegyver, amivel visszaszoríthatjuk őket.

Jessie Czebotar káplán könyvében leírja a démoni megszállottakkal kapcsolatos tapasztalatait. Eljön az Ő országa. A háború.

Mindenkinek sürgősen okosodnia kell ebben a témában.

A végén lévő imáját érdemes meghallgatni és csatlakozni hozzá.

Health Ranger szerint 2022 az "ébredés éve" és 2023 az "elszámoltatás éve" lesz - tömeges letartóztatások jönnek

 

Emberek százmilliói tiltakoznak világszerte.

London utcáitól a kanadai tartományokig, Dániáig, Írországig, Ausztráliáig és a kettő között mindenhol; az emberek elutasítják az orvosi zsarnokságot, az oltási útleveleket, a családok szétválasztását, a bezárásokat és az elszigetelést. A törvénytelen mandátumok és a kényszerű szenvedés NEM állja ki az idő próbáját. Az Egészségőr 2022-t az "ébredés évének", 2023-at pedig a "felelősségre vonás évének" tekinti.

Az oltássérülések milliói és az örökös kovid-diagnózisok sokakat fel fognak ébreszteni 2022-ben.

Az oltási sérülések millióit rögzítik a pharmacovigilance rendszerek világszerte. Miközben a kormányok megpróbálják a harmadik adag tüskés fehérje mRNS-t erőltetni a lakosságba, családok százezrei vannak, akik már első kézből tanúi voltak a halálnak és a legyengítő vakcinasérüléseknek. Ezeknek az embereknek nem volt elég idejük meggyászolni szeretteik halálát, és úgy döntöttek, hogy orvosilag nem tudják tovább tűrni ezt a kényszerítő alávetettséget. Az újraoltás és az örökös kovászdiagnózisok fenyegetése 2022-ben még sokakat fog cselekvésre ébreszteni az elkövetkező években. Minden olyan tekintélyelvű személyiség, aki kényszerítést alkalmazott annak érdekében, hogy maximalizálja az ezekkel a kísérleti biofegyver-injekciókkal való összhangot, végül felelősségre vonható lesz.

 

 

2022-ben a már most is tiltakozó emberek százmillióihoz további százmilliók fognak csatlakozni, akik nem tudják többé elfordítani a fejüket az emberiség elleni történelmi bűntettek elől, amelyeket a "covid-19" zászlaja alatt hajtanak végre. A tömegformációs pszichózis sokak számára el fog múlni, ahogy a valóság eléri őket. Az egészségügyi szabadságot mindenáron meg kell védeni.

Emberek milliárdjait érintette az orvosi zsarnokság, az orvosi csalás és az oltási propaganda, amely sokakat megölt. Emberek milliárdjai szenvedték el a polgári szabadságjogaik, a testi autonómiájukhoz való joguk, a karrierjük, a megélhetésük fenyegetését. Milliárdok szembesültek a szülői jogaik közvetlen fenyegetésével, és küzdöttek gyermekeik mindennapos leigázása és a személyes vallási meggyőződésük elleni teljes támadás ellen.

Ha az emberek meg akarnak gyógyulni, és békében és jólétben akarnak élni, ezeket a szörnyű fontosságú kérdéseket nem lehet tovább figyelmen kívül hagyni. Ahogy 2022 előrehalad, még sok millióan fognak felébredni és követelni az orvosi etika, az orvosi magánélet és az orvosi szabadság teljes helyreállítását. Ez a globális forradalom a test autonómiájához való jog és a polgári szabadságjogok egyetemes tiszteletben tartását, valamint a vakcinák okozta sérülésekért való kártérítést követeli.

A következő évtized óriási lehetőségeket kínál majd az elszámoltathatóság, az igazságszolgáltatás, a jogorvoslat és a jogorvoslat terén.

2023-ra komoly visszahatás lesz az orvosi zsarnokság és a vakcinák okozta sérülések ellen. A vizsgálatok és letartóztatások mindennaposak lesznek. Az emberek elkezdenek majd olyan vezetők felé fordulni, akik elszámoltathatóságot, igazságszolgáltatást és jogorvoslatot követelnek. Vegyük például az Egyesült Királyságban nemrégiben történt fejleményt: Dr. Sam White és a PJH Law 2021. december 20-án büntetőfeljelentést tett a londoni Hammersmith rendőrkapitányságon. A büntetőfeljelentés a COVID vakcinákkal kapcsolatos súlyos biztonsági problémákat dokumentál, és azzal vádolja az Egyesült Királyság kormánytisztviselőit, hogy tudatosan visszatartják az információkat a brit nyilvánosság elől. A feljelentést a Metropolitan rendőrség elfogadta, és "jelentős és megdönthetetlen bizonyítékokat" tartalmaz. Hivatalos bűnügyi hivatkozási számot adtak ki "Közhivatali kötelességszegésért". A feljelentés a kovidot tartalmazó vakcinákkal kapcsolatos súlyos biztonsági aggályokra hivatkozik, és követeli, hogy a vakcina bevezetését "azonnal állítsák le". Sam White figyelmeztette a rendőrséget, hogy az Egyesült Királyságban az egészségügyi dolgozókat "megzsarolják, hogy vegyék be a vakcinát, vagy elveszítik az állásukat". - Ez egy olyan emberi jogi kérdés, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni.

 

 

A következő nagy vezetők ebben a generációban az emberek mellé fognak állni és fáradhatatlanul dolgozni fognak egy Új Nemzetközi Szerződés érvényesítéséért az egészségügy szabadságáért, az orvosi etikáért, a tudományos integritásért és az emberi méltóságért. Ennek a szerződésnek érvényt kell szereznie a Nürnbergi Kódexnek, amelyet a covid-19 botrány során minden tekintetben megsértettek. A szerződésnek meg kell védenie az orvosi magánélethez fűződő jogokat, és be kell tiltania az oltási útleveleket, az orvosi vizsgálatokra vonatkozó követelményeket és az orvosi csalás egyéb kényszerítő intézkedéseit, amelyek leigáznak és megsebeznek. A szerződésnek biztosítania kell, hogy a karantén csak a fertőző betegség megfelelő bizonyítékával és hivatalos bírósági végzéssel kérhető. A szegregációs, diszkriminációs és apartheid rendszereknek véget kell vetni.

Ugyanilyen fontos, hogy a vakcina halálos voltára vonatkozó pharmacovigilance adatokat nem lehet többé figyelmen kívül hagyni; ezért moratóriumot kell bevezetni mind a funkcióbővítő virológiai kutatásokra, mind pedig az mRNS vakcinákon keresztül történő kísérő biofegyverek bevetésére.

Az emberi jogok kirívó megsértőinek, valamint az orvosi erőszakban és népirtásban részt vevőknek bíróság elé kell állniuk.

A következő évtized a kihívások új határát ígéri.

A vezetők következő generációjának lelki erővel, etikai elvekkel és bátor elszántsággal kell szembenéznie ezekkel a kihívásokkal.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/health-ranger-szerint-2022-az-ebredes-eve-es-2023-az-elszamoltatas-eve-lesz-tomeges-letartoztatasok-jonnek

Valami nagyon nincs rendben Dr. Robert W. Malone-nal!

 

Az alább közzétett PDF-ben bemutatott megerősített információk fényében egyáltalán nem kérdéses, hogy Dr. Robert W. Malone irányított ellenzéki...

...és az sem kétséges, hogy Malone SOK nagyszerű munkát végzett a nyilvánosság felvilágosításában a rendkívül veszélyes és halálos Covid vakcinákról.

Ezért a 64.000 dolláros kérdés:

"Tudja Dr. Malone, hogy ő egy irányított ellenzéki?"

A Covid Sleuth által benyújtott elemzés

SOTN exkluzív

Tekintettel a több milliárd dolláros szerződésekre és támogatásokra (lásd az alábbi listát), amelyeket Malone az elmúlt évtizedben mind a Big Pharmától, mind az amerikai kormánytól kapott, egyszerűen kizárt, hogy nagy következmények nélkül elhagyhatná a rezervátumot.

Ami azt illeti, soha senki nem hagyja el az orvosi maffia és a gyógyszerészeti család legmagasabb ranglétráját, hogy aztán átpártoljon a másik oldalra ... ... ... hacsak nem kap erre kifejezett engedélyt. Capiche?!

Ezért, amit még meg kell érteni, az az, hogy pontosan hogyan használják fel a Covid Vax Truth mozgalomban a kongó státuszát a rejtett gyógyszerészmesterei.

 

Ne feledjük, hogy Dr. Malone maga is kapott két Covid "vakcinát". Sőt, gyakran mondja, hogy teljes mértékben hisz a nemzet szuperoltási programjában. Így van - még mindig hisz a vakcinákban fiataloknak és időseknek, egészségeseknek és betegeknek, gazdagoknak és szegényeknek.

Malone tehát egy magasan hitelesített és látszólag megbízható trójai falónak tűnik, akit stratégiailag azért helyeztek el az Igazság Mozgalomban, hogy a szülők ne veszítsék el a bizalmukat az elsöprő gyermekkori oltási ütemtervekben, amelyek létfontosságúak az Új Világrend menetrendjének időben történő végrehajtásához.

Hasonlóképpen, az avuncularis Malone úgy tűnik, hogy bizalmat ébreszt a felnőttek éves influenza elleni oltási programjaiban országszerte, amelyek szintén kulcsfontosságúak a különböző NWO-tervekben.

 

Az alábbiakban egy rendkívüli leleplező írás következik, amely hiteles módon tárja fel a Dr. Robert W. Malone-ra vonatkozó tényeket és számadatokat, amelyek egyszerűen nem állnak össze a jelenlegi nyilvános álláspontját tekintve.

PDF: DR. ROBERT MALONE - SÖTÉT VAKCINAMÁGUS

Tényleg, hogy lehet, hogy Malone-t ennek a bombasztikus infónak a fényében még nem gyógyszeresítették!!!!!!!!!! Hacsak nem irányított ellenzéki.

PDF írta: Omar Jordan

január 6, 2022

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/valami-nagyon-nincs-rendben-dr-robert-w-malone-nal

Az oltások "zsidó kiirtási terv" -- Az árulók visszavágnak a Tech Truth Teller-nek

 

A 35 év körüli David Bateman egy milliárd dolláros utahi ingatlankezelő szoftvercég, az Entrata alapítója volt.

Bár még mindig tagja volt az igazgatótanácsnak, és még mindig fő részvényes, már nem volt aktív a cégben, és Puerto Ricóban él.

A technológiai cég alapítója tömeges e-mailt küldött, amelyben elmagyarázza, hogy a Vax egy zsidóirtó program.

"Ezt az e-mailt annak tudatában írom, hogy sokan őrültnek fognak tartani, miután elolvasták. Úgy vélem, hogy egy szadista törekvés van folyamatban az amerikai nép eutanáziájára. Ez már nyilvánvaló. Tagadhatatlan, mégsem tesz senki semmit. Mindenki elveti a saját ítélőképességét, és elveti a megérzéseit" - írta Bateman.

Mennyi idő múlva ismerik el ezt az "összeesküvés-elméletet" tényként?

Makow Comment- Hallottál valakit, aki a szabadkőműveseket hibáztatja?

A The Secret Jews (1973) című, a marranókról szóló könyvben Joachim Prinz rabbi megjegyezte, hogy "a zsidók nyilvánvalóan képtelenek megérteni vagy megjósolni saját katasztrófáikat. A zsidók, akiknek történelme egyik tragédiából a másik után következik, még egyikre sem készültek fel".
Ez minden bizonnyal vonatkozik az asszimilált zsidókra, akiket látszólag nem érdekel, hogy valószínűleg őket fogják hibáztatni bármelyik vakcinás népirtásért, bár a kabbalista zsidók a felelősek.
Az asszimilált zsidók ("kisebb testvérek") bizonyára élvezik, hogy a kabbalista fanatikusok által megrendezett történelmi rituálék emberáldozatai lehetnek. De megérdemlik, hogy üldözzék vagy megöljék őket, amiért felhagynak a zsidó szupremáciai dogmával.

A sátánizmus egy rákos daganat, egy parazita, amely felfalja a gazdatestet. Benne van a vérkeringésünkben, a bankrendszerben. Szinte mindenkit a pénz irányít. Ha a semmiből teremtesz pénzt, mindenkit meg tudsz vásárolni. Baszhatjuk. De legalább nem vagyunk többé hülyék.

Andrew Anglin
(henrymakow.com)

Nos - itt van valami, amit semmiképpen sem szabadna mondanod.

Fox 13: Utah-i tech-vezető lemondott antiszemita e-mailes kirohanása után.

A Silcon Slopes technológiai cég, az Entrata alapítója és elnöke lemondott pozíciójáról, miután e-mailt küldött számos technológiai vezérigazgatónak, valamint Utah állam üzleti és politikai vezetőinek, amelyben azt állította, hogy a COVID-19 vakcina a "zsidók" által az emberek kiirtására szőtt összeesküvés része.

A megjegyzések elítélést váltottak ki az egész utahi technológiai közösségben, és David Bateman lemondásához vezettek a vállalat igazgatótanácsában, miután a FOX 13 elsőként számolt be az e-mailről.

Bateman e-mailje, amelyet számos forrás osztott meg kedd reggel a FOX 13-cal, a "népirtás" tárgysorral kezdődik. Bateman sms-ben megerősítette a FOX 13-nak, hogy ő küldte az e-mailt.

"Úgy írom ezt az e-mailt, hogy tudom, sokan őrültnek fognak tartani, miután elolvasták. Úgy vélem, hogy szadista törekvés van folyamatban az amerikai nép eutanáziájára. Ez már nyilvánvaló. Tagadhatatlan, mégsem tesz senki semmit. Mindenki elveti a saját ítélőképességét, és elveti a megérzéseit" - írta Bateman.

Az e-mailben Bateman támadja a COVID-19 vakcina hatékonyságát, és arra buzdítja az embereket, hogy ne kapják meg. Azt is állítja, hogy a vakcinával kapcsolatos kritikákat cenzúrázzák, és nemzetközi vádakat akartak emelni Dr. Anthony Fauci ellen.

Úgy vélem, hogy a zsidók állnak e mögött. A zsidók 300 éve próbálnak beszivárogni a katolikus egyházba és egy zsidót titokban a csúcsra juttatni. Ez történt 2013-ban Ferenc pápával. Hiszem, hogy a világjárvány és az emberek milliárdjainak szisztematikus kiirtása ahhoz a törekvéshez fog vezetni, hogy a világ összes országát egyetlen zászló alatt, totalitárius uralommal egyesítsék. Tudom, ez őrültségnek hangzik. Senki sem számol be róla, de az amerikai haszid zsidók törvényt hoztak a népük számára, hogy semmilyen okból nem oltják be őket" - írta az e-mailben.

"Imádkozom, hogy ebben tévedjek. Utah-nak le kell állítania az oltási hajszát. Figyelmeztessék az alkalmazottaikat. Figyelmeztesse a barátait. Készüljenek fel. Maradjanak biztonságban."

Az e-mail többek között a Utah Jazz tulajdonosa és a Qualtrics vezérigazgatója, Ryan Smith, Spencer Cox kormányzó, Luz Escamilla szenátusi kisebbségi frakcióvezető, Theresa Foxley, a Utah-i Gazdaságfejlesztési Társaság vezérigazgatója és számos más szilíciumhegyi vezérigazgató is megkapta.

Bateman sms-ben megerősítette a FOX 13-nak, hogy ő írta az e-mailt.

"Igen, én küldtem el. Semmi mást nem érzek, csak szeretetet a zsidó emberek iránt. A legközelebbi barátaim közül néhányan zsidók. Megszakad a szívem a 2500 évükért, amit a Föld szinte minden országa rosszul bánik velük. De hiszem, hogy a skót rítusú szabadkőművesek állnak a járvány mögött (túlnyomórészt zsidók)" - írta. "És félek, hogy emberek milliárdjait pusztítják ki most világszerte".

Az ilyesmiből nem lehet visszajönni.

Azonban a helyzet a következő: ha mindenki, akinek szobahőmérséklet feletti IQ-ja van, csak olyan bátor lenne, mint David Bateman, soha nem kerültünk volna ebbe a helyzetbe, amiben most vagyunk.

Mindenki, aki dolgozott már a technológiai, kormányzati, jogi, ingatlan, civil szervezetek, banki, gyógyszeripari, a vállalati világ bármely szektorában, vagy az uralkodó elit bármely aspektusában, tisztában van azzal, hogy mindent zsidók irányítanak, és tisztában van azzal, hogy ezek a zsidók egy olyan embercsoport, akik egyedülállóan különlegesnek tekintik magukat, és a többieket véres ellenségeiknek tekintik.

Ez csak a társadalom leghülyébb idiótái között titok.

De a hozzáértők, Batemannel ellentétben, mind egy rakás gyáva ember, akik térdet hajtanak ezek előtt a zsidók előtt, hogy morzsákat dobáljanak nekik.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/az-oltasok-zsido-kiirtasi-terv-az-arulok-visszavagnak-a-tech-truth-teller-nek

Élő bizonyíték arra, hogy a hüllők léteznek. Minden vakcinához egy csecsemő élő sejtjeit használják fel!

Minden vakcinához egy csecsemő élő sejtjeit használják fel!

Ezek a hüllőszerű lények minden országban a legmagasabb politikai hivatalokat töltik be.

Egy élő gyermeket feláldoznak, hogy élő sejteket gyűjtsenek a vakcinákhoz.

Halottakat akarnak, és azt akarják, hogy a gyerekeket halott csecsemők sejtjeivel injekciózzák be!

Üzenet az orvosoknak....

Aki kísérleti oltóanyagot kap és meghal, nem tarthat igényt életbiztosításra a bíróság szerint

 

Franciaországban, oltás miatti halála után egy nagyon gazdag nagypapa, egykori párizsi Versaillesi vállalkozó, több millió eurós, a gyermekei és unokái javára kötött életbiztosítását a biztosító nem téríti meg és nem fizetik ki nekik a több millió eurós díjat.


Egy gazdag idős férfi, akinek nagy értékű, több millió eurós életbiztosítása van... meghal a kovid szúrásban.

A szúrás következtében bekövetkezett halálát sem az orvosok, sem az életbiztosítók nem vitatják.

A biztosító megtagadta a biztosítási összeg kifizetését, arra hivatkozva, hogy a kísérleti gyógyszerek, kezelések stb. szedése nem tartozik a biztosítási szerződés hatálya alá. A család bíróság elé viszi a biztosítótársaságot, és most elvesztették a pert.

A bíró kijelentette: "a kísérleti vakcina mellékhatásait nyilvánosságra hozták, és az elhunyt nem hivatkozhatott arra, hogy nem tudott ezekről, amikor önként beadatta az oltást.

Franciaországban nincs olyan törvény vagy felhatalmazás, amely kényszerítette volna az oltásra. Ezért halála lényegében öngyilkosságnak minősül".

 

Az öngyilkosság kifejezetten ki van zárva ebből a konkrét biztosítási kötvényből, és tulajdonképpen általában minden életbiztosítási kötvényből.

Ezt állapította meg a nyugati világ egyik legnagyobb bírósága, és semmi kétség afelől, hogy a biztosítótársaságok világszerte jogi tényként hivatkoznak majd erre az esetre.

Ezért, ha bárki valaha is megkérdőjelezi, hogy ezek az oltások kísérleti jellegűek-e vagy sem, és hogy sem a gyógyszergyárak, sem a kormányok, sem bárki más, hanem ÖN a felelős ezek elfogadásáért, és ha meghal, akkor jogilag öngyilkosságot követett el. Nincs biztosítás, nincs kifizetés, nincs visszatérítés. Magadra vagy utalva!

https://ns2017.wordpress.com/2022/01/06/en-france-deces-apres-la-vaccination-dun-grand-pere-tres-fortune-ancien-chef-dentreprise-parisien-de-versailles-avec-assurance-vie-de-plusieurs-millions-deuro-pour-le-benefice-de-ses-enfants/

Nincs több PCR teszt

Link: https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/20...