2021. március 6., szombat

Amit nem tudtál a PCR tesztről

Te vagy az ellenállás!

Bjorn Andreas Bull-Hansen : "You are the resistance"
https://youtu.be/xohPyjd7i8M

Megdöbbentő hírek a PCR-vizsgálattal kapcsolatban

 

Látogasson el az Egyesült Királyság kormányának a gov.uk nevű weboldalára, és keressen útmutatási jelentést a „Covid-19: személyzet, rezidensek és betegek vagy lakosok kezelése egészségügyi és szociális ellátásban” címmel.

A jelentés Anglia közegészségügy címmel jelenik meg, és 2021. január 28-án frissítették.

Görgessen le a 6. szakaszig, amelynek címe: „Sars-cov-2 újbóli tesztelése a személyzet, a betegek és a rezidenseknél az egészségügyi és szociális ellátás területén”.

Itt van az első bekezdés egésze:

"Az immunokompetens személyzetet, a betegeket és a rezidenseket, akik PCR-rel pozitívan tesztelték a sars-cov-2-re, mentesíteni kell a PCR vagy LFD antigéntesztekkel végzett rutinszerű újbóli tesztelés alól (például ismételt teljes beállítású szűrés a kórházi elbocsátás előtt) egy a betegség kezdetétől vagy tesztjétől számított 90 napos időszakra (ha tünetmentes), hacsak nem alakulnak ki új covid-19 tünetek.
Az inaktív vírus töredékei ugyanis tartósan kimutathatók PCR-rel a légúti mintákban a fertőzést követően - jóval azután, hogy egy személy befejezte izolációs periódusát, és már nem fertőző."

Most tegye félre azt a tényt, hogy a bekezdés első része szinte érthetetlen volt, és koncentráljon az utolsó bekezdésre.

És megtalálja ezt a részt:

"Az inaktív vírus töredékeit a fertőzés után PCR-rel tartósan detektálni lehet a légzőszervi mintákban - hosszú ideig, miután egy személy befejezte izolációs periódusát, és már nem fertőző."

Éppen ezért én és más orvosok hónapok óta azzal érvelünk, hogy a PCR-teszt megbízhatatlan és nem alkalmas e célra.

Ismétlem, amit az Egyesült Királyság kormánya mond: "Az inaktív vírus töredékei a fertőzés után PCR-rel tartósan kimutathatók a légzőszervi mintákban - jóval azután, hogy egy személy befejezte izolációs periódusát, és már nem fertőző."

Tehát most azt szeretném, ha a tényellenőrök és az álújságírók, akik vádoltak téves információk közzétételével, térdre ereszkedjenek bocsánatkérésért.

Mert az Egyesült Királyság kormánya pontosan azt mondja, amit én és más orvosok hónapok óta.

A PCR-teszt akkor veszi fel az inaktív vírus töredékeit, amikor a beteg már nem fertőző.

Úgy tűnik, hogy az Egyesült Királyság kormányának most egyet kell értenie velem: a PCR-teszt haszontalan és el kell hagyni.

A tényellenőröknek, álújságíróknak, politikusoknak és a twitterista tagjainak haladéktalanul közzé kell tenniük súlyos tévedésüket.

Még egyszer megismételem azoknak a tényellenőröknek, akiknek kissé lassan esik le a tantusz:

Az Egyesült Királyság kormánya szerint a PCR-teszt akkor veszi fel az inaktív vírus töredékeit, amikor a beteg már nem fertőző.

Szerzői jog Vernon Coleman 2021. március 6

260 -szor Nagyobb Eséllyel Halsz Bele Az Oltásba, Mint A "Kovid-19" -be

És ez csak a rövidtávú adat!

Link: https://robinwestenra.blogspot.com/2021/02/vaccination-data-from-israel.html

Kisgyermekek milliói lesznek mártírok, csak nem öl meg ez a féreg sok millió kisgyermeket, mint Heródes ?