2022. február 22., kedd

A CEVICAS nemzetközi csoport a technécium jelenlétéről a PCR-teszt tamponokban

Forrás:
https://rumble.com/vv4tnt-cevicas-international-group-on-the-presence-of-technetium-in-pcr-test-swabs.html
https://www.orwell.city/2022/02/technetium.html
https://weliveinamadworld.com/pcr-swabs-can-make-you-radioactive/

Jon Rappoport: Hol találhatjuk meg a Szabadságot?

 

A szabadság a társadalmon kívül létezik. A társadalom egy szervezet. A szabadság nem szervezett.


Józanság: "A szabadság az egyénen belül létezik. Sehol máshol nem létezik. A szabadság választást jelent. Az egyén vagy elfogadja, vagy lemond róla."

Agykontroll: "Mindannyian a kormányon belül élünk. A létezés első ténye az, hogy VALAMENNYIBEN élünk."

Ez hazugság.

Ahogy a COVID korlátozások elleni világméretű szabadságtüntetések egyre szélesednek, emlékeztetem az embereket néhány alapvető igazságra - a sajtó és a kormány évtizedes agymosása után.

A szabadság természetesen természetes tény, túl a kormány engedélyének szükségességén.

A kormány TERÜLETÉN kívül létezik.

Nem, nem a kormányon belül élünk.

Az igazság még ennél is szélsőségesebb. A szabadság a társadalmon kívül létezik.

A társadalom nem egy olyan entitás, amely körbeveszi és körülveszi a szabadságot.

A társadalom egy szervezet. A szabadság nem szervezett.

 

 

Az olyan förtelmes szlogenek, mint "Mindannyian együtt vagyunk benne", arra szolgálnak, hogy újraértelmezzék a társadalmat, és azt a benyomást keltsék, hogy természetesen BELÜL létezünk.

Nem így van.

"Mindannyian együtt vagyunk benne" egy törzsi alapelv. Még ott is átverés, mert a törzsi vezetők arra használják, hogy kikényszerítsék a lojalitást és a behódolást.

Ha ezt tudod, akkor sokat tudsz a szabadságtüntetésekről és a kormányzati visszaszorításról.

A kormány azt mondja: "Ti már léteztek a mi területünkön. Hogy megvédjünk és biztonságban tartsunk titeket, korlátozzuk a területeteket. Természetesen engedelmeskedni fogsz. Ha nem teszed, bűnöző vagy. Ha továbbra sem teszel eleget a követelményeknek, akkor terrorista vagy. Maga egy lázadó."

Ez a kormány fantáziája. Végső soron, fizikai szinten, a kormány fegyveres személyzete kényszeríti ki. Így válik valósággá.

A kormány által alkalmazott legfontosabb mindennapi stratégia a következő tétel: "Mindenki a társadalomban él, dolgozik és gondolkodik, a társadalmat pedig a kormány szabályozza. A társadalom az elsődleges tény, amellyel minden ember születik".

Ez egy hazugság.

Minden ember azzal a tudattal születik, hogy itt van és él - egy egyén. AZ az elsődleges.

 

 

Függetlenül attól, hogy mire van szüksége és mit igényel a túléléshez, ezek a szükségletek nem határozzák meg őt. Ezek a második helyen állnak, nem az elsőn.

Természetesen néhány krumplifejű ezt "családellenes" kijelentésnek fogja venni. Ez nem az. De a családon belüli szeretetnek nincs értelme, ha nem értjük meg, hogy minden családtag egyéniség.

Az ember korlátlanul élhet szabadságban - de a nyitott társadalom alaptörvénye: felelős (a tetteiért), és nem csökkentheti a másik szabadságát. Engedélyezve. Ez a jogi korlátozás azonban nem határozza meg, hogy mi a szabadság. Módosítja azt. Ez a második, nem az első.

Az agykontroll mindent visszafelé helyez. Ami az első, az a második helyre kerül, és fordítva.

Az egyén, aki szabad, a társadalmon és a kormányzaton kívül létezik, és mindig is létezett. Belép a társadalomba, de nem azon belül indul el. Belép és kilép.

Amint ez világossá válik, minden megváltozik.

Ez több, mint annak a kérdése, hogy fizikailag kié a tér...

Ez arról szól, hogy ki GONDOLJA a teret nyitottnak, és ki gondolja a teret zártnak.

A kormányzat tere és a társadalom tere nem a szabadság tere.

EZT MINDEN BŰNÖZŐ TUDJA.

De a bűnöző a társadalom alaptörvényét sérti meg azzal, hogy mások szabadságát csorbítja.

 

 

Amikor a lakosság többi része annyira be van gyávulva és agymosott, hogy azt sem tudja, amit a bűnöző tud, akkor már meg vagyunk főzve.

Kanada őrült kormánya pánikba esett, mert az emberek ráébredtek, hogy a szabadság létezik a kormányon kívül is, és a kamionosok hirtelen olyan hathatós erővé váltak, amely azonnali műtétet hajt végre az agykontrollon, és levágja azt.

Az űr: a végső határ. És nyitott, nem zárt. Nem a kormányon vagy a társadalmon belül van. Hanem kívül.

Az értelmes társadalom olyan társadalom, ahol valódi vita folyhat.

A nyitott társadalom aszimmetrikus és megoldatlan. Nem tökéletes. Nem törekszik tökéletességre, és nem törekszik egységre. Az egység egy átverés.

Amikor az egyén BELÉP a szabad társadalom terébe, akkor kijelenti, hogy korlátlanul, felelősséggel képes cselekedni, azzal az egyetlen feltétellel, hogy nem csorbítja más szabadságát. Az egyén harcol ezért a jogáért.

De maga a szabadság nincs bezárva a társadalomba vagy a kormányzatba. Ez egy fikció, amelyet azok az emberek támogatnak, akik a kormányt és a társadalmat birtokolnák, és az egységet mindannyiunkra rákényszerítenék. Az engedelmesség egységét.

A szabadság a maga lényegét tekintve nem anyagi természetű. Az egyénben létezik. Ez a választás. Az egyén vagy gyakorolja, vagy lemond róla.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/hol-talalhatjuk-meg-a-szabadsagot

Nincs többé összeesküvés-elmélet!

 

Az oltási útlevelek valóban a digitális személyazonosság előmozdításának kiindulópontját jelentették olyan civil szervezetek számára, mint a Bill Gates és Melinda Gates Alapítvány, a Rockefeller Alapítvány, valamint az ENSZ által támogatott ID2020, a Világbank ID4D kezdeményezése és a Világgazdasági Fórum.

Az úgynevezett COVID-19 járvány trójai falónak bizonyul egy sokkal szélesebb körű menetrendhez, mint azt korábban sokan gondolták.

A nyíltan rendelkezésre álló bizonyítékok alapján aligha van okunk kételkedni abban, hogy az emberiség a digitális személyazonosító rendszereken keresztül a felügyelet és ellenőrzés új korszakába lép. Ezt a törekvést kormányok, bankok, multinacionális vállalatok és olyan globális kormányzati szervezetek, mint az Egészségügyi Világszervezet, a Kereskedelmi Világszervezet és az Egyesült Nemzetek Szervezete támogatják.

A digitális személyazonosító igazolványok azonban csak a digitális forradalom egyik aspektusát képviselik. Ahogyan azt a "The Vaccine Passport Scheme Goes National One QR Code at a Time" című írásomban írtam,

Egy egész világot hoztak létre, hogy egy örökös digitális panoptikumban rabszolgasorba taszítsanak minket, beleértve a metaversumot, a digitális valutát (CBDC-k), a tömeges megfigyelést, a mesterséges intelligenciát és a biometriát, valamint a testimplantátumokat, miközben a blokklánc technológia mindent rögzít, amit teszünk.

Egy nemrégiben megjelent France Soir-cikkben a szerző az Európai Unió digitális személyazonossági terveit és azon uniós polgárok helyzetét tárgyalja, akik nem akarnak részt venni a rendszerben, és megállapítja:

Hamarosan Ön egy európai digitális személyazonossági tárca büszke tulajdonosa lesz, amely az oltási igazolványával párosul, és amelynek személyazonosító fényképét a QR-kódja rejti el...

 

 

Az európai lakosság 25%-a nem rendelkezik okostelefonnal. Ezek nemsokára nem tudnak majd mozogni, hacsak nem szereznek egyet. Mi van akkor, ha valakinek nincs oltási igazolványa, és elutasítja az elektronikus pénztárcát? Nem lesz semmi, nem lesz joga semmihez, és nem fog tudni átlépni semmilyen határt, mivel nem lesz személyazonossága.

A digitális személyazonosságot szolgáltatásként árulják, ami nem lesz kötelező. "Nem kell többé a zsebében keresgélni a papírjait. Ehelyett mutogassa az okostelefonjában lévő e-pénztárcáját...". Nagyon finom. Senki sem lesz rá kötelezve, csakhogy valójában kötelező lesz, hacsak nem élsz a sarokban, mindentől elvonulva, az endíviádat művelve.

Az American Banker "Az amerikai pandémiából való kilábalás esély a digitális személyazonosság javítására" című cikkében a szerzők, Isabella Chase és Rick McDonell azt sürgetik, hogy az USA kezdje el jobban használni a digitális személyazonossági rendszereket, és kijelentik:

A digitális személyazonosító igazolványok a jelenlegi helyreállításunkat is támogathatnák. Egy digitális azonosító rendszer például egységesíthetné és egyszerűsíthetné az oltási időpontok ütemezésének folyamatát, amely jelenleg államonként és szolgáltatónként változik. Ezenkívül a digitális azonosító egyszerűsíthetné és biztosíthatná az egyéni COVID-19 oltási nyilvántartásokat a könnyű ellenőrzés érdekében, valamint biztonsági másolatokat biztosíthatna a CDC által kiadott fizikai kártyák elvesztése vagy megsemmisülése esetén. Végül a digitális azonosító használatával megvalósítható lenne az "oltási útlevél" vagy annak valamilyen változata, amely egyidejűleg biztosítaná a nyilvántartások pontosságát és központosítását, és megakadályozná a könnyen hamisítható fizikai nyilvántartások keletkezését.

A COVID-19 tapasztalata esettanulmány a digitális személyazonosításban rejlő lehetőségekről, mint a pénzügyi bűncselekmények és az azonosítólopások visszaszorításának innovatív módjáról, és minden bizonnyal az adminisztratív folyamatok racionalizálásáról. Bár a magánélet védelmével és megfelelő használatával kapcsolatos kérdéseket mindenképpen meg kell vitatni és tiszteletben kell tartani, a digitális személyazonosítás ígérete a hatékonyság és a biztonság növelésére mindenképpen megérdemli a vizsgálatot. Minél hamarabb alkalmazza az Egyesült Államok a digitális személyazonosító igazolványokat, annál felkészültebbek leszünk a következő nemzeti válság átvészelésére - bármi is legyen az, és bármikor is törjön ki.

 

 

A cikk szerzői érdekes háttérrel rendelkeznek. Rick McDonell az ACAMS, a pénzügyi bűnözés elleni szakemberek szervezetének ügyvezető igazgatója. Emellett az ENSZ pénzmosás elleni globális programjának vezetőjeként az Egyesült Nemzetek Szervezetének is dolgozott. McDonell munkájának nagy része a kormányok tanácsadására összpontosít a terrorizmus és a szervezett bűnözés illegális finanszírozásának kezelésével kapcsolatban. Most, hogy a hangsúly az USA-ban és külföldön a "belföldi terrorizmus" felszámolására tevődik át, kikre fognak összpontosítani az ACAMS-hez hasonló szervezetek a jövőben?

Isabella Chase a RUSI Pénzügyi Bűnözés és Biztonsági Tanulmányok Központjának kutatója.

Aki nem ismerné, a RUSI egy brit agytröszt, amely szoros kapcsolatban áll a brit állammal és annak hadseregével. Védnöke a királynő, és a botrányoktól sújtott David H. Petraeus volt CIA-igazgató, nyugalmazott tábornok a vezető alelnöki posztot tölti be. Miért gyakorol nyomást egy katonai és CIA-kapcsolatokkal rendelkező brit agytröszt az Egyesült Államokra, hogy csatlakozzon a digitális személyazonossági igazolványok bevezetéséhez? Tényleg a pénzügyi bűnözés és a személyazonosság-lopás megállításáról van szó, ahogyan azt a RUSI szeretné elhitetni velünk?

Lehet, hogy a digitális személyazonosításra való törekvés segít a kormányoknak és a hírszerző ügynökségeknek abban, hogy a terroristáknak bélyegzett egyszerű polgárokat terrorizmusra kényszerítsék, mert nem értenek egyet a kormány politikájával, vagy tiltakoznak az ellene?

 

 

Most, hogy Justin Trudeau önkényuralmi ellenőrző intézkedéseket vezetett be, amelyek lehetővé teszik a kanadai pénzintézetek számára, hogy lefoglalják a Szabadságkonvojt anyagilag támogatók adományait és befagyasszák vagyonukat, már régen itt az ideje, hogy felismerjük, milyen veszélyt jelent a digitális (személyazonosító) forradalom az emberiségre, és aktívan építsünk alternatív gazdaságokat és ökoszisztémákat, hogy ellenálljunk neki.

A technológiai forradalmak pozitív és negatív változásokat hoznak

Az ipari forradalom számos olyan technológiai és társadalmi fejlődést hozott, amely az élet javítását szolgálta. Ugyanakkor számos hátrányt is hozott, beleértve a környezetszennyezést és a környezeti ártalmakat, a gyermekmunka kizsákmányolását, a veszélyes munkahelyeket, a rossz táplálkozást és a sok munkás számára szörnyű életkörülményeket. A csúcson lévő emberek (a kevesek) voltak azok, akik leginkább profitáltak a sokak munkájából. Ugyanez még ma, évszázadokkal később is igaz.

A jelenleg a globalista frontember, Klaus Schwab negyedik ipari forradalmával párhuzamosan zajló digitális innovációk is olyan újításokat ígérnek, amelyek megkönnyítik az életet. Mindazonáltal sok kárt okozhatnak az olyan ellenőrzési mechanizmusok megjelenése és elterjedése, mint a szociális hitel, a mesterséges intelligencia, a fejlett megfigyelő kamerák, az arcfelismerés, a CBDC-k és a digitális pénztárcák. Míg az oltási útlevelek és a mandátumok elleni jelenlegi küzdelem feltétlenül szükséges, a digitális személyazonosságot is hozzá kellene adni ehhez az erőfeszítéshez, hogy a tömegek tisztában legyenek az ezzel járó veszélyekkel.

A közvélemény bizalmatlansága miatt a globalisták sok időt és erőforrást fordítanak a "Nagy Narratíva" kidolgozására, hogy rávegyenek minket a digitális irányítóhálózatuk és más "Nagy Újraindítás" terveik megvalósítására. Végső soron szükségük van a beleegyezésünkre és a beleegyezésünkre, hogy elérjék a céljaikat. Ne adjuk meg nekik, amit akarnak!

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/nincs-tobbe-osszeeskuves-elmelet

Homo Techincus

A kivételes állapot és a totalitárius kormányzás

Fidel Castro és Xi Jinping megosztó figurái a történelemnek. Néhányan egekig magasztalják őket, még mások börtönben szeretnék látni (vagy szerették volna látni) a diktátorokat. A közös bennük az irányítás diktatórikus alkalmazása sajátos kommunista ideológiájuk alapján. Közgazdászok és politikusok világszerte elismerik eredményeiket, beleértve a Trudeau családot is. A nép azon része, akiknek előnyére válik a diktatúra, szintén élvezik annak előnyeit, például a munkalehetőségeket, ingyenes oktatást, fegyelmet és gazdasági növekedést, azonban a rendszer merevsége nem ad lehetőséget kritikának, egyéni megoldásoknak és idővel saját magát emészti fel. Gazdasági és politikai erők hosszú ideje szövetkeznek a szabad piac eltörléséért, egy új, globálisan összehangolt rendszer beiktatásáért, melynek ideológiai alapja szintén a merev diktatúra, immár a digitális technológiát felhasználva a nép precíz irányítására és publikus ügynökei ma már nem is titkolják ezen szándékaikat. Persze a természetet nem ezen rendszerek dominálják, ezek pusztán a "civil társadalom" mesterséges mozgatórugói.