2022. február 25., péntek

Aki megkapta a COVID-19-oltást, zombivá fog változni

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/n3WH8shdNUh4/

Itt egy cikk a Magneto-fehérjékről (automata fordítás lehet):
https://hu.technocracy.news/az-agy-%C3%A9s-a-viselked%C3%A9s-ellen%C5%91rz%C3%A9s%C3%A9re-genetikailag-m%C3%B3dos%C3%ADtott-magneto-feh%C3%A9rje/
Kapcsolódó:
Dr. Pierre Gilbert in 1995: They will pollute the Blood Supply to create a race of zombies
https://153news.net/watch_video.php?v=S31SYA9UB742
Liquid Crystal Smart Antennas by Merck KGaA, Darmstadt
https://www.youtube.com/watch?v=MxFzDKzMwNk

6 dolog Tömeggyilkos Sátánfatty Justin Trudeau-ról amitől felforr a véred


By: AwakenWithJP @ YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=-1Ch5d2OZ_A

Riasztás: ukrán vegyi időzített bomba; figyelmeztetés Putyinnak és az ukrán hadseregnek

 

UKRAJNA-SZERTE SZÁMOS RAKTÁR VAN, AHOL ÉVEK ÓTA ROSSZUL TARTJÁK A VESZÉLYES ÉS BETILTOTT NÖVÉNYVÉDŐ SZEREKET.

Egy bombázás és bombázás, amely történetesen ezeket a raktárakat érné, pusztító következményekkel járna.

2009-ben (lásd még itt) kutattam a növényvédő szerek problémáját Ukrajnában. Nem csak a felhasználás a probléma, hanem a tárolás is. A kiterjedés és a veszély pedig óriási.

A következőket találtam:

Tamara Gurzhiy, "Lejárt és tiltott növényvédő szerek problémája Ukrajnában", Független Ökológiai Információs Ügynökség, Harkiv, Ukrajna (angol fordítás):

"Húszezer-25.000 t [tonna] lejárt vagy tiltott növényvédő szereket tárolnak 4000 ukrán raktárban. Ez komoly veszélyt jelent az emberekre és a környezetre. Az arzénvegyületek erősen mérgezőek a szarvasmarhákra. A halál néhány órán belül bekövetkezik... A peszticidraktárak többségét nem hosszú távú használatra tervezték. A vegyszereket ellopják és illegálisan eladják az embereknek. A raktárak teteje idővel beomlott, a peszticidek csomagolása nem megfelelő, a különböző természetű peszticidek spontán kémiai reakciók katalizátorává válhatnak, amelyek kiszámíthatatlan eredménnyel járnak. A spontán tűz nagy területen terjesztheti a mérgeket. A lejárt szavatosságú és tiltott növényvédő szerek felhasználása ukrán nemzeti probléma".

 

 

Valóban volt egy tűz 2009-ben.

Szimferopol, október 17. (Interfax-Ukrajna): "Dzsankojban (Krím) kigyulladt egy növényvédőszer-raktár... mintegy 200 tonna növényvédőszer és magnézium-klorid... a raktárból mintegy 40 tonna növényvédőszert vittek el...". Mennyire terjedtek el a mérgező felhők? Ez volt a valódi oka a hamis 2009-es jelentéseknek, miszerint Ukrajnában egymillió ember betegedett meg sertésinfluenzában?

"BRNO, Csehország, 2009. szeptember 23. /CNW/ - A Milieukontakts partner IHPA (Nemzetközi HCH és Peszticid Szövetség) szerint legalább 7 millió moldáviai és ukrajnai lakos egészségét súlyosan veszélyezteti egy régi növényvédőszer-raktár. Az IHPA gyors uniós fellépésre szólít fel, hogy hatástalanítsák ezt az "Európa legnagyobb vegyi időzített bombáját"."

"...[a] nyugat-ukrajnai Kalush egykori gyárában nem kevesebb, mint 10 000 tonna felesleges hexaklórbenzol (HCB) készlet van. Különösen a Dnyeszter folyó mentén való elhelyezkedés teszi a helyzetet rendkívül veszélyessé: egyetlen áradás és a nagy koncentrációjú méreg mintegy 7 millió ember természetes élőhelyét szennyezné be Ukrajna nyugati részén és Moldáviában."

"Összességében Európában, Közép-Ázsiában és a volt Szovjetunióban több tízmillió lakost fenyegetnek a növényvédő szerek. Csak Ukrajnában 4500 tárolóhelyen több mint 30 000 tonna régi növényvédő szert tárolnak, amelyek a szovjet korszak örökségei. Az anyagok 2001 óta tilosak. A csomagolások általában csak öt-tíz évig tartanak ki. Ha ennyi idő alatt nem történik semmi, akkor az anyagok egyszerűen a talajba vagy a vízbe kerülhetnek...".

Ma (22.2.25.) bizonyítékot kerestem arra, hogy Ukrajnában megoldódtak ezek a borzalmas problémák. Eddig nem találtam semmit. Viszont rábukkantam egy 2020-as tanulmányra: "Környezeti monitoring és ajánlások a növényvédőszer-szennyezés szintjének csökkentésére Ukrajna Zhytomyr régiójában":

 

 

"Környezeti monitoringot végeztek a tiltott és nem megfelelő növényvédő szerek tárolására és ártalmatlanítására szolgáló létesítményekben. Megvizsgálták a talaj, a víz és a mezőgazdasági termékek peszticidtartalmát Ukrajna Zhytomyr régiójában, és felmérték a szerves klórpeszticidek felhalmozódását az édesvízi kéthéjú kagylókban. A Zhytomyr régió raktárai 137 raktárban közel 392,18 t [tonna] peszticidet tartalmaznak, amelyek közül 11 megfelel a követelményeknek, 36 tűrhető, 90 pedig rossz állapotban van...".

Nem biztató.

Kétlem, hogy az oroszok vagy akár az ukránok pontos térképet adtak volna át a katonai parancsnokságuknak mindezen növényvédőszer-raktárakról.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/figyelmeztetes-putyinnak-es-az-ukran-hadseregnek

Visszaíródik...és beépül a genomba, a Teremtő által kapott immunrendszer szép lassan elpusztul

 

A szóban forgó tanulmány:
https://sciprofiles.com/publication/view/b24eb077d839b08d06f0cb2758781718

Ukrán-orosz háború (2022) | Putyin, orosz elnök beszéde a háború második napján

2022. 02. 25 - Putyin orosz elnök elmagyarázza, hogy miért indított támadást Ukrajna ellen, amelynek során néhány óra alatt demilitarizálta Ukrajnát, elejét véve egy elhúzódó, sok halálos áldozattal járó véres háborúnak.

Amikor ezeket a sorokat írom,
- a háború még tart,
- menekültek érkeznek Magyarországra (is),
- Kievet körbezárta az orosz katonaság
- az Ukrán elnök háborúra szólítja a népet
- Ukrajna vezetése bevezette a hadiállapotot
- a nemzeti érzelmű embereknek ingyen kalasnyikov géppuskát osztogatnak (ezzel katonává minősülnek, és halálos célponttá az orosz erők szemében)
- Putyin nyitott a béketárgyalásokra, melyet az ukrán elnök eddig nem fogadott el.

Ha valaki nem értené a fogalmakat:
1. NATO - nyugati - országok közötti - katonai egység. Leegyszerűsítve: ha egy országot megtámadnak, a többi segít.
2. Egy orosz-NATO háború nyugodtan világháborúnak tekinthető - a résztvevő felek, és a hadi erő szempontjából, ami minden körülmények között óriási, beláthatatlan károkkal és következményekkel járna.

Mihályi Molnár László: Háború és béka

 

Nem tévedés! Arról a békáról van szó, amit meg akarnak etetni a világgal. Engem már kedden eltiltott a FB, ki tudja milyen elvek alapján, pedig csak tényeket közöltem, hogy nekünk nem kell bemutatni a Kárpátalját 1945 óta megszálló ukránokat, akik gyűlölik a magyarokat (törvénybe iktatott diszkrimináló nyelvtörvénnyel megpecsételve!), ott vannak a magyarok vérével áztatott szolyvai tömegsírok. S jeleztem, hogy megérdemelnének egy kis leckéztetést. Még csak azt sem írtam, hogy milyen lecke lenne az.  Az oroszok keményebbet mutattak.

A háború persze nem megoldás, de az már akkor elkezdődött, amikor a CIA ügynökei, civilbe öltözött amerikai zsoldosokkal a Majdanon kiszolgáltatták Ukrajnát a nemzetközi nagytőkének, amelyben Biden fia nem kevés millió dollárral van jelen. Hiába kapott Gorbacsov ígéretet a nyugattól, hogy a NATO nem terjeszkedik a volt szovjet tagországok területén, de a „tanácsadókkal”, kölcsönökkel, fegyverekkel már jelen voltak. 11 biológia laboratórium volt amerikai ellenőrzés alatt (miért éppen ott, vajon milyen biológia fegyver okán?), amelyből 7 darab tegnap óta nem létezik. Felépítettek két katonai repülőteret az amerikai és angol harci gépek fogadására, ezek  tegnaptól erre alkalmatlanok, mint a többi tizenhét katonai légibázisuk  és a NATO raktáraiból „kiselejtezett”  eszközöket rejtő fegyverraktáraik is füstölögnek. Szóval így „nem akart terjeszkedni” a NATO!? Az ukrán hadsereg több alakulata adta meg magát, ez nem az ő háborújuk,  Kijeben pedig rövidesen ultimátumot kap az elnök és a többiek. Közben az világsajtó tele van olyan képekkel, amelyeket még az orosz támadás előtt készítettek Luhanszkban, amit az elmúlt évek folyamán az ukrán hadsereg pusztított.

A háború nem megoldás! De hozzáteszem: nem ma kezdődött. Amikor az USA megszállta Irakot, közel egy millió halottat, lerombolt országot hagyva maga után, akkor vajon kik tiltakoztak??? Kik rakták ki az iraki zászlót?  Senki….  Aztán kiderült, hogy ott nem voltak tömegpusztító fegyverek. Líbiát porig bombázták, állítólagosan a népi felkelést és a demokráciát támogatva, de vajon melyik bolond lenne néhány centes benzin és kenyér, de ugyanakkor ezer (esetleg több ezer) eurós fizetések mellett forradalmat hirdetni. Legfeljebb az elmegyógyintézetben. MÉGIS AZT HÍRESZTELTÉK, hogy forradalom van, és ez akkor történt, amikor lejárt az amerikai olajvállalatok kitermelési szerződése, és ilyenkor újat kell kötni, s a legális líbiai elnök a világ legjobb minőségű olaját drágábban akarta nekik eladni.      Máris megkapta a DIKTÁTOR jelzőt (ismerjük jól ezt a forgatókönyvet), lebombázták és kivégezték egy bombával. Volt rá ENSZ felhatalmazás? Nem!

Ezek után kijelenthetjük, hogy ezeknek a híreszteléseknek, sajtónak, televízióknak, „tudósítóknak” nem lehet, nem kell és nem is szabad hitelt adni. ! HAZUDNAK rendületlenül  És a kölcsönök és támogatások miatt kiszolgáltatott alfertájnyaló cselédeket akarnak hatalomra juttatni (Gene Sharp módszerével,  amit a Soros-tanfolyamokon tanítanak – ).  Vajon Kórea, Vietnam, Panama, Laosz, Kambodzsa, Szíria, Jugoszlávia,  Libia, Irak, Afganisztán háborúba taszítása kinek a fő bűne ?

A világ egy esztendei hadikiadása az elmúlt évben  közel 1700 milliárd dollár. Ebből az USA 800 milliárddal részesül (közel a fele!).  Utána Kína jön 260 milliárddal, majd India, Szaud-Arábia 72 milliárddal s csak őket követi Oroszország 65 milliárddal (egytizede sincs az USA-nak!). Tehát kinek a legnagyobb érdeke a terjeszkedés, a hadiipar fejlesztése? Az USA-nak létszükséglet, mert az amerikai jólét, az 1000 dolláros minimálbér, a 70 centes benzin feltétele attól a gazdasági teljesítménytől függ, amelyik 60 százalékban a fegyvergyártás és a hadsereg ellátásának  szinten tartása által tud így létezni.  Viszont, ha nincs háború, akkor nincs eladás, zsúfolt a raktár,  bezárhatnak a gyárak,  s a munkanélküliség miatt az egyéb cikkek fogyasztása is megszűnik. Az USA 1914-től pontosan tudja, hogy ez a legjobb üzlet, és Európát szépen függővé tette két világháborúban is, amelyből viszont ezer milliárdokat profitált. Ezért volt érdekük Hitler háborújának támogatása (50 millióval támogatták a kampányát), ami után 26 százalékról néhány százalékra zuhant a munkanélküliség az USA-ban. Ez bizony veszedelmes terrorizmus! És ezt nevezik amerikai demokráciának!  Az oroszok legfeljebb csak az életükért fegyverkeznek, a kis országok meg csak azért, hogy ne tűnjenek kicsinek, de bőven veszik az amerikai kiselejtezett arzenált. S ha nem akarják venni, akkor helyzetbe hozzák őket, mint például most, hogy pár száz eurós nyugdíjak, minimálbérek mellett több milliárdos tételekben fegyverkeznek a kis banánköztársaságok is, mint Szlovákia.

A pénzvilág két világháborúban is úgy irányította a gazdasági előnyöket és megszorításokat, hogy mindkétszer a két legnagyobb ellenfél egymást véreztesse ki: Németország és Oroszország (ill. Szovjetunió). Ez a konfliktus nem Ukrajnáról szól. Ismét Németország és Oroszország szívja meg: Oroszországnak nem lesz bevétele, a németeknek pedig nem lesz energiaforrásuk (miután becsukták atomerőműveiket is), ha nem veszik az orosz gázt. Az EURÓ (€) pedig ismét vesztésre fog állni az US dollárral szemben.

Megint Európa fizeti meg az amerikai jólét árát! Hogy lógathassák a lábukat Floridán vagy Las Vegasban. De az messze van. Ukrajna pedig hozzánk közel. Mit is keres itt, a határaitól több ezer kilométerre az USA hadsereg? Ne gondoljuk, hogy a mi biztonságunk, életünk, jólétünk érdekli őket! Soha! Csakis a saját zsebük, mert a Sátán ügynöke már csak ilyen !

Miközben Európa nagyurai meghozzák a szankciókat, elfűrészelve magunk alatt az ágat, azt hisszük, hogy Oroszország sínyli meg. Fájni fog nekik is, de ők legfeljebb csak seggre esnek, mi meg a nyakunkat törhetjük, ha lezuhanunk…

Lehet csaholni a jelszavakat, de Ukrajna csak bábu a pénzvilág markában, az ukrán népet ők lökték gödörbe.  Az orosz nép is meg fogja sínyleni, ahogyan mi is. Akik pedig a mi katonáinkat akarják küldeni Ukrajna megsegítésére, azokat máris el kell zavarni, Isten mentsen meg bennünket az ilyen gazemberektől! Mert ezek nem az ukránokat, hanem a pénzvilág milliárdosainak a befektetéseit akarják védelmezni, nem véletlen, hogy ezeket az uszítókat kik és hol képezték ki a keresztény Európa felszámolásának műhelyeiben.

Az amerikaiak pedig röhögnek, vigadoznak, dörzsölik a tenyerüket, mert gazdaságuk ismét fellendülhet. Tőlük vesszük majd négyszeres áron a gázt, ha lesz elég…

Európa meg feldobhatja a talpát, ha ezt a békát is lenyeli.

“diplomaták, bitangok öt évig kaszabolták
ágyékok szép vetését… a földet letarolták…
fiam, szemem kilőtték… s mit elrontottak ők:
vadócba rózsát oltok, hogy szebb legyen a föld!

Most konferenciáznak a nagy szélhámosok,
hogy csírában megöljék, mi újra él, mozog…
S míg lakomákon dőzsöl, ki milliókat ölt:
vadócba rózsát oltok, hogy szebb legyen a föld!”

Testvéri szánalomból a szívem rádorombol:
Bátyám, én lelket oltok az evangéliumból,
midőn kobzom jóságos zenéjű verset költ:
vadócba rózsát oltok, hogy szebb legyen a föld!

(Mécs László: Vadócba rózsát – részlet

Mihályi Molnár László

Forrás: M.M.L. fb-jegyzete

Ukrán helyzet: Nem tilos gondolkodni!

 

Aki figyelte a média ténykedését az elmúlt 2 évben, nem csoda, hogy szkeptikussá vált. Ízelítő arról, amit a mainstream médiában biztosan nem olvasunk.

Hét vélemény.

"Biden & Rothshild corporation bemutatja: Hogyan csináljunk alibi háborút Európa kifosztására I. Főszerepben a korrupt ukrán kormány és őket pénzelő szarháziak.

Ukrajnában elő szeretteim, barátaim elmondása alapján: Igen. Repülők jönnek mennek a fejük felett. De kb. mint egy légi parádé. Az orosz hadseregnek esze ágában sincs civil objektumokat támadni. Jaaa hogy a médiában más bemutató megy?! Tényleg?? Hogy is volt a vírus pánikkal?!?!?"

"Van,aki nem lesz már agyhalottabb...  Legalább lecserélte a profilkép fecskendős keretét ukránzászlósra?"

"Ne legyen háború DE! Békegalambot a profilképünkre azért az Ukrajnáét, amely ország nacionalistái 2014-ben Odesszában élve égettek el orosz nemzetiségűeket? Akik ugyancsak 14-ben ágyúval lőtték Donyecket és környékét? Azokért tegyünk békegalambot, akik 2017-ben füstbombát robbantgattak és masíroztak Beregszász utcáin, és üvöltözték hogy: Jegyezd meg idegen, itt ukrán a gazda! Halál az ellenségre? Azért az Ukrajnáért, aki kb. 130 ezer magyar számára pénzbüntetés terhe mellett korlátozza az anyanyelvük használatát a mindennapokban, az iskolai oktatástól a boltokban történő vásárlásig?"

"Azt tesznek eléd, amit akarnak, hogy láss! A lényeg az hogy Te feltétel nélkül elhidd, és rettegj! Ha érted mire gondolok ..."

"Tegnap azon gondolkoztam, hogy az egymást követő többszörös negatív események hatására, hogyan intézik majd el, hogy 2025-30-ra egy épeszű ép érzelmű ember se maradjon a világban."

"A rettegés folytatódik, csak egy újabb színtéren. Az is háború, ami két éve zajlik. Ez most egy új. És lesznek újak és újak.... Hagyjuk?!"

https://mediaforras.com/ukran-helyzet-nem-tilos-gondolkodni-1415

Ukrajna jelei

 

„Uram, háborúból jövök én,
Mindennek vége, vége:
Békíts ki Magaddal s magammal,
Hiszen Te vagy a Béke.

Lecsukódtak bús, nagy szemeim
Számára a világnak,
Nincs már nekik látni valójuk,
Csak Téged, Téged látnak.” Ady Endre: Imádság háború után (részlet)

Nehéz megszólalni az elmúlt napok eseményeit követően, de a híreket olvasva úgy gondolom fontos megtennem.

Miután a média valamennyi ágát elöntötték az Ukrajnával kapcsolatos hírek, saját zsigeri reakcióm a csend lenne, ugyanakkor látva, hogy milyen sokan próbálják pusztán geopolitikai vonalak mentén értelmezni a történteket, talán itt az ideje összedugni a fejünket és együtt fókuszba hozni a mennyei perspektívát. „Hallanotok kell majd háborúkról és háborúk híreiről”Máté 24,6 mondta Jézus az utolsó időkről, ezt pedig nemcsak halljuk, de látjuk is, mégpedig szokatlan közelségből.

Dióhéjban érintve az eseményeket elmondhatjuk, hogy a legtöbb narratíva az orosz agressziót emeli ki a helyzetben, míg néhány bátrabb hang megemlíti az amerikaiak és a nyugat felelősségét is a konfliktusban. (Ezek a hangok egyébként egyes nyugati országokban egészen erősek.) Vannak, akik azt is látják, hogy az elmúlt másfél évtized intézkedései (például a NATO terjeszkedése a régióban vagy az USA beavatkozása az ukrán választásokba, hogy csak néhányat említsünk) szinte törvényszerűvé tették a helyzetet, amit azonban a legtöbben kihagynak a képletből, hogy a konfliktusban résztvevő felek tulajdonképpen egyazon oldalon állnak, és ugyanannak a színjátéknak a szereplői, függetlenül attól, hogy éppen a hős megmentő vagy a gonosz szerepét osztották rájuk. A közvélemény pedig szépen felsorakozik valamelyik oldal mellett, ami a többség esetében nem meglepő módon a hős megmentő tábora.

Mintha a közelmúltban megsokasodtak volna az ilyen megosztó képetek. Jobb és baloldal, kormánypárt és ellenzék, oltottak és oltatlanok, mi pedig sajnos, akarva vagy akaratlanul, de valamelyik oldalon bevonódunk a konfliktusba.

A problémák nem véletlenül érkeznek közénk párban. Az oszd meg és uralkodj elvét minden politikai vezető jól ismeri, ahogy C.S. Lewis is találóan rámutatott: az ördög „minden hibát ellentétpárokban helyez el a világban, mindig arra biztatva bennünket, hogy jó sokat törjük a fejünket, vajon melyik a rosszabb, arra számítva, hogy az egyiket különösképpen nem kedveljük majd, s ezáltal fokozatosan belekerget minket a másikba.” Nem kell se Putyin, se a NATO táborához tartoznunk. Olyan ez mintha egy kétfelé vágott, romlott rántotthúsos szendviccsel kínálnak és a tiltakozásunkat hallva azt vetnék a szemünkre, hogy hiszen választhatunk a két fél között. Az elénk rakott rossz lehetőségeket látva egyetlen dolgunk van: mindkettőt elkerülni.

Ez a mi helyzetünkben persze nem azt jelenti, hogy a körénk épülő világkormányt elkerülhetjük, de nem kell részt vennünk az ellentétek szításában. Se az ukrán háború, se az oltások, se a választások kapcsán.

A szomorú helyzet kialakulásában sajnos az ukrán politikusoknak is komoly szerepe volt, de ettől függetlenül a jelen konfliktust leginkább az ukrán nép szenvedi meg és most elsősorban nekik van szükségük az imáinkra, azzal pedig nem segítünk nekik, ha cserébe egy másik népet utálni kezdünk.

A „szembenálló” felekre visszatérve egy perce, nem nehéz látni, hogy az ellentétet rendkívül egyszerűen meg lehetne oldani, ha a résztvevőknek ez lenne a szándéka. Az Egyesült Államoknak és a NATO-nak csupán fel kellene hagynia Ukrajna felfegyverzésével és NATO tagságának lebegtetésével, az oroszok pedig visszavehetnének a Donyeckben folytatott titkos műveleteikből. Ezt egyszerűen azért nem teszik, mert a hatalomnak nem a béke elérése a célja.

Egy másik érdekes kérdés Putyin álláspontját érinti. Sokan azt gondolják, hogy az orosz vezető ellenzi a globalizációt, pedig ez egészen távol áll a valóságtól. Igaz, hogy Putyin sokszor folyamodik globalizáció-ellenes retorikához, de kapcsolatai és tettei egészen mást közvetítenek, hiszen a mai napig közvetlen, jó kapcsolatokat ápol Henry Kissingerrel és lelkes támogatója az új világrendet építő Világgazdasági Fórumnak is, hogy csak néhány érdekességet említsünk. A látszólagos ellentét a keleti és nyugati hatalmak között csupán az évszázadok óta tartó színjáték része, azzal a kivétellel, hogy ez a felső körökben játszott előadás az utcákon több százmillió áldozatot követelt már.

Miután a koronavírus járvány csak részben váltotta be a hozzá fűzött reményeket, eljött az idő a következő felvonáshoz és az Ukrajnában folyó háború számos hatalmi tervet megvalósíthat, amire egy kórokozó nem lehetett képes, és amelyek együttes célja a gazdasági helyzet további gyengítése az EU-ban és az Egyesült Államokban. És persze ne feledkezzünk meg arról, hogy az igencsak elhasználódott covidveszély retorika után az új ellenségképpel a szabadságot féltő hangokat is könnyebb semlegesíteni. Az Egyesült Államokban már amúgy is jól bejáratták a belpolitikába beavatkozó „orosz ügynökökről” szóló vonalat. Mi sem egyszerűbb, mint a háborúba való amerikai beavatkozás ellen felszólalókat is ilyen ügynökökként feltüntetni. A hidegháború éveiben már bevált ez a taktika.

A világ és a benne folyó konfliktusok összetettek és korlátozott emberi nézőpontunkból szemlélve bonyolultnak tűnnek. Nyilván sokszor nem fogjuk pontosan látni vagy felismerni, hogy éppen melyik állomásnál vagyunk, de mivel tudjuk hová tartunk és mire megy ki a játék, illetve ami még fontosabb, tudjuk, hogy a történet, a mi történetünk, hogyan végződik, nincs okunk aggodalomra. Attól se ijedjünk meg, ha félünk. Vigyük a félelmeinket is az Úr elé! Amire szükségünk van, hogy figyelmünket a hírek bújása helyett a háborúval leginkább érintettekért mondott imákra és az Úrral való közösségre összpontosítsuk. Segítsünk egymásnak az odafentvalókon tartani a szemünket. Az én gyomrom is összeszorul a híreket hallva és „csak” imádkozni tudok a szeretteikért aggódó ukrán vagy orosz barátaimért.

Emlékezzünk, hogy „nagyobb az, Aki bennünk van, mint az, aki a világban van”I. János 4,4 és – ha el merjük hinni – nemcsak nagyobb, de ráadásul mindezt a javunkra tudja fordítani Róma 8,28. Kezdve például azzal, hogy a háború és háborús fenyegetettség közeledtével egyre kevesebben tudják a fejükből kiverni a gondolatot, hogy az élet többről szólhat annál, mint, amit a kezünkkel meg tudunk érinteni. Akár még örök életünk is lehet, amit semmilyen háború vagy válság nem vehet el.

http://idokjelei.hu/2022/02/ukrajna-jelei/

Körülbelül 20 évvel ezelőtt írtam egy esszét "Hét kartell, amely a világot irányítja" címmel.

 területén.

Olyan hatalmi csoportok képét mutattam be, amelyek egyszerre versenyeznek és együttműködnek. Idővel egyre inkább együttműködnek és egyre kevésbé versengenek.

Több mint hét nagy kartell létezik. Például: katonai, hírszerzési, egészségügyi, pénz, vallás, oktatás, energia, média, mega-konszern, kormány, technológiai agykontroll...

A funkcióik általában átfedik egymást.

Minden kartellre úgy tekinthetünk, mint a magasan szervezett emberi törekvések egy-egy szeletére. Ahogy telik az idő, mindegyik horizontálisan integrálódik nemzetek között. Az orvostudomány például egyre inkább nemzetközi orvosi kartellé válik.

A tiszta cél az lenne: minden kartell elnyeli az összes releváns tevékenységet minden országban; majd az összes kartell csípőből összefog.

Ez lenne a világot működtető bűnözési motor.

A világ bűnözési motorja botokat dobál és füstöl.

"Amikor "botot dobunk", az azt jelenti, hogy az egyik ilyen rúd szó szerint letört. Amikor ez megtörténik, két dolog közül az egyik történik. Ha a rúd akkor törik el, amikor a dugattyú már felfelé tart, akkor a dugattyú addig megy felfelé, amíg végleg bele nem akad a hengerfejbe. Ha a rúd akkor törik el, amikor a dugattyú lefelé tart, a törött rúd lyukat fúrhat a motorblokkon keresztül (mintha egy összetett csonttörés törné át a bőrt). Akárhogy is, a motor azonnal tönkremegy, és "ki kell fújni egy csomó pénzt", hogy az autót újra beindítsuk."

A nagy kép... a hosszú történet:

Körülbelül 20 évvel ezelőtt írtam egy esszét "Hét kartell, amely a világot irányítja" címmel.

 

 

A kartell = egy szindikátus, amely monopóliumra törekszik a működési területén.

Olyan hatalmi csoportok képét mutattam be, amelyek egyszerre versenyeznek és együttműködnek. Idővel egyre inkább együttműködnek és egyre kevésbé versengenek.

Több mint hét nagy kartell létezik. Például: katonai, hírszerzési, egészségügyi, pénz, vallás, oktatás, energia, média, mega-konszern, kormány, technológiai agykontroll...

A funkcióik általában átfedik egymást.

Minden kartellre úgy tekinthetünk, mint a magasan szervezett emberi törekvések egy-egy szeletére. Ahogy telik az idő, mindegyik horizontálisan integrálódik nemzetek között. Az orvostudomány például egyre inkább nemzetközi orvosi kartellé válik.

A tiszta cél az lenne: minden kartell elnyeli az összes releváns tevékenységet minden országban; majd az összes kartell csípőből összefog.

Ez lenne a világot működtető bűnözési motor.

Egy globális katonai erő; egy globális hírszerző ügynökség; egy globális energiahatóság, és így tovább... és aztán ezek a kartellek mind összekapcsolódnak egymással.

Ebből a nézőpontból mindenféle bűnözési alcsoportokat láthatnánk, amelyek különböző szinteken működnek. Bankok, utcai drogkartellek, maffiacsaládok, emberkereskedők, az FDA, a WHO, a Világgazdasági Fórum, az ENSZ, a Gates Alapítvány, a CIA, a Rockefeller Csoport, a Vatikán, a Bilderberg, a Trilaterális Bizottság, a közösségi média platformok, a Kereskedelmi Világszervezet, az Európai Unió és így tovább.

Az egyes nagy kartellek kiépítése ÉS az összes nemzet jelenlegi kormányának átvétele nyilvánvalóan korántsem könnyű feladat. Két lépés előre, egy lépés hátra. Néha két lépés előre, négy lépés hátra.

Független nyomozók leplezik le az alcsoportok és a nagy kartellek különböző elemeit.

A töredékes ismeretekkel rendelkező emberek azon vitatkoznak, hogy melyik kartell a domináns; de végül, ha ez a hosszú távú összeesküvés sikerül, akkor létrejön egy testület vagy bizottság vagy tanács, amely felügyeli az egymással kapcsolatban álló kartellek működését.

A kartellek egy elit megszállott szerveződési és ellenőrzési törekvését képviselik.

 

 

-A rendszer létrehozásának megszállottságát - azzal a felfogással kombinálva, hogy a technológia létezik a sikerhez.

Az olyan címkék, mint a kommunizmus, szocializmus, totalitarizmus, fasizmus, monarchia, demokrácia, vállalati állam, diktatúra, technokrácia és így tovább, laza elnevezésekké váltak a bolygó előrehaladó kartellezésének.

A médiakartell igyekszik elkendőzni és elrejteni ennek a jelentős kartellezésnek a bizonyítékait; ehelyett azt a felfogást hirdeti, hogy e Hatalom bármely töredéke elleni minden tiltakozás és lázadás bűncselekmény, lázadás, terrorcselekmény.

A médiakartell dolga olyan egyszerű, mint halat lőni a hordóba. A tiltakozásokat korábbi "förtelmes eseményekkel" hozza összefüggésbe. "Ez most megint 9/11". "Ez rosszabb, mint az 1918-as spanyolnátha, és a tüntetők veszélyeztetik a közegészségügyet." "A betörés a leggonoszabb tett Pearl Harbor óta."

A médiakartellnek most azonban van egy problémája: más konkurens hangok. Ezek a hangok, amelyek így vagy úgy a szabadság mellett érvelnek, egyre erősebbek.

Ha a média vagy, és száz éven át halat lősz egy hordóba, és ez varázslatosan működik, akkor önelégült önelégültség alakul ki benned.

A szabadság egy bűnözői motorra alkalmazott csavarkulcs. A csavarkulcsnak nem kell precíz munkát végeznie. Dominóhatásokat hoz létre.

Stratégiai szempontból az egész COVID-művelet a kartell túlkapása volt. Ez nem az idők során megszokott láthatatlan, lépésről lépésre történő, nagyobb ellenőrzés és hatalom felhalmozása volt. Néhány mániákus gyogyós elhamarkodottan cselekedett.

A COVID végrehajtók serege aztán leleplezte az oldalukat.

A brutális zárlatok; a nemzetgazdaságok telített bombázása; a hamis tudósok abszurd (és változó) nyilatkozataikkal; a vakcina hatalmas és látható károkat okoz; a beismerések, hogy a vakcina nem akadályozza meg a betegséget, nem állítja meg a vírus átadását, nem akadályozza meg a kórházi kezelést, és több injekcióval kell felerősíteni, ami szükségessé teszi az egész bolygó néhány havonta történő lehetetlen újrainjekciózását....

Ez egy amatőr produkció volt. Gonosz a velejéig, de amatőr.

A JFK meggyilkolása óta az összes elnökség összes botrányát fel lehetett volna venni, és nem tudnának egy olyan összeget összehozni, ami megközelítené a hamis COVID-járványnak a polgárokat ért közvetlen és személyes hatásait.

És aztán a világméretű lezárások első hulláma nem volt elég; kellett lennie második és harmadik hullámnak is. Csak hogy az emberek arcába dörgöljék a rabszolgaságot.

Az egész GRADUALISTA stratégia a kartellezésről az Őrült Apeshit javára lett kidobva.

Ezáltal szabadjára engedve azt, amit most látunk - tüntetések szervezése a SZABADSÁG-ért szerte a világon.

Pontosan ez az, amivel a kartellezés nem tud mit kezdeni.

 

 

Mert a szabadság minden csónakot felemel.

A médiakartell, amely a megélhetését azzal keresi, hogy hamis konfliktusokat, a politika értelmetlen kiigazításait és kisebb botrányokat népszerűsít és tétovázik... hirtelen száz Hitler fedezésével kell foglalkoznia, akik táborokba akarják taszítani a világot és megtagadni minden emberi jogot, ami a törvénykönyvekben szerepel.

Mintha Svájc hirtelen úgy döntött volna, hogy repülőgépeket küld Anglia fölé és mérgesgáz-kanisztereket dob le.

"Mi?!?!? Azt akarod, hogy ezt magyarázzuk meg az esti hírekben?"?

Az ország összes CIA-ügynöke az összes amerikai szerkesztőségben nem tudja ezt elhallgatni.

A világot működtető bűnügyi motor rudakat dobott és füstölög.

Éppen most a józan kartell nehézfiúk, akik soha nem akarták a COVID-műveletet, nagyon dühös tekintetüket Bill Gatesre és Klaus Schwabra és néhány más bolondra vetik a klubjukban, akik a türelmetlenek, a mániákusok, az amatőrök.

Félreértés ne essék; a kartell rendszerében Bill Gates egy amatőr, egy irányíthatatlan szamár.

Vajon a hülyeség egy titáni darabja - a KOVID - szétzúzhatná a Föld kartellezését?

Elég nagy esély van rá, az biztos. De ahogy a bűnöző motor helyébe egy működő modell lép, emberek százmilliói nézik a füstölgő kupacot az autópálya szélén.

 

 

Keményebben nézik; hisznek annak, amit látnak; menetelnek; nagy teherautókat vezetnek; a kormányközpontoknál gyülekeznek.

És ez a THEY egyre nagyobb lesz, és egy WE-vé alakul. És ami még rosszabb, hogy ez a MI olyan egyénekből áll, akik tudják, hogy egyének, és hogy szabadnak kellene lenniük.

Miért ne használhatnánk ezt a szabadságot, és miért ne használhatnánk fel az égig?

Csavard meg a bűnözés motorjának minden egyes cseréjét.

Vegyünk vissza egyre több és több kartellterületet, és tegyük szabaddá.

Sarokba szorítani, bekeríteni és blokád alá venni az embernek álcázott nem-embereket.

Még több rúd fog letörni és lyukat ütni a motorblokkon, és még több dugattyú fog hengerfejekbe szántani.

Karácsony van.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-bunozes-motorja-amely-a-vilagot-mukodteti

A Covid szünetel - Háborús kártya előhúzva

Most, hogy már szinte senki nem hisz a covid kamujárvány hisztériában és a vakcinácizmus sem képes több embert oltásra kényszeríteni, a háborús kártyát húzták elő, hogy fenntartsák a félelmet. Bármi történik, NE GYILKOLJ!

USA: Adatvisszatartás miatt támadják az egészségügyi hatóságot

 

Több neves amerikai tudós bírálta az amerikai egészségügyi hatóság, a CDC (Centers for Disease Control and Prevention) eljárását. A gyanú szerint cenzúrázták és most is cenzúrázzák a pandémiás számadatokat. Vagyis csak olyan statisztikákat hoznak nyilvánosságra, ami erősíti az elfogadott narratívát (Az oltás jó; Az oltás az egyetlen dolog, ami megvéd; Szükség van még a  harmadik oltásra is.)

Samuel Scarpino, Pandémia Prevenciós Intézet igazgatója néhány napja kijelentette: "A CDC egy politikai szervezet, és egyben része a közegészségügyi rendszernek. Az adatok kiadása gyakran messze túlmutat az ott dolgozó tudósok tevékenységén."

Az intézmény két héttel ezelőtt közzétette az első jelentős számadatokat a 65 év alatti felnőttek emlékeztető oltásának hatékonyságáról, a 18-49 évesek csoportjára vonatkozó adatokat viszont elhallgatta.

Az oltási kampány több mint egy évvel ezelőtti kezdete óta az Egyesült Államok egészségügyi hatóságai szisztematikusan összegyűjtöttek minden információt a kórházi felvételekről - életkor, etnikai hovatartozás, beoltottsági státusz. A legtöbb információ azonban nem került nyilvánosságra.

Egyes amerikai tudósok szerint az elhallgatott statisztikai adatok hátterében csakis az állhat, hogy nem érvényes minden korosztályra az állítás, miszerint az emlékeztető oltások növelik a védőhatást.

Monica Gandhi, a fertőző betegségek specialistája és Paul Offit, a Szövetségi Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság (FDA) Vakcina Tanácsadó Bizottságának munkatársa több hónapja rámutatott arra, hogy az emlékeztető oltások nem egyformán hasznosak és hatékonyak minden korcsoportban. Ez alapján kijelenthető, hogy a CDC-központok a 3. oltás január 5-i általános ajánlásával megbízható adatbázis nélkül léptek fel.

Mindkét tudós nyilvánosan kijelentette, hogy nem oltatják be gyermekeiket (12 év feletti tizenévesek).

Az Egyesült Államok és Németország azon kevés országok közé tartozik, amelyek általában minden 12 évesnél idősebb számára ajánlott emlékeztető oltást. Nagy-Britanniában és Finnországban csak olyan fiatalok oltását engedélyezték, akiknek már súlyos betegségei vannak. Dánia, Svédország, Japán és Spanyolország csak felnőttek számára engedélyezte az emlékeztető oltást, Írországban pedig 16 éven aluliak nem kaphatnak ilyen oltást.

Amerikai tudósok kritizálják a kórházakból és más intézményekből származó adatok "feldolgozását". A hiányos hazai adatok miatt izraeli adatokra kellett hagyatkozniuk az emlékeztető oltás 18 és 49 év közöttiekre gyakorolt ​​hatásáról. Az izraeli statisztikákat azonban nem lehet egyszerűen átvinni az USA körülményei közé. A COVID-19 betegségeket mindkét országban különböző kritériumok alapján határozzák meg.

A CDC két magyarázattal is előrukkolt:

A szóvivő úgy nyilatkozott: "Késésben vagyunk a különböző számadatok közzétételével, mert a nap végén még nem állnak készen a publikálásra."

Az egyik igazgatóhelyettes egy másik érvet kínált, amely aligha lehetne hitelesebb: "A járvány feltárta, hogy a CDC-központok és általában az állami szintű adatbázisok elavultak, és nem képesek nagy mennyiségű adatot feldolgozni. A CDC szakemberei megpróbálják modernizálni a rendszereket... Jobb, gyorsabb adatokat akarunk."

A szóvivő egy másik, egyáltalán nem lényegtelen részletet is elárult a sajtónak:

"Az állami ügynökség gyakran megosztja az adatokat az állammal és a partnerekkel , mielőtt közzéteszik azokat. Ez késedelmet is okozhat."

Homályos, hogy kire gondol a "partnerek" említésével, akik jóval azelőtt hozzáférnek az egészségre érzékeny adatokhoz, mintsem a lakosság tudomást szerezne róla.

Úgy tűnik, elsősorban a politikai kontroll áll az állam által gyűjtött adatok átláthatóságának útjában. A mai napig az Egészségügyi Minisztérium, amely felügyeli a CDC-központokat, és még a Fehér Ház is, értékeli és cenzúrázza az egészségügyi adatokat, mielőtt azokat kiadnák a sajtónak. A CDC több bürokratikus részlegének ellenjegyeznie kell a fontos információkat, mielőtt nyilvánosságra kerülhetne.

"A pontos, valós idejű információk hiánya volt a Covid-19 világjárványra adott amerikai válaszlépések egyik legnagyobb hibája" - mondta Tom Frieden, a CDC központok korábbi igazgatója 2021 márciusában. Majdnem egy évvel később ezek a problémák továbbra is fennállnak. A baj az, hogy a világ nagy része követi a CDC és az FDA jóváhagyó határozatait. Forrás

Megjegyzés: Magyarországon a járvánnyal kapcsolatos teljes információ-anyag hozzáférést teljesen ellehetetlenítette, hogy 10 évre titkosítottak mindent, ami a járvány-intézkedéseket koordináló Operatív törzs rendelkezésére állt.

https://mediaforras.com/usa-adatvisszatartas-miatt-tamadjak-az-egeszsegugyi-hatosagot-1414