A brit kormány elárulta, hogy aki egyszer beoltatta magát kétszeresen, soha többé nem lesz képes teljes természetes immunitást szerezni a Covid-változatok - vagy esetleg bármilyen vírus - ellen.

Szóval akkor most kezdődik az "igazi" világjárvány!

A 42. heti "COVID-19 vakcina felügyeleti jelentésében" az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Hivatala a 23. oldalon elismerte, hogy "az N antitestek szintje alacsonyabbnak tűnik azoknál az embereknél, akik két oltási dózist követően szereznek fertőzést". A továbbiakban elmagyarázza, hogy ez az antitest-csökkenés lényegében állandó.

Mit jelent ez?

Tudjuk, hogy a vakcinák nem állítják meg a fertőzést vagy a vírus átadását (sőt, a jelentés máshol kimutatja, hogy a beoltott felnőttek most sokkal NAGYOBB arányban fertőződnek, mint az oltatlanok).

 

 

A britek azt mondják, hogy most azt találták, hogy az oltóanyag megzavarja a szervezetnek azt a veleszületett képességét, hogy a fertőzés után antitesteket termeljen nem csak a tüskefehérje, hanem a vírus más részei ellen is. Konkrétan úgy tűnik, hogy a beoltott emberek nem termelnek antitesteket a nukleokapszid fehérjével, a vírus héjával szemben, ami a nem beoltott embereknél a reakció döntő része.

Hosszú távon a vakcinát szedő emberek sokkal sebezhetőbbek lesznek a tüskefehérje esetleges mutációival szemben, még akkor is, ha már egyszer vagy többször megfertőződtek és meggyógyultak.

Az oltatlanok eközben tartós, ha nem is végleges immunitást szereznek az állítólagos vírus minden törzsével szemben, miután természetes úton, akár csak egyszer is megfertőződtek vele.

Olvasd el magad.. 24. oldal.

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf?