Valami hihetetlent árult el az emberiség egy bátor hőse. Udo Ulfkotte Európa egyik legnagyobb újságának, a Frankfurter Algemeine Zeitungnak volt szerkesztője.

 

Néhány évvel ezelőtt bevallotta a világnak, hogy az újságírókat világszerte a CIA, titkos társaságok, kormányok, milliárdosok stb. fizetik azért, hogy... mindig hazudjanak, és soha ne mondják ki az igazat a nyilvánosságnak.

Töltse le ezt a mémet , hogy megoszthassa a közösségi médiában.

Ez az újság szerkesztője bevallotta, hogy az újságírókat azért fizetik, hogy… harcoljanak Oroszországgal!

Ulfkotte itt húzta meg a határt. Miután több mint 25 évig hazudott a nyilvánosság előtt, nem tudott tovább élni a lelkiismeretével. Nyilvánosan bevallotta bűnösségét, és leleplezte a világméretű bűnözői médiakartellt, amely az emberiséget a végzetébe tereli. Nem sokkal vallomása után Ulfkotte-ot holtan találták. Hallgassa meg vallomását ebben a videóban:

 

 

Hihetetlen csalás

Ulfkotte bevallotta, könnyen megfigyelhető, ha megnézzük, hogyan hazudik a média szerte a világon Ukrajnáról. Nézze meg a következő példákat…

Úgy tesznek közzé egy képet egy évekkel ezelőtti gázai robbanásról, mintha csak Ukrajnában történt volna...

Egy 2015-ös Kínában történt robbanást úgy közölnek, mintha Ukrajnában történt volna, csak most...

Úgy tesznek közzé egy képet egy 2010-es filmből
, mintha Ukrajnában készült volna...

Egy másik jelenet egy filmből arra szolgál, hogy „beszámoljanak” arról, mi történik Ukrajnában...

Egy 2018-as gázrobbanásról készült képen mutatják be az „Ukrajnában Oroszország által okozott pusztítást”. A véres arccal bemutatott hölgy híres krízisszínész, aki tucatnyi „katasztrófa”-képen szerepel. Tiszta színház...

Ebben a rövid videóban láthatja, hogyan használják gyakran ezt a válságszereplőt a közvélemény megtévesztésére.

 

 

Egy 2016-os fotóval érzelmeket szítanak, miközben semmi köze az ukrajnai helyzethez...

Egy 2017-es videót tesznek közzé egy robbanásról, mintha csak most történt volna Ukrajnában...

Egy másik, 2015-ös robbanással a CNN egy jelenlegi ukrajnai robbanás illúzióját kelt...

Egy izraeli hírügynökség feltételezett felvételeket sugároz az ukrajnai háborús övezetből. Kiderült, hogy egy Star Wars-film jelenetét használták fel...

Egy lány, aki 2018-ban egy szíriai bombamerényletben szenvedett, ma úgy látható, mintha megsérült volna az ukrajnai robbantások során.

Ezek a példák azt mutatják, hogy a világot valóban hatalmas léptékben becsapják. Filmek képei, múltbéli katasztrófák, krízisszereplők, ... minden eszköz indokolt a nyilvánosság előtt való hazudozás.

 

A Rejtett Igazság


Másrészt a média kritikus információkat rejteget, amelyek egészen más megvilágításba helyezik ezt az egész helyzetet. Íme néhány példa...

AZ OROSZOK AZ UKRÁNOKAT ETETTÉK

Az orosz hadsereg több százezer font élelmiszert szállít az ukrán népnek. Erről az RT orosz hírügynökség számolt be, amely egyébként egyike volt azon kevés hírügynökségeknek a világon, amelyek őszintén számoltak be a járványról.

 

 

Érdekes módon az RT-t mára az egész világon betiltották. Nyilvánvaló, hogy jelentésüket az emberiség nem hallja meg!

GYERMEKTERRORISTÁK

A Big Media is bújik a világ elől, Ukrajnában hogyan képezik ki a gyerekeket terroristákká az ISIS mintájára! A híres „AZOV Zászlóaljat”, a nácik egy, Ukrajnában évek óta működő csoportját az utolsó kijevi kormányok finanszírozták.

 

FASISZTÁNAK NEVELT FIATALOK

A nácizmus és a fasizmus veszélyes felemelkedését Ukrajnában szemlélteti ez a videó, ahol tinédzserek nagy csoportja a következő sorokat árasztja:

'Heil Ukrajna, Halál az ellenségekre, Heil Ukrajna, akaszd fel az oroszokat, Ukrajna mindenek felett!, Ukrajna mindenek felett!'

 

NÁCIK UKRAJNÁBAN

Egész estés dokumentumfilmje a neonácizmus veszélyesen növekvő mozgalmát mutatja be Ukrajnában.

 

A SAJÁT NÉPÜKET BOMBÁZZÁK.

Egy másik megdöbbentő valóság, amelyről a Big Media-ban egy szót sem fog hallani, az, hogy az ukrán hadsereg hogyan bombázza saját népét, ami után Oroszországot hibáztatja. Ebben a videóban egy fiatal család magyarázza el ezt a szörnyűséget. Míg Oroszország tonnányi élelmiszert szállít az ukrán népnek, saját hadseregük tömeges bombázásokkal öli meg őket.

 

Történetüket megerősíti egy francia háborús riporter Donbassban. Megerősíti, hogy az ukrán hadsereg a saját népét bombázza...

 

VÁRATLAN KINYILATKOZTATÁSOK

Nagyot hibázott egy francia televízió: meghívtak egy hölgyet, aki 25 éve Ukrajnában él. Miután elkezdte elmondani az igazat arról, hogy mi folyik ott, a TV-műsorvezető és a többi vendég megdöbbent, és nagy zavarodottan vitatkozni kezdtek.

Az egyik dolog, amit ez az ukrán hölgy elárult, az az, hogy a jelenlegi kormányt választási csalással pozícionálták, mint a bűnözők bábkormányát.

 

Elárulja , hogyan tiltották be az ellenzék tévécsatornáit, sok újságírót gyilkoltak meg, az ország diktatúraként működik, míg a külvilág számára „szabad demokráciaként” dicsérik. Azt is elmagyarázza, hogy Ukrajnában emberek milliói élnek szörnyű körülmények között, és sokan valójában örülnek Oroszország beavatkozásának. Hallgassa meg ezt az ukrán hölgyet itt:

 

 


JÓL SZÓRAKOZUNK A GYILKOLÁSSAL

Az alábbi klipben ukrán harcosok beszélgetését hallhatják:

 

- hogyan követik a Nyugat által adott parancsokat,
- hogyan élvezik az emberölést,
- hogyan tervezik, hogy Ukrajna az egész világ számára aggodalomra ad okot,
- hogyan képzelik el Oroszország elpusztítását.

 

 

A média manipulál téged


Ennek a médiaháborúnak az a célja, hogy gyűlöletet szítson a világ lakosságában Oroszország ellen . Oroszország hirtelen a nagy, sötét szörnyeteg. Jaj Putyin! Öld meg Putyint! Micsoda gazember! De… azok az emberek, akik most felháborodtak, törődtek valaha a közelmúltban történt háborúkkal? Az Egyesült Államok legalább 337 000 bombát dobott le az elmúlt években. Bombáztak például:

Szíria 5 évig.
Jemen 7 éve.
Szomália 15 éve.
Irak 16 éve.
Pakisztán 18 éve.
Afganisztán 21 éve.

 

Senkit nem érdekelt. Egyetlen nagyvállalat sem kért együttérzést ezen országok egyikével sem. Nem volt bojkott az USA ellen. Egyetlen weboldal, híresség, technológiai vállalat, étterem stb. sem küld el támogató üzeneteket ezen országok egyikének sem. Szóval... miért háborodik fel hirtelen az egész világ Ukrajnán?

 

Extrém képmutatás


Pontosan azok az emberek, akik azzal vádolják Putyint, hogy valami „rosszot” csinált, százmilliókat gyilkoltak egész életükben . Már megmutattam, hogyan dobtak le ezek a srácok bombák százezreit – gyakran ártatlan civilekre – szerte a világon. De ők is gyilkolnak gyerekeket a kísérleti génterápiával, amelyet hamisan v@ccine-nak neveznek. Ők azok, akik részt vettek az emberiség elleni járvány kirobbantásában, amely sok millió ártatlan ember halálát okozta ( lásd a tervezési bizonyítékot ).

Ők azok, akik elnyomtak minden gyógymódot a covid ellen , gyakorlatilag milliókat gyilkoltak meg, akik korai kezeléssel meggyógyulhattak volna.

Ők azok, akik szisztematikusan elpusztítják országainkat, hogy alávessenek minket egy világkormánynak. Ők veszik el szabadságainkat, jogainkat, pénzünket és – ha engedjük – az életünket. Ők azok, akik a népirtást, a világ népességének csökkentését szorgalmazzák. Ők azok, akik meggyilkoltak tudósokat, akik életmentő rákkezeléseket fedeztek fel.

Röviden, ők követnek el olyan méretű emberiesség elleni bűncselekményeket, amelyeket fel sem tudunk fogni.

És most kiállnak a „gonosz” ellen ? Akik a gonosz legmélyebb, legsötétebb erőit szolgálják, amelyek létezését legtöbbünk el sem tudja képzelni?  Ébredjetek drága, szeretett, szép emberek! Olyan gonosz emberek játszanak benneteket, becsapnak, agymosnak, manipulálnak, hogy elpusztítanának mindent, ami kedves számodra, téged is beleértve, ha nem figyelsz.

 

Miért félnek?


Amikor megfigyeled, hogy ezek a bűnözők kétségbeesetten akarják, hogy gyűlöld Putyint, tedd fel magadnak a kérdést: „Miért? Mit csinál Putyin, ez nyilvánvalóan fenyegetést jelent számukra? Ez elvezet minket egy következő alapvető valósághoz: valahányszor az összeesküvés azt mondja, hogy gyűlölj valakit, ez azt jelenti, hogy ez a személy az ellensége, és valószínűleg a barátod.

Tanúja volt valaha valakinek a köztévében, aki egy személy meggyilkolására szólított fel? én nem. Ennek ellenére az amerikai sajtóban többen Putyin meggyilkolására szólítottak fel. Egyikük Lindsey Graham amerikai szenátor. Először a televízióban tűnt fel Putyin meggyilkolására, majd a Twitteren is megismételte:

Miért nem kérik Soros György, Bill Gates, Klaus Schwab, a Rothshildok vagy Rockefellerek és a többi mesterbűnözők és tömeggyilkosok eltávolítását, akik olyan szenvedést okoztak az egész világnak, amit szavakkal el sem lehet kezdeni leírására?

 

Fel kell tennünk magunknak a kérdést: miért szorgalmazzák politikai vezetők és médiaszemélyiségek Putyin meggyilkolását? Mit csinál, hogy ezek a bűnözők ennyire rettegnek tőle?

Mi folyik itt?


Amint azt mindannyian tudjuk, a Biden család sokat foglalkozott Ukrajna jelenlegi kormányával, és többször is sok millió dollárt kapott tőlük. Azt is tudjuk, mennyire bűnözők Bidenék. Hunter Bident (Joe fia) számtalan gyerek elleni folyamatos bántalmazáson kapták el, megvette őket gyermekkereskedőktől, és bármilyen módon bántalmazta őket. A laptopját lefoglalták, a bizonyítékok pedig kint vannak. Itt láthat egy képet Hunter laptopjáról, amelyen egy Párizsban elrabolt és az embercsempész piacon eladásra kínált lány fényképe látható.

Joe Biden a gyermekbántalmazásról is ismert. Nem tudja távol tartani a kezét egyetlen gyerektől sem, aki közel kerül hozzá. A bűnöző Biden család folyamatos, bensőséges kapcsolata az ukrán kormánnyal elég sokatmondó...

USA ÁLTAL KIVÁLASZTOTT UKRÁN VEZETŐK

Felkerült egy hangfelvétel, amelyből kiderül, hogy az amerikai politikusok – akik a mély állam részei – hogyan választják ki, hogy kit adnak be az ukrán kormányba, és kit tartanak távol. Ez azt jelenti, hogy a Mélyállam teljesen ellenőrzi Ukrajnát!