2022. március 11., péntek

A Nagy Visszaállítás a Nagy Átverés

 

Több mint egy évvel ezelőtt rámutattam, hogy nem a logikát kell keresni, amikor megpróbáljuk kitalálni, hogy a COVID miért teszi szükségessé A Nagy Visszaállítást.

Ez csak egy trükk, és nem túl jó trükk.

A fő PR-csaló, Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum alapítója a világjárványból eredő pusztító gazdasági következményekre hivatkozik. AZÉRT kell az egész bolygót újrarendeznünk.

De ha néhány centivel mélyebbre ásunk a fecsegése alatt, akkor ezt látjuk: a gazdasági pusztítás egyenlő a LOCKDOWNS-szel.

Más szavakkal, a kormányok zárlatpolitikája hozta a gazdasági horrorisztikus történetet - és most, hogy korrigáljuk EZT a lépést - amit eleve nem lett volna szabad megtenni -, át kell alakítanunk a világot azáltal, hogy a globalistákat teljes irányítás alá helyezzük.

Ha ezt a gondolatmenetet elfogadja, akkor a Jupiteren vannak eladó lakásaim.

Itt van egy másik fordítása annak, amit Schwab mond: A globalisták a COVID korlátozások miatt az embereket megzavarják, és mindent ellophatnak, amit még nem loptak el.

Schwab ezt egy újabb halom zagyvasággal követi, ami arról szól, hogy a vállalatokat "érdekeltségi kapitalistákká" kell változtatni.

 

 

Ez mit jelent? Ezek a vállalatok többet törődnének a dolgozóikkal, a közösségeikkel, a környezeti hatásaikkal és a bolygóval.

A homályos általánosságok árulkodóak. Valakinek meg kell határoznia és érvényre kell juttatnia őket. És ki lenne az? Egy hatalmas méretű bürokrácia, amely egy globális irányító testületnek dolgozik.

Ha hiszel egy ilyen rendszerben, eladom az egész Jupitert. Csak készpénzben, előre.

Egy szó a környezeti hatásokról. Ha a szennyező vállalatok nem maguk irányítanák a nemzeti igazságügyi minisztériumokat, már sokkal tisztább lenne a környezetünk. És sok vállalati vezérigazgató - Schwab barátai - börtönben ülnének.

A "globális rend" átalakítása nem fogja megoldani a környezeti problémákat. A "szénlábnyomunk" csökkentése az energiatermelés csökkentésével az egész világon - ami még több szegénységet teremt - nem megoldás.

A Reset szükségessége nem a COVID-ból fakad. A hamis világjárványt azért indították el, hogy a Reset-et be lehessen vezetni.

Sajnos, millió és milliónyi hülye és bunkó van, akik - amikor a milliárdosok azt mondják, hogy SZERETET ÉS BÉKESSÉG, és hogy MINDENKI EGYÜTT VAN - térdre ereszkednek, és azt kiáltják, hogy TÖRTÉNELEM, JOBB VILÁG.

 

 

Miből állna valójában ez a jobb világ?

Faltól falig terjedő megfigyelés; általános garantált jövedelem a szociális hitelpontokhoz kötve; a magántulajdon megszüntetése; tömeges cenzúra; bankszámlák befagyasztása és lefoglalása; az emberek átprogramozására alkalmazott technológiák - ez a "Nagy Újraindítás" - csodák csodája - egy sor olyan terv, amely a humanitárius vezetők fejében teljes életre kelt, miután 2020 januárjában bejelentették a COVID-ot.

Persze, erre mérget vehetsz. Aha.

A legrégebbi csalás a csalók között a csalás és a csere.

Csalogasd az embereket egy vírusról szóló történettel, majd miközben "megvéded" őket a mesebeli baktériumtól, válts át a Resetre. És azt mondod: "Ne aggódj, ez a védelem része."

Íme egy érv, amit a szellemi fogyatékos emberek előszeretettel hoznak fel: Ha őszintén és komolyan akarsz egy jobb bolygót, akkor csak ez számít. A részletek, és az, hogy ki veszi át a bolygó megteremtésének irányítását, mellékes. Hagyjuk a munkát a szakértőkre.

De a kívánságtól még nem lesz az. Az általánosságok nem vezetnek automatikusan a kívánt eredményekhez.

 

 

Mit gondolsz, a vezetők mindig is hogyan verték át a követőiket? Azzal, hogy fájdalmat, szenvedést, szegénységet és rabszolgaságot ígértek nekik? A vezetők békét és boldogságot kínálnak. Muszáj nekik. A boldogság ebben az életben vagy a következőben jön el.

És azt a vezetők által támogatott entitások fogják irányítani.

Még ha a menedzser maga Isten is, akkor sem a ti Istenetek, hanem a politikai vezetők által elmesélt történetekben szereplő Isten. Ő az, akit imádni akarnak. Tudják, hogy neked is van sajátod, és megpróbálják elhitetni veled, hogy az övék és a tiéd ugyanaz.

Azt mondják, hogy járvány van az országban, és Isten vagy az Ördög, vagy a Természet, vagy egy laboratórium küldte; és éppen a horizonton túl ül a mindent felülmúló Válasz; a gyönyörű Hajnal. Az ígéret.

De nem az Ígéret a szívedben. Hanem az ő szívükben.

Használjátok hát az erőtöket, hogy belenézzetek a szívükbe.

Nézzétek meg, mi van ott.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-nagy-visszaallitas-a-nagy-atveres

Pataky Zoltán: Forró ősz, jéghideg tél?

 

A Tudomány, A Vallás És A Valóság

A mostani Orosz- Ukrán háború, semmibe veszi, mint minden háború, az emberéleteket. A háborúban, mindennaposak a borzalmak, bűntények sorozata játszódik le óránként, sőt, percenként.

Az én világomban, kis lakásomban, amelyben csend és béke uralkodik, nem sokat, vagyis, semmit sem érzékelek a légi riadókból, a nehéz fegyverek ropogásából, az elesettek hozzátartozóinak fájdalmából, de abból sem, hogy mit tettek az Ukrán náci csapatok az Oroszokkal Dombászban, ugyanúgy nem, mint azt sem, hogy mit tettek az Ukrán náci csoportok a Magyar kisebbség ellen, Ungváron, és Kárpát-alja más pontjain, városaiban, falvaiban, Nemzet testvéreim ellen. Az ország északkeleti, nyitott határán, beözönlenek a menekültek, akiket népünk szeretettel fogad, miközben nem akarjuk észrevenni, hogy, népcsere van folyamatban. Méghogy nem! Konkrétan látható, és megfogható példa erre, az, hogy a menekülteket, lakáshoz, és munkához juttatja a FIDESZ-KDNP kormány, közben a háttérben, ez is látható és bizonyítható, hogy Magyarokat lakoltatnak ki, tesznek ki azt utcára, otthontalanokká téve őket!

Feltehető a kérdés, jogosan, hogy a KNDP, a Keresztény Demokrata Néppárt mitől keresztény, mitől néppárt, mert a demokrácia, már nyilvánvalóan, egy gumiszerű szellemi képződmény, amelyet tetszés szerint lehet bármilyen irányba, és értelemben nyújtani, magyarázni. Vallásról beszél, és hitről a kormány, mert mi oly segítőkészek vagyunk, ami azért van, mert keresztényi kötelességünk, hisz egyébként is keresztények vagyunk, tehát valljuk is azt, és annak értelmében cselekszünk is! Vallás. Olyannyira értelmét veszítette ez a szó, és azt, is ami mögötte van, hogy már csak egyet lehet tenni. Sutba dobni az egészet, mert meg lettünk vezetve. Ukrajnából tegnap óta, 2022. 03.10- óta nagy létszámú Ukrán cigány lépi át a határt.

Olyankor, igen olyankor, amikor háború van, és olyankor amikor nekünk a saját cigányságunkkal, akik 600 éve nem voltak képesek alkalmazkodni, még mindig komoly gondjaink vannak. Tanulságos nyelv a mi nyelvünk. Mert amikor azt mondjuk, hogy olyankor, akkor tudjuk, hogy olyan korról beszélünk, amikor jelentős események játszódnak le, velünk, de főleg Hazánkban, Nemzetünkkel. A vallás milyensége, annak irányelvei, ránk lett kényszerítve, és hogy ne felejtsük, naponta mantrázzák nekünk! Mi lenne akkor, ha azt vallanánk amit alanyi alapon lehetne, és amire, jogunk van? Nevezetesen azt, hogy elsősorban és visszavonhatatlanul saját népünk,Nemzetünk az első?

 

 

Vallás? Döntse el mindenki a maga számára, hogy mit kezd vele, mit kezdhet vele, és hová illessze élete folyamán, melyik fiókba, vagy melyik templomba, azok közül, amelyeknek ajtaja nem kelet felé nyitott, és nem dombon áll! Ősi templomaink, mint mondottam is, mindig kelet felé nyíló ajtaja volt, amelyen a nap fénye, a templom méhében lévő oltárt világította meg! Erről bőven olvashat a kedves olvasó a „Szittya biblia” könyvből amely Práczki István, nagyszerű, igaz lelket felemelő, művében ír! Magyar ember műve Magyaroknak, a saját kultúránk és a világ megértéséért!

Nos, elég a vallásból. Nézzük a tudományt, amelynek segítségével egy újabb veszélyt ismerhetünk fel, a mai háborúval kapcsolatban. Mindenki ismeri, tehát tudja is, milyen az a rossz érzés, amikor valami, mondjuk így, negatív dolgot, eseményt tapasztal, része van benne, akarva vagy akaratlanul. A tudomány, ma ezeket a tapasztalatokat, rezgésekben, mérni, bizonyítani tudja! Itt felhasználok egyet a tudományos bizonyítékok közül, amelyről meg vagyok győződve, hogy ha minden úgy megy, a mindennapjaink folyamán mint manapság, akkor az emberek legnagyobb része, már most is sokan vannak, lerobban egészségileg, méghozzá, végérvényesen!

Akkor pedig azok ott fent, a politika páholyaiból elérik azt, amit akarnak! Megint a saját Nemzetemről beszélek, mert nekem az a legfontosabb! Mégpedig arról, hogy sokkal közelebb állunk Nemzetünk megsemmisítéséhez, mintsem azt sokan gondolnák! Vegyük elő a tudományos alapokon nyugvó, megdönthetetlen bizonyítékot. Előtte tisztázzunk valamit. Biológiailag összetett emberi lények vagyunk, érzékszervekkel, jól felépített szervi és vele szoros összefüggésben álló, lelki és biológiai reagálások hálózatával. Akkor ha, és ez naponta megtörténik, percenként, akkor ha ebbe a rendszerbe, kívülről, szellemi és fizikai rezgésekkel hatást gyakorolnak ránk a külvilágból, bizony, alapvető változások játszódnak le valamennyiünk szervezetében, fizikumában és lelkében is! Jöjjön a tudományos példa. Ezt írja a National Geographic:

„Ha igen, hallgasson 20-25 percnyi klasszikus zenét, dőljön hátra, és élvezze a muzsikát. A zene befogadása passzív tevékenységnek tűnik, de kísérletek sora bizonyítja: agyunk ilyenkor nagyon is tevékeny. A Helsinki Egyetem kutatói nemrég kimutatták, hogy Mozart G-dúr hegedűversenyének (K. 216) hallgatása közben egyes génjeink aktivitása csökken, másoké nő. Zenehallgatás előtt és után vett vérmintákban mérték a gén működést jelző információhordozó anyagok koncentrációját, és azt találták, hogy bizonyos – a tanulásban, a memória működésben, valamint egy ingerületátvivő anyag, a dopamin termelésében és szállításában érintett – gének a zene hatására fokozott működésbe kezdenek. Az is kiderült, hogy ugyanekkor csökken bizonyos, agyműködési zavarokhoz köthető gének aktivitása, azaz kevesebb káros vegyület termelődik.”

A zenének megvan a maga rezgési frekvenciája. Feltűnő módon ezt írja a továbbiakban a National Geographic a zene hallgatásáról:

„A zenehallgatás jótékony hatása csak muzikális kísérleti alanyoknál, azaz olyanoknál volt mérhető, akik maguk is játszanak hangszeren, vagy gyakran hallgatnak zenét. Adjunk hát agyunknak minél több zenei klasszikust; biztosan hálás lesz érte!”

Ez egy csúnya, önös alacsony rezgésű negatív, gonosz sugallás. Mert miért is? Azért nem igaz mert ma már sok olyan otthonban, ahol szellemileg súlyos állapotú emberek, gyerekek vannak, zene, és fényterápiát is bevetnek az otthon lakóinak kezelése közben! Véletlenül? Kötve sem hiszem!

 

 

Nézzünk csak még egy példát. Vérünkről van szó, amelyben benne van minden ami kimutatható szervezetünkben, a vitaminok, nyomelemek, minden amire szükségünk van! De hogy reagál a vér a zenére, kedély állapotunkra, lelkünkre. Itt az idézet:

„Elképesztő! A vércseppek érzik a zenét

2014.05.30. Írta Sütő Gyöngyi Nemrég kiderült egy kutatásból, hogy a zene hatására a vércseppek „táncolni” kezdenek. A szerkezetük átrendeződik, és az új információt a vér elraktározza. Hogyan lehetséges ez, és milyen következményei lehetnek? A zene és a lélek. Mindnyájan tudjuk, hogy a zene képes oldani a lelkünkben felgyülemlett feszültséget. A zenét évezredek óta használja az emberiség gyógyító és hangulatjavító céllal. Állítólag Aszklépiosz ókori görög gyógyító (a botjára tekeredő kígyó a gyógyszertárak szimbóluma lett) egy beteg embert fektetett egy amfiteátrum közepére, és speciális hangok segítségével próbálta meggyógyítani. Kísérlet vízcseppekkel. Egy kutatás során bebizonyosodott, hogy a zene nemcsak a testben, de a lélekben is képes változásokat létrehozni. Korábban már elterjedt az a nézet, hogy a víz szerkezetét megváltoztatja.

Masaru Emoto japán kutató megfigyelte, hogy a különböző zenei irányzatok miként hatnak a víz struktúrájára. Azt tapasztalta, hogy zenétől függően más-más módon rendeződnek el a vízmolekulák. A megfagyott vizet szintén mikroszkóp alá helyezte, és látszott, hogy szabályos és szabálytalan kristályformák rajzolódnak ki. Kísérlet vércseppekkel. Mivel testünk 70 százaléka víz, a kutatók kíváncsiak lettek arra, hogy a zene miként hat a vérre. Annette Kolb és Katharina Sinner a stuttgarti egyetemen végezték a vizsgálatot. Egy fekete lapra friss vért cseppentettek, majd bekapcsoltak egy nagy felbontású kamerát. Nyugalmi helyzetbe kerülve kirajzolódott a csepp lépes szerkezete, és láthatóvá vált, hogy a szélén nagyobb, a közepén pedig kisebb üregek vannak. Ezután a kutatók működésbe hozták és nagy hangerőre állították a CD-lejátszót. Először egy könnyed zongoradarab hallatszott, és a vércsepp rögtön reagált a hanghullámokra: a szerkezete besűrűsödött. A második szám dübörgő heavy metal volt: ettől a vércsepp szerkezete fellazult. A kísérlet bizonyította, hogy testnedveinkben a zene változásokat indít el.”

Menjünk vissza gondolatban, érzékszerveinkkel a most zajló, a szó legszorosabb értelmében vett, zajló háborúba. Azt hiszem, hogy nem kell elmagyaráznom, hogy az ott lévő emberekre hogyan, és mennyire hatnak a géppuskák szakadatlan ropogásai, az ágyúdörgések, a becsapódó rakéták robbanásai és a menekülés kényszere, a bizonytalansággal. Stressz a legcsúnyább fajtájából. Az emberek vérsejtjei, össze – vissza rohangásznak, vérereik összerándulnak, görcsbe szorulnak. Olyan rezgéseknek vannak kitéve, amelyek hatása nemcsak azonnal, de hosszú távon is mérhetőek, a negatív rezgések következtében pedig, biztosan kárt szenved mindegyikük, a gyerekekről nem is beszélve. Igen ránk is hatással vannak azok a negatív rezgések, a háború következményeként, csak még nem érezzük.

Végezetül gondoljunk bele abba, hogy ez a háború ha kiterjed egész Európára, akkor nemcsak lelkileg leszünk tönkre téve, hanem fizikai megsemmisülés is vár ránk! Mi emberek nem arra lettünk megteremtve, vagy nem azért jöttünk létre, születtünk erre a bolygóra, hogy megsemmisítést, szenvedést, rémálmok ittlétét éljük meg még világos nappal is, hanem alkotásra, egymásért, nem pedig egymás ellen vagyunk itt ezen a világon! De a hatalmasok, kiknek a tömegek pusztításához, válogatott fegyverek állnak rendelkezésre, már régen elfogadták, a negatív rezgés tartományát, és mivel azáltal lelkük megszűnt, nem törődnek a többséggel, hanem tovább hajszolják az őrület árnyait.

 

 

Ismerjük fel az összefüggéseket. Ebben segít Kun Györgyi verse, amelyet engedélyével itt közlöm! Köszönöm Györgyinek.

.Komor, mogorva,

sötét felhők várták ébredésem,

próbáltak lelkembe kúszni.

De gyorsan tovább álltak,

mert az égbolt lámpásait,

látták odabenn ragyogni .

Milliónyi apró fényt,

mely az éj sötétjét,

varázs szőnyegként borítja,

s a Göncölszekér,

indulásra készen,

rúdját Dél felé fordítja .

Szobámba ragyogva,

szótlanul kértek,

nyissam ki nékik,

a szemem, a szívem!

Ezüstös fényük ígérete az volt;

a Nap sugara teszi fényessé,

a vasárnap reggelem !

Hittem és hiszek,

az éji vándorokban, a Napban,

mely betölti a csillagok ígéretét,

éltető sugara a fény felé emeli,

a sötétben tévelygők tekintetét.

Eszembe jutnak,

Nagymama szavai,

ma is sokszor hallom,

köszönöm neki!

Igazad volt Mama!

A csillagos éjszakát,

rendszerint, fényes nap követi.

? ? KGy.

 

Pataky Zoltán

Amit senki sem mondott el Ukrajnáról - Elképesztő!

Valami hihetetlent árult el az emberiség egy bátor hőse. Udo Ulfkotte Európa egyik legnagyobb újságának, a Frankfurter Algemeine Zeitungnak volt szerkesztője.

 

Néhány évvel ezelőtt bevallotta a világnak, hogy az újságírókat világszerte a CIA, titkos társaságok, kormányok, milliárdosok stb. fizetik azért, hogy... mindig hazudjanak, és soha ne mondják ki az igazat a nyilvánosságnak.

Töltse le ezt a mémet , hogy megoszthassa a közösségi médiában.

Ez az újság szerkesztője bevallotta, hogy az újságírókat azért fizetik, hogy… harcoljanak Oroszországgal!

Ulfkotte itt húzta meg a határt. Miután több mint 25 évig hazudott a nyilvánosság előtt, nem tudott tovább élni a lelkiismeretével. Nyilvánosan bevallotta bűnösségét, és leleplezte a világméretű bűnözői médiakartellt, amely az emberiséget a végzetébe tereli. Nem sokkal vallomása után Ulfkotte-ot holtan találták. Hallgassa meg vallomását ebben a videóban:

 

 

Hihetetlen csalás

Ulfkotte bevallotta, könnyen megfigyelhető, ha megnézzük, hogyan hazudik a média szerte a világon Ukrajnáról. Nézze meg a következő példákat…

Úgy tesznek közzé egy képet egy évekkel ezelőtti gázai robbanásról, mintha csak Ukrajnában történt volna...

Egy 2015-ös Kínában történt robbanást úgy közölnek, mintha Ukrajnában történt volna, csak most...

Úgy tesznek közzé egy képet egy 2010-es filmből
, mintha Ukrajnában készült volna...

Egy másik jelenet egy filmből arra szolgál, hogy „beszámoljanak” arról, mi történik Ukrajnában...

Egy 2018-as gázrobbanásról készült képen mutatják be az „Ukrajnában Oroszország által okozott pusztítást”. A véres arccal bemutatott hölgy híres krízisszínész, aki tucatnyi „katasztrófa”-képen szerepel. Tiszta színház...

Ebben a rövid videóban láthatja, hogyan használják gyakran ezt a válságszereplőt a közvélemény megtévesztésére.

 

 

Egy 2016-os fotóval érzelmeket szítanak, miközben semmi köze az ukrajnai helyzethez...

Egy 2017-es videót tesznek közzé egy robbanásról, mintha csak most történt volna Ukrajnában...

Egy másik, 2015-ös robbanással a CNN egy jelenlegi ukrajnai robbanás illúzióját kelt...

Egy izraeli hírügynökség feltételezett felvételeket sugároz az ukrajnai háborús övezetből. Kiderült, hogy egy Star Wars-film jelenetét használták fel...

Egy lány, aki 2018-ban egy szíriai bombamerényletben szenvedett, ma úgy látható, mintha megsérült volna az ukrajnai robbantások során.

Ezek a példák azt mutatják, hogy a világot valóban hatalmas léptékben becsapják. Filmek képei, múltbéli katasztrófák, krízisszereplők, ... minden eszköz indokolt a nyilvánosság előtt való hazudozás.

 

A Rejtett Igazság


Másrészt a média kritikus információkat rejteget, amelyek egészen más megvilágításba helyezik ezt az egész helyzetet. Íme néhány példa...

AZ OROSZOK AZ UKRÁNOKAT ETETTÉK

Az orosz hadsereg több százezer font élelmiszert szállít az ukrán népnek. Erről az RT orosz hírügynökség számolt be, amely egyébként egyike volt azon kevés hírügynökségeknek a világon, amelyek őszintén számoltak be a járványról.

 

 

Érdekes módon az RT-t mára az egész világon betiltották. Nyilvánvaló, hogy jelentésüket az emberiség nem hallja meg!

GYERMEKTERRORISTÁK

A Big Media is bújik a világ elől, Ukrajnában hogyan képezik ki a gyerekeket terroristákká az ISIS mintájára! A híres „AZOV Zászlóaljat”, a nácik egy, Ukrajnában évek óta működő csoportját az utolsó kijevi kormányok finanszírozták.

 

FASISZTÁNAK NEVELT FIATALOK

A nácizmus és a fasizmus veszélyes felemelkedését Ukrajnában szemlélteti ez a videó, ahol tinédzserek nagy csoportja a következő sorokat árasztja:

'Heil Ukrajna, Halál az ellenségekre, Heil Ukrajna, akaszd fel az oroszokat, Ukrajna mindenek felett!, Ukrajna mindenek felett!'

 

NÁCIK UKRAJNÁBAN

Egész estés dokumentumfilmje a neonácizmus veszélyesen növekvő mozgalmát mutatja be Ukrajnában.

 

A SAJÁT NÉPÜKET BOMBÁZZÁK.

Egy másik megdöbbentő valóság, amelyről a Big Media-ban egy szót sem fog hallani, az, hogy az ukrán hadsereg hogyan bombázza saját népét, ami után Oroszországot hibáztatja. Ebben a videóban egy fiatal család magyarázza el ezt a szörnyűséget. Míg Oroszország tonnányi élelmiszert szállít az ukrán népnek, saját hadseregük tömeges bombázásokkal öli meg őket.

 

Történetüket megerősíti egy francia háborús riporter Donbassban. Megerősíti, hogy az ukrán hadsereg a saját népét bombázza...

 

VÁRATLAN KINYILATKOZTATÁSOK

Nagyot hibázott egy francia televízió: meghívtak egy hölgyet, aki 25 éve Ukrajnában él. Miután elkezdte elmondani az igazat arról, hogy mi folyik ott, a TV-műsorvezető és a többi vendég megdöbbent, és nagy zavarodottan vitatkozni kezdtek.

Az egyik dolog, amit ez az ukrán hölgy elárult, az az, hogy a jelenlegi kormányt választási csalással pozícionálták, mint a bűnözők bábkormányát.

 

Elárulja , hogyan tiltották be az ellenzék tévécsatornáit, sok újságírót gyilkoltak meg, az ország diktatúraként működik, míg a külvilág számára „szabad demokráciaként” dicsérik. Azt is elmagyarázza, hogy Ukrajnában emberek milliói élnek szörnyű körülmények között, és sokan valójában örülnek Oroszország beavatkozásának. Hallgassa meg ezt az ukrán hölgyet itt:

 

 


JÓL SZÓRAKOZUNK A GYILKOLÁSSAL

Az alábbi klipben ukrán harcosok beszélgetését hallhatják:

 

- hogyan követik a Nyugat által adott parancsokat,
- hogyan élvezik az emberölést,
- hogyan tervezik, hogy Ukrajna az egész világ számára aggodalomra ad okot,
- hogyan képzelik el Oroszország elpusztítását.

 

 

A média manipulál téged


Ennek a médiaháborúnak az a célja, hogy gyűlöletet szítson a világ lakosságában Oroszország ellen . Oroszország hirtelen a nagy, sötét szörnyeteg. Jaj Putyin! Öld meg Putyint! Micsoda gazember! De… azok az emberek, akik most felháborodtak, törődtek valaha a közelmúltban történt háborúkkal? Az Egyesült Államok legalább 337 000 bombát dobott le az elmúlt években. Bombáztak például:

Szíria 5 évig.
Jemen 7 éve.
Szomália 15 éve.
Irak 16 éve.
Pakisztán 18 éve.
Afganisztán 21 éve.

 

Senkit nem érdekelt. Egyetlen nagyvállalat sem kért együttérzést ezen országok egyikével sem. Nem volt bojkott az USA ellen. Egyetlen weboldal, híresség, technológiai vállalat, étterem stb. sem küld el támogató üzeneteket ezen országok egyikének sem. Szóval... miért háborodik fel hirtelen az egész világ Ukrajnán?

 

Extrém képmutatás


Pontosan azok az emberek, akik azzal vádolják Putyint, hogy valami „rosszot” csinált, százmilliókat gyilkoltak egész életükben . Már megmutattam, hogyan dobtak le ezek a srácok bombák százezreit – gyakran ártatlan civilekre – szerte a világon. De ők is gyilkolnak gyerekeket a kísérleti génterápiával, amelyet hamisan v@ccine-nak neveznek. Ők azok, akik részt vettek az emberiség elleni járvány kirobbantásában, amely sok millió ártatlan ember halálát okozta ( lásd a tervezési bizonyítékot ).

Ők azok, akik elnyomtak minden gyógymódot a covid ellen , gyakorlatilag milliókat gyilkoltak meg, akik korai kezeléssel meggyógyulhattak volna.

Ők azok, akik szisztematikusan elpusztítják országainkat, hogy alávessenek minket egy világkormánynak. Ők veszik el szabadságainkat, jogainkat, pénzünket és – ha engedjük – az életünket. Ők azok, akik a népirtást, a világ népességének csökkentését szorgalmazzák. Ők azok, akik meggyilkoltak tudósokat, akik életmentő rákkezeléseket fedeztek fel.

Röviden, ők követnek el olyan méretű emberiesség elleni bűncselekményeket, amelyeket fel sem tudunk fogni.

És most kiállnak a „gonosz” ellen ? Akik a gonosz legmélyebb, legsötétebb erőit szolgálják, amelyek létezését legtöbbünk el sem tudja képzelni?  Ébredjetek drága, szeretett, szép emberek! Olyan gonosz emberek játszanak benneteket, becsapnak, agymosnak, manipulálnak, hogy elpusztítanának mindent, ami kedves számodra, téged is beleértve, ha nem figyelsz.

 

Miért félnek?


Amikor megfigyeled, hogy ezek a bűnözők kétségbeesetten akarják, hogy gyűlöld Putyint, tedd fel magadnak a kérdést: „Miért? Mit csinál Putyin, ez nyilvánvalóan fenyegetést jelent számukra? Ez elvezet minket egy következő alapvető valósághoz: valahányszor az összeesküvés azt mondja, hogy gyűlölj valakit, ez azt jelenti, hogy ez a személy az ellensége, és valószínűleg a barátod.

Tanúja volt valaha valakinek a köztévében, aki egy személy meggyilkolására szólított fel? én nem. Ennek ellenére az amerikai sajtóban többen Putyin meggyilkolására szólítottak fel. Egyikük Lindsey Graham amerikai szenátor. Először a televízióban tűnt fel Putyin meggyilkolására, majd a Twitteren is megismételte:

Miért nem kérik Soros György, Bill Gates, Klaus Schwab, a Rothshildok vagy Rockefellerek és a többi mesterbűnözők és tömeggyilkosok eltávolítását, akik olyan szenvedést okoztak az egész világnak, amit szavakkal el sem lehet kezdeni leírására?

 

Fel kell tennünk magunknak a kérdést: miért szorgalmazzák politikai vezetők és médiaszemélyiségek Putyin meggyilkolását? Mit csinál, hogy ezek a bűnözők ennyire rettegnek tőle?

Mi folyik itt?


Amint azt mindannyian tudjuk, a Biden család sokat foglalkozott Ukrajna jelenlegi kormányával, és többször is sok millió dollárt kapott tőlük. Azt is tudjuk, mennyire bűnözők Bidenék. Hunter Bident (Joe fia) számtalan gyerek elleni folyamatos bántalmazáson kapták el, megvette őket gyermekkereskedőktől, és bármilyen módon bántalmazta őket. A laptopját lefoglalták, a bizonyítékok pedig kint vannak. Itt láthat egy képet Hunter laptopjáról, amelyen egy Párizsban elrabolt és az embercsempész piacon eladásra kínált lány fényképe látható.

Joe Biden a gyermekbántalmazásról is ismert. Nem tudja távol tartani a kezét egyetlen gyerektől sem, aki közel kerül hozzá. A bűnöző Biden család folyamatos, bensőséges kapcsolata az ukrán kormánnyal elég sokatmondó...

USA ÁLTAL KIVÁLASZTOTT UKRÁN VEZETŐK

Felkerült egy hangfelvétel, amelyből kiderül, hogy az amerikai politikusok – akik a mély állam részei – hogyan választják ki, hogy kit adnak be az ukrán kormányba, és kit tartanak távol. Ez azt jelenti, hogy a Mélyállam teljesen ellenőrzi Ukrajnát!

 

 

 

 

PUTYIN FELSZÁMOLJA A BIOFEGYVER-LABOROKAT

Ukrajnában több amerikai biofegyver-labor is működik, amelyek többsége nagyon közel van az orosz határhoz. Jelentések Putyin támadásairól, mutassák meg, hogyan célozta meg ezeket a biofegyver-laborokat! A Deep State az Egyesült Államokban kétségbeesetten próbálja megakadályozni Putyint abban, hogy kivegye ezeket a biofegyver-laborokat! ( forrás ). Putyin nem támadja meg Ukrajnát. Kiveszi a biofegyver-laborokat! Ukrajnát az összeesküvés hadműveleteinek fő támaszpontjaként készítették elő Európában és Ázsiában. Putyin egyszerűen házat takarít.

USA-RAKÉTÁK OROSZORSZÁG HATÁRÁN

A következő videóban Putyin elmagyarázza, hogyan helyezte el az USA rakétákat az ukrán és Oroszország közötti határ mentén. Elmagyarázza, hogy soha senki nem engedné meg a szomszédjának, hogy ilyesmit tegyen. mi történne, ha Oroszország nukleáris rakétákat helyezne el az Egyesült Államokkal közös kanadai és mexikói határ mentén? Ez egyszerű önvédelem kérdése – magyarázza Putyin. Ukrajnát az összeesküvés hadműveleteinek fő támaszpontjaként készítették elő Európában és Ázsiában. Céljuk Oroszország kiirtása volt. Putyin egyszerűen megakadályozza az inváziójukat, biofegyver-laborokat, katonai bázisokat, rakétakilövő padokat stb.

 

 

Ki Putyin – valójában?


P utin visszahívja a világot Istenhez és a keresztény értékekhez, miközben hevesen szidja a nyugati világot a perverzió sötét birodalmainak hajszolása miatt, olyan mértékben, hogy az egykori keresztény nemzetekben alig maradt egészséges család, miközben a pedofília és minden. a perverziókat minden oldalról ünneplik és népszerűsítik.

 

 

Putyin volt az EGYETLEN világvezető, aki merészen fellépett a folyamatos perverzióval szemben, és a keresztény hithez és értékekhez való visszatérésre szólított fel.

HALLGASSA MEG PUTYIN BESZÉDÉT

 

 

Később csatlakozott hozzá Trump is, aki – mindenki ámulatára – visszahívja a világot Istenhez, a Bibliához, a hithez és a keresztény értékekhez. Bármit is gondolunk Trumpról, nem tagadhatjuk meg következetes hívását a világnak, hogy forduljunk vissza Istenhez.

Putyin és Trump is nagyon meglepő és hangos hangon szólt korunkban, ellenezve a szövetség terveit, amelyek célja világunk teljes szekularizálása és eltorzítása.

Lehet, hogy Putyint Fiatal Globális Vezetőnek képezte ki a WEF, lehet, hogy részt vesz a szabadkőművességben (aminek lennie kell, hogy elfoglaljon egy ilyen kormányzati pozíciót), ez nem jelenti azt, hogy szívébe fogadta a gonosz programjukat. . Néhány nagyon istenfélő ember került elő a legsötétebb környezetből. Gondoljunk csak Carlo Maria Vigano érsekre, aki ragyogó fény a Vatikánban, amely az összeesküvés világméretű kígyójának feje! Az emberiségnek ez a hőse intenzív gyermekbántalmazást és pénzügyi korrupciót tárt fel a Vatikánban, és most keményen küzd az új világrend ellen, amelyben a Vatikán kulcsszerepet játszik.

HALLGASSA MEG EZT A CSODÁLATOS ÜZENETET

 

 

Hasonlóképpen Putyin is mindig merészen kiállt az új világrend ellen, és mindent megtett, hogy leleplezze terveit. Beszédei szerte az interneten, ahol figyelmezteti az emberiséget a sátáni egy világkormányra. Nyilvánosan leleplezte az olyan bûnözõket, mint Soros György, Bill Gates és a Rothschildok, és amennyire csak tudja, eltávolította befolyásukat Oroszországból.

 

Putyin mindazokból, amit az elmúlt évtizedben tett és mondott, világossá vált, hogy nem barátja az összeesküvésnek, sőt, valójában hevesen ellenzi őket.

Annál nyilvánvalóbbá válik, ahogy a szövetség most megpróbálja elpusztítani Oroszországot. Nagyvállalataik tucatjai hagyják el Oroszországot, és a legjobb nyugati szolgáltatások, megoldások és technológiák hiányában próbálják visszasodorni Oroszországot a sötét középkorba.

Amit nem értenek, az az, hogy ez arra fogja ösztönözni az orosz embereket, hogy saját rendszereiket építsék fel, ami Oroszországot még erősebbé teszi az összeesküvéssel szemben, mert többé nem hagyatkoznak az ő szolgáltatásaikra.

Az egyetlen módja annak, hogy megértsük az Oroszország elleni jelenlegi világméretű támadást, ha tudjuk, hogy ez a nemzet milyen nagy akadályt jelent az egyetlen világkormány számára.

Ugyanez vonatkozik Amerikára is . Az összeesküvés mind Oroszországot, mind Amerikát belülről próbálta elpusztítani, korrupt bábokat helyezve a kormányokba, valamint e nemzetek befolyásos személyeinek tömeges megvesztegetésével és zsarolásával. Megpróbálták mindkét nemzetet rávenni egy nukleáris háború indítására.

Elbuktak.

 

A közeljövőben látni fogjuk, hogy Amerika hogyan emelkedik ki a jelenlegi háború sötét felhői közül, és világosabb lesz, mint valaha. Míg az összeesküvés több ezer vezető hazafit gyilkolt meg az Egyesült Államokban az elmúlt évszázadban, és megpróbált gyűlöletet szítani az Egyesült Államok ellen az amerikai nép szívében, a hazafi mozgalom minden eddiginél erősebb és nagyobb lett. Soha életében nem volt éber hazafiak ennyire kiterjedt serege, akik kiálltak volna, hogy megvédjék Amerikát az összeesküvéstől.

Még most is, amikor egy összeesküvés bábkormány van érvényben, jobban leleplezik magukat, mint valaha, ami még inkább a hazafiak tüzét okozza egész Amerikában.

Gyors áttekintés


✔︎ Putyin Istenhez és az Ő értékeihez való visszatérésre szólít fel , ami pontosan az ellentéte a sötétség birodalmát szolgáló összeesküvésnek.

✔︎ Putyin elítélte a perverzió térnyerését , ami pont az ellentéte a perverziót szorgalmazó összeesküvésnek.

✔︎ Putyin merész állást foglalt a globalizmus és az Új Világrend ellen, ami akadályt jelent terveik számára.

✔︎ Ezért fizet az összeesküvés újságírókat Amerikában és Európában, és megpróbált háborút kirobbantani Oroszországgal.

✔︎ Az összeesküvés elfoglalta Ukrajnát, és hadműveleteik fellegvárává tette, ami komoly fenyegetést jelent Oroszország számára.

✔︎ Putyin eltávolította a rakétakilövő állomásokat és a biofegyver-laborokat, amelyek az orosz határ mentén helyezkedtek el.

✔︎ Ukrajna a neonácizmus központja, ahol a gyerekeket terroristákká képezik.

✔︎ Az ukrán harcosok azzal dicsekednek, hogy jól érzik magukat, amikor embereket gyilkolnak, és hogyan lesz Ukrajna „az egész világ gondja”.

✔︎ Ukrajna mélyen az összeesküvés ágyába került , és Biden ennek szembetűnő példája.

✔︎ Az Egyesült Államok mély állama kiválasztotta az ukrán kormányt, így bábkormány lett a bűnözők kezében.

✔︎ Az összeesküvés évtizedek óta nukleáris háborút próbált kirobbantani Oroszországgal, hogy elpusztítsa ezt a nemzetet.

✔︎ Az összeesküvés média világszerte ismét háborúra szólít fel Oroszország ellen, ami azt mutatja , hogy el akarják pusztítani a nemzetet .

✔︎ A média hazudik Oroszországról, hogy a közvéleményt a maguk oldalára állítsa , amikor megtámadják őket.

Putyin lényegében egyszerűen megvédi Oroszországot a NATO és a Deep State/Cabal által jelentett egyre növekvő fenyegetés ellen. Ezzel egyidejűleg felszámolja ukrajnai fellegváraikat, amely magában foglalja a gyermekkereskedelem központját is. És megszabadítja az ukrán népet a bűnöző kormánytól, amely elnyomja a népet.

 

Kiberjárványok


H illary Clinton és Biden is kibertámadásokra szólított fel Oroszország ellen. Klaus Schwab a WEF-től nyilvánosan bejelentette, hogy a biológiai járványok után kibertámadási hullám lesz. Ez sokkal pusztítóbb lenne, mint bármely biológiai vírus, mivel az egész világ infrastruktúráját leállítaná, áramkimaradásokat, ellátóvonalak megszakadását stb.

Ha jelentősebb kibertámadások történnek, azokat az összeesküvés okozza, de… másokat hibáztatnak, köztük Oroszországot. Mindig így működnek: katasztrófát okoznak, és mást hibáztatnak. Az a tény, hogy Schwab kibertámadásokat jósolt, azt mutatja, hogy ez napirenden van.

HALLANI, HOGY EZEK A BŰNÖZŐK KIBERJÁRVÁNYT HIRDETNEK.

 

Kérjük, segítsen felépülni!


https://www.pokolafoldon.hu/blog/amit-senki-sem-mondott-el-ukrajnarol-elkepeszto