2023. február 2., csütörtök

Az ukrán válság megtervezői

CBDC: A készpénzzel együtt a szabadságod is elvész. Kapsz majd helyette "digitális ebédjegyet" - feltéve, hogy jól viselkedsz

Forrás: DOWNLOAD dot NEWS - MAGAWARS @ YouTube
Tucker Carlson & Catherine Austin: Fitts CBDCs Will Be Used To Control You
https://youtu.be/XS25QcMjjLM

Lavrov: Mindenki békét akar, csak az a kérdés, hogy milyent

 

Moszkva, 2023. február 2. csütörtök (MB)

Az ukrajnai konfliktusnak mindenki véget akar vetni, csak éppen más-más célból. Oroszország célja biztonságának szavatolása, a Nyugaté viszont, hogy megőrizze hegemóniáját a világ felett – foglalta össze a Magyar Békekör tudósítója annak az interjúnak a lényegét, amelyet Szergej Lavrov orosz külügyminiszter adott az orosz televíziónak csütörtökön.

Oroszország azt a célt tűzte maga elé, hogy a nemzet biztonságban élhessen, beleértve a külhoni oroszságot is, megőrizhesse kultúráját, hiszen a kijevi junta, a Nyugat beleegyezésével évek óta megfosztotta az ukrajnai oroszokat mindentől, ami orosz – tudatta.

Lavrov azt üzente azoknak, akik azonnali tűzszünetet és békét akarnak, hogy akkor kellett volna cselekedniük, amikor megvolt rá a lehetőség: a tavaly márciusi orosz-ukrán béketárgyaláskor. Politikai megoldás helyett a Nyugat arra utasította Kijevet, hogy vessen véget a tárgyalásnak, és vegyen irányt Oroszország legyőzésére.  A Nyugat Ukrajnával akarja megvédetni világuralmát, ezért fegyverzi és pénzeli.

Az orosz külügyminiszter szerint a Nyugat már kiszemelte magának a „következő Ukrajnát”, Moldovát. Maia Sandu moldovai elnök be akarja léptetni országát a NATO-ba, és kész Moldovát Romániához csatolni.

A román állampolgárságú Sandut a nyugatiak állították az ország élére, korántsem szabad és demokratikus módszerekkel, hogy egyesüljön Romániával, és a NATO tagjává váljon. Ő pedig jelezte, hogy mindenre kész. Moldova egyike azoknak az országoknak, amelyeket a Nyugat Oroszország ellen akar fordítani – mondta Lavrov.

„Éket akarnak verni közénk és a volt szovjet tagköztársaságok közé, szankciókkal fenyegetik őket, meggyőzik őket arról, hogy minden velünk való együttműködést le kell állítani, és minden kapcsolatot meg kell szakítani. Az oroszgyűlölők úgy döntöttek, hogy kitörlik Oroszország nevét a világpolitikai térképről. Ezek nem szavak, nem propaganda, nem szóbeszéd, hanem kapcsolatainkra jellemző valóság. Az Egyesült Államok nem titkoltan stratégiai vereséget akar mérni Oroszországra Ukrajnában” – jelentette ki Anatolij Antonov, washingtoni orosz nagykövet az orosz TV-nek adott másik interjúban.

Az orosz fegyveres erők harci robotot, és erős páncéltörő fegyverzetet telepítettek Donbászba a Kijevnek szállított nyugati tankok megsemmisítésére. A Marker robot platformok érkezéséről, a hadviselés algoritmusainak teszteléséről, és a célképek letöltéséről Dmitrij Rogozin, Oroszország volt űrfőnöke, a Tsar Wolves kutató-műszaki központjának vezetője számolt be csütörtökön Moszkvában.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Az alaptörvény legitimitása

Dr. Vanden Bossche: "Ne oltassák be gyermekeiket, ez sokszor halálos ítéletet jelent".

Dr. Vanden Bossche arra figyelmezteti a szülőket, hogy ne oltassák be gyermekeiket, mivel így, az immunrendszer elnyomása révén, egy átmeneti helyzet állandóvá lesz. A vakcina autoreaktivitást és immunpatológiát vált ki, ami visszafordíthatatlan, és ez veszélyesebb, mint a vakcinák mellékhatásai.

Dr. Robert Malone: A közösségi hálók révén manipulálják a gondolatokat, az érzelmeket és a döntéseket.

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Robert Malone azzal vádolja az összes közösségi médiaplatformot, hogy ezek a hírszerző közösség aktív alkalmazottjai, a feladatuk a vélemény, a gondolkodás és az érzelmek alakítása. Ez az információs hadviselés és a pszichológiai műveletek lényege. Az ember saját elméje, gondolatai, saját érzelmei jelentik a csatateret - mondta.

Kötelező védőoltás ? OVIDEOI EGYEZMÉNY 19991201

Február 24-re várják a nagy offenzívát!

 

Az ukrán védelmi miniszter szerint az oroszok február 24-re időzítik a nagy offenzívát Ukrajna ellen.
Ez az évfordulója annak, hogy az oroszok megtámadták őket, valamint ez az orosz anyaföld és a hadsereg napja Oroszországban. Egyes hírek szerint 300 000 katonát soroztak be az oroszok és csak ennyit is ismertek el, azonban a határ közelében legalább 500 000-es sereg gyülekezik.
Az oroszok azt nyilatkozták, hogy pénzt fizetnek azoknak, akik a leopárdokat, vagy az amerikai Abrahams harckocsikat kilövik, vagy felgyújtják. Az oroszok teljes elszántsággal akarják bebizonyítani, hogy képesek elpusztítani a nyugati páncélosokat.
Ukrajnában erőszakos toborzás folyik, kétségbe esett a hadvezetés. Már az utcákról, parkolókból és szórakozó helyekről viszik el azokat, akiket a frontra szánnak. Helyben adják oda a behívóparancsot.
Több ukrán önkormányzat polgármestere és képviselője kapta meg egyenes adásban a behívóját.
Az ilyen erőszakos cselekedet, azokban az országokban volt divat, mint a náci Németország.
Az ukránok többsége nem ért egyet az ukrán kormánnyal, ezért nem is akarnak harcolni.

https://fmr-europe.com/news.php?extend.558

Jutalmat kap az az orosz katona, aki kilő egyet!

Nem rejtették véka alá az oroszok, hogy fejpénzt tűztek ki az Ukrajnába szállított Leopárd és Abrahams tankok megsemmisítésére. Az oroszok számára piros posztó lett, hogy a nyugat tankokat szállít az ukránoknak. Ennek megfelelően, szeretnének valami új és hatásos módszerrel előállni. Az orosz védelmi miniszter is megerősítette ezt a hírt és azt mondta, hogy a katonákat akarják ösztönözni, hogy jobban teljesítsenek. Valószínű, hogy az oroszok erre vártak, hogy összemérjék fegyvereiket a nyugati hatalmakkal. Ezért ismételt csapat összevonást végeztek és hivatalosan, csak 300 000 katona mozgósításáról beszélnek, de jelentések szerint, mint egy 500 000 katonát vezényeltek a határra az orosz erők.
Ukrajnában szinte pánik hangulat uralkodik, hiszen mindennapos lett az erőszakos sorozás. Az utcákon fiatalokat vadásznak és a kezükbe adják az azonnali behívóparancsot. Az önkormányzati képviselők és polgármesterek is megkapták, volt akinek egyenes élő adásban adták át a parancsot. Az ukránok többsége nem akar harcolni az oroszokkal.
Ilyen erőszakos behívást a náci Németországban eszközöltek, amikor Berlinhez közeledtek az orosz csapatok.
Azért elgondolkodtató, hogy egy 43 milliós országban ilyen eszközökkel kell katonákat verbuválni.
Ez azért valamit elárul az emberek véleményéről.

https://fmr-europe.com/news.php?extend.560

Buktak a horvátok, 235 milliárd dollárt kell fizetniük!

 

Hiába panaszkodtak, hiába pereltek, bukták a vádakat, így fizetniük kell a MOL-nak!
Horvátország az elkövetkező időszakban kifizeti a MOL-nak a nemzetközi választott bíróság által meghatározott 235 millió dollárt, a kormány már elkülönítette az összeget a költségvetésben, mondta Davor Filipovic a horvát gazdasági miniszter a közszolgálati televízióban a szerda esti híradójában. Erről szerdán az INA-val foglalkozó testületben hoztak végső döntést, miután megvitatták azokat a jogi jelentéseket, amelyeket horvát jogi szakértők készítettek a kormány kérésére. A kapott dokumentumok szerint Horvátország még 2003-ban lemondott arról, hogy a horvát bíróságok határozzanak a MOL és a horvát kormány között kötött megállapodásról. A MOL 2013 végén nemzetközi választott bírósági eljárást kezdeményezett a horvát kormány ellen horvátországi befektetéseinek védelmében a washingtoni Beruházási Viták Rendezésének Nemzetközi Központjánál "ICSID", azt állítva, hogy a zágrábi kormány nem teljesítette bizonyos szerződéses kötelezettségeit és vállalásait. A horvát kormány válaszul 2014 elején fordult az ENSZ égisze alatt működő UNCITRAL-hoz. A horvát álláspont szerint ugyanis a MOL korrupció révén szerezte meg az INA irányítását, elmaradtak a részvényesi szerződésben vállalt, a horvát olajfinomítókban eszközlendő Mol befektetések, és a MOL megsértette a kereskedelmi társaságokra vonatkozó horvát törvényeket. A genfi döntőbíróság Horvátországnak a vesztegetésre, a társaságirányításra, valamint a 2003-as részvényesi megállapodás állítólagos megszegésére vonatkozó valamennyi kérelmét elutasította.
Így keményen fizetniük kell!

https://fmr-europe.com/news.php?extend.557

Hírességek szenvednek a vakcinák káros hatásaitól és meg is halhat-nak. LXXXIV. rész

Olyan hírességek, mint Lisa Marie Presley, Rafa Nadal, Martina Navrátilová, Gareth Bale, Nick Kyrgios és még sokan mások szenvedtek a mérgező vakcinák miatt, néhányan meg is haltak. Ha a hírességekkel ez történik, hány névtelen ember érinthetett még, akik nem szerepelnek a médiában, és nem is számolnak velük?

Dr. Naomi Wolf: Tudtak a Covid vakcina terhes nőket érintő súlyos, káros hatásairól

Dr. Naomi Wolf elmagyarázza, hogy a törvény szerint ezeket a dokumentumokat megosztották az FDA-val. Ők tehát tudtak mindenről, tisztában voltak a helyzettel. Úgy tűnik azonban, az FDA-nál senki sem olvasta el ezt a nagy mennyiségű anyagot, amely kimutatta, hogy már a fogantatás idején is előfordult, hogy egyes nők sérülésekkel, menstruációs zavarokkal, halvaszületésekkel és más kockázatokkal küzdöttek - mondta.