2022. augusztus 11., csütörtök

A Cum-Ex a német történelem legnagyobb adócsalása.

NATO-csapás orosz légitámaszpontra

 

Kijev, 2022. augusztus 11. csütörtök (MB)

Amerikai elektronikai tűzvezérléssel hajtották végre a Krímben fekvő Szaki orosz légitámaszpont elleni rakétatámadást – jelentette a Magyar Békekör tudósítója csütörtökön.

Amerikai és ukrán katonai jelentés szerint a támadásban legkevesebb tíz orosz harci gép, három SU-30s és hét Su-24s semmisült meg.

A művelet arra utal, hogy ütőképesen megszervezték az amerikai és az ukrán haderő közti operatív kapcsolatot. Nevezetesen azoknak a rakétáknak a célra vezetését, amelyeket az Amerikai Egyesült Államok az ukrán fegyveres erőknek juttatott.

Április 14-én hasonló együttműködéssel süllyesztették el a Moszkva rakétahordozó cirkálót a Fekete-tengeren.

A NATO egyre közvetlenebbé váló katonai szerepvállalása az ukrajnai háborúban, az orosz haderőre mért súlyos csapásaival eddig meg nem hozott döntés elé állíthatja az orosz hadvezetést – véli a Magyar Békekör tudósítója.

Magyar Békekör

Ezután a film után már senki sem fog hinni a propagandamédiának

Forrás: https://auf1.tv/

Mind a forgatókönyv része

 

Meglepetés, meglepetés. Az energiafőnökök semmilyen segítséget vagy megoldást nem ajánlottak a jelenlegi energiaár-"válságra".

Egy újabb nap egy újabb probléma a világ véget nem érőnek tűnő pusztításában. A számlák emelkednek, a bérek stagnálnak, a kamatlábak emelkednek, az életminőség pedig romlik.

A valóságban az embereknek megvan a hatalmuk arra, hogy az energiát és az olyan dolgokat, mint a közlekedés és az infrastruktúra, visszakényszerítsék az állami tulajdonba, de nem így gondolkodnak, vagy nem tudnak így gondolkodni.

Nézzük meg tehát, hogy mi lehet itt a háttérben.

A terror a terrorizmusban

A Wikipedia szerint a terrorizmus meghatározása a következő:

A terrorizmus a legtágabb értelemben az erőszak és a félelem alkalmazása egy ideológiai cél elérése érdekében. A kifejezést ebben a tekintetben elsősorban a békeidőben vagy háború keretében nem harcoló személyek (többnyire civilek és semleges katonai személyzet) ellen elkövetett szándékos erőszakra használják.

A terrorizmust hagyományosan erőszakos csoportokkal és eseményekkel, illetve olyan csoportokkal hozzuk összefüggésbe, mint a Baader Meinhof banda, az iráni nagykövetség ostroma vagy Steven "Én csak egy szakács vagyok" Segal filmjeiben. Arra programoztak bennünket, hogy a terrorizmust nagy fenyegetésekkel hozzuk összefüggésbe. Lényegében azonban az emberek cselekedeteinek megváltoztatása a félelem és a kényszer alkalmazásával a terrorizmus definíció szerint terrorizmus. Még ha nem is erőszakos módon. A fenyegetés fennáll, és a válaszreakciót kívánják.

Mint minden terrorizmus esetében, itt is mindig vannak követelések és a félelem attól, hogy mi történik, ha a követeléseket nem teljesítik.

 

 

Modern kori kormány- és médiaterrorizmus

Ha az elmúlt két év világeseményeit egy magasabb szemléletű pozícióból követjük, akkor gyorsan kezdünk egy mintát látni. Bár nem erőszakos, a Covid világjárvány, a kamatlábak emelkedése, az újonnan megjelenő vírusok fenyegetése, és nem az energiahiány és az áramszünetek fenyegetése mind arra lett tervezve és megrendezve, hogy félelemreakciót váltson ki, az embereket állati alapállapotba hozza, és felkészítse őket arra, hogy megmeneküljenek, ha feladnak valamit. Ezeknek a trükköknek az eredete több száz, nem több ezer évre nyúlik vissza, és ezen események elkövetői jól begyakoroltak és szakértői a művészetüknek. Ha egyszer megérted a módszertant és megérted a célt, akkor kezd kirajzolódni a valódi kép.

A valóságban az energiavállalatok soha nem fognak segíteni, a kormány nem akarja, hogy segítsenek, és valójában benne vannak az átverésben az energiavállalatokkal együtt, de úgy kell tűnnie, hogy "próbálnak tenni valamit".

Valójában mindannyian együtt vannak benne.

Szóval mit akarnak?

Mint minden terrorista, a mostaniak is egy bizonyos ponton követeléseket fognak támasztani. Még nem most, mivel a nyilvánosságot még nem hozták eléggé félelembe, de ez hamarosan bekövetkezik. Amint az elkövetők úgy gondolják, hogy eljött az idő, a követeléseket be fogják mutatni.

Véleményem szerint mindezt azért tervezték, hogy az embereket az Agenda 2030, a fenntartható fejlődés, a szén-dioxid-kibocsátási egységek és a szén-dioxid-kereskedelem "megoldása" felé tereljék. Igen, az embereknek több, ha nem minden szabadságukat és autonómiájukat fel kell adniuk, de legalább a villany és a fűtés égve marad, és "biztonságban" leszünk. Lehet, hogy nyomorban és rabszolgaságban élünk majd, de legalább biztonságos lesz az életünk. Vagy annak tűnik.

Valójában ez egy megrendezett támadás, az uralkodó osztályok mindannyian együtt vannak benne, és egy közös terrorista ellenséget alkotnak a világ népei ellen.

 

 

A szén-dioxid-kreditek egy másik lehetősége

Miután megnéztem Hugo kitűnő írását a holland szén-dioxid-tárcáról, elkezdett ketyegni a fejem. Eszembe jutott egy berlini kirándulás egy koncertre. Schiller volt a zenekar, és nagyon jók voltak. Ott jártam a szokásos turisztikai látványosságokat. A Reichstag, Checkpoint Charlie, A terror topográfiája múzeum és a Tiergartenben ültem. Ez természetesen az a hely, ahol a nácik kitalálták az Aktion T4-et. Kezdtem azt hinni, hogy a végső megoldás irányt váltott.

A szén-dioxid-tárca lényege, hogy az ember felhasználja és elcseréli a kreditjeit, amelyek lehetővé teszik, hogy szén-dioxidot termeljen/kibocsátjon a légkörbe. Célja a globális kibocsátás korlátozása, és így "segít megállítani az éghajlatváltozást és megmenteni az anyaföldet".

Ezek a fickók kódolva beszélnek, így újra kell gondolni, hogy bizonyos kifejezések mit jelentenek. Az "éghajlatváltozás" nem az időjárásról szól, hanem az éghajlatról, amelyben ezen a bolygón élünk. A társadalmi-gazdasági klímáról. A CO2 csökkentése nem a légkörbe kibocsátott CO2 mennyiségének csökkentéséről szól. Hanem a kilélegzett emberek számának csökkentéséről. Gondolkodjunk úgy, mint ők, és nem tart sokáig, amíg rájövünk. Nincs CO2 = nincs élet.

Az utolsó a'ha pillanatom Hugo meghallgatása után az volt, hogy rájöttem, hogy talán egy másik szintre emelik ezt a dolgot.

 

 

"Mr Smith, elfogyott a kreditje. Nem tud több CO2-t kibocsátani. Le kell állnia a légzéssel".

Remélem, hogy teljesen tévedek, mindent félreértelmeztem, és valójában egy jó kormány jó emberekből áll, akik tényleg segíteni próbálnak. A baj az, hogy nehezen látom ezt.

Ha tényleg terrorizálnak minket, még ha finoman is, nem fog sokáig tartani, amíg a követelések kérdésessé válnak. Lehet, hogy kezdetben nem tűnnek követeléseknek, de végül azok lesznek.

Kijátszanak minket, és az elkövetőkre leselkedő legnagyobb veszélyt a leleplezés és a leleplezés jelenti. Az a pont, amikor követeléseket támasztanak, az a pont, amikor teljesen leleplezik magukat, és amikor az embereknek lehetőségük van arra, hogy bátrak legyenek. Különösen a férfiaknak, akiknek meg kell találniuk a belső harcos szellemüket. Nem a katonaszellemet. Harcos. A katonák támadnak. A harcosok védekeznek.

Amikor minden színű, fajú, vallású, szexuális és nemű embernek össze kell fognia, akkor fogjuk látni a béke, a szeretet és az egység igazi végső megoldását. Ez az igazi végső megoldás, amit remélem, hogy még az én életemben meg fogok látni.

Ez mindig is sokkal többről szólt, mint az energiaárak.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/mind-a-forgatokonyv-resze

Kormányzati jelentések, Pfizer-dokumentumok; kormányod megpróbál megölni téged és elnépteleníteni a bolygót

Kormányzati jelentések, Pfizer-dokumentumok és a megélhetési költségek válsága bizonyítja, hogy a kormányod megpróbál megölni téged és elnépteleníteni a bolygót

1993-ban megjelent egy könyv, amelyet az MI6 egykori kémje, Dr. John Coleman írt. Ebben a könyvben Dr. Coleman a következőket írta -

"2050-ig legalább 4 milliárd "haszontalan falánkot" kell kiirtani korlátozott háborúk, halálos, gyorsan terjedő betegségek szervezett járványai és éhezés révén. Az energiát, az élelmet és a vizet a nem elit számára a létminimum szintjén kell tartani, kezdve Nyugat-Európa és Észak-Amerika fehér lakosságával, majd elterjedve más fajokra.

Kanada, Nyugat-Európa és az Egyesült Államok lakosságát gyorsabban fogják megtizedelni, mint a többi kontinensen, amíg a világ népessége el nem éri az 1 milliárdos kezelhető szintet, amelyből 500 millió a kínai és japán fajból fog állni, akiket azért választanak ki, mert ők olyan emberek, akiket évszázadok óta reglementáltak, és akik megszokták, hogy kérdés nélkül engedelmeskedjenek a tekintélynek."

Sokan valószínűleg "alufólia-sisakos hülyeségként" tekintenék a fenti állításokat.

De sajnos a hivatalos kormányzati adatok, a Pfizer bizalmas dokumentumai és a valós események, mint például a jelenlegi megélhetési válság, az állítólagos közelgő klímakatasztrófa, a Covid-19 világjárvány és a mesterséges intelligencia folyamatos fejlődése erősen arra utalnak, hogy létezik egy, a világ elnéptelenedésére irányuló terv, és a kormányotok lényegében megpróbál titeket megölni.

Most egy olyan világban élünk, ahol a kormányok és intézmények azt mondják nekünk, hogy versenyben vagyunk, hogy megakadályozzuk a globális hőmérséklet "katasztrofális" emelkedését az üvegházhatású gázok kibocsátása miatt.

Az üvegházhatású gázok túlnyomó többsége szén-dioxid (CO2). Egy olyan gáz, amelyet minden egyes ember a bolygón minden egyes kilégzéskor termel.

Egy átlagos ember egy nap alatt körülbelül 500 liter CO2-t lélegez ki, ami körülbelül 1 kg tömegű üvegházhatású gázt jelent.

Ez nem hangzik soknak, amíg figyelembe nem vesszük, hogy a világ lakossága körülbelül 6,8 milliárd fő, akik együttesen évente körülbelül 2500 millió tonna szén-dioxidot lélegeznek ki - ami a fosszilis tüzelőanyagok elégetése által világszerte kibocsátott éves CO2-mennyiség körülbelül 7%-a. A CO2-mennyiséget a világ minden táján elégetik.

Ha tehát hinni akarunk a szigorúan ellenőrzött és cenzúrázott klímaváltozásról szóló narratívának, akkor az ember az egyik legnagyobb hozzájárulója az éghajlatváltozásnak pusztán azzal, hogy él.

Ha tehát az "elit" meg akarja menteni a bolygót, akkor jó kezdet lenne a világ népességének csökkentése, ami viszont csökkentené az emberek légzése által természetes módon termelt szén-dioxid mennyiségét, és csökkentené az ember életminőségének fenntartásához szükséges fosszilis tüzelőanyagok mennyiségét.

De mi van akkor, ha hazudnak nekünk a közelgő klímaváltozási végzetről, ami most minden hírcsatornát beborít? Akkor miért akarja az úgynevezett "elit" annyira csökkenteni a világ népességét?

Nos, elég csak a technológia és a mesterséges intelligencia fejlődésére néznünk, hogy rájöjjünk, hogy az emberekre már nincs is olyan nagy szükség, mint korábban, hogy a gazdagok gazdagok maradjanak. És hamarosan talán már egyáltalán nem is lesz rájuk szükség.

Ha nem látod, hogy egy olyan rabszolgarendszerben élsz, amelyet arra terveztek, hogy a gazdagok gazdagok, a szegények pedig szegények maradjanak, akkor homokba dugott fejjel éled az életed.

Senki sem gazdagodik meg, ha 9-től 5-ig dolgozik, de milliókat nevelnek arra, hogy azt higgyék, hogy ez az, amire törekedniük kell, ha felnőnek. Persze, indíthatsz saját vállalkozást, és másokkal rabszolgaként dolgoztathatod magad, de még akkor is jön az "adóhivatal", hogy gondoskodjon arról, hogy még egy évig folytatni kelljen az alvás, munka, ismétlés végtelen rutinját. Vagy ha rendkívül sikeres vagy, akkor az egyik nagyvállalat kopogtat majd, hogy kivásároljon téged.

 

 

A rendszer manipulált.

Egy másik példa, hogy nem számít, mennyivel nő a jövedelmed az évek során, a kiadásaid arányban maradnak vagy meghaladják ezt a növekedést.

Vegyük például egy ház költségeit. A legtöbb ember számára a jelzálog vagy a bérleti díj önmagában hatalmas darabot vesz el a fizetéséből, és ez a költség évről évre nő. Vajon azért, mert a házak valóban ennyibe kerülnek? Vagy azért, mert a rendszert úgy tervezték, hogy a legtöbben soha ne tudjanak kitörni a rabszolgaságból, amibe belenevelték őket?

Az "elitnek" évszázadokon keresztül szüksége volt arra, hogy elfogadjátok és csapdában maradjatok a rendszerben, hogy lényegében gazdaggá tegye őket. De most már nincs szükségük rátok, mert kifejlesztettek egy olyan technológiát, robotikát és mesterséges intelligenciát, amely képes elvégezni helyettük a munkát, és ez a technológia ma már fejlettebb, mint azt a legtöbb ember gondolná.

Egy nap hamarosan emberek millióinak nem lesz munkája. Így milliókat fognak "haszontalan evőkként" emlegetni.

Ez azt jelenti, hogy a világ válaszúthoz érkezett, és az elitnek két választása van. Emberek millióit vagy akár milliárdjait tartják fenn pénzügyi támogatással és segítséggel, hogy biztosítsák a túlélésüket és minőségi életüket. Vagy nekilátnak a világ elnéptelenítésének.

Sajnos a bizonyítékok arra utalnak, hogy már egy ideje az elnéptelenedés útját választották, és az erre irányuló tervük már folyamatban van.

Íme csak néhány dolog, amit az "elit" tett és tesz a világ elnéptelenedése érdekében.

A COVID-19 járvány: Az idősek és a sebezhetőek megölése

2020 márciusában azt mondták a briteknek, hogy "maradjanak otthon", hogy "megvédjék az NHS-t" és "életeket mentsenek". Azt is közölték velük, hogy a hatóságoknak mindössze "három hétre van szükségük ahhoz, hogy a görbét ellaposítsák". Ez állítólag egy új és újonnan megjelenő vírus veszélye miatt történt, amelyről azt mondták, hogy a kínai Wuhan városából származik.

A bizonyítékok azonban arra utalnak, hogy a Covid-19 világjárvány valójában egy eltúlzott hazugság volt. Egy hazugság, amely több ezer ember életének idő előtti véget vetett, akikről azt mondták, hogy a Covid-19 miatt haltak meg. Egy hazugság, amely magában foglalta az emberiség elleni egyik legnagyobb emberiség elleni bűntett elkövetését. Egy hazugság, amihez három dologra volt szükség: félelemre, az ön engedelmességére és egy Midazolam nevű gyógyszerre.

A Covid-19 súlyos betegsége állítólag tüdőgyulladással és légzési elégtelenséggel jár. Ezért a tipikus tünetek közé tartozik a légszomj, a köhögés, a gyengeség és a láz. Azt is mondják, hogy azoknál az embereknél, akiknél a légzési elégtelenség romlik, és akik nem részesülnek intenzív ellátásban, akut légzési distressz szindróma alakul ki, súlyos légszomjjal.

Míg a midazolam (gondoljunk csak a szteroidos diazepamra) súlyos vagy életveszélyes légzési problémákat okozhat, például felszínes, lelassult vagy átmenetileg leállt légzést, ami maradandó agykárosodáshoz vagy halálhoz vezethet.

Az Egyesült Királyság szabályozó hatóságai szerint midazolamot csak olyan kórházban vagy orvosi rendelőben szabad kapnia, amely rendelkezik a szív és a tüdő megfigyeléséhez szükséges berendezésekkel, valamint a légzés lelassulása vagy leállása esetén az életmentő orvosi kezelés gyors biztosításához.

Ennek ismeretében használna-e midazolámot olyan emberek kezelésére, akik tüdőgyulladásban és légzési elégtelenségben szenvednek állítólag a Covid-19 miatt?

Mert az Egyesült Királyságban pontosan ezt tették, és teherautószámra adagolták az idősotthonokban.

2020 márciusában az Egyesült Királyság egészségügyi és szociális gondozási minisztériuma kétéves midazolam-készletet vásárolt, és továbbiakat akart vásárolni (forrás). És bizonyára éltek is vele.

A hivatalos adatok szerint 2019 áprilisában akár 21 977 receptet is kiállítottak midazolamra, amelyek 171 952 darabot tartalmaztak, és amelyek túlnyomó többsége midazolam-hidroklorid volt. 2020 áprilisában azonban 45 033 vényt állítottak ki Midazolamra, amelyek 333 229 tételt tartalmaztak, a túlnyomó többség Midazolam-hidroklorid volt.

Ez 104,91%-os növekedést jelent a Midazolamra kiállított vények számában, és 93,85%-os növekedést az általuk tartalmazott tételek számában.

Ezeket azonban nem kórházakban, hanem háziorvosi rendelőkben állították ki. Ez azt jelenti, hogy olyan idős és kiszolgáltatott embereknek adták be őket, akiket az akkori egészségügyi miniszter, Matt Hancock utasítására engedtek ki a kórházból, és az alulszemélyzetezett és túlterhelt gondozóházakba helyeztek.

Az Egyesült Királyság Nemzeti Statisztikai Hivatala szerint minden ötödik Covid-19 halálesetből három a tanulási nehézségekkel és fogyatékossággal élők körében következett be (lásd itt).

Tényleg azt hiszi, hogy létezik egy olyan okos vírus, amely tudja, hogy csak fogyatékkal élő vagy tanulási nehézségekkel küzdő embereket öl meg?

A tanulási nehézségekkel küzdő emberek halálozásával kapcsolatban az ONS azt mondta - "a legnagyobb hatás a gondozóházban vagy más közösségi intézményben élőkhöz kapcsolódott".

Ha valaki tanulási nehézségekkel küzd és gondozásban él, az nem jelenti azt, hogy nagyobb valószínűséggel hal meg Covid-19-ben. Azt jelenti, hogy sokkal nagyobb valószínűséggel kap DNR-rendelkezést anélkül, hogy tájékoztatná magát vagy a családját, amit a gondozók / az NHS személyzete aztán engedélyként használ arra, hogy az élet végi gondozásba helyezzék, ami a Midazolam beadásával jár.

Az erre vonatkozó bizonyítékok széleskörűek, és itt olvashat egy teljes vizsgálatot, amely leleplezi a Midazolam-botrányt az Egyesült Királyságban.

 

 

Covid-19 oltás: Védőoltás: Meddőség és népirtás

A Covid-19 oltás tömeges elnéptelenedéshez fog vezetni, a már eddig is megölt ezrek mellett.

A világ gyógyszerfelügyeleti hatóságai által közzétett legfrissebb jelentésekből kiderül, hogy 2022 május végéig és június elejéig legalább 7,3 millió sérülést jelentettek a Covid-19 injekciók mellékhatásaként, köztük 77 068 halálesetet (forrás).

Ezek a szörnyű számadatok azonban nem mutatják a Covid-19 vakcinázás következményeinek valódi természetét, mivel a gyógyszerészeti szabályozó hatóságok becslései szerint a nemkívánatos eseményeknek mindössze 1-10%-át jelentik be.

Valami sokkal baljósabb dolog történik azonban ezekkel a kísérleti injekciókkal, és a bizonyíték mind megtalálható mind a hivatalos kormányzati adatokban, mind pedig azokban a bizalmas dokumentumokban, amelyek közzétételét az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) 75 évvel próbálta elhalasztani, de bírósági végzéssel kénytelen volt közzétenni.

2022 január elején Mark Pittman szövetségi bíró arra kötelezte az FDA-t, hogy havonta 55 000 oldalt tegyen közzé. Január végéig 12 000 oldalt adtak ki.

Azóta a PHMPT az összes dokumentumot közzétette a honlapján. A legutóbbi közzététel 2022. június 1-jén történt.

Az adatdömpingben szereplő egyik dokumentum a "reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf". A bizalmas dokumentum 12. oldala a Pfizer Covid-19 injekció terhesség és szoptatás alatti alkalmazásával kapcsolatos adatokat tartalmaz.

A Pfizer bizalmas dokumentumaiból kiderül, hogy a Covid-oltással beoltott terhes nők 90%-a elvesztette a babáját.

A Pfizer a dokumentumban azt állítja, hogy 2021. február 28-ig 270 olyan esetről volt tudomásunk, amikor az mRNS injekciót terhesség alatt kapták.

A Pfizer Covid-19 injekciónak kitett anyák 46 százaléka (124) szenvedett mellékhatást.

A 124 mellékhatást elszenvedő anya közül 49 nem súlyos mellékhatásnak minősült, míg 75 súlyos mellékhatásnak minősült. Ez azt jelenti, hogy a mellékhatásokról beszámoló anyák 58%-a szenvedett súlyos mellékhatást a méhösszehúzódástól a magzati halálig.

Összesen 4 súlyos magzati/csecsemőkori esetet jelentettek a Pfizer injekciónak való kitettség miatt.

De itt kezdenek aggasztóak lenni a dolgok. A Pfizer azt állítja, hogy a 270 terhességből fogalmuk sincs, mi történt 238-nál.

De itt vannak a fennmaradó terhességek ismert eredményei -

A jelentés időpontjában összesen 34 eredmény született, de közülük 5 még függőben volt. A Pfizer megjegyzi, hogy a 29 ismert kimenetel közül csak 1 volt normális, míg a 29 kimenetel közül 28 a baba elvesztéséhez/halálához vezetett. Ez a terhesség alatti Covid-19 elleni oltás összes ismert kimenetelének 97%-ának felel meg, ami a gyermek elvesztését eredményezi.

Ha beleszámítjuk azt az 5 esetet, amikor az eredmény még várat magára, ez a terhesség alatti Covid-19 elleni oltás összes kimenetelének 82%-ának felel meg, amely a gyermek elvesztését eredményezte. Ez átlagosan körülbelül 90%-ot jelent a 82% és 97% között.

 

 

A Pfizer és a Medicine Szabályozók eltitkolták a Covid-19 elleni védőoltás veszélyeit a terhesség alatt, mivel az állatkísérletek növelik a születési rendellenességek és a meddőség kockázatát.

A Pfizer bizalmas dokumentumaiból kiderül, hogy a Covid-19 vakcina felhalmozódik a petefészekben.
Egy másik tanulmányt, amely a Pfizer bizalmas dokumentumainak hosszú listáján található, amelyet az FDA bírósági végzéssel kényszerült közzétenni, itt olvasható, Wistar Han patkányokon végeztek, amelyek közül 21 nőstény és 21 hím volt.

Minden patkány egyszeri intramuszkuláris adag Pfizer Covid-19 injekciót kapott, majd a beadást követően előre meghatározott időpontokban meghatározták a vér, a plazma és a szövetek teljes radioaktivitásának tartalmát és koncentrációját.

Más szóval a vizsgálatot végző tudósok megmérték, hogy a Covid-19 injekcióból mennyi terjedt át a test más részeire, például a bőrre, a májra, a lépre, a szívre stb.

A tanulmány egyik legaggasztóbb megállapítása azonban az, hogy a Pfizer injekció idővel felhalmozódik a petefészekben.

A "petefészek" a női mirigyek egyik párja, amelyben a petesejtek képződnek, valamint az ösztrogén és a progeszteron női hormonok termelődnek.

A kutatók a Pfizer-betét beadását követő első 15 percben a petefészkekben 0,104 ml teljes lipidkoncentrációt mértek. Ez aztán 1 óra elteltével 1,34ml-re, 4 óra elteltével 2,34ml-re, majd 48 óra elteltével 12,3ml-re nőtt.

A tudósok azonban nem végeztek további vizsgálatokat a 48 óra utáni felhalmozódásra vonatkozóan, így egyszerűen nem tudjuk, hogy ez az aggasztó felhalmozódás folytatódott-e tovább.

A Public Health Scotland által közzétett hivatalos brit adatok azonban, amelyek itt találhatók, néhány aggasztó támpontot nyújtanak arra vonatkozóan, hogy milyen következményekkel járhat ez a felhalmozódás a petefészkekre nézve.

A petefészekrákban szenvedő egyének számára vonatkozó adatok azt mutatják, hogy az ismert tendencia 2021-ben jelentősen magasabb volt, mint 2020-ban és a 2017-2019-es átlagnál.

Most már tudjuk...

A hatóságok midazolam nevű gyógyszerrel szelektálták az idős és kiszolgáltatott embereket, és azt mondták, hogy a Covid-19-ben haltak meg,

A Pfizer bizalmas dokumentumai 82 és 97% közötti vetélési arányt mutatnak,
Az egyetlen állatkísérlet, amelyet a Pfizer vakcina terhesség alatti beadásának biztonságosságának bizonyítására végeztek, a meddőség és a születési rendellenességek fokozott kockázatát jelezte,
és további bizalmas Pfizer dokumentumokból kiderül, hogy a vakcina felhalmozódik a petefészkekben.
Sajnos arra is van bizonyítékunk, hogy a Covid-19 oltás növeli az újszülöttek életének sajnálatos elvesztésének kockázatát, és ez szintén a Public Health Scotland "Covid-19 Wider Impacts" műszerfaláról származik.

Az újszülöttek halálozása 7 hónapon belül másodszor is kritikus szintet ért el 2022 márciusában.

A hivatalos adatokból kiderül, hogy az újszülöttkori halálozások aránya 2022 márciusában 1000 élveszületésre vetítve 4,6-ra emelkedett, ami 119%-os növekedést jelent a várható halálozási arányhoz képest. Ez azt jelenti, hogy az újszülöttkori halálozási ráta legalább négy év alatt másodszor lépte át a "kontrollhatár" néven ismert felső figyelmeztető küszöbértéket.

Legutóbb 2021 szeptemberében lépte át a határértéket, amikor az 1000 élveszületésre jutó újszülöttkori halálozás 5,1-re emelkedett. Bár a ráta hónapról hónapra ingadozik, mind a 2021. szeptemberi, mind a 2022. márciusi érték megfelel az 1980-as évek végén jellemzően utoljára mért szinteknek.

Akkor a PHS azt mondta, hogy a felső ellenőrzési határérték túllépése "azt jelzi, hogy nagyobb a valószínűsége annak, hogy a véletlenszerű szóródáson túlmenő tényezők is hozzájárulhattak a bekövetkezett halálesetek számához".

Végül, ami a Covid-19 oltást illeti, bizonyítékunk van arra, hogy az legalább 1517%-kal növeli a vetélés elszenvedésének kockázatát.

 

 

A Covid-19 oltás növeli a vetélés kockázatát

A Betegségellenőrzési Központok (CDC) szerint) Vaccine Adverse Event Database (VAERS) szerint 2022 áprilisáig összesen 4 113 magzati halálesetet jelentettek a Covid-19 injekció mellékhatásaként, ebből 3 209-et a Pfizer injekcióval szemben.

A CDC elismerte, hogy a VAERS-nek valójában csak a mellékhatások mindössze 1-10%-át jelentik, ezért a valós szám sokszorosan rosszabb lehet. De hogy ezeket a számokat perspektívába helyezzük, a Covid-19 injekciók 2020 decemberében történt sürgősségi felhasználási engedélyezését megelőző 30 évben mindössze 2239 magzati halálesetet jelentettek a VAERS-nek. (Forrás)

Egy további, itt megtekinthető tanulmány pedig azt találta, hogy a Covid-19 oltást követő vetélés kockázata 1517%-kal magasabb, mint az influenza elleni oltást követő vetélés kockázata.

A kormányzati adatok szerint a Covid-19 vakcinák szerzett immunhiányos szindrómát okoznak.

Sokan azt fogják hinni, hogy az az állítás, miszerint a Covid-19 oltások valójában AIDS-et (szerzett immunhiányos szindrómát) okoznak, vagy hihetetlenül merész, vagy hihetetlenül kitalált. De ez azért van, mert sokan félreértik, hogy mi is valójában az AIDS.

Először is, a szerzett immunhiányos szindróma nem fertőző. De sokan azért tartják annak, mert az állítólagos HIV-vírushoz kapcsolódik. De az AIDS nem HIV, és a HIV nem AIDS. Két teljesen különböző dologról van szó, csak történetesen az AIDS állítólag a hosszú távú HIV-fertőzés szövődményeként alakulhat ki.

Az AIDS egy szerzett (vagy másodlagos) immunhiányos szindróma, amely az immunrendszert részben vagy egészben érinti, és így a szervezetet könnyű célponttá teszi számos betegség és fertőzés számára. Amikor az immunhiányos betegségek befolyásolják az immunrendszeredet, a szervezeted nem képes többé felvenni a harcot a baktériumokkal és a betegségekkel (forrás).

A környezetben számos tényező okozhat másodlagos immunhiányos rendellenességet (forrás), többek között a sugárzás vagy kemoterápia, a HIV okozta fertőzések, a leukémia és az alultápláltság.

De a kevésbé gyakori okok közé tartoznak a gyógyszerek vagy gyógyszerkészítmények (forrás), és hónapok óta a kormányok hivatalos statisztikái világszerte azt sugallják, hogy a Covid-19 injekciókat is fel kellene venni a listára.

A legmegbízhatóbb példa erre az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynökségétől (UKHSA) származik.

Az alábbi ábra a Covid-19 vakcina hatékonyságát mutatja a háromszorosan beoltott angliai lakosság körében a 2022. évi 3. heti, 7. heti és 13. heti UKHSA vakcinafelügyeleti jelentésekben -

Ez a Pfizer által állított 95%-os hatékonyság közelében sincs, ugye?

Az alábbi ábra a Covid-19 halálozási arányát mutatja 100 000 főre vetítve az oltási státusz szerint február 28. és március 27. között 22. február 28. és március 27. között. A be nem oltott esetek arányát az UKHSA Vaccine Surveillance Report - Week 13 - 2022 45. oldaláról vettük, a kétszeres beoltott esetek arányát pedig az ugyanezen jelentés 44. oldalán megadott halálesetek számával számoltuk ki.

A fenti számadatok bizonyítják, hogy a Covid-19 injekciók károsítják az immunrendszert, mivel a vakcina hatékonysága valójában nem a vakcina, hanem az immunrendszer mérőszáma.

A Covid-19 vakcinák arra utasítják a szervezetet, hogy az eredeti Covid-19 vírus spike (S) fehérjét termelje. Az immunrendszernek ezután meg kell szabadítania a szervezetet ezektől az előállított spike fehérjéktől, és emlékeznie kell erre, ha a jövőben valaha is találkozik az "igazi" vírussal.

Ezért az UKHSA adatai azt bizonyítják, hogy a beoltottak immunrendszere sokkal rosszabbul teljesít, mint a be nem oltottaké, és ez a romlás hétről hétre rosszabb lesz. Ez természetesen ahhoz fog vezetni, hogy elképzelhetetlenül sok ember fog korai sírba esni, mert immunrendszerük cserbenhagyja őket.

Rengeteg további bizonyíték van, de már a fentiek is erősen arra utalnak, hogy a Covid-19 oltás a megnövekedett meddőségen, az újszülöttek halálozási arányának növekedésén, a hirtelen halálozáson és az immunrendszer károsodása miatti korai halálozáson keresztül népességfogyáshoz fog vezetni.

 

 

A megélhetési költségek válsága: Alultápláltság, betegségek és éhezés

Az Egyesült Királyságban egy átlagos családi autó benzintankolásának költsége nemrégiben meghaladta a 100 fontot. A közvéleménynek azt mondják, hogy ezt az ukrajnai háború és az Európa orosz olajtól való függőségének csökkentésére irányuló lépések okozzák. De ha ez igaz lenne, hogyan magyarázza ezt -

2022 júniusában a nyersolaj hordónkénti ára 120,67 dollár, a benzin literenkénti átlagára az Egyesült Királyságban 1,85 font.

De 2008 júniusában a nyersolaj hordónkénti ára 187,04 dollár volt, és a benzin literenkénti átlagára az Egyesült Királyságban 1,04 font volt (forrás).

A dolgok jelenlegi állása szerint tehát a nyersolaj hordónkénti ára 35,4%-kal alacsonyabb a 2008-as árnál, de az üzemanyag literenkénti ára 78%-kal magasabb, mint 2008-ban.

Most már látják, hogy hazudnak Önöknek, amikor a kormány és a mainstream média azt mondja Önöknek, hogy ezek a növekvő költségek az ukrajnai háborúnak köszönhetőek?

Az igazság az, hogy a spirálszerűen emelkedő üzemanyagköltségeket, amelyekkel eljuthatunk A-ból B-be, valamint az otthonunk fűtésére és megvilágítására szolgáló gáz és áram irtózatos költségeit az élelmiszerhiánnyal együtt állítják elő.

Miért? Mert a szegénység növeli a nem fertőző betegségek, például a rák, a szívbetegségek, a stroke és a cukorbetegség okozta halálozás és rokkantság kockázatát (forrás). A megnövekedett energia- és élelmiszerárak pedig ahhoz vezetnek, hogy az időseknek és a kiszolgáltatottaknak választaniuk kell a fűtés és az étkezés között. Ez azt jelenti, hogy több ember fog meghalni, ami valójában a világ népességének csökkenését jelenti.

Előállított élelmiszerhiány

Ukrajna jellemzően havonta legfeljebb ötmillió tonna gabonát exportál, de 2022 májusában az ország mintegy 90 millió tonna mezőgazdasági terméket nem tudott exportálni. Az amerikai külügyminisztérium azt állította, hogy az orosz hadsereg blokkolta és blokkolja az ukrán kikötőket. Az USA Németországhoz csatlakozva azt állította, hogy Oroszország "milliókat tesz ki az éhínség veszélyének".

Oroszország korábban a napraforgómag 27%-át, az árpa 5%-át, a kukorica 2%-át és a búza 3%-át szállította a világnak. Amikor a Nyugat először próbálta leállítani az orosz mezőgazdasági exportot, vajon figyelembe vették-e, hogy ezek a szankciók milyen valós hatással lesznek a világ élelmiszerellátására?

Természetesen igen, mindezt szándékosan tették.

Még 2022 márciusában a német mezőgazdasági miniszter bejelentette, hogy az EU nem fog enyhíteni a Farm to Fork program által bevezetett korlátozásokon. Más szóval, nem is fognak földeket hasznosítani, nem fognak megpróbálni búzát termeszteni most, hogy az EU a globális export 40 százalékát elvágta Ukrajnától.

Hogy miért?

A mainstream média most arra figyelmezteti a lakosságot, hogy készüljenek fel az élelmiszer-fejadagolásra, a "Jégkorszaki gazda" pedig az alábbi videóban mutatja be, hogy ez az egész egy szándékosan kialakított helyzet -

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/kormanyzati-jelentesek-pfizer-dokumentumok-kormanyod-megprobal-megolni-teged-es-elnepteleniteni-a-bolygot

Haszontalan zabálók

 

Dr. John Coleman az MI6 egykori kémje,egy 1993-ban megjelent könyvből egy idézet.

"Legalább 4 milliárd "haszontalan zabálót" kell 2050-ig eltüntetni korlátozott háborúk, halálos, gyors lefolyású betegségek szervezett járványai és éhezés útján.

Az energiát, az élelmet és a vizet a nem elit számára a létminimum szintjén kell tartani, kezdve Nyugat-Európa és Észak-Amerika fehér lakosságával, majd kiterjesztve a többi fajra.

Kanada, Nyugat-Európa és az Egyesült Államok lakosságát gyorsabban fogják megtizedelni, mint a többi kontinensen, amíg a világ népessége el nem éri az 1 milliárdos kezelhető szintet, amelyből 500 millió a kínai és japán fajból fog állni, akiket azért választanak ki, mert ők olyan emberek, akiket évszázadok óta rendszabályoznak, és akik megszokták, hogy kérdés nélkül engedelmeskedjenek a tekintélynek."

 

Az oldalon felsorakoztatott bizonyítékok elolvasása előtt sokan valószínűleg figyelmen kívül hagyták volna a cikkeink állításait, mint "alufólia-sapkás hülyeséget".

Most is "alufólia-sapkás ostobaságként" veszed semmibe ezeket az állításokat?

Dr. Vernon Coleman: Az őrület soha nem ér véget?

 

Az őrület soha nem ér véget?

1. Az idióta orvosok most láthatóan értetlenül állnak a tény előtt, hogy a hasmenés gyakori tünet a vakcinázottak körében, akik még nem haltak meg. Örömmel mondhatom, hogy nem kell többé értetlenkedniük. Megvan a válasz. Azok a szomorú és szánalmas lelkek, akik beleegyeztek abba, hogy beadassák nekik a covid-19 mérgező szemetet, hasmenést kapnak, mert az oltás tönkretette az immunrendszerüket. Télen a kórházak tele lesznek beoltott betegekkel, akik fertőzésekben, például tüdőgyulladásban halnak meg.

2. Sajnálom azokat a fiatalokat, akik nem élvezhetik a ritka néhány hetes nyári napsütést Európában, hanem akiknek hazudnak, és azt mondják, hogy a napsütéses napok a szárazság és a halál előhírnökei. Nyáron néha szép időnk van. A hivatalos statisztikák szerint voltak már melegebb nyarak is.

3. Megvetésem a BBC gyávái és a megvásárolt és fizetett mainstream média többi része iránt egyre nő. Egyiküknek sincs mersze ahhoz, hogy hagyja, hogy vitatkozzam a hamis járványról, a hamis globális felmelegedéssel kapcsolatos ijesztgetésekről vagy a többi szemétről valamelyik szánalmas, engedelmes kis szakértőjükkel - olyan szakértőkkel, akik azt mondanák, hogy a világ négyszögletes, ha 50 fontot és egy ingyenes taxit adnának nekik. Az újságok már nem tesznek fel kérdéseket. A BBC-hez hasonlóan csak a kormány által kiosztott alamizsnákat közlik. Aztán a kezüket nyújtják a pénzért. A BBC egyébként folyamatosan beszámol az átnevezett influenza által okozott tünetek folyamatosan változó listájáról. Majdnem minden elképzelhető tünet szerepel a listán. Az egyetlen kivételnek a fülből kinövő szőr és a kemény bőr a lábon tűnik. Gyanítom, hogy jövő héten ezek is felkerülnek a listára. Kétlem, hogy a BBC-nél bárki is tudná betűzni a "tünet" szót. Hogyan alszanak ezek a nyomorult, hazug, hazug, csalók éjjelente? Már nem hiszem, hogy mind tudatlan együgyűek. Hiszem, hogy a BBC és a média többi részének 22 000 alkalmazottja tudja, hogy hazudnak és hazugságokat támogatnak - de a pénzért teszik, és mert túl gyávák ahhoz, hogy megkockáztassák, hogy felbosszantsák az összeesküvőket. A BBC, amely mindig szegénységre hivatkozik, és fenyegetőzéssel követel pénzt az idősektől (miután megígérte, hogy díjfizetés nélkül nézhetik a tévét), nagy fizetésemeléseket adott a személyzetének. A BBC-nél jelenleg 74 műsorvezető 150 000 fontnál nagyobb fizetést kap. Megjegyezhetik, hogy nem azt mondtam, hogy 150 000 fontnál többet keresnek. Egyikük sem keres többet évi 20 000 fontnál. Egyikük sem. Addig is, kérem, ne fizessenek BBC-illetéket (de persze ne szegjék meg a törvényt).

 

 

4. A Guardian, amely most már bizonyára az összeesküvők kedvenc napi olvasmánya, lehozott egy cikket, amelyben arra figyelmeztetett, hogy "a kovász ismét elterjedt az Egyesült Királyságban, és idén ősszel újabb hullám várható", és tanácsokat adott arra vonatkozóan, hogy kik lesznek jogosultak a következő körben a kovászerősítőkre. Bónuszként a lap egy megjegyzést is mellékelt, amelyben rámutatott, hogy a kormány minden két- és hároméves gyermeknek, minden általános iskoláskorú gyermeknek, minden 65 év feletti személynek és így tovább, és így tovább. Természetesen az átkozott covid oltással együtt. Csinált már valaki olyan kutatást, amely kimutatta volna, hogy biztonságos-e MINDEN ilyen szar gyógyszert beadni ugyanannak az embernek? Természetesen nem. A terv most természetesen az, hogy ősszel az új influenza elleni oltást a covid-19 oltással együtt adják be - annak ellenére, hogy köztudott, hogy a mellékhatások száma megnő, ha együtt adják be őket. Az egyik új influenza elleni oltás, amelyet jelenleg tesztelnek, nem meglepő módon egy mRNS-alkotás. Olyan háborút vívunk, amelyről most már tudom, hogy soha nem fog véget érni. Ez egy olyan háború, amelyben azért harcolunk, hogy visszatartsuk a gonosz erőit. Ahogy Goethe mondta: vagy hódítani és uralkodni kell, vagy szolgálni és veszíteni.

5. A tévéjátékok színészei már nem vesződnek azzal, hogy elrejtsék saját regionális akcentusukat - még akkor sem, ha például francia, német, olasz vagy holland állampolgárokat játszanak. Vajon azért, hogy megtanuljuk elfelejteni, hogy nem egy homogén (világkormányra kész) világban élünk?

6. A háziorvosok királyi kollégiumának elnöke szerint már nem lehet teljes munkaidőben háziorvosnak lenni. Az átlagos háziorvos ma már csak heti 26 órát dolgozik. Sokaknak van más munkájuk is (adminisztrátorként és magánmunkát végeznek). Eközben egy másik jelentés szerint a háziorvosok tömeges felmondással fenyegetőznek, mert hatalmas jövedelmük (az illegális és erkölcstelen covid-19 szurkálás eredményeként) azt jelenti, hogy adószámláik rohamosan emelkednek. A háziorvosok még soha nem voltak lustábbak, kevésbé gondoskodóak vagy méltóbbak a közmegvetésre.

7. Egy új jelentés szerint az 50 év feletti embereknek egy életen át tartó pénzügyi bizonytalansággal kell szembenézniük. Mindig is nyilvánvaló volt, hogy az idősek (és nem a fiatalok) azok, akik a leginkább megszenvedik az inflációt és a növekvő költségeket. Az idősebbeknek a csökkenő nyugdíjértékekkel, az elbocsátásokkal és az egészségügyi ellátás összeomlásával kell megküzdeniük. Kérem, ne halljunk több szemetet az éber és nyafogó 20 éves globális felmelegedés-kultistáktól. (Nagyrészt az ő hibájuk, hogy ilyen szarban vagyunk.)

 

 

8. Először 2020 novemberében, majd 2021 novemberében tártam fel a covid-19 oltás beadásának konkrét szívkockázatát. És nem lehet olyan ember a földön, aki most már nem tudja, hogy a szívizomgyulladás nagyon is valós kockázatot jelent a mérgező covid-19 oltás beadásakor. Már nem tudom megszámolni, hány gyermek szenvedett már kárt - bár az ijesztő számok ezen a honlapon elérhetőek. Tragikus módon sokan közülük öt éven belül meg fognak halni. De van egy másik probléma is, amelyet eddig figyelmen kívül hagytak: azoknak az érintett gyerekeknek, akik felnőnek felnőttkorukra, komoly egészségügyi problémáról kell majd nyilatkozniuk, amikor munkát akarnak kapni vagy jelzáloghitelt akarnak felvenni. És attól tartok, hogy a szívizomgyulladásos kórtörténetük nagyon meg fogja nehezíteni az életüket.

9. A régóta fennálló globális vízhiány (amelyet tovább súlyosbítottak az őrült újrahasznosítási szabályok, amelyek szerint az embereknek ki kell mosniuk a joghurtos dobozokat stb.) még rémisztőbbé vált, mert az esővíz mindenhol ipari vegyi anyagokat tartalmaz, amelyeket nem lehet eltávolítani. A víz és az olaj a világ legszűkösebb és legértékesebb erőforrásai.

10. Egy új jelentés azt akarja, hogy az anakronisztikus BBC licencdíjat vizsgálják meg a rászorultságot, és kössék össze az önkormányzati adóval. A lakosság tagjainak akkor is fizetniük kell majd a díjat, ha van tévékészülékük, ha nincs. A BBC-vel kapcsolatos viták egyre obszcénebbek. A BBC-t be kellene zárni, a teljes személyzetet ki kellene rúgni, és az épületeket valami hasznos dologgá kellene alakítani. Országszerte hiány van például nyilvános illemhelyekben. Alternatívaként a BBC épületeit hajléktalanszállókká lehetne alakítani. A BBC munkatársainak el kellene fogadniuk, hogy nincs jövőjük, és hogy a BBC-re már nincs szükség.

Copyright Vernon Coleman 2022. augusztus

HORROR Statisztikák A COVID Oltásoknál - MINIMUM 100-ból 1 szövődmény. Még mindig csak összeesküvés-"elmélet"?!