Az őrület soha nem ér véget?

1. Az idióta orvosok most láthatóan értetlenül állnak a tény előtt, hogy a hasmenés gyakori tünet a vakcinázottak körében, akik még nem haltak meg. Örömmel mondhatom, hogy nem kell többé értetlenkedniük. Megvan a válasz. Azok a szomorú és szánalmas lelkek, akik beleegyeztek abba, hogy beadassák nekik a covid-19 mérgező szemetet, hasmenést kapnak, mert az oltás tönkretette az immunrendszerüket. Télen a kórházak tele lesznek beoltott betegekkel, akik fertőzésekben, például tüdőgyulladásban halnak meg.

2. Sajnálom azokat a fiatalokat, akik nem élvezhetik a ritka néhány hetes nyári napsütést Európában, hanem akiknek hazudnak, és azt mondják, hogy a napsütéses napok a szárazság és a halál előhírnökei. Nyáron néha szép időnk van. A hivatalos statisztikák szerint voltak már melegebb nyarak is.

3. Megvetésem a BBC gyávái és a megvásárolt és fizetett mainstream média többi része iránt egyre nő. Egyiküknek sincs mersze ahhoz, hogy hagyja, hogy vitatkozzam a hamis járványról, a hamis globális felmelegedéssel kapcsolatos ijesztgetésekről vagy a többi szemétről valamelyik szánalmas, engedelmes kis szakértőjükkel - olyan szakértőkkel, akik azt mondanák, hogy a világ négyszögletes, ha 50 fontot és egy ingyenes taxit adnának nekik. Az újságok már nem tesznek fel kérdéseket. A BBC-hez hasonlóan csak a kormány által kiosztott alamizsnákat közlik. Aztán a kezüket nyújtják a pénzért. A BBC egyébként folyamatosan beszámol az átnevezett influenza által okozott tünetek folyamatosan változó listájáról. Majdnem minden elképzelhető tünet szerepel a listán. Az egyetlen kivételnek a fülből kinövő szőr és a kemény bőr a lábon tűnik. Gyanítom, hogy jövő héten ezek is felkerülnek a listára. Kétlem, hogy a BBC-nél bárki is tudná betűzni a "tünet" szót. Hogyan alszanak ezek a nyomorult, hazug, hazug, csalók éjjelente? Már nem hiszem, hogy mind tudatlan együgyűek. Hiszem, hogy a BBC és a média többi részének 22 000 alkalmazottja tudja, hogy hazudnak és hazugságokat támogatnak - de a pénzért teszik, és mert túl gyávák ahhoz, hogy megkockáztassák, hogy felbosszantsák az összeesküvőket. A BBC, amely mindig szegénységre hivatkozik, és fenyegetőzéssel követel pénzt az idősektől (miután megígérte, hogy díjfizetés nélkül nézhetik a tévét), nagy fizetésemeléseket adott a személyzetének. A BBC-nél jelenleg 74 műsorvezető 150 000 fontnál nagyobb fizetést kap. Megjegyezhetik, hogy nem azt mondtam, hogy 150 000 fontnál többet keresnek. Egyikük sem keres többet évi 20 000 fontnál. Egyikük sem. Addig is, kérem, ne fizessenek BBC-illetéket (de persze ne szegjék meg a törvényt).

 

 

4. A Guardian, amely most már bizonyára az összeesküvők kedvenc napi olvasmánya, lehozott egy cikket, amelyben arra figyelmeztetett, hogy "a kovász ismét elterjedt az Egyesült Királyságban, és idén ősszel újabb hullám várható", és tanácsokat adott arra vonatkozóan, hogy kik lesznek jogosultak a következő körben a kovászerősítőkre. Bónuszként a lap egy megjegyzést is mellékelt, amelyben rámutatott, hogy a kormány minden két- és hároméves gyermeknek, minden általános iskoláskorú gyermeknek, minden 65 év feletti személynek és így tovább, és így tovább. Természetesen az átkozott covid oltással együtt. Csinált már valaki olyan kutatást, amely kimutatta volna, hogy biztonságos-e MINDEN ilyen szar gyógyszert beadni ugyanannak az embernek? Természetesen nem. A terv most természetesen az, hogy ősszel az új influenza elleni oltást a covid-19 oltással együtt adják be - annak ellenére, hogy köztudott, hogy a mellékhatások száma megnő, ha együtt adják be őket. Az egyik új influenza elleni oltás, amelyet jelenleg tesztelnek, nem meglepő módon egy mRNS-alkotás. Olyan háborút vívunk, amelyről most már tudom, hogy soha nem fog véget érni. Ez egy olyan háború, amelyben azért harcolunk, hogy visszatartsuk a gonosz erőit. Ahogy Goethe mondta: vagy hódítani és uralkodni kell, vagy szolgálni és veszíteni.

5. A tévéjátékok színészei már nem vesződnek azzal, hogy elrejtsék saját regionális akcentusukat - még akkor sem, ha például francia, német, olasz vagy holland állampolgárokat játszanak. Vajon azért, hogy megtanuljuk elfelejteni, hogy nem egy homogén (világkormányra kész) világban élünk?

6. A háziorvosok királyi kollégiumának elnöke szerint már nem lehet teljes munkaidőben háziorvosnak lenni. Az átlagos háziorvos ma már csak heti 26 órát dolgozik. Sokaknak van más munkájuk is (adminisztrátorként és magánmunkát végeznek). Eközben egy másik jelentés szerint a háziorvosok tömeges felmondással fenyegetőznek, mert hatalmas jövedelmük (az illegális és erkölcstelen covid-19 szurkálás eredményeként) azt jelenti, hogy adószámláik rohamosan emelkednek. A háziorvosok még soha nem voltak lustábbak, kevésbé gondoskodóak vagy méltóbbak a közmegvetésre.

7. Egy új jelentés szerint az 50 év feletti embereknek egy életen át tartó pénzügyi bizonytalansággal kell szembenézniük. Mindig is nyilvánvaló volt, hogy az idősek (és nem a fiatalok) azok, akik a leginkább megszenvedik az inflációt és a növekvő költségeket. Az idősebbeknek a csökkenő nyugdíjértékekkel, az elbocsátásokkal és az egészségügyi ellátás összeomlásával kell megküzdeniük. Kérem, ne halljunk több szemetet az éber és nyafogó 20 éves globális felmelegedés-kultistáktól. (Nagyrészt az ő hibájuk, hogy ilyen szarban vagyunk.)

 

 

8. Először 2020 novemberében, majd 2021 novemberében tártam fel a covid-19 oltás beadásának konkrét szívkockázatát. És nem lehet olyan ember a földön, aki most már nem tudja, hogy a szívizomgyulladás nagyon is valós kockázatot jelent a mérgező covid-19 oltás beadásakor. Már nem tudom megszámolni, hány gyermek szenvedett már kárt - bár az ijesztő számok ezen a honlapon elérhetőek. Tragikus módon sokan közülük öt éven belül meg fognak halni. De van egy másik probléma is, amelyet eddig figyelmen kívül hagytak: azoknak az érintett gyerekeknek, akik felnőnek felnőttkorukra, komoly egészségügyi problémáról kell majd nyilatkozniuk, amikor munkát akarnak kapni vagy jelzáloghitelt akarnak felvenni. És attól tartok, hogy a szívizomgyulladásos kórtörténetük nagyon meg fogja nehezíteni az életüket.

9. A régóta fennálló globális vízhiány (amelyet tovább súlyosbítottak az őrült újrahasznosítási szabályok, amelyek szerint az embereknek ki kell mosniuk a joghurtos dobozokat stb.) még rémisztőbbé vált, mert az esővíz mindenhol ipari vegyi anyagokat tartalmaz, amelyeket nem lehet eltávolítani. A víz és az olaj a világ legszűkösebb és legértékesebb erőforrásai.

10. Egy új jelentés azt akarja, hogy az anakronisztikus BBC licencdíjat vizsgálják meg a rászorultságot, és kössék össze az önkormányzati adóval. A lakosság tagjainak akkor is fizetniük kell majd a díjat, ha van tévékészülékük, ha nincs. A BBC-vel kapcsolatos viták egyre obszcénebbek. A BBC-t be kellene zárni, a teljes személyzetet ki kellene rúgni, és az épületeket valami hasznos dologgá kellene alakítani. Országszerte hiány van például nyilvános illemhelyekben. Alternatívaként a BBC épületeit hajléktalanszállókká lehetne alakítani. A BBC munkatársainak el kellene fogadniuk, hogy nincs jövőjük, és hogy a BBC-re már nincs szükség.

Copyright Vernon Coleman 2022. augusztus