2020. december 26., szombat

Valószínűleg meghalt az élő adásban összeeső nővér (Tiffany Pontes Dover)

Valószínűleg meghalt az élő adásban összeeső nővér. Persze lehet egy dupla-csavar is a dologban, hogy ezzel a húzassál próbáljak lejáratni a másik oldalt, de egyelőre minden jel arra utal, hogy nem erről van szó, hanem tényleg „nyoma veszett”.

Miután a nővér eltűnt a közösségi médiákból, a halálhírét keltették, és úgy tűnik nem alaptalanul.
Kétségbeesett próbálkozásokat tettek a kórház és a médiák részéről a helyzet mentesére. Amit egy egyszerű néhány perces riporttal valószínűleg könnyedén megtehettek volna. De a nővér, aki korábban önként állt a kamera elé, mint az oltás szószólója, a hírek szerint, most nem kívánta ezt megtenni, mert „magányra” vágyik/ott. A kórház feltett egy rövid videó klippet is az osztály dolgozóival, amin az állítólagos nővér is szerepel. Ha csalt a kórház, akkor ez nem az első alkalom, hogy csaláson kapták őket, marmint a korhazakat. Pl. kikerült arról is videó, hogy az egyik tv állomás úgy vette fel a front vonalban lévő kórházat, a sok-sok várakozó emberrel, hogy a kórházi dolgozók alkották a várakozó sort (sok videó van fent az un. frontvonalbeli kórházakról, hogy valójában üresek voltak).

Felkerült a nevével, életkorával, hozzátartozok nevével megegyező halotti anyakönyvi kivonat a searchquarry.com („az információ szabadság”) nyilvánosan kereshető adatbázisába (a videó készítése óta kiszedték, már nem kereshető, úgy tűnik tiltó listára tették a Tiffany Dover nevet).

Eredeti videó:
"TIFFANY PONTES DOVER FAINTS IN 17 MINS, DEAD IN 10 HOURS [2020-12-24]"
https://www.bitchute.com/video/as1rvnNFNaQQ/

Tiffany életrajza:
https://conandaily.com/2020/12/19/tiffany-dover-biography-13-things-about-chattanooga-tennessee-nurse/