2021. december 22., szerda

Az emberiség pszichológiai támadás alatt áll - Greg Reese

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/WzST0NEnarpo/

Lisa Renée: Egy végső spirituális csatában vagyunk!

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Marcia Rodriguez, felolvassa Lisa Renée szövegét: ‘Önök felébredettek, álljál meg a helyüket’ címmel, amelyben azt mondja, hogy ez az emberiség lelkének végső spirituális csatája... ahhoz, hogy spirituálisan erősek maradjunk, egyesülnünk kell, hallgatnunk kell a szív hangjára, és azt kell tennünk, amit a lélek diktál.

Omicron, enyhe tünetek, de igyekeznek megijeszteni a lakosságot

Az Omicron variánst a lakosság megijesztésére használják. Maga a WHO a SARS-CoV-2 "aggodalomra okot adó variánsának" nevezi. Az orvosok szerint azonban az ebben a variánsban szenvedőknél a tünetek nagyon enyhék, és nem szorulnak kórházi kezelésre.

Az Egyesült Királyság kormánya elismeri, hogy a vakcinák károsították a duplán beoltottak természetes immunrendszerét.

 

A brit kormány elárulta, hogy aki egyszer beoltatta magát kétszeresen, soha többé nem lesz képes teljes természetes immunitást szerezni a Covid-változatok - vagy esetleg bármilyen vírus - ellen.

Szóval akkor most kezdődik az "igazi" világjárvány!

A 42. heti "COVID-19 vakcina felügyeleti jelentésében" az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Hivatala a 23. oldalon elismerte, hogy "az N antitestek szintje alacsonyabbnak tűnik azoknál az embereknél, akik két oltási dózist követően szereznek fertőzést". A továbbiakban elmagyarázza, hogy ez az antitest-csökkenés lényegében állandó.

Mit jelent ez?

Tudjuk, hogy a vakcinák nem állítják meg a fertőzést vagy a vírus átadását (sőt, a jelentés máshol kimutatja, hogy a beoltott felnőttek most sokkal NAGYOBB arányban fertőződnek, mint az oltatlanok).

 

 

A britek azt mondják, hogy most azt találták, hogy az oltóanyag megzavarja a szervezetnek azt a veleszületett képességét, hogy a fertőzés után antitesteket termeljen nem csak a tüskefehérje, hanem a vírus más részei ellen is. Konkrétan úgy tűnik, hogy a beoltott emberek nem termelnek antitesteket a nukleokapszid fehérjével, a vírus héjával szemben, ami a nem beoltott embereknél a reakció döntő része.

Hosszú távon a vakcinát szedő emberek sokkal sebezhetőbbek lesznek a tüskefehérje esetleges mutációival szemben, még akkor is, ha már egyszer vagy többször megfertőződtek és meggyógyultak.

Az oltatlanok eközben tartós, ha nem is végleges immunitást szereznek az állítólagos vírus minden törzsével szemben, miután természetes úton, akár csak egyszer is megfertőződtek vele.

Olvasd el magad.. 24. oldal.

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf?

Az információszabadság dokumentumai bizonyítják, hogy a világ kormányai összeesküvést szőnek a WEF nagy visszaállításának kikényszerítésére

 

A Világgazdasági Fórumot (WEF) múlt héten felszólították egy levél közzétételére, amely megerősítette, hogy a kormányok világszerte összejátszanak, hogy az emberiség számára egy "Nagy Visszaállítást" hajtsanak végre és egy Új Világrendet vezessenek be.

Pepijn van Houwelingen, a holland képviselőház egyik tagja FOI kérésére a WEF Sigrid Kaag holland miniszterhez intézett levele a következőket tartalmazza: "A Fórum együtt fog dolgozni az Ön munkatársaival annak érdekében, hogy az Ön részvétele jelentős erő legyen a Nagy Újraindítás kialakításában".

A Nagy Újraindítás többé nem utasítható el "összeesküvés-elméletként".

Az emberiséggel kapcsolatos sötét terveiket honlapokon, videókon és könyveken keresztül tették közzé. A terv az, hogy 2030-ra "Semmi sem lesz a tiétek, és boldogok lesztek".

 

Klaus Schwab: A "Nagy Visszaállítás" a transzhumanizmushoz fog vezetni

Mi az a Nagy Újraindítás?


A Nagy Visszaállítás a világ elitjének terve, amely azt hivatott biztosítani, hogy az emberiség minden alapvető szükségletét a Nagy Testvér elégítse ki:

Az állam gondoskodik minden alapvető szükségletről, semmi sem lehet tulajdon, és nincs magánélet. Az agymosást születésüktől kezdve végzik, hogy az új rabszolgákat arra kondicionálják, hogy elfogadják a szerepüket és a társadalomban kijelölt státuszukat. Egy osztályrendszert kényszerítenek ki, és genetikailag ellenőrzik a babafarmokon és a népességszabályozáson keresztül. A család nem létezik, mindenki mindenkihez tartozik, és nincsenek társadalmi kötelékek.

A világrendben betöltött szerepre és státuszra terveznek és kondicionálnak. Vallás nem létezik, választás nem létezik, gondolatszabadság nem létezik. A világ banális, érték és cél nélkül, egy földi pokol, egy emberi hangyafarm létrehozása, amelynek célja, hogy a hatalmon lévők a csúcson maradjanak.

https://newspunch.com/govt-doc-confirms-the-great-reset-is-real-you-will-own-nothing-and-be-happy/

https://pokolafoldon.hu/great-reset/a-vilag-kormanyai-osszeeskuvest-szonek-a-wef-nagy-visszaallitasanak-kikenyszeritesere

Osztrákok az orvosi szabadságért és a demokráciáért vívott harc epicentrumában

 

A The Defender-nek adott interjúkban három, az Ausztriában kialakuló autoriter válsághoz közel álló személy elmondta, hogy az ország egy folyamatban lévő veszélyes orvosi kísérlet frontvonalában áll, amely a társadalmi beletörődés és a tekintélyre adott válaszként való megfelelés határait teszteli.

Az emberi elme legmélyebb bűne, hogy bizonyítékok nélkül elhiszünk dolgokat. - Aldous Huxley

A The Defender-nek adott külön interjúkban három, az Ausztriában kialakuló autoriter válsághoz közel álló személy azt mondta, hogy az ország egy folyamatban lévő veszélyes orvosi kísérlet frontvonalában van, amely a társadalmi beletörődés és a tekintélynek való megfelelés határait teszteli.

A The Defender interjút készített Dr. Michael Brunner ügyvéddel, Ausztria új politikai pártjának (MFG) elnökével, Dr. Maria Hubmer-Mogg osztrák orvossal és aktivistával, valamint Monica Frohmannal, aki Ausztriában cranio-sacralis terápiát folytat.

Mindhárman megosztották egymással a COVID-járvány során szerzett tapasztalataikat, és mindent elmondtak a lezárásoktól kezdve a vakcinakötelezettségen át egészen addig, hogy Ausztriát a globális tekintélyelvűség és a Nagy Újraindítás próbatételének tekintik.

Mielőtt felfedeznénk meglátásaikat, hasznos megérteni, hogy a COVID milyen szerepet játszott a jelenlegi ausztriai eseményekben.

 

A változás epicentruma

Ausztria az első ország a világon, amely törvényben javasolta a kötelező védőoltásokat.

A kormány új mandátumát valószínűleg januárban hagyja jóvá a törvényhozás, és a tervek szerint 2022 februárjában lép hatályba. A törvény jelenlegi megfogalmazása szerint a mandátumok 2024 januárjában járnak le.

Azoknak, akik nem tesznek eleget az oltási és emlékeztető oltási kötelezettségnek, negyedéves bírságot kell majd fizetniük, kivéve a terhes nőket és a 14 év alatti gyermekeket, akiknek nem kell majd megkapniuk a vakcinát.

Egy 9 millió lakosú országban, ahol a lakosság kétharmada be van oltva, a törvény potenciálisan az osztrák állampolgárok legalább egyharmadát kiközösíti és bünteti.

A megbírságoltak száma drámaian megnőhet, mivel az emberek visszautasítják a további oltásokat.

Az új törvényjavaslat láttán az osztrák oltási kampányt támogatókat a demokrácia elleni támadással vádolják. Úgy tűnik, hogy a kormány elutasít vagy elfojt minden olyan információt, amely akadályozná a programjukat és az oltóanyag terjesztését.

Más országokhoz hasonlóan Ausztriában is egyre többen ismerik azokat az adatokat, amelyek ellentmondanak a zárlatok vagy a kötelező oltóanyag-használat szükségességének.

A tudósok és az egészségügyi szervek világszerte nyíltan elismerik, hogy az oltás nem befolyásolja a vírus terjedését, mégis az osztrák kormány vezető tisztviselői továbbra is tudatlansággal és antiszociális viselkedéssel vádolják az oltatlanokat.

A világjárvány kezdete óta a teljes lakosságra kiterjedő zárlatok vannak érvényben, beleértve azt is, hogy egyes intézményekben az oltást igazoló karszalag viselését írják elő.

 

A kormányzat hajthatatlansága, a növekvő dacosság

A kormány december 12-től kezdve három hétre, az ünnepek idejére lazított a beoltott osztrákokra vonatkozó korlátozásokon.

Az oltatlanok azonban továbbra is szigorú korlátozások alatt maradnak, és csak az alapvető szükségletek kielégítésére vagy orvosi rendelésre hagyhatják el otthonukat.

Miközben a vírus Európa-szerte terjed, az osztrák kormány politikája ellen egyre nagyobb tiltakozás tapasztalható. A vezetők azonban csak fokozták a nemzetközi menetrendet támogató retorikájukat, azt állítva, hogy az oltások jelentik az elsődleges megoldást a vírus megállítására.

Az osztrák kancellár, Alexander Schallenberg november 20-án az oltás ellenzőit tette felelőssé a világjárványért.

"Túl sok olyan politikai erő van ebben az országban, amely vehemensen, tömegesen és nyilvánosan harcol az oltás ellen. Ez felelőtlenség. Ez valójában az egészségügyi rendszerünk elleni támadás. És az oltás ezen radikális ellenzői által, a hamis álhírek által felbujtva sajnos túl sokan nem oltattuk be magunkat. Ennek következménye a túlzsúfolt intenzív osztályok és a hatalmas emberi szenvedés."

Ez lenne az utolsó hivatalos nyilatkozata az oltásokról. Schallenberg december 2-án bejelentette, hogy lemond, miután pártja vezetője, Sebastian Kurz ellen korrupciós vádakkal illették.

Mint a világ legtöbb országában, az osztrák politikában is feszültség és megosztottság uralkodik, különösen az oltási mandátumokkal kapcsolatban.

Még ha Ausztriában változik is a vezetés, a kormánypolitika mögött álló hatalmas globális gazdasági erők nem zavartatják magukat. Továbbra is az oltóanyagokat állítják be a világjárvány egyedüli megoldásának.

Az oltóanyagok korlátozott életképességéről és káros hatásairól szóló statisztikák és jelentések ellenére a polgárok már jóval az új törvény bejelentése előtt tiltakoztak.

 

Mivel a közeljövőben a kötelező védőoltások bevezetésére kerül sor, sok osztrák mélyen aggódik, és elkezdett szerveződni az új törvény elleni ellenállás.

Valójában a tervezett új rendeletekre válaszul és az intranzigens politikai légkör nyomán az egyik legnagyobb és leghevesebb tiltakozás zajlik Ausztriában.

December 4-én és 11-én tömegek tiltakoztak Bécsben az oltásokat kötelezővé tevő új törvény ellen.

Az ország különböző városaiban, többek között Grazban, Linzben és Salzburgban is több tízezer dacos polgár részvételével további tüntetésekre került sor.

Miközben a legnagyobb tüntetések Bécsben folytatódnak, a kormány és a sajtó minden egyes tüntetés után többször is azt állítja, hogy csak 40 000 ember volt az utcán.

A szervezők becslései szerint azonban legalább 300 ezer polgárra lehetett számítani a legutóbbi gyűléseken.

Összességében a média nagyrészt elítélte a tüntetőket, a hazai és a külföldi sajtó nagy része kiemelte az egyébként békés gyűléseken történt kisebb erőszakos cselekményeket, vagy Schallenberghez hasonlóan azt állította, hogy a gyűléseket tudatlan, jobboldali radikálisok szervezték.

https://pokolafoldon.hu/blog/osztrakok-az-orvosi-szabadsagert-es-a-demokraciaert-vivott-harc-epicentrumaban

Trump-nak lehetősége lett volna könnyedén eltávolítani Fauci-t de...

Antikrisztuskövető Fauci félrevezette a szenátust és annak ellenére, hogy ez egy jó és kézenfekvő okot adott volna Népirtó Fauci eltávolítására, Nemzetgyilkos Trump ezt mégsem tette meg.
Továbbá Antikrisztuskövető Trump is csatlakozott az oltás promótáló „prostituált” celebek (Amandha szóhasználatával élve https://www.bitchute.com/video/Gm2mCyb83ps4/) seregéhez... lásd a videó első felét, ahol még a saját követői is lehurrogták, először amikor megkérdezte, hogy egyetértenek-e vele, majd amikor bejelentette, hogy megkapta a 3. emlékeztető oltást is.
Ha esetleg azt gondoltad volna, hogy Népirtó Trump az emberek oldalán áll, akkor ezek a nyilatkozatok elgondolkodtatják az embert, hogy talán voltak látszat intézkedései, mint pl. a WHO támogatás megszüntetése, azonban lehet hogy valójában ő is csak egy báb akit beültettek oda, és ugyanazt a narratívát követi/követte mint Tömeggyilkos Biden, és az összes áruló politikus aki ebben részt vesz.

A videóban szereplő "gain-of-function" kifejezést az arra irányuló kutatásra használják, ami arra irányul, hogy egy vírus hatékonyabb legyen emberek ellen. Ezek a pszichopaták valójában talán hisznek a vírusok létezésében és reménykednek, hogy egyszer csak összetudnak hozni egy fertőző „vírust” (ami talán az egyik vágyálmuk, és csak a képzeletükben létezik) és ebbe tömérdek pénzt is belepumpálnak. Sátánfatty Fauci-t, az NIH vezetőjeként, egy ilyen kutatás támogatása miatt kérték számon a szenátusban, amikor is félrevezette a szenátust.