Meglepetés, meglepetés. Az energiafőnökök semmilyen segítséget vagy megoldást nem ajánlottak a jelenlegi energiaár-"válságra".

Egy újabb nap egy újabb probléma a világ véget nem érőnek tűnő pusztításában. A számlák emelkednek, a bérek stagnálnak, a kamatlábak emelkednek, az életminőség pedig romlik.

A valóságban az embereknek megvan a hatalmuk arra, hogy az energiát és az olyan dolgokat, mint a közlekedés és az infrastruktúra, visszakényszerítsék az állami tulajdonba, de nem így gondolkodnak, vagy nem tudnak így gondolkodni.

Nézzük meg tehát, hogy mi lehet itt a háttérben.

A terror a terrorizmusban

A Wikipedia szerint a terrorizmus meghatározása a következő:

A terrorizmus a legtágabb értelemben az erőszak és a félelem alkalmazása egy ideológiai cél elérése érdekében. A kifejezést ebben a tekintetben elsősorban a békeidőben vagy háború keretében nem harcoló személyek (többnyire civilek és semleges katonai személyzet) ellen elkövetett szándékos erőszakra használják.

A terrorizmust hagyományosan erőszakos csoportokkal és eseményekkel, illetve olyan csoportokkal hozzuk összefüggésbe, mint a Baader Meinhof banda, az iráni nagykövetség ostroma vagy Steven "Én csak egy szakács vagyok" Segal filmjeiben. Arra programoztak bennünket, hogy a terrorizmust nagy fenyegetésekkel hozzuk összefüggésbe. Lényegében azonban az emberek cselekedeteinek megváltoztatása a félelem és a kényszer alkalmazásával a terrorizmus definíció szerint terrorizmus. Még ha nem is erőszakos módon. A fenyegetés fennáll, és a válaszreakciót kívánják.

Mint minden terrorizmus esetében, itt is mindig vannak követelések és a félelem attól, hogy mi történik, ha a követeléseket nem teljesítik.

 

 

Modern kori kormány- és médiaterrorizmus

Ha az elmúlt két év világeseményeit egy magasabb szemléletű pozícióból követjük, akkor gyorsan kezdünk egy mintát látni. Bár nem erőszakos, a Covid világjárvány, a kamatlábak emelkedése, az újonnan megjelenő vírusok fenyegetése, és nem az energiahiány és az áramszünetek fenyegetése mind arra lett tervezve és megrendezve, hogy félelemreakciót váltson ki, az embereket állati alapállapotba hozza, és felkészítse őket arra, hogy megmeneküljenek, ha feladnak valamit. Ezeknek a trükköknek az eredete több száz, nem több ezer évre nyúlik vissza, és ezen események elkövetői jól begyakoroltak és szakértői a művészetüknek. Ha egyszer megérted a módszertant és megérted a célt, akkor kezd kirajzolódni a valódi kép.

A valóságban az energiavállalatok soha nem fognak segíteni, a kormány nem akarja, hogy segítsenek, és valójában benne vannak az átverésben az energiavállalatokkal együtt, de úgy kell tűnnie, hogy "próbálnak tenni valamit".

Valójában mindannyian együtt vannak benne.

Szóval mit akarnak?

Mint minden terrorista, a mostaniak is egy bizonyos ponton követeléseket fognak támasztani. Még nem most, mivel a nyilvánosságot még nem hozták eléggé félelembe, de ez hamarosan bekövetkezik. Amint az elkövetők úgy gondolják, hogy eljött az idő, a követeléseket be fogják mutatni.

Véleményem szerint mindezt azért tervezték, hogy az embereket az Agenda 2030, a fenntartható fejlődés, a szén-dioxid-kibocsátási egységek és a szén-dioxid-kereskedelem "megoldása" felé tereljék. Igen, az embereknek több, ha nem minden szabadságukat és autonómiájukat fel kell adniuk, de legalább a villany és a fűtés égve marad, és "biztonságban" leszünk. Lehet, hogy nyomorban és rabszolgaságban élünk majd, de legalább biztonságos lesz az életünk. Vagy annak tűnik.

Valójában ez egy megrendezett támadás, az uralkodó osztályok mindannyian együtt vannak benne, és egy közös terrorista ellenséget alkotnak a világ népei ellen.

 

 

A szén-dioxid-kreditek egy másik lehetősége

Miután megnéztem Hugo kitűnő írását a holland szén-dioxid-tárcáról, elkezdett ketyegni a fejem. Eszembe jutott egy berlini kirándulás egy koncertre. Schiller volt a zenekar, és nagyon jók voltak. Ott jártam a szokásos turisztikai látványosságokat. A Reichstag, Checkpoint Charlie, A terror topográfiája múzeum és a Tiergartenben ültem. Ez természetesen az a hely, ahol a nácik kitalálták az Aktion T4-et. Kezdtem azt hinni, hogy a végső megoldás irányt váltott.

A szén-dioxid-tárca lényege, hogy az ember felhasználja és elcseréli a kreditjeit, amelyek lehetővé teszik, hogy szén-dioxidot termeljen/kibocsátjon a légkörbe. Célja a globális kibocsátás korlátozása, és így "segít megállítani az éghajlatváltozást és megmenteni az anyaföldet".

Ezek a fickók kódolva beszélnek, így újra kell gondolni, hogy bizonyos kifejezések mit jelentenek. Az "éghajlatváltozás" nem az időjárásról szól, hanem az éghajlatról, amelyben ezen a bolygón élünk. A társadalmi-gazdasági klímáról. A CO2 csökkentése nem a légkörbe kibocsátott CO2 mennyiségének csökkentéséről szól. Hanem a kilélegzett emberek számának csökkentéséről. Gondolkodjunk úgy, mint ők, és nem tart sokáig, amíg rájövünk. Nincs CO2 = nincs élet.

Az utolsó a'ha pillanatom Hugo meghallgatása után az volt, hogy rájöttem, hogy talán egy másik szintre emelik ezt a dolgot.

 

 

"Mr Smith, elfogyott a kreditje. Nem tud több CO2-t kibocsátani. Le kell állnia a légzéssel".

Remélem, hogy teljesen tévedek, mindent félreértelmeztem, és valójában egy jó kormány jó emberekből áll, akik tényleg segíteni próbálnak. A baj az, hogy nehezen látom ezt.

Ha tényleg terrorizálnak minket, még ha finoman is, nem fog sokáig tartani, amíg a követelések kérdésessé válnak. Lehet, hogy kezdetben nem tűnnek követeléseknek, de végül azok lesznek.

Kijátszanak minket, és az elkövetőkre leselkedő legnagyobb veszélyt a leleplezés és a leleplezés jelenti. Az a pont, amikor követeléseket támasztanak, az a pont, amikor teljesen leleplezik magukat, és amikor az embereknek lehetőségük van arra, hogy bátrak legyenek. Különösen a férfiaknak, akiknek meg kell találniuk a belső harcos szellemüket. Nem a katonaszellemet. Harcos. A katonák támadnak. A harcosok védekeznek.

Amikor minden színű, fajú, vallású, szexuális és nemű embernek össze kell fognia, akkor fogjuk látni a béke, a szeretet és az egység igazi végső megoldását. Ez az igazi végső megoldás, amit remélem, hogy még az én életemben meg fogok látni.

Ez mindig is sokkal többről szólt, mint az energiaárak.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/mind-a-forgatokonyv-resze