2021. július 15., csütörtök

MAI BEJELENTÉS: A kényszerítésnek nem vagyunk hívei, viszont az egészségügyi dolgozóknak kötelező az oltás

 

TÖMEGGYILKOS Orbán Viktor, az Antikrisztus hűséges csicskása ma reggel, a szokásos Kossuth rádiós nyilatkozatában ezt mondta:

A kényszerítésnek nem vagyunk hívei, viszont hoztunk egy döntést: az egészségügyi dolgozóknak kötelező lesz az oltás. Tehát az egészségügyben csak az dolgozhat, aki beoltatja magát.

Minden idős embert, aki nem vette fel az oltást, személyesen fogunk felkeresni. (A 65 év felettiek 15 százaléka nem kért eddig oltást.)

Az idősek veszélyben vannak, a delta-variáns agresszív, durva, megtalálja azt, aki nincs beoltva. Aki nem vette fel az oltást, az nagyobb veszélyben van, mint a járvány alatt bármikor.

Augusztus 1-től lehetővé tesszük a harmadik oltás felvételét, de a második oltás után négy hónapot várni kell.

A tanévkezdés előtt, ha a szülők engedélyezik, minden gyermek megkaphatja az oltást. (A16–18 éves korosztály átoltottsága 45 százalékos, a 12–15 évesnél 14 százalékos. Augusztus 30-án és augusztus 31-én, a tanévkezdés előtti napokban a 12–15 év közöttiek számára oltást szerveznek.)

Az nyaraljon, aki mindkét oltását megkapta, ugyanis csak így biztonságos.

Hogy mit hoz a jövő, azt nem tudjuk, de ha Európában lesz negyedik hullám, akkor az ideér Magyarországra is.

"A legnagyobb veszélyt nem az a néhány eszement orvos jelenti, aki oltásellenes, mert a miniszterelnökök közt is van habókos. Az igazi baj abból adódik, ha a politikusok járványügyi tanácsokat kezdenek el adni."



MTI

A technokraták egy új sötét korszakba vezetik a világot

 

A technokrata ígéretek egy vadonatúj és jobb világról olyan üresek, mint egy üres lufi. Politikájuk a világot egy tudományos diktatúrába és a neofeudalizmus új korszakába sodorja, amely eltiporja a szabadságot és a szabadságot. Itt az ideje, hogy elutasítsuk a technokráciát! ⁃ TN Editor
Ha úgy gondolja, hogy a Biden-Harris-rezsim első hat hónapja fejbevágó fordulatokat hozott, az elszabadult inflációtól és a nyitott határoktól kezdve egy bizonyos orvosi kezelés országos propagandakampányáig, készüljön fel további sokkoló hullámokra 2021 második felében.

A hadsereg állítólag szeptember 1-től kötelezővé teszi a szúrást. Mi történik azokkal a katonákkal, akik megtagadják? Ki fogják őket szegélyezni és dezertőrként kezelik majd őket?

A kórházak országszerte azzal fenyegetőznek, hogy elbocsátják alkalmazottaikat, ha nem veszik be az oltást, a legtöbbjük szeptember 1. és október 1. közötti határidőt adva. Hogyan fogják a kórházak betölteni az űrt, ha az egészségügyi személyzet 15-20 százaléka felmond?

Amikor ősszel újra kinyitnak az iskolák, az iskolatanácsok azzal fenyegetőznek majd, hogy a gyerekeket az oltási státuszuk alapján elkülönítik, és ezzel próbálják megfélemlíteni a szülőket, hogy beleegyezzenek abba, hogy gyermekeiknek beadják a kísérleti génterápiát, amelynek hosszú távú hatásairól nincsenek adatok. Samaire Armstrong színésznő és gyermekjogi aktivista szerint ezt csak úgy lehet megakadályozni, ha a szülők felkészülnek arra, hogy kivonják gyermekeiket az állami iskolákból, és így elvágják a beiratkozási számok alapján történő finanszírozást.

A Bank of America arról tájékoztatta alkalmazottait, hogy idén ősszel nem engedik vissza őket az irodákba, hacsak nem mutatnak bizonyítékot arra, hogy beoltották őket. A Morgan Stanley nemrég hasonló politikát jelentett be, és várhatóan más nagybankok is követni fogják a példát.

Emanuel Macron francia elnök július 14-én jelentette be a teljes körű oltási útlevelek bevezetését, ami kötelezővé teszi az oltás igazolását a közélet szinte minden területén való részvételhez. A francia állampolgárok az utcán tiltakoznak.

Görögországban is tömeges tiltakozások törnek ki, mivel az ország arra készül, hogy korlátozásokat vezessen be a nem beoltottakkal szemben, kitiltva őket a társadalmi életből.

A mindent irányító globális mély állam azt szorgalmazza, hogy a világ lakosságának valahol 70-90 százaléka kapja meg az mRNS-kezelést.

Megvesztegették és kényszerítették magukat, hogy a legtöbb korábban szabad nemzet, Kanada, az USA, az EU, az Egyesült Királyság, Ausztrália, Új-Zéland, India és Izrael legalább 50 százalékát megkíméljék.

Izrael jár az élen, ahol a felnőttek több mint 80 százaléka már teljesen be van oltva.

A "világ beoltásával" [Bill Gates szavaival élve] kapcsolatos céljaik elérése érdekében a technokraták a répáról a botra térnek át.

Az ingyenes fánkok és sörök, valamint a milliós lottó jackpotok helyett a vállalati állásoddal fenyegetnek, kirúgnak a nyilvános helyekről, és házról házra járó kormányzati propagandisták zaklatnak.

Feltehetően már tudják, hogy ki az amerikaiak 50 százaléka, aki bedőlt a könyörtelen propagandának.

Ezeket a "beoltott" embereket jelölik majd meg, mint teljes jogú állampolgárságra jelölteket az eljövendő Új Világrendben, amelyet Nagy Újraindításnak neveznek el, és amelyről többet megtudhatsz, ha átmész a Világgazdasági Fórum honlapjára, és megtudod, hogy ez a szervezet rendelkezik minden válasszal, hogy megmentse a világot nemcsak a COVID-tól, hanem az éghajlatváltozás, a digitális kiberhackelés, az internetes dezinformáció és a létezésünket fenyegető problémák egész sora ellen.

A legtöbbeknek, akik már megkapták a szúrást, nem kellett munkahelyük vagy társadalmi státuszuk elvesztésével fenyegetőzniük. Boldogan jelentkeztek önként erre a nagy kísérletre. Ez azt jelenti, hogy már átadták egyéni kritikai gondolkodási képességeiket új gazdáiknak - azoknak az embereknek, akik a világ kormányait, legnagyobb vállalatait és a Big Tech közösségi médiaóriásokat irányítják. Azt mondták nekünk, hogy az injekciók jót tesznek majd nekünk, és a lakosság 50 százaléka ösztönösen hitt és engedelmeskedett.

Nem azt mondom, hogy mindenki, aki megkapta az injekciót, reménytelenül a Nagy Újraindítás rabszolgasorba taszított életre kényszerült.

Nem, azt mondtam, hogy ők a világpolgárság jelöltjei ebben az új rendszerben, amelyet az elit tervezett a világ számára. Átmentek az első teszten. Hajlandóak voltak az óvatosságot a szélnek vetni, és hallgatólagosan bízni Dr. Anthony Fauci és mások, az orvosi intézményeket alkotó személyek diktátumaiban. Ezek azok a "szakértők", akik naponta megjelennek a CNN, MSNBC, ABC, CBS műsoraiban. A Facebook-Twitter áldását élvezik, és a Google által kínált online "tényellenőrzők" felkenték őket.

Néhányan biztosan meglátják majd a fényt, felébrednek, és rájönnek, hogy becsapta őket ez a hatalmas intézmény, amely társadalmunk minden fontos intézményét irányítja. De a többség megmarad a kábulatában, miközben lassan sétálnak a haláluk felé.

Múlt péntekig már több mint 9000 amerikai halt meg a szövetségi kormány saját oltási mellékhatások jelentési rendszere szerint. Ezeket a haláleseteket hetente több mint 350-et jelentettek azóta, hogy a vakcinát 2020. december 14-én sürgősségi felhasználási engedély alapján bevezették.

Még többen fognak belsőleg meghalni, ahogy átadják a lelküket a globális technokraták által felépített fenevadrendszernek.

Az egész nagyon gyorsan bontakozik ki.

A besúgóhálózat kiépítése folyamatban van, ezért az FBI nyilatkozatai arra bátorítják az embereket, hogy adják fel a szomszédjaikat.

"A családtagok és a kortársak gyakran a legjobb helyzetben vannak ahhoz, hogy tanúi legyenek az erőszakra való mozgósítás jeleinek. Segítsen megelőzni az otthon kialakult erőszakos szélsőségességet. Látogasson el a https://go.usa.gov/x6mjf weboldalra, ahol megtudhatja, hogyan veheti észre a gyanús viselkedést, és hogyan jelentheti azt a #FBI .#NatSec"

https://pokolafoldon.hu/great-reset/a-technokratak-egy-uj-sotet-korszakba-vezetik-a-vilagot

Elkezdődik-e a Kék Sugár projekt, miután a COVID-19 MŰVELET falba ütközik?!

 

Az elkövetők tényleg azt hiszik, hogy ha a COVID-19 műveletet megúszhatják, akkor ezt is megúszhatják!

Egy hamis idegen invázió megrendezése hamis UFO-k és előre felvett csatajelenetek segítségével az amerikai űrhadsereg és a kiborgok által irányított csillaghajók között.
Félreértés ne essék: egy hevesen tomboló háború zajlik az „UFO Igazság Közösség” legtetején.

Bár mindig is heves viták folytak az UFO-król, az EBE-kről, a földönkívüli civilizációkról, az Első Kapcsolatfelvételről és a Közzétételről, ennek a legújabb konfliktusnak az időzítése és tartalma sokat elmond arról, hogy mi is forog valójában kockán.

Szóval, mi is a tét valójában?

A szerzők teljes mértékben tisztában vannak a valódi UFO-k létezésével, amelyek EBE által irányítottak és földönkívüli civilizációktól származnak, távol a Naprendszerünktől és talán távoli galaxisokból.

A szerzők azt a valóságot is elismerik, hogy az ősi idegenek az emberi történelem különböző időszakaiban gyakran meglátogatták a Föld bolygót.

Azonban ma, a 2021-es év folyamán, aminek tanúi vagyunk, az egy erősen megkoreografált eseménysorozat, amennyiben az UFO-król és a hatóságok által tett példátlan felfedezésekről van szó.

Az amerikai történelemben még nem volt ennyi hivatalos bejelentés a "UFO ez" és "UFO az" témában. Mintha átszakadt volna a gát a számos UFO eseményt illetően, amelyeket a NASA-tól és az NSA-tól kezdve a CIA-n és az FBI-on át az amerikai hadseregig a különböző ábécé leves ügynökségekbe jelentettek. Az alábbiak szerint:

Mint minden, amit a CIA Mockingbird Media, UFO-k, EBE-k lebegtetnek,
az idegenek, az első kapcsolatfelvétel, a nyilvánosságra hozatal mind HAMIS!

Azonban, és ez egy nagyon NAGY, ezeknek a jelentéseknek a túlnyomó többsége valójában UFO észlelések és megmagyarázhatatlan események voltak, amelyek mind emberi űrhajókkal és/vagy fejlett technológiákkal kapcsolatosak, amelyeket több évtized alatt fejlesztettek ki az Egyesült Államokban; nem pedig idegen entitásokkal vagy látogatásokkal.

És igen, nagyon is valószínű, hogy ezeket a technológiai és tudományos fejlesztéseket az évszázadok során földönkívüliek közreműködése előzte meg.

Ez valójában azt jelenti, hogy a mai UFO-k többsége teljesen ember alkotta, és ott és akkor tesztelik őket, ahol és amikor a Hatalmak úgy akarják.

Ez azt is jelenti, hogy a TPTB egyre kétségbeesettebb és/vagy elég pimasz ahhoz, hogy elindítsa a régóta tervezett Kék Sugár projektjét. Lásd: A NASA KÉK SUGÁR PROJEKTJE

A Kék Sugár Projekt nem más, mint a hatalmi elit végső tartalék terve, amelyet akkor kell majd végrehajtani, amikor minden más elbukik, hogy az egész emberiséget a COVID-1984-es egyezménynek való megfelelés karámjába tereljék.

A KÉK SUGÁR PROJEKT LELEPLEZÉSE

Más szóval, ha az emberek döntő számú tagja nem kapja meg a szükséges számú COVID-19 injekciót, a TPTB valószínűleg egy idegen inváziós átverést fog indítani annak érdekében, hogy sokkolja és megrémítse az emberi fajt az egész bolygó civilizáció teljes lezárásának előjátékaként. Ez a végső Ordo ab Chao cselként is ismert, amelyet arra használnak, hogy a globális lakosságot egy bolygóméretű börtönbe taszítsák.

A Közzétételi Projekt
Szóval mi a fene folyik itt a Közzétételi Projekt és a hozzá kapcsolódó VIP-kkel?!?!?!

Nos, ez egy nagyon jó kérdés, mert tükrözi a puszta esztelenséget és a gyorsan fokozódó őrületet, ami minden olyan kormányzati ügynökség, MIC által irányított vállalat és NGO csúcsán zajlik, amelyek közvetlenül részt vesznek a Kék Sugár Projekt átverésének megszervezésében.

Úgy tűnik, hogy jelenleg elsősorban két tábor uralja az UFO Igazság Közösségét.

Az egyik tábor titokban a nyugati hatalmak különböző kormányainak dolgozik, és a nap 24 órájában ontja a dezinformációkat, félinformációkat és hamis információkat minden olyan dologról, aminek köze van az UFO-khoz.

A másik tábor, úgy tűnik, az igazságkeresőkből áll, akik ugyanúgy rájöttek az egész UFO-s színjátékra, mint ahogyan sokan közülünk rájöttek A NAGY SCAMDÉMIA-ra.

Például az alábbi levelet nemrég tette közzé egy neves ügyvéd, aki a kezdetektől fogva kapcsolatban áll a Disclosure Projecttel.

Daniel Sheehan ügyvéd által kiadott hivatalos nyilatkozat a következőkről
Konkrét "Disclosure Project" események és munkatársak

Ez a levél világosan jelzi, hogy vannak olyanok, akik mindannyian benne vannak az amerikai kormány nyilvánosságra hozatali narratívájában. És, hogy vannak olyanok, akik átlátnak rajta, és intelligensen előre látják, hogy az emberiséget egy újabb hatalmas, világméretű megtévesztés fogja átverni.

A TPTB ilyen szerencsétlen próbálkozása, hogy az egész emberiséget átverje a CORONAhoax után, senkit sem lephet meg. Mert ha képesek a járványt az örökkévalóságig fenntartani, ahogyan azt valószínűleg tervezik, amíg minden egyes ember teljesen be nem oltják a Covid-oltással, akkor mit nem próbálnak meg ezek a rendkívül elkeseredett COVID-19 bűnözők, hogy megmentsék a bőrüket?!

A lényeg itt az, hogy az UFO felfedések robbanásszerű növekedése az utóbbi időben leginkább egy dologról szól: az egész UFO jelenség legitimálásáról, hogy hitelessé tegyék a Kék Sugár projektjüket. Tudják, hogy egy ilyen CIA által irányított hollywoodi produkció olyan drámai lesz, amennyire csak szükséges a tömegek megtévesztéséhez. Elvégre minél többen hiszik el, hogy egy ilyen elsöprő űrbéli esemény megtörténhet, annál könnyebben lehet őket rávenni arra, hogy bármit megtegyenek.

Ezért soha nem volt még ennyire fontos, hogy a következő felfogással tekintsünk meg minden híradást, fontoljunk meg minden történetet, nézzünk meg minden videót és olvassunk el minden könyvet az UFO-jelenségről. Hogy mindezeket céltudatosan az amerikai űrhadsereg számára gyártják az összes támogató kormányzati ügynökség, mint például a légierő, a NASA, a CIA, valamint a kevésbé ismert amerikai nemzetbiztonsági űrügynökségek, az alábbiak szerint:

Amerikai Űrparancsnokság (SPACECOM).
Az egyesített erők űrkomponens-parancsnoksága (CFSCC)
Közös munkacsoport - űrvédelem (JTF-SD)
Army Space and Missile Defense Command (SMDC) (hadsereg űr- és rakétavédelmi parancsnokság)
Védelmi Fejlett Kutatási Projektek Ügynöksége (DARPA)
Védelmi Hírszerző Ügynökség (DIA)
Rakétavédelmi Ügynökség
Nemzeti Tér- és Hírszerzési Ügynökség (NGA)
Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA)
Nemzeti Felderítő Hivatal (NRO)

Nyilvánvaló, hogy a bankárok, azokkal együtt, akik titokban irányítják az Egyesült Államok Vállalatát, hatalmas befektetést süllyesztettek el az űr jövőjébe. És szándékukban áll még sokkal több adófizetői pénzt fektetni ugyanezekbe a vállalkozásokba. Ezért az amerikai emberek számíthatnak arra, hogy a nem túl távoli jövőben megtapasztalják "A Föld és az űr legnagyobb show-ját", hogy igazolják azokat a trillió dolláros kiadásokat, amelyeket az űr teljes uralmának megszerzésére fordítanak, hogy hatékonyabban uralhassák az egész bolygót.

KULCSPONT: A Hatalom mindig is tudta ezt, hogy aki az űrt uralja, az gyakorlatilag a Föld bolygót is uralja.
Ezért a világnak még csak most kell megtapasztalnia, hogy mit is tesznek ezek a ...az irányításmániások megpróbálják majd megúszni mind szélesebb körben... napfényben és az éjszaka sötétjében is.

Végül is, ha „A Föld legnagyobb bemutatója” akar lenni, akkor mind a 24 időzónát át kell ölelnie.

Következtetés

A világot irányító, bűnözői elmebeteg pszichopaták javíthatatlan összeesküvése bebizonyította, hogy bárhol, bármikor, bármit megtesznek, amit csak akarnak. És, hogy abszolút büntetlenül cselekedhetnek. Ezért egy hamis földönkívüli invázió megrendezése csak még több őrültség számukra, ami egy napi munka.Tekintettel erre a rideg valóságra, minden tudatos ember számára létfontosságú, hogy résen legyen a közelgő hamis idegen invázióval kapcsolatban. Mert ez a stratégiai terv az egyetlen leghatékonyabb módja annak, hogy az összeesküvők az Egy Világvallást ráerőltessék az emberiségre... miután létrehozták az Egy Világkormányt, és a GREAT RESET után bevezetik az Egy Világpénzt.

https://pokolafoldon.hu/hihetetlen/elkezdodik-e-a-kek-sugar-projekt-miutan-a-covid-19-muvelet-falba-utkozik