2023. május 18., csütörtök

Globális politikai szereplők próbálják igazolni az oltás bevezetését. A magyarázkodásuk nem hiteles

Számos politikai vezetőt, aki a lezárásokat és a kötelező védőoltást bevezette, nem választottak újra, vagy lemondtak, és számos amerikai bíró kényszerítette a cégeket a védőoltást megtagadó dolgozók visszavételére. Kanadában hozták az egyik legszigorúbb beutazási tilalmat, a be nem oltottak számára. Az FDA szerint a vakcinák nem akadályozzák meg a fertőzést, sem a fertőzés továbbadását.

Sokkal valószínűbb, hogy az oltás okoz súlyos mellékhatásokat, mint a Covid miatti kórházba kerülés

Dr. A. Malhotra szerint az mRNS-vakcina a legkevésbé hatékony és a legkárosabb gyógyszer, amelyet valaha is előállítottak. Az eredeti vakcinakísérletek tanulmányozása során megállapították, hogy nagyobb valószínűséggel szenvedett valaki a súlyos mellékhatásoktól, mint ahányan a kórházba kerültek a Covid miatt, mégpedig 1 a 800-hoz arányban. Az igazság elfogadását pszichológiai, önkéntes vakság akadályozza.

Az oltási kötelezettség politikai, önkényes, erkölcstelen, sokfelé összeomlóban van

Az Egyesült Államokban és a világ más részein több olyan helyzet is kialakult, amelyekben egymás után visszavonták az oltási kötelezettségeket, és visszavették az oltás megtagadása miatt elbocsátott munkavállalókat.

Dr. Chinda Brandolino. Biológiailag előre gyártott világjárvány: vakcinák, 5G és félelem

Dr. Chinda Brandolino arról beszél, hogy a Coviddal együttesen, az influenza elleni vakcina, amely az első légúti tüneteket okozta az idősek otthonaiban, a SARS-CoV-2 bevetése, az antennák káros hatásai, és mindezek mellett a világkormány által irányított média terjeszetette halálfélelem mind befolyásolták ennek az előregyártott plandémiának a megjelenését.

Miért gyilkolták meg a "Szputnyik", az orosz vakcina, feltalálóját és más tudósokat is?

Lauren Witzke aktivista és Erin Elizabeth újságíró, a Covid vakcinával kapcsolatban, elemzik Andrej Botikov orosz virológus meggyilkolásának esetét, és azt, hogy miként öltek meg több, a Coviddal kapcsolatban álló tudóst, és hogy a róluk szóló hírek mind ugyanazt a sémát követik, és látható az is,hogy mennyi mindent igyekszik eltussolni a kormányzat a Big Pharma kartell javára.

Dr. Sucharit Bhakdi: El kell távolodnunk a WHO-tól, és egységesen kell kiállnunk a gonosz ellen

Dr. Sucharit Bhakdi az ázsiaiakhoz szól, a plandémiáról, valamint a plandémia hazugságairól és céljairól. Arra bátorítja az ázsiai kontinenst, hogy keljen fel és harcoljon a gonosz ellen, forduljon az igazságszolgáltatáshoz és maradjon távol a WHO-tól, mivel az a gonoszság epicentruma.

Mike Adams: A legjobb védelmet az adja, ha kilépünk a tudatlanságból, és jól informáltak leszünk

Mike Adams gratulál azoknak, akik még életben vannak, annak ellenére, hogy mesterséges biológiai fegyverekkel, vakcinákkal, valutapusztítással, élelmiszer- és energiahiánnyal törekszenek fajunk kiirtására... Arra bátorítja az embereket, hogy bízzanak, hogy nézzenek szembe a jövővel és készüljenek fel mentálisan, spirituálisan és fizikailag is a kiirtási törekvések legyőzésére.

Hírességek szenvednek a vakcina káros hatásaitól sőt, meg is halhatnak az oltás után CII. rész

Olyan hírességek, mint Justin Bieber, Tiger Woods, Szczęsny, Gaëlle Pietri, Moonbin, Massimo Ambrosini és még sokan mások szenvedtek a mérgező vakcinák miatt, és néhányan meg is haltak. Ha ez történik a hírességekkel, akkor hány névtelen ember érinthet még, akikről nem számol be a média, és akiket nem is tartanak számon?

Dr. Ana Mihalcea: A transzhumanizmus, az oltóanyagokban, a szintetikus biológia létrehozására való

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

A geomérnökség azzal kezdődött, hogy részecskéket és szintetikus biológiát szórtak a légkörbe, hogy megváltoztassák az egész életet a bolygón, és egyesítsék a biológiai életet a mesterséges intelligenciával. A Covid-19 injekciók célja pedig az volt, hogy felgyorsítsák annak hatását, ami már az emberi testben van, és felhasználják azonosításra és irányításra.

Az olasz EP-képviselő bírálja az Európai Bizottságot a vakcinák káros hatásainak lekicsinylése miatt

Francesca Donato európai parlamenti képviselő rámutat a járványellenes intézkedéseknek az emberek emberi jogaira és a gazdaságra gyakorolt negatív hatására, arra, hogy a zöld útlevél azon a hamis feltételezésen alapult, hogy a vakcina véd a fertőzés ellen, ahogyan azt a gyógyszeripari vezetők a bizottságban állították, és hogy a jelentésben helyet kellene kapniuk a vakcinák káros hatásainak.

Ausztrália: "20 000 ausztrál halt meg mindössze 10 hónap alatt, és nem vizsgálják az okokat"!

Roberts szenátor azzal vádolja a kormányt, hogy a globalista elitet szolgálja, mivel pénzt kapott a Big Pharmától, akárcsak a Zöldek és a Nemzeti Liberálisok, és azzal vádolja őket, hogy nem vizsgálták ki a mindössze 10 hónap alatt 20 000 ausztrál többlethalálozásának okait.

Nehéz elektromos fémek a vakcinákban: rövidzárlat a szervezetben és növekvő halálozás

Stew Peters interjút készít Govinda Tidballal, az ENSZ Világélelmezési Programjának korábbi tanácsadójával. Azt mondja, hogy miután két év alatt több mint 3100 injekciót elemeztek, egyik sem tartalmazott biológiai összetevőket, és nem találtak sem tüskésfehérje-alegységeket, sem pszeudovirális vektorokat, sem mRNS-t. Ehelyett Govinda azt találta, hogy az injekciók lipid nanorészecskékből, hidrogélből, nehézfémekből, például volfrámból és krómból, redukált grafén-oxidból, ioncserélt vízből, sóból, cukorból és alumínium-hidroxidból álltak. Ha mindez igaz, akkor a Covid injekciói nemcsak biológiai, hanem vegyi fegyverek is - mondta Stew Peters.

A készpénzmentes társadalom a pénzügyi autonómiánk végét jelenti - ne fizessünk kártyával!

Mark Dolan elemző szerint a kormányok és a vállalatok azt szorgalmazzák, hogy ne használjunk többé készpénzt, hanem térjünk át egy államilag ellenőrzött digitális valutára. Úgy látja, hogy az erre való törekvés az emberek hatalma elleni támadás, és ha hagyjuk, hogy ez érvényesüljön, az a pénzügyi autonómiánk végét jelentheti. Felszólította az embereket, hogy álljanak ellen a készpénzmentesség mérgező kényelmének.

Politikusok és vezető tisztviselők káros mellékhatásokkal és halállal az oltások után. XVII. rész

Becsapott politikusok és magas rangú tisztviselők a világ minden tájáról, mint például: John Fetterman szenátor, Silvio Berlusconi, Paul Burrell, Pascoal Mocumbi, Marisa Saavedra és mások szenvednek káros hatásoktól és halnak meg a vakcinák után.

A tüskefehérje lerakódik a szervekben, és közvetlen hatással van az agyszövetre

Del Bigtree interjút készít Jefferey Jaxen újságíróval, aki egy németországi kutatók által készített tanulmányról beszél, amelyben átlátható egerek segítségével vizsgálták meg a tüskefehérje eloszlását az egér testében, és arra a következtetésre jutottak, hogy a fehérje lerakódik az egér szerveiben és agyában, és közvetlen hatást gyakorol az agyszövetre.

Az mRNS-t befecskendezett tehenek mRNS-mérgezett tejet termelnek, amelyet aztán árusítanak a szupermarketekben, éttermekben és iskolai menzákon, és a közegészségügy javításának módjaként vezetnek be, akárcsak a vízben lévő fluoridot vagy a reggelizőpelyhekhez adott vitaminokat stb. A rendszer mindent megtesz annak érdekében, hogy mindenki ki legyen téve az mRNS biofegyvernek, bármi áron.

Ausztrália, a munkaképes korúak túlzott halálozása

Ben Armstrong újságíró szerint a vakcina valójában biológiai fegyver, és a célja az volt, hogy megbetegítsen és megsebezzen minket, nem pedig az, hogy megvédjen- ezt bizonyítja Ausztrália. Erőltették a vakcinát, és a munkaképes korú emberek többlethalálozása elérte azt, amit háborúkban láthatunk, és a súlyos mellékhatások ezrével sokszorozódnak.

Extra DNS-t fedeztek fel az mRNS vakcinákban, ami növeli az antibiotikum-rezisztenciát

Az mRNS-injekciókban kiegészítő DNS-t fedeztek fel. Ez a DNS állítólag rendkívül káros, beszivároghat a sejtekbe, és antibiotikum-rezisztenciát okozhat, kitéve az embereket mindenféle gyakori és vírus okozta betegségnek és halálnak. Dr. Kathellen Ruddy szerint ez a DNS növeli ennek a biológiai fegyvernek a pusztító képességét.