Franciaországban, oltás miatti halála után egy nagyon gazdag nagypapa, egykori párizsi Versaillesi vállalkozó, több millió eurós, a gyermekei és unokái javára kötött életbiztosítását a biztosító nem téríti meg és nem fizetik ki nekik a több millió eurós díjat.


Egy gazdag idős férfi, akinek nagy értékű, több millió eurós életbiztosítása van... meghal a kovid szúrásban.

A szúrás következtében bekövetkezett halálát sem az orvosok, sem az életbiztosítók nem vitatják.

A biztosító megtagadta a biztosítási összeg kifizetését, arra hivatkozva, hogy a kísérleti gyógyszerek, kezelések stb. szedése nem tartozik a biztosítási szerződés hatálya alá. A család bíróság elé viszi a biztosítótársaságot, és most elvesztették a pert.

A bíró kijelentette: "a kísérleti vakcina mellékhatásait nyilvánosságra hozták, és az elhunyt nem hivatkozhatott arra, hogy nem tudott ezekről, amikor önként beadatta az oltást.

Franciaországban nincs olyan törvény vagy felhatalmazás, amely kényszerítette volna az oltásra. Ezért halála lényegében öngyilkosságnak minősül".

 

Az öngyilkosság kifejezetten ki van zárva ebből a konkrét biztosítási kötvényből, és tulajdonképpen általában minden életbiztosítási kötvényből.

Ezt állapította meg a nyugati világ egyik legnagyobb bírósága, és semmi kétség afelől, hogy a biztosítótársaságok világszerte jogi tényként hivatkoznak majd erre az esetre.

Ezért, ha bárki valaha is megkérdőjelezi, hogy ezek az oltások kísérleti jellegűek-e vagy sem, és hogy sem a gyógyszergyárak, sem a kormányok, sem bárki más, hanem ÖN a felelős ezek elfogadásáért, és ha meghal, akkor jogilag öngyilkosságot követett el. Nincs biztosítás, nincs kifizetés, nincs visszatérítés. Magadra vagy utalva!

https://ns2017.wordpress.com/2022/01/06/en-france-deces-apres-la-vaccination-dun-grand-pere-tres-fortune-ancien-chef-dentreprise-parisien-de-versailles-avec-assurance-vie-de-plusieurs-millions-deuro-pour-le-benefice-de-ses-enfants/