Az emberek egyre nagyobb számban halnak meg, minden korosztály, már nem csak az idősek.

Nem COVID-ban halnak meg, hanem szívbetegségben, agyvérzésben és egy sor más okban. A vakcina öli meg őket, nem a COVID. A vírus a vakcina. A vakcina a vírus.

Ez az ördög és eladott szemétlégióinak műve, mint például a politikusok mindenféle árnyalatai, a legtöbb orvos, milliárdosok és gyilkosok az élet minden területéről. Isten készen áll, hogy eljöjjön és kiűzze őket, de előbb nekünk kell őt hívnunk, hogy megtisztítsa birodalmunkat a minket ostromló démonoktól.

Ez az ördögűzés, amire a szellemi birodalomban van szükség.

Isten helyét bitorolták. Vissza kell vennünk azt azáltal, hogy megmondjuk a démonoknak, hogy távozzanak - Isten és Jézus nevében. Tanulmányozd az ördögűzők munkáját az interneten, és nézd meg, hogyan csinálják. Aztán csináld te is. Láthatod a gonoszt. Higgy a jóban. Cselekedj e hit alapján, ahogyan azt már sokan teszik. https://youtu.be/5AvSlIEHiyw.

Az ördögűzés nem az egyetlen fegyverünk. Ez az utolsó eszköz. Egy nukleáris fegyver erejéhez hasonlítható. A lényege szerint ez egy ima.

 

 

Azt állítja, hogy ez egy olyan fegyver, amelyet csak az egyház birtokol. Ez nem igaz. Sok gyakorlója van, akik az egyházon kívül tevékenykednek.

Úgy találom, hogy az ő leírása arról, hogy milyen az, amikor démoni beszivárgás van, pontosan megfelel a mi családunk tapasztalatának.

A gonosz erői felduzzadnak. Itt van egy fegyver, amivel visszaszoríthatjuk őket.

Jessie Czebotar káplán könyvében leírja a démoni megszállottakkal kapcsolatos tapasztalatait. Eljön az Ő országa. A háború.

Mindenkinek sürgősen okosodnia kell ebben a témában.

A végén lévő imáját érdemes meghallgatni és csatlakozni hozzá.