2024. szeptember 23., hétfő

Ladóczki Éva: ARMAGEDDONRA KÉSZÜLNEK- EGY ELŐRE MEGÍRT FORGATÓKÖNYVEK ALAPJÁN Krisztus 2-ik eljövetelének parafrázisaként bemutatva

 

1.) AZ Új VILÁGREND TERV
“Minden idõk egyik legjelentõsebb sátáni ügynöke és prófétája Albert Pike, amerikai generális és luciferániusi nagymester volt.
Albert Pike (1809-1891) a Skót Rítusú Szabadkõmûvesség déli körzetének 33.-ik fokozatú Szuverén Nagymestere volt.
Miután az illuminátus Giuseppe Mazzini beszervezte õt az illuminátus rendbe, odaadó híve lett a világállam és a világkormány elképzelésnek.

Pike 1859-1871 között dolgozta ki és prófétálta meg a jövõben kirobbantandó forradalmak, és három nagy világháború katonai menetrendjét. Ez nyílt színvallás egy háttérhatalmi összeesküvésrõl, ahol a tervezett háborúk megvalósításával kívánták elérni azt, hogy kezükbe vegyék a világ egy központból történõ teljes irányítását.
A próféciaként is hitelesnek mondható stratégiát a Morals and Dogma of the Ancient and Accepted Rite of Scottish Freemasonry címû munkájában vetette papírra, s ez az alábbi fõbb célkitûzéseket foglalta magába:

Az Elsõ Világháború.
Ennek kirobbantását azért kell megszervezni, hogy az illuminátusok megdöntsék a Romanov-dinasztia hatalmát Oroszországban. Ezután Oroszországban be kell vezetni a hatalom monopolizálásának egy általuk kidolgozott új rendszerét is, az ateista és keresztényellenes kommunizmust.
Egy ilyen háborúhoz szükséges volt konfliktus kirobbantása a brit és a német birodalom között. A háború után megszilárdult kommunista rendszer aztán felhasználható további kormányok megdöntésére és az illuminátus hegemónia kibõvítésére, ugyanakkor a kereszténység befolyásának csökkentésére.

A Második Világháború.
Ennek kirobbantásához az általuk létrehozott fasizmust és a politikai cionizmust kell szembeállítani egymással. Ebben a háborúban kihasználják a fasisztákat, hiszen a zsidók gyilkolása elõsegíti magának a fasizmusnak a vereségét, majd a fasizmus, illetve a nácizmus megsemmisítésével létrehozzák Izrael államát Palesztinában.
A második világháború alatt a nemzetközi kommunizmust meg kell erõsíteni, hogy alkalmas legyen a világ sakkban tartására, és a kereszténység további bomlasztására.
(Megjegyzés: Történelmi tény, hogy a nemzetközi pénzoligarchia, azaz a nagykapitalisták a nemzetközi bankhálózatukon keresztül látták el pénzzel az 1776 óta vívott valamennyi háború és forradalom résztvevõit, méghozzá mind a két oldalon.)

A Harmadik Világháború.
Az Albert Pike által hirdetett program szerint a harmadik világháborúra azért kerülne sor, hogy kiszélesítse, majd megoldja a politikai cionizmus és az iszlám világ közötti konfliktust. A két oldal kölcsönösen kimerítené egymást, és ez elõkészítené a háttérerõk illuminátus világközpontjának az átfogó és teljes hatalomátvételét.

1871. augusztus 15-én Pike egy levelet írt Mazzininak, amelyben kevélyen azt ecsetelte, hogy a harmadik világháború milyen velejáró, nagy horderejû változásokat fog hozni a világtörténelemben.
Ez az elhíresült levél a mai napig megtalálható a londoni British Museum Library-ben a katalogizált levelek között:
“A szabadjára engedett nihilisták és ateisták segítségével olyan félelmetes társadalmi kataklizmát provokálunk, amely szörnyûségében meg fogja mutatni a nemzeteknek az abszolút ateizmus, a barbárság, és a legvéresebb felfordulás hatékonyságát.
A polgárok ekkor mindenütt rákényszerülnek, hogy védelmezzék önmagukat a forradalmárok kisebbsége ellen, és meg fogják semmisíteni a civilizáció lerombolóit.
A többség, amelynek istenhívõ szelleme ettõl kezdve iránytû nélkül marad, kiábrándul a kereszténységbõl. Ezek a kiábrándult keresztények – vágyódva egy ideálért, de nem tudva hová forduljanak imádatukkal – el fogják fogadni az igazi fényt a tiszta luciferi doktrína egyetemes megnyilvánulásán keresztül, amely ekkor végre széles körben ismertté válik.
Ez a megvilágosodás annak az általános mozgalomnak lesz az eredménye, amely a kereszténység és az ateizmus lerombolását vagy elpusztítását fogja követni, amelyek egyidejûleg lesznek legyõzve és megsemmisítve.”

A problémákat azért kreálták, hogy aztán azok megoldásait õk szolgáltathassák. A társadalmak, a világgazdaság, az erkölcs és minden érték szétzilálása tudatosan történt, hogy a megfelelõ idõben az antikrisztus elõállhasson a problémák megoldásaival, amiért imádatot és odaadást követel.”
https://postaimre.euroweb4you.com/infusions/articles/articles.php?article_id=468

2.) MOST ITT VAGYUNK A 3. VH. ELŐSZOBÁJÁBAN
A Biblia szerint az idei 2024 év= 6000-ik év, ami sorsdöntő év a sátánista elit új világrend tervei szempontjából.
A globális elit Jézus 2-ik eljövetelének bibliában megírtak szerinti parafrázisát használják fel az új világrend bevezetésére.
A biblia is úgy írja, hogy az utolsó 7 év első fele az az időszak, ami rendkívüli szenvedéssel fog járni az emberiség számára.
Már itt vannak az apokalipszis lovasai: járvány, háború, éhínség, halál.
Ha a 7 éves ciklust nézzük, annak vége cca 2030, ahogy ők megadták, az Agenda 2030, ami 6006. bibliai évnek felel meg.

Harmadik templom építése
A bibliai prófécia szerint a vörös borjú feláldozása után épülhet fel a Harmadik Templom Jeruzsálemben, ami elhozza a Messiás eljövetelét, azaz a “világvégét”.
Surjányi Dávid nem olyan régen tájékoztatta a HIT Rádió hallgatóit erről.
https://www.youtube.com/watch?v=Oeys4yxhh3I

A Templom Intézet a Harmadik Templomot a jeruzsálemi templomhegyre szeretné építeni, ahhoz viszont le kellene bontani a dombon álló Sziklamecsetet.
https://www.youtube.com/watch?v=y2tha7ogpec

Egy közös vallást fognak létrehozni a világ összes vallásából, és ennek központja: Igaz Világpolitikai Hatóság, amely nem csak vallási kérdésekkel, hanem politikai kérdésekkel, és pl. földönkívüliek témájával is.

A CBDC-t 2023-2024-ben akarják bevezetni, Európában az ID 20022 szabvány szerint. 150 ország dolgozik rajta.
A 7 éves ciklus megtöri az emberek jelentős részét, és akkor tesznek egy visszautasíthatatlan ajánlatot az alapjövedelem bevezetésével, pl. 3000 EURO/hó-t, cserében félévente oltakozni kell, és be kell tartani minden szabályt.

2030-ban tervezik Elon Musk tervének végrehajtását is, hogy létrehozzák az ember 2.0-át, egy chip-el, ami az embert és a gépet kapcsolja össze, és ezzel elveszik az ember emberi identitása, lelke, isteni önvalója.

Pál apostol szerint
– Az első esemény a hitehagyás lesz.
– A második megjövendölt esemény az Antikrisztus kinyilatkoztatása lesz. Ebből az következik, hogy az Antikrisztus olyan módon fogja felfedni magát, ahogyan Jézus Krisztus eljövetelét tükrözi vagy kigúnyolja.
– A harmadik esemény Izrael Istenével szembeni ellenállás lesz. Miután hamis kinyilatkoztatást adott ki, „igaz Krisztusnak”, az Antikrisztus az élő és igaz Istenné emeli magát.
– A negyedik esemény a még felépítendő harmadik zsidótemplomban van ; az Antikrisztus „folyamatosan megmutatja magát”, mint az igazi Messiás Jeruzsálemben.
– Az ötödik esemény „a gonoszság misztériuma”.
– Az utolsó és hatodik esemény az, hogy az igaz Krisztus megjelenik.

A nagy esemény leve: Babylon Mysrety Religion.666 lesz.
Az új Messiás, az új birodalom nevében lép fel, mint LUCIFERIAN fáraó, aki az ÁMON-Ré -től való származásával formál erre jogot.
A piramis csúcsán állók a 13 királyi vérvonal leszármazottjai vannak, akik egészen a fáraókig vezetik vissza származásukat.
Az amerikai elnökök mind ugyanabból az alomból származnak, I. János angol király leszármazottja valamennyi.

De ezek tervek, egy kétségbeesett elit próbál Istent játszani. Nem fog sikerülni.

Itt van Karen Hudes leleplezése az elit korrupt rendszeréről, világuralmi terveiről.
Karen Hudes 20 évig volt a Világbank jogi osztályának munkatársa. Amikor a bankon belüli korrupció leleplezése miatt elbocsátották, már a szervezet vezető jogtanácsosa volt. Pozíciójának köszönhetően pontosan látta, miként uralkodik a globális elit a világ felett .
Amikor ezt az információt nyilvánosságra hozta, elbocsátották.
https://civilkontroll.com/a-vilagbank-volt-munkatarsa-az-elit-vilaguralmi-terveirol/

Karen Hudes egyik utolsó videójában elmondja, hogyan manipulálják az embereket, és hogyan lehet védekezni ez ellen, hogy a valóságot lássuk, és ne legyünk a megtévesztés áldozatai. Mert a változás az igazság felismerésével, hirdetésével kezdődik.
https://www.youtube.com/watch?v=Ni18kMS5YkA

https://orvosokatisztanlatasert.hu/gazai-haboru-a-rejtett-haborus-uszitok-leleplezese/

Fordulat: a Telegram kiadhatja a felhasználók adatait a hatóságoknak , avagy beállt az Antikrisztusi sorba

Pavel Durov, a Telegram társalapítója elmondta, hogy az üzenetküldő az illetékes hatóságok jogos kérésére a felhasználók IP-címét és telefonszámát is nyilvánosságra hozhatja. Tisztázta, hogy ez az intézkedés a Telegram szabályainak megsértőire vonatkozik, és azért vezetik be, hogy a bűnözőket visszatartsák a messenger belső keresési funkciójával való visszaéléstől.

„Tisztáztuk, hogy a szabályainkat megszegők IP-címeit és telefonszámait jogos, törvényes megkeresésekre válaszolva nyilvánosságra hozhatjuk az illetékes hatóságok számára” – mondta Durov, pontosítva, hogy a Telegram frissítette szolgáltatási feltételeit és adatvédelmi szabályzatát, világszerte egységessé téve azokat.

Mint Durov kifejtette, egyes felhasználók visszaéltek a Telegram keresési funkciójával, hogy illegális árukat adjanak el. A Telegram csapata az elmúlt hetekben minden problémás tartalmat eltávolított onnan – mondta, anélkül, hogy részleteket közölt volna.

„Az elmúlt hetekben egy speciális moderátorcsapat mesterséges intelligencia segítségével sokkal biztonságosabbá tette a Telegram-keresést. Minden problémás tartalom, amelyet a keresőben azonosítottunk, már nem elérhető” – mondta Durov. Egyúttal felszólította a felhasználókat, hogy jelentsék az illegális tartalmakat.

https://oroszhirek.hu/fordulat-a-telegram-kiadhatja-a-felhasznalok-adatait-a-hatosagoknak/

AQz őrzők leleplezése