2023. május 4., csütörtök

MAJOMHIMLŐJÁRVÁNY, MRNA VAKCINÁK, GÉNTECHNIKA ÉS GMO-ÉLELMISZER, 2023. MÁJUS 3.

A nagy gyógyszerészek és a kormány-vállalati összejátszás több mRNS-oltást szorgalmaz. A majomhimlő-járványra figyelmeztetnek, hogy az embereket a majomhimlő oltás beadására ösztönözzék. Több biomérnöki élelmiszer található a boltokban. A géntechnológia káros lehet az emberi egészségre, és abnormálisan megváltoztathatja az emberi genomot. A genetikailag módosított növények és állatok rendellenességeket mutattak. A GMO élelmiszerek tanulmányozása káros egészségügyi hatásokat tár fel. Dr. Jane figyelmezteti az embereket, hogy ne dőljenek be a félelemjárványnak, és ne vigyenek be veszélyes injekciókat vagy mérgező élelmiszereket a szervezetükbe. Legyen jobban tudatában az elfogyasztott ételben lévő méregnek. mRNS vakcina, majomhimlő vakcina, majomhimlő járvány, géntechnológiával módosított élelmiszerek, GMO-élelmiszerek, géntechnológia, mérgek az élelmiszerekben, emberi genom, a PCR-teszt pontatlan
Forrás:
https://www.bitchute.com/video/5XFerEUrexDf/?fbclid=IwAR2NcKBP_kIhZAS9GT-X4n06PQnTltOBfqb93yUz3xiL3DxlGQQTGoZw-wU

Erőszak a sportban. Az oltások erőszakot is szülnek és megosztják a társadalmat. V. rész

 

A düh és az erőszak ellenőrizhetetlenül terjed a beoltott játékosok, szurkolók és menedzserek között, mivel a hamis, halálos mRNS vakcina tönkreteszi a sport egészséges élvezetét. Amit látunk, az annak a következménye, hogy az elit napirendje a károkozás mellett a káoszt, és az erőszakot is életre hívja, megosztva ezáltal az embereket.</span></p>

Oltásellenes hírességek CI. rész

Sok híres ember van ellene a gyilkos vakcináknak, akik ezt nyilvánosan is kijelentik, például: Bill Maher, John Rich, Sophie Marceau, Travis Tritt, Ingrid Courrèges, Harold Luce és még sokan mások.

Egy temetkezési vállalkozó szerint, a kórházak eltitkolják a gyermekek magas halandósági arányát

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

John O'Looney temetkezési vállalkozó elmondta, hogy minden héten egyszer érkezik egy furgon a kórházból, egy-egy alkalommal akár 6-8 olyan csecsemővel, akik azon a héten haltak meg. Ezt bizalmasan mondta el a személyzet egyik tagja, aki korábban a krematóriumban dolgozott.

Dr. Stuckelberger: A vakcinákban nincs semmi biológiai anyag, csak grafén, fémek, és nanoáramkörök..

Dr. Astrid Stuckelberger kifogásolja, hogy a Covid-19 injekciókban nincs természetes biológiai anyag, és állítja, hogy szintetikus mRNS-t készíteni lehetetlen. Olyan "ujjlenyomatot" hagy, amely azt a benyomást kelti, hogy ez az mRNS/tüskefehérje, de ez nem így van. Tehát félrevezetnek minket a 'helyszínelés' során, elhitetve velünk, hogy ez biológiai anyag, holott nem az. Tartalmaz grafén-oxidot, parazitákat, fémeket, nanoáramköröket, rádiófrekvenciát és az 5G összeköttetéshez szükséges azonosítót.

Robert Kennedy Jr. amerikai elnökjelölt az Új Világrend el-pusztítását ígéri

Robert F. Kennedy Jr. bejelenti, hogy demokrataként jelölteti magát az Egyesült Államok elnöki tisztségére, hogy véget akar vetni az Új Világrendnek, és hogy szerinte, olyan elnökre van szükség, aki szembeszáll a bürokráciával, és a népért dolgozik. Azt ígéri, hogy visszaveszi az országot, és segíteni fog minden hátrányos helyzetben lévőnek.

Ha már a GMO élelmiszerek képesek módosítani a genomot... mi lesz a mesterséges élelmiszerekkel?

Thomas Renz ügyvéd követeli, hogy a mesterséges élelmiszereken tüntessék fel, ha azok módosíthatják génjeinket. Azt kéri, hogy hozzák nyilvánosságra, hogyan lehet a módosításokat átadni vagy leválasztani. Valamint, hogy a tájékozott beleegyezés definíciójának tartalmaznia kell a kockázatokat és az előnyöket.

Nem az a legbűnösebb, akik kiadja a parancsot, hanem az, aki végrehajtja: orvosok és ápolók

Dr. Christiane Northrup és Reinette Senum politikus azok felelősségéről beszél, akik beadják az oltást. Azt mondják, hogy nem az a legnagyobb bűnös, akik kiadja a parancsot, hanem az, aki végrehajtja, és hogy az orvosoknak és az ápolónőknek meg kellene mondaniuk az igazat, mert a helyzetük nem lesz kellemes. A lelkekért az egészségügyben folyik a harc. Érződik, hogy közel a rabszolgaság vége, az embereknek nagy hatalmuk van és sokan már vissza is szerzik, ami elveszett.

Dr. Ladapo: a WHO a szavakkal játszik, hogy ne kelljen igazat mondania, darabjaira hullik

Del Bigtree és Dr. Ladapo elemzi a WHO meghátrálását a Covid-oltás szükségességét illetően, tekintve, hogy a WHO kifogásokat keres arra, hogy ne kelljen nyíltan kimondania az igazságot, vagyis azt, hogy az egészséges gyermekeknek és fiataloknak nem lenne szabad megkapniuk ezeket a vakcinákat, mivel magas kockázattal járnak, az adatok ezt bizonyítják. Ez rosszindulatú, és a WHO az ilyen diskurzusával összeomlik.

Karen Kingston: A Pfizert embereken végzett bűnös biológiai kísérletekkel vádolják

Karen Kingston azt állítja, hogy az illegális klinikai vizsgálatok embereken végzett bűnös kísérletek, amelyek célja olyan biológiai hatóanyag vagy eszköz előállítása, amely kárt okozhat. Ha pedig valami illegális, akkor az valójában bűncselekmény, amit csalárd és bűnös kutatás címén végeztek. Nincs egyetlen törvény sem, amely védelmet vagy mentességet nyújtana a bioterrorizmusnak. Márpedig ez a cselekmény bioterrorizmus.

Minden 30. beoltott személy szívkárosodást vagy szívizomgyulladást szenvedhet el

Dr. Willian Makis, kanadai orvos és rákkutató úgy véli, hogy a szívizomgyulladás sokkal gyakoribb annál, mint amit az egészségügyi hatóságok elismernek. Azt mondták, hogy ötezerből egy vagy tízezerből egy esetben, de egypár tanulmány azt sugallja, hogy akár harmincból egy eset lehet.

Dr. McCullough: az emberi DNS módosításának projektje a mindennapi élelmiszereken keresztül

Emerald Robinson interjúja Peter McCullough-val, ahol olyan kutatásokról beszélnek, amelyek során egerek mRNS-sel töltött tehéntejet fogyasztottak, és ez bejutott a véráramukba. Thomas Renz ügyvéd szintén kifogásolta az mRNS jelenlétét az élelmiszerellátásunkban, a szarvasmarha eredetű termékeken túl, és készült egy tanulmány arról, hogy miként alkalmazzák olyan mindennapi élelmiszerekben, mint a rizs, a burgonya, a banán, a paradicsom, a fejessaláta… valamint az élelmezésbe bejutatott rovarokban is.

Számos koncertet törtöltek a vakcinák hatásai miatt. XVI. Rész

A toxikus vakcinák benyújtják a számlát az énekeseknek. Ezt már nem lehet eltitkolni, és sok már beütemezett koncertet lemondanak, mint például Bruce Springsteen, Rod Stewart, Costa Titch, Paquita la del Barrio, Willow Smith és mások koncertjeit.

Dr. Ana Mihalcea: A nanotechnológia már megtalálható a bolti húsban is és károsítja az egészséget

Dr. Ana Mihalcea arról tájékoztat, hogy a nanotechnológia jelen van az árusított húsban, ami a tartós Covid okozója lehet, a leválás és a geomérnökség mellett. Látott csőféreghez hasonló struktúrákat, amelyek eredetét meg kell vizsgálni.

Rand Paul szenátor: A kormánygépezet nem pártatlan, kompromittálódott

Rand Paul szenátor elmagyarázza, hogy a kormányzati gépezet mindig tagadni fogja a vírus laboratóriumi eredetét, ez ugyanis kihatna tekintélyére rossz ítélőképessége miatt, amiért azt a pénzt elküldte Wuhanba. Mindannyian Nemzetgyilkos Népirtó Faucinak behódolt alázatos bürokraták, akiket ő maga gondosan, évtizedek alatt választott ki. Így tehát a kormánygépezet nem pártatlan és soha nem fogják ezt elismerni, mondotta.

Sean Stone: A hazugságot tekintjük igazságnak, ez sátánizmus. A napirend alapja a természeti rend átalakítása

Sean Stone filmrendező amellett érvel, hogy az egyetlen erő valójában magában a Teremtőben és a Teremtővel való kapcsolatunkban rejlik, aki lelket adott nekünk, és idehelyezett minket, ebbe az időbe, annak a valaminek sokkal nagyobb kegyelme által, mint amit bármely tudós vagy orvos meg tud magyarázni. Cselekednünk kell, fel kell ébrednünk és fel kell ismernünk saját szuverenitásunkat, mint a Földön élő emberi lényeknek, akik kapcsolatban állunk Teremtőnkkel és a nekünk adott természettel - mondta.

Holland EP-képviselő: Ellenzi, hogy a parlament bevezesse a digitális személyazonosságot

Rob Roos európai parlamenti képviselő megakadályozta, hogy az Európai Parlament plenáris szavazás nélkül hagyja jóvá az úgynevezett digitális személyazonosságot, egy olyan alkalmazást, amely a személy valamennyi adatát összegyűjti, de nagy kockázatot jelent a magánszférára és az adatszivárgásra nézve. Teljes mértékben ellenzi ezt.

Dr. Robert Malone: A WEF az mRNS vakcinákat használja belépőnek a transzhumanizmus felé

Dr. Robert Malone elmagyarázza, hogy a transzhumanizmus nem titkos és nem is konspiratív. Az RNS-vakcinákról mint belépési pontról beszélnek, mintegy megnyitva ezt a teret etikai és egyéb szempontból. Ezért is erőltetik éppen ezeket termékeket, mert kapcsolódnak a transzhumanizmus napirendjéhez - mondta.

Hírességek szenvednek a vakcinák káros hatásaitól és vannak, akik bele is halnak. C . rész

Olyan hírességek, mint Julian Figueroa, Paul Cattermole, Andrey Karneev, Sergio Vicente, Javi Redondo és még sokan mások szenvedtek a mérgező vakcinák miatt, és néhányan meg is haltak. Ha ez történik azokkal, akik híresek, akkor hány névtelen ember érinthet még, akik nem szerepelnek a médiában, és nem is tartják számon őket?

Rand Paul: A külügyminisztérium nem hajlandó kiadni a koronavírus-vizsgálat aktáit

Rand Paul szenátor magyarázatot kér Antony Blinken külügyminisztertől, hogy miért nem hajlandóak átadni az adófizetők pénzéből finanszírozott koronavírus-vizsgálat iratait, annyira, hogy már többször is megtagadta azok átadását.

Gyerekek, mellékhatások, 4. A gyermekhalálozás tömeges növekedése: Vakcinakísérlet gyermekeken

Dr. William Makis szerint a gyermekek hirtelen halálozása az oltásokkal egy időben ugrásszerűen megnőtt, de erről senki sem beszél. Tavaly minden erősen átoltott országban 1000-ből körülbelül 1 ember halt meg. Más európai országok, Dánia, Svédország, Finnország és Norvégia betiltották a Covid-19 vakcinákat a 18 év alatti gyermekek számára.

Antikrisztusi WEF ellenőrizni akarja az internetet és a közösségi médiát a "dezinformáció elleni harc" érdekében

Dr. Malone interjút ad Glenn Beck amerikai politikai kommentátornak, rádiós műsorvezetőnek és televíziós producernek, ennek során kitér a Világgazdasági Fórum fiatal vezetőit és befolyásos személyiségeit, valamint az általuk elnyert pozíciókat leleplező leleplező riportra. Szerinte az USA és a nyugati demokráciák a WEF kliensállamává válnak. A transzhumanizmust úgy definiálja, mint az emberi lények mechanikus és biológiai módosításának gondolata köré épülő hitek, vagy technológiák összességét.

A CDC elismeri, hogy a vakcinák betegségeket és súlyos, káros mellékhatásokat okoznak.

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Scott Jensen arról számol be, hogy a CDC egyik vezető tisztviselője, Dr. Tom Shimabukuro, teljes mértékben elismeri, hogy tisztában voltak azzal, hogy a Covid vakcinákkal kapcsolatban gyengítő megbetegedések fordultak elő, így ez annak a jele, hogy meghátrálnak.

Maria Zeee: A vakcinában és a környezetben lévő cézium-137 két lábon járó antennává változtat minket

Cézium-137-et találtak az injekciókban, ami, ha nem is öli meg, de két lábon járó antennává változtatja az embereket egyfajta, az ellenőrzéshez, vagy valós időben programozhatóvá teszi őket, tüneteket generál, hogy az emberek elkapjanak bizonyos betegségeket. Az 5G-t, a Starlinket és sok más, kényelmünk kiszolgálásaként reklámozott dolgot háborús fegyvernek fejlesztik ki.