2023. január 15., vasárnap

Kétezer büntető eljárás ukrán nacionalisták ellen

 

Luhánszk, 2023. január 15. vasárnap (MB)

Az orosz nyomozó hatóság több mint kétezer büntető eljárást indított ukrán nacionalisták ellen 118 ezer donbászi lakossal szemben elkövetett bűntettek miatt – tudatta Leonyid Paszecsnyik, a Luhánszki Népköztársaság vezetője vasárnap.

A bűnvádi eljárás hatszáz ukrán nacionalistát érint.

A nemzetközi emberjogi és bírósági szervek nyolc éven át eltekintettek Kijev cselekedeteinek jogi értékelésétől, figyelmen kívül hagyták a nacionalisták cselekedeteit elszenvedő civilek véleményét. “Ilyen körülmények között vált az orosz nyomozó bizottság a donbászaik reménységévé, hogy igazságot szolgáltassanak nekik a háborús bűnösök megbüntetésével – mondta.

Ukrajna keleti országrészein tömegtüntetések zajlottak a 2014. februári majdani puccs miatt, amikor eltávolították a hatalomból Viktor Janukovics elnököt. Válaszul az új kijevi kormány katonai műveletet indított a többségében oroszok lakta Donbászban. Tüzérségi tüzet zúdítottak a lakónegyedek ellen, légierőt vetettek be, és humanitárius katasztrófát idéztek elő a térségben.

A háborús bűntettek elkövetőit most felelősségre vonják. A büntető eljárás azzal vált lehetővé, hogy 2022. február 21-én Putyin orosz elnök elismerte Donyeck és Luhánszk függetlenségét, és barátsági, együttműködési és kölcsönös segítségnyújtási megállapodást kötött vezetőivel. Kérésükre Oroszország február 24-én katonai támogatást nyújtott, hogy felszabadítsák a két népköztársaságot Kijev fennhatósága alól.

2022. szeptember 23-27. között népszavazást tartottak Donyeckben, Luhánszkban, továbbá Herszonban és Zaporozsjében. A szavazók többsége a mellett foglalt állást, hogy a nevezett területek csatlakozzanak Oroszországhoz.

2022. szeptember 30-án a területek vezetői és az orosz elnök szerződéseket írtak alá a négy régió Oroszországhoz csatolásáról. Az orosz törvényhozás ratifikálta a szerződéseket, az orosz szövetségi alkotmányban pedig rögzítették, hogy Donyeck, Luhánszk, Herszon és Zaporozsje az Orosz Föderáció részévé vált.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Vészhelyzeti riadó Mindenkinek!

 

Miközben zajlik a háború, a színfalak mögött az emberiség elleni végső forgatókönyvek készülnek. Erről Mindenkinek tudnia kell, és tűzzel-vassal meg kell akadályozni ennek megvalósulását, mivel utána erre SOHA TÖBBÉ NEM LESZ LEHETŐSÉG!!!
A múlt héten titkos tárgyalások zajlottak a svájci Genfben, hogy megvitassák az Egészségügyi Világszervezet (WHO) Nemzetközi Egészségügyi Szabályzatának (IHR) javasolt módosításait, amelyeket a nemzetközi jog kötelező eszközének tekintenek.
WHO javaslatai megfoszthatják a nemzeteket szuverenitásuktól, globális totalitárius államot hozhatnak létre.
Nagymértékben kibővítenék az IHR hatályát és hatókörét, létrehoznák a globális egészségügyi bizonyítványok és „útlevelek” rendszerét, és lehetővé tennék a WHO számára, hogy kötelezővé tegye az orvosi vizsgálatokat, a karantént és a kezelést.
Vagyis a járványkezelést kiveszik a nemzetállamok hatásköréből.
Más szavakkal: a WHO 194 tagállama „beleegyezne, hogy átadja nemzeti szuverenitásukat a WHO-nak”. Ez „a WHO szerepét drasztikusan kiterjesztené” egy „teljesen új bürokrácia”, a „Részes Felek Konferenciájának” bevonásával, amely nemcsak a tagállamokat, hanem „az érintett feleket” is magában foglalná.
Ezt tavaly már keresztül akarták verni, de 60 afrikai ország ezt meghekkelte, nyilván Bill Gates korábbi, milliós áldozatokat követelő oltási kísérletei miatt.
Most dollármilliókkal vesztegették meg az afrikai vezetőket, és félő, hogy ők most már igennel szavaznak.

Én láttam egy videót, amelyet egy Romániában élő magyarajkú ember tett fel, aki ismertette azt, hogy ez hogy működne a gyakorlatban, Romániában. A számadatok nyilván az ország méreteire vonatkoznak.
Ott egy 80.000 fős kommandót hoznának létre, akik egészségügyi dolgozókból, orvosokból, ápolókból állnának, és akik nem tartoznak sem a parlament, sem a köztársasási elnök, sem a kormány alá.
Csak a WHO irányíthatja őket, és nekik lesz kötelező végrehajtani a WHO által egységesen meghatározott járványkezelési feladatait.
Feladatuk a kötelező oltás levezénylése, ha valaki ellenáll, akkor jön a lakásában a kényszeroltás, vagy a táborokba, büntetőintézetekbe való elhelyezés.
A csapathoz tartozna 15.000 fős katonaság, akik tűzparanccsal rendelkeznek, és akik megakadályozzák azt, hogy bármilyen utcai ellenállás legyen.
De ha valaki valamilyen módon tiltakozik cégként, vagy magánszemélyként, akkor horribilis pénzbüntetéssel vagy akár zöbb évig tartó börtönbüntetéssel sújtják.
A politikusok és vezetők pedig mossák kezükét, hogy nem tudnak mit tenni, nem az ő hatáskorük. Ez akkor már sakk-matt helyzet!!!
Egyetlen lehetőségünk maradt, a WHO-ból való kilépés.
Ezt tanácsolja Francis Boyle is, JD, Ph.D., biofegyver-szakértő és az Illinoisi Egyetem nemzetközi jogának professzora is, hogy azonnal ki kell lépni.

Boyle megkérdőjelezte a fenti dokumentumok jogszerűségét, például arra hivatkozva, hogy „a javasolt WHO-szerződés sérti a szerződések jogáról szóló bécsi egyezményt ”, amelyet 1969-ben ratifikáltak, és amelyet Boyle „a szerződések nemzetközi jogaként” jellemez.határoz meg és amely minden aláíró országra vonatkozik.
Ez hatalomrablás is egyben, mert nem csak az állampolgárok, hanem a nemzetállamok saját országukra vonatkozó jogkörét is csorbítja.
Érdekes módon ezzel kapcsolatban ssak Oroszország és Kína tett ellenlépéseket.
Úgy tűnik a többi ország beállt a sorba, mert bár az EU-ban folyamatosan a szabadságjogainkra hivatkozunk, ebben a kérdésben meghajoltunk.

És hogy az ügy mennyire komoly, ez lesz a legfontosabb témája a WEF 2023. január 16-20 között megrendezésre kerülő legújabb összejövetelének, amelyre az USA az FBI-t, és a titkosszolgálatokat küldte, és ott lesz Bill Gates is. Tehát sok jóra nem számíthatunk. https://childrenshealthdefense.org/defender/who-proposals-sovereignty-totalitarian-state/

Génmanipulációs KígyóMéreg Vakcina mellékhatások