2022. szeptember 22., csütörtök

Rand Paul megígérte, hogy "megtalálja a nyomokat", amelyek elvezetnek Tömeggyilkos Népirtó Dr. Fauci letartóztatásához

 

Rand Paul szenátor megfogadta, hogy megtalálja azokat a bizonyítékokat, amelyek bizonyítják, hogy Bioterrorista Nemzetgyilkos Anthony Fauci hazudott a COVID-kutatás finanszírozásában játszott szerepéről és a kommunista kínai rezsimmel való összejátszásáról.

"Az egész világjárvány, ha egy laboratóriumból származik, az a tény, hogy ő hagyta jóvá a kutatást és finanszírozta a laboratóriumot, magára vonja a bűnösséget". mondta Paul Hazug Haramia Fauciról a Fox Business című műsorában való megjelenése során.

"Vétkesség mindazoknak az embereknek, akik meghozták azt a bölcs döntést, hogy pénzt küldtek Kínába veszélyes kutatásokra. Ezért állhatatosan ellenállnak ennek" - tette hozzá a szenátor.

A Summit.news beszámolója: Paul így folytatta: "Ha megnézzük a korai e-maileket, amikor először fedezték fel ennek a vírusnak a szekvenciáját, 2020. január 31-én, akkor eléggé megijedtek. Hajnali fél háromig mennek oda-vissza a zaklatott e-mailek".

"Az összes kezdeti tudós azt mondja neki, szent tehén. Megnéztük a szekvenciát, és úgy néz ki, mintha a laborban manipulálták volna. Valójában van benne egy osztódási hely. Az a mód, ahogy a vírus bejut a sejtbe, amit a természetben jellemzően nem látunk, és hogy a kínaiak tavaly pénzt kértek tőlünk arra, hogy ezt a kutatást elvégezzük" - magyarázta tovább Paul.

"Egy-két napig mindenféle riasztás és harangok kongtak" - tette hozzá a szenátor.

"És aztán kaptunk egy másik pár e-mailt, ahol Tömeggyilkos Sátánfatty Dr. Collins és Erőszaktevő Nemzetgyilkos Dr. Fauci arról beszélnek, hogy ők a tudomány, és ez nagyon káros lenne a tudományra és az NIH-ra, és az összes adófizetői pénzre, amit kapunk, és személyesen magukra nézve is" - jelentette ki Paul továbbá, állítva: "Tehát elkezdték az eltussolást".

"Szerintem ez valószínűleg a legnagyobb a tudomány történetében, és ennek a végére fogunk járni. Ígérem, hogy lesz papírmunka" - sürgetett Paul.

"Ha novemberben győzünk, minden idézési jogkörömet be fogom vetni, hogy minden adatot megszerezzek. Minden tudóst eskü alatt fogunk beidézni, és a végére járunk a dolognak" - fogadkozott Paul.

Paul nemrégiben lecsapott Zsarnok Haramia Faucira, amiért az alapértelmezett álláspontot képviselve megpróbálta "eltussolni" tevékenységét, beleértve a közösségi médiavállalatok potenciális bátorítását az orvosi információk cenzúrázására.

A szenátor figyelmeztette az NIH-t, hogy ne próbáljon meg megsemmisíteni semmilyen, Tömeggyilkos Antikrisztuskövető Anthony Faucihoz kapcsolódó vagy a birtokában lévő dokumentumot, amikor nyugdíjba vonul.

 

 

Paul felszólított a DNS-technológia Kínába történő exportjának korlátozására, ugyanúgy, ahogyan a kommunista rezsimnek szánt nukleáris technológiát korlátozzák, és szenátusi meghallgatásain feltárta, hogy létezik egy bizottság, amelynek a potenciálisan halálos vírusokkal való kísérletezést kellene felügyelnie, de az a Kongresszus felügyelete felett áll.

Antikrisztuskövető Sátánfatty Fauci lemondása nem fogja megakadályozni a világjárvány eredetének teljes körű kivizsgálását. Fel fogják kérni, hogy eskü alatt tanúskodjon a laboratóriumi szivárgással kapcsolatos minden olyan megbeszélésről, amelyben részt vett.

 

 

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/rand-paul-megigerte-hogy-megtalalja-a-nyomokat-amelyek-elvezetnek-dr-fauci-letartoztatasahoz

Gálavacsora és egyebek – Puccos végrehajtói összejövetel lesz megint – De most Tihanyban

 

RTL: Habony Árpád rokonainak tihanyi szállodájába vonulnának a végrehajtók

November 3. és 5. közötti időpontra konferenciát szerveztek a végrehajtóknak a Hotel Club Tihanyba – értesült az rtl.hu. Addigra várhatóan megszűnik a letartóztatásban lévő elnök, Schadl György végrehajtói megbízatása. A rendezvénynek otthont adó szállodában tartották nemrég a fideszes holdudvart felvonultató Tranzit fesztivált is. Hogy a mostani konferencia mennyibe került, azt nem árulták el, mindenesetre a szervezetüknek van miből költenie: 600 millió forinttal 7,8 milliárdra nőtt egy év alatt a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar vagyona.

A Fehér Kéményseprők alapítvány felhívása:

“Minden érdekeltnek, aki ellen bármilyen módon végrehajtási eljárás folyik – ott a helye november 3-5 között megrendezésre kerülő konferencia helyszínén a Club Tihany szálló előtt, karöltve!”

***

Többnapos konferenciát szervezett a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar (MBVK) elnöksége a Balaton partján lévő Hotel Club Tihanyba – tudta meg az rtl.hu. A november 3. és 5. közötti rendezvényre irodánként hárman regisztrálhattak (egy végrehajtó és két helyettes vagy végrehajtó-jelölt), azaz ha a mintegy kétszáz irodából mindenki megkapja és a többség el is fogadja a meghívást, akkor akár 400-600-an is részt vehetnek majd a konferencián.

Az augusztus 24-én kelt meghívó szerint a november 3-i, csütörtöki programban csak az ünnepélyes megnyitó és a vacsora szerepel, pénteken viszont lesznek már előadások, valamint „gálavacsora” is. Az előadókról későbbre ígértek tájékoztatást. Azt is kikötötték, hogy egyszemélyes szálláshelyet csak az önálló bírósági végrehajtók kaphatnak, helyettesek vagy jelöltek nem.

Az rtl.hu megkereste a Magyar Bírósági Végrehajtói Kart, hogy megtudjuk, a gazdasági helyzetre való tekintettel valóban megrendezik-e a konferenciát, valamint hogy mindez mekkora összeget emészt majd fel, de kérdéseinkre nem érkezett válasz. A szervezet legfrissebb beszámolója szerint ugyanakkor van miből költeni: a tavalyi jelentésben szereplő 7,2 milliárdos vagyon helyett idén már 7,8 milliárd forintnyi vagyont tüntettek fel.

A bankbetétben és készpénzben lévő összeg 1,2 milliárd forinttal nőtt, így már 3,6 milliárd forint szerepel ezen a soron.

A rendezvénynek otthont adó Hotel Club Tihanyban rendezték meg a kormánypárti holdudvart felvonultató Tranzit fesztivált is. Az Átlátszó cikke szerint a Hotel Club Tihany többségi tulajdonosa egy Habony Árpád unokatestvérei, Szetlik Gergő és Szetlik Lili többségi tulajdonában álló cég, a Club Tihany Üdülőközpont Zrt. A cégadatok szerint előbbi a szálloda vezérigazgatói tisztjét is betölti. A képviseletre jogosultak között szerepel a Gyurcsány-kormány egykori külügyi államtitkára, Horváthné Fekszi Márta is.

Novemberre egyébként várhatóan már véget ér a letartóztatásban lévő Schadl György végrehajtói pályafutása, addigra ugyanis már túl sok napot tölt távol a hivatalától ahhoz, hogy megtartsa a posztját. Mint ahogyan azt a kecsup.hu elsőként megírta: a törvény szerint megszűnik a végrehajtói szolgálat, ha „a távolléttel érintett napok száma meghaladja egy naptári évben a 275 napot”. Ebben az esetben a bírósági végrehajtást felügyelő Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóságának (SZTFH) elnöke megállapítja a végrehajtói szolgálat megszűnését.

Schadl György letartóztatását augusztus 8-án újabb kilencven nappal meghosszabbították, október 2-án pedig lejár ez a bizonyos 275 nap, vagyis a törvény szerint legkésőbb akkor meg kell, hogy szűnjön a végrehajtó jogviszonya.

A törvény szerint pedig elnöknek kizárólag végrehajtó választható, akinek ráadásul nemcsak egyetemi jogi végzettséggel, hanem jogi szakvizsgával is rendelkeznie kell.

Az rtl.hu úgy értesült, hogy a végrehajtók rendkívül kínosnak tartják, hogy hivatalosan továbbra is a 880 millió forintos vesztegetéssel gyanúsított, lassan egy éve letartóztatásban lévő Schadl György a vezetőjük.

Vérfrissítés

A Szabályozott Tevékenységek Felügyeletének Hatósága közben harmincöt új bírósági végrehajtót nevezett ki július elsejei hatállyal.

A végrehajtók közül 34-en július elsején le is tették az esküt, az rtl.hu-t pedig több iroda is arról tájékoztatta telefonon, hogy az átadás-átvétellel neki is láttak a munkának.

A kilakoltatások június 15-i megindulása óta rengeteg a feladat, csak az első hónapban több mint 1100 ingatlant árvereztek el országosan.

A jogszabályok szerint az új végrehajtóknak esküt kell tenniük, méghozzá a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke előtt. Több végrehajtó szerint – akik már régebb óta vannak a szervezeten belül – ezt a hatáskört nem vehette volna át az alelnök, hiába ír elő általános helyettesítési lehetőséget a szervezet működési szabályzata. Miután viszont Schadl György letartóztatásban van, ezt csak úgy lehetett volna megoldani, hogyha az új végrehajtók bemennek a börtönbe és ott teszik le az esküt, vagy ha a ceremónia idejére kiengedik az elnököt.

Úgy tűnik azonban, hogy az MBVK mégis felruházta az alelnököt ezzel a hatáskörrel, információink szerint ugyanis a 34 új belépő eskütételét az MBVK épületében, a Schadl Györgyöt helyettesítő általános alelnök jelenlétében tartották meg.

RTLFehér Kéményseprők

Eric Zuesse: Oroszország válaszol Amerika tervére, hogy megnyerje a III. világháborút

 

Az amerikai kormány már nem azért tervez atomfegyvereket, hogy megakadályozza a III. világháborút, hanem azért, hogy megnyerje a III. világháborút.

Míg korábban mind a Szovjetunió, mind az Egyesült Államok úgy tervezte stratégiáját és fegyvereit, hogy megakadályozza a Harmadik Világháborút, hogy egyik fél se nyerjen, de mindkét fél (és a világ nagy része) elpusztuljon, mivel több ezer nukleáris robbanófej hirtelen felrobban egy nukleáris háború során, amely körülbelül egy óra alatt befejeződik, az amerikai kormány fokozatosan eltávolodott egy ilyen M. A.D." vagy "kölcsönösen biztosított megsemmisítés" metastratégiától, és azt a "nukleáris primátus" amerikai metastratégiával váltotta fel, amelyben Oroszország teljesen elpusztul, de az Egyesült Államok elég erős lesz ahhoz, hogy megkérdőjelezhetetlen uralmat gyakoroljon az egész bolygó felett (amely hegemónia az amerikai kormány tényleges célja 1945. július 25. óta).

2017. május 3-án a "Amerika legjobb tudósai megerősítik: U.S. Goal Now Is to Conquer Russia", és belinkeltem egy jelentést, amelyet nemrég adott ki a Bulletin of Atomic Scientists, és amely "forradalmian új technológiákról szólt, amelyek jelentősen növelik az amerikai ballisztikus rakétaarzenál célzóképességét". Ez a képességnövekedés megdöbbentő - nagyjából háromszorosára növeli a meglévő amerikai ballisztikus rakétaerők általános gyilkos erejét -, és pontosan azt hozza létre, amit az ember elvárna, ha egy nukleáris fegyverzettel rendelkező állam azt tervezné, hogy képes legyen nukleáris háborút vívni és megnyerni az ellenséget egy meglepetésszerű első csapással lefegyverző fegyverrel".

Ott rámutattam, hogy ez az új technológia, amelyet "szuper-gyújtószerkezetnek" neveztek el, pontosan összhangban van a M.A.D. nukleáris primátussal való felváltásával. Végül is, bár a "nukleáris elsőbbség" hívei nem mondták, hogy ez a kifejezés CSAK Amerika "elsőbbségére" vonatkozott egy USA-Oroszország nukleáris háborúban, a szövegkörnyezetből mindig világosan kiderült, hogy ez volt a szándék, és hogy a kifejezés pontosan az ellenkezőjét jelentette (és határozottan ellenezte) Oroszország bármilyen elképzelhető nukleáris "elsőbbségének". Tehát a "nukleáris elsőbbség" - egy kifejezés, amelyet 2006-ban vezettek be a legtekintélyesebb tudományos folyóiratokban, és amelyet ezt követően az USA összes külpolitikája követett, bár az amerikai kormány soha nem mondta ki kifejezetten (és soha nem is támogatta nyilvánosan) - valójában az új amerikai metastratégia, az, ami most létezik.

 

 

Más új amerikai katonai technológiákról is szó esett a Bulletin of Atomic Scientists cikkében: például: "Az amerikai tengeralattjárókról indított ballisztikus rakéták gyilkos erejének javulása miatt ezek a tengeralattjárók ma már több mint háromszor annyi robbanófejjel járőröznek, mint amennyi a silóikban lévő orosz szárazföldi rakéták teljes flottájának megsemmisítéséhez szükséges". Persze, ha ez igaz, akkor az oroszok rémisztő helyzetben voltak, legalábbis még 2017-ben.

Oroszország válasza erre a kihívásra valójában még korábban kezdődött, legkésőbb akkor, amikor Barack Obama amerikai elnök 2014 februárjában megragadta az ukrán kormány feletti ellenőrzést. (És ebben a videóban látható annak a videónak a teljes füstölgő fegyvere a puccsáról, itt pedig ennek a döntő fontosságú füstölgő fegyvernek a leirata és magyarázata.) Ukrajna az az ország, amelynek a moszkvai Kremlhez legközelebbi külföldi határa van - mindössze 353 mérföldre Moszkvától, mindössze öt percnyi rakéta-repülési időre, az ukrajnai Szumi városától. Az, hogy Ukrajna határa a legközelebb van Oroszország központi parancsnokságához (a Kremlhez), a fő ok, amiért Obama megragadta azt (összhangban a nukleáris elsőbbségi politikájával).

Hasonlítsuk össze ezt a 353 mérföldet azzal az 1 131 mérfölddel, amely Kubától Washington DC-től van, és amely annyira megrémítette JFK-t az 1962-es kubai rakétaválság idején, hogy hajlandó lett volna nukleáris háborút indítani a Szovjetunió ellen, ha Hruscsov nem távolítja el a rakétakilövő állomásokat, amelyeket a Szovjetunió Kubában próbált megépíteni. Kuba több mint háromszor messzebb van DC-től, mint Ukrajna a Kremltől, és a rakéták akkoriban sokkal lassabbak voltak, mint ma, de amikor az amerikai NATO végül 2022. január 7-én elutasította Oroszország követelését, hogy Ukrajna SOHA ne csatlakozhasson a NATO-hoz, milyen más alternatívája maradt Oroszországnak, mint Obama ukrajnai puccsának visszafordítása, méghozzá minél hamarabb?

 

 

Oroszország "különleges katonai műveletére" készülve Oroszország új fegyverrendszereket vezet be, amelyeket kifejezetten a "nukleáris elsőbbség" megakadályozására terveztek. A legfontosabbak közé tartozik a Sarmat ICBM, amely messze a világ legfélelmetesebb fegyvere, mert gyakorlatilag lehetetlen lesz észlelni és követni, több tucatnyi precíziós célzott hatalmas atombombát hordoz, amelyet semmilyen létező technológia nem tud megállítani, és 18 000 kilométeres, azaz több mint 11 000 mérföldes hatótávolsággal rendelkezik, amely az egész amerikai birodalmat lefedné. Csak néhány Sarmat elpusztíthatná az egész amerikai birodalmat, az egész USA-t és annak vazallus nemzeteit (amelyeket önmagukat "demokráciáknak" és "független nemzeteknek" neveznek - egyik sem igaz).

A Princeton Egyetem tudóscsoportja elkészítette becslését arról, hogyan zajlana le egy III. világháború, amelyet "A tervnek" neveznek, és az erről készült videó-összefoglalójuk 2019. szeptember 6-án került fel a youtube-ra. Eddig közel 4 millióan nézték meg, és ötezer nézői hozzászólás érkezett hozzá. Feltételezi, hogy a háború a kölcsönös eszkaláció fokozatos lépéseivel folytatódna, és figyelmen kívül hagyja, hogy az amerikai rezsim már nem a M.A.D. metastratégiát követi - az amerikai rezsim a M.A.D. helyébe a Nuclear Primacy metastratégiát állította. Következésképpen a princetoni becslések nagyon irreálisnak tűnnek, és egyáltalán nem azt a fajta példátlanul rövid háborút írják le, amelyet egy III. világháború korunkban eredményezne.

Egy III. világháború a mi korunkban arra épülne, hogy az Egyesült Államok villámcsapásszerű nukleáris támadással indítaná meg, ahogyan egy olyan háborút, amelyet a Nukleáris Elsőbbség metastratégia vezérel, véghezvinnének: A nukleáris elsőbbség olyan háborút jelent, amely az első csapás során lefejezi Oroszország központi parancsnokságát, és mindössze 10 percen belül, vagy (ha Ukrajnából) még kevesebb időn belül a villámcsapástól számítva. Hogyan tudna egy lefejezett Oroszország egyáltalán megtorolni? Csak egy "holtkéz" rendszerrel, amely automatikusan elindítaná mindazt, ami az első, lefejező, nukleáris villámtámadás után megmaradna a megtorló kapacitásából.

A Sarmat ennek része lenne, hacsak az amerikai rezsim nem indítja el a III. világháborút, mielőtt a Sarmatokat bevetnék. Addig is, Oroszország fő gondja az lesz, hogy fenntartsa a jelenlegi holtkéz képességét, hogy biztosítsa, hogy legalább az USA-t és főbb vazallus-nemzetségeit kiiktassa abban az esetben, ha a nukleáris primátus metastratégia elindul, mielőtt Oroszország holtkéz rendszere teljesen megvalósulna.

 

 

A III. világháború legvalószínűbb kezdetének módját az amerikai rezsim azon célkitűzése alakította ki, hogy annak ellenére, hogy a nukleáris háborút elsőként indító fél, ne hibáztassák a háborúért; és ez a célkitűzés megköveteli, hogy Oroszország kezdeményezze a háború hagyományos szakaszát, amely a nukleáris szakaszhoz vezet majd. Például: ha Oroszország nem éri el azt a célját, hogy elfoglalja és megtartsa Ukrajnának azt a részét, amely elég ahhoz, hogy ezt a 353 mérföldet mondjuk 1000 mérföldre növelje (vagy bármi legyen is a szükséges minimum), akkor az Egyesült Államok erőket küldhet Ukrajnába, hogy megakadályozza Oroszországot abban, hogy elérje ezt a célt; és ha Oroszország ezután belekeveredik az U. USA erőket közvetlen harcba, az USA ezt ürügyként használhatja arra, hogy lerohanja Oroszországot, és az invázió egy bizonyos szakaszában, nagyon hirtelen, villámnukleáris támadást intézzen A Kreml ellen, azzal az ürüggyel, hogy "az orosz rezsim nem reagál másra, csak katonai erőre".

Ezután a III. világháború túlélőit kellőképpen propagandázni fogják tudni, hogy Oroszországra hárítsák a felelősséget, és ez segíteni fogja megkönnyíteni az amerikai rezsim sikeres hatalomátvételét az egész világ felett (vagy ami megmaradt belőle).

Már az is nagy propaganda-siker az amerikai rezsim részéről, hogy bár ők kezdték a háborút Ukrajnában azzal, hogy 2014 februárjában elkapták Ukrajnát, Oroszországot hibáztatták ezért a háborúért, amikor nyolc évvel később, 2022. február 24-én "különleges katonai műveletükkel" válaszoltak arra a puccsra (amely ezt a háborút elindította). Valójában a legtöbb ember most azt gondolhatja, hogy az ukránok mindig is gyűlölték Oroszország kormányát és szerették Amerika kormányát, de még a nyugat által támogatott ukránok körében végzett felmérések is következetesen azt mutatták, hogy Obama ottani puccsát megelőzően az ukránok nagy többsége Oroszországot barátjának tekintette; Amerikát, a NATO-t és az EU-t pedig ellenségének; de ez szinte azonnal megfordult, miután az amerikai kormány átvette Ukrajna irányítását, 2014-ben. A propagandaháborúban szinte olyan, mintha Oroszország be sem szállt volna a versenybe, egyáltalán.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/oroszorszag-valaszol-amerika-tervere-hogy-megnyerje-a-iii-vilaghaborut

A briteknek meg kell érteniük, hogy Oroszországot feldühíti az, amit úgy lát, hogy a nyugatiak Ukrajnát használva próbálják aláásni.

 

Nagy-Britannia és az Egyesült Államok az elmúlt hét évben milliárdokat költöttek arra, hogy módszeresen felépítsék Ukrajna fegyveres erőit, olyannyira, hogy Európában a második helyen álltak Oroszország után a létszám és a fegyverek tekintetében.

A cél az volt, hogy az ukrán fegyveres erőket úgy építsék fel, hogy proxyként használhassák őket Oroszország ellen, és végül meggyengítsék Oroszországot.

A Nyugatnak és különösen az USA-nak hosszú története van ebben. Az évek során támogatta a halálosztagokat El Salvadortól Nicaraguáig, az iszlám fegyvereseket Afganisztánban a szovjet megszállás alatt, és legutóbb Szíriában.

Moszkva felismerte ezt, ezért indította el különleges katonai műveletét, hogy megelőzze az Ukrajna jelentette potenciális fenyegetést.

A nyugati olvasóknak meg kell érteniük, hogy politikai vezetőiknek nagy szerepe volt az ukrajnai háború kialakulásában. Azzal, hogy kiterjedten felfegyverezték, kiképezték és felszerelték az ukrán fegyveres erőket azzal a céllal, hogy proxie-ként használják őket Oroszország ellen, gyakorlatilag előkészítették őket Oroszország megelőző csapására.

Nagy-Britanniának ebben kulcsfontosságú, de rejtett szerepe volt, csakúgy, mint amikor titokban támogatta a szíriai fegyvereseket. Oroszország végignézte, ahogy ugyanez a folyamat kibontakozott a határán túl, Ukrajnában, amikor Nagy-Britannia és az Egyesült Államok titokban felkészítette az ukrán fegyveres erőket arra, hogy felvegyék a harcot Oroszországgal.

Még ennél is felháborítóbb az a tény, hogy mindez nem az amerikai vagy brit választók jóváhagyásával történt.

Ezért dühös Oroszország egy felesleges háború miatt, és ezért nem üres fenyegetések Moszkva figyelmeztetései. Felismeri, hogy a probléma nem Ukrajnában van, hanem Londonban, Washingtonban és Tel-Avivban.

 

 

Oroszország komolyan gondolja, és a nyugati politikusoknak figyelembe kell venniük a Moszkvából érkező jelzéseket. Ha nem teszik ezt, akkor egy sokkal szélesebb körű és potenciálisan katasztrofális konfliktus felé tartunk.

Nyilvánvaló, hogy Nagy-Britanniában vagy Amerikában senki sem szavazott erre, de ha egy nagyobb konfliktusra kerül sor, akkor a vezetőinket felelősségre kell vonnunk. És ez magában foglalja a cinkosaikat is az MSM-ben. Ed.

Andrej Gurulyov, az Állami Duma képviselője nukleáris csapással fenyegette meg Nagy-Britanniát...
Gurulyov nem az egyetlen prominens orosz, aki baljós figyelmeztetéseket tesz arra vonatkozóan, hogy mi fog történni Britanniával.

https://youtu.be/3FaIYWf3DnM

Ex-Putyin-tanácsadó arra figyelmeztet, hogy brit városokat atomfegyverekkel támadhatnak, ha Nagy-Britannia "továbbra is agresszor marad

Zoe Tidman - The Independent 2022. szeptember 21.

Vlagyimir Putyin volt tanácsadója azt állította, hogy brit városok nukleáris célpontjai lehetnek az orosz elnöknek, és az ukrajnai háborúért a Nyugatot okolta, miközben bizarr eszmefuttatásba kezdett a brit rádióban.

Szergej Markov egy sor megalapozatlan állítást tett - többek között azt, hogy a nyugati országok "rabszolgaként" használják az ukrán katonákat -, mielőtt interjúja során leüvöltötte a telefonvonalat.

A BBC Today című műsorában szerda reggel, mielőtt kérdéseket tettek volna fel neki, nukleáris háborúval fenyegette meg a Nyugatot.

"Jó reggelt önnek" - mondta a műsorvezető, mire az ex-Putyin-tanácsadó így válaszolt: "Jó reggelt. Nos, ez nem jó reggel ... mindenkinek".

Majd így folytatta: "A nyugati országoknak, önöknek, brit hallgatóknak azt mondanám, hogy Vlagyimir Putyin azt mondta, hogy kész lenne nukleáris fegyvereket használni a nyugati országok ellen, beleértve a Nagy-Britannia elleni nukleáris fegyvereket is.

Markov úr azt mondta, hogy "az önök városai célpontok lesznek...", mielőtt félbeszakadt.

 

 

Putyin úr szerdán a nemzethez intézett beszédében figyelmeztetett, hogy kész lenne tömegpusztító fegyvereket bevetni országa "védelmében".

"Ha országunk területi integritása veszélybe kerül, Oroszország és népünk védelmében természetesen minden rendelkezésünkre álló eszközt be fogunk vetni" - mondta az orosz elnök.

Markovot arról kérdezték, hogy szerinte az orosz vezető egyértelműen azzal fenyegetőzött-e, hogy nemcsak taktikai atomfegyvereket vet be Ukrajnában, hanem általános, mindenkit megölő atomháborút indít.

Azt válaszolta, hogy "nem mindenkit", de hozzátette, hogy "sok embert megölhetne a nyugati országokban".

A volt Putyin-tanácsadó azt mondta: "Azt mondanám, hogy a világon mindenki ... nukleáris háborúra gondol. Ez az atomháború az Egyesült Államok elnöke, Joe Biden és Nagy-Britannia miniszterelnökei, Boris Johnson és Liz Truss őrült viselkedésének eredménye lehet".

Azt állította, hogy Oroszország "nem akarja, hogy a világon mindenki meghaljon" egy nukleáris háborúban, hanem meg akarja oldani az ukrajnai háborút, amelyet szerinte a nyugati országok "ukrán katonákat rabszolgaként használva" vívnak.

Miután azt állította, hogy Oroszország békét akar, a BBC műsorvezetője kérdőre vonta Markov urat, aki azt mondta: "Nem sokat beszélt a békéről, ugye? Most fenyegetett meg mindannyiunkat teljes megsemmisítéssel, atomrakéták jönnek Londonba, mondta, és most a békéről beszél".

 

 

Markov úr válaszolt: "Nagy-Britannia továbbra is agresszor Oroszországgal szemben, ha Nagy-Britannia miniszterelnökének, Liz Trussnak még mindig van egy terve Oroszország elpusztítására, akkor a londoni embereknek meg kell érteniük, hogy ez a fenyegetés Liz Trusstól származik, aki agresszor".

Az interjút a műsorvezetővel kiabálva fejezte be, azt állítva, hogy Oroszország nem szállta meg Ukrajnát, és a Nyugatot hibáztatta a háborúért.

A külügyminisztert, aki a Today műsor következő vendége volt, megkérdezték, mit szólt az interjúhoz.

"Még több Putyin hazugság. A történelem teljes átírása. Egy kis szablyacsörgés" - mondta Gillian Keegan. "A nukleáris háborúról szóló beszéd nagyon nem hasznos, és nyugalomra intenénk.

Hozzátette: "Ez egy komoly fenyegetés, de már korábban is elhangzott".

Markov úr korábban alaptalan állításokat tett az ukrajnai háborúval kapcsolatban a brit médiának, és azt mondta a Sky Newsnak, hogy Volodimir Zelenszkij az USA "bábja", Oroszország pedig azért szállta meg Ukrajnát, hogy felszabadítsa a "neonácik" alól.

Azt is mondta, hogy a Talk TV műsorvezetője, Jeremy Kyle "valószínűleg tájékozatlan" volt, amikor arról kérdezték, hogy Putyin felelős az ukrajnai halálesetekért.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/andrej-guruljov-az-orosz-allami-duma-kepviseloje-nuklearis-csapasokkal-fenyegeti-nagy-britanniat

demó a covid oltott halottakért

A környezetvédő Greta Thunberg a Rothschild család tagja.

Greta Thunberg, a világ legjobban fizetett aktivistája, valamint tanácsadója, Luisa-Marie Neubauer, mindketten vérrokonai a Rothschild-klánnak, bár a klán tagadja, hogy ők finanszíroznák a tevékenységét, illetve, hogy annak bármi köze lenne hozzájuk.