2024. január 3., szerda

Várhelyi Antal: Babits után szabadon: „gyilkosok közt cinkos, aki néma”.

Babits után szabadon: „gyilkosok közt cinkos, aki néma”. A diktatúrák ilyen „cinkosokra” épülnek, mert ezek félelmükben vagy haszonszerzés reményében mindenre képesek, végrehajtanak bármilyen parancsot, ahogy azt Tompa Mihály is látta:
„ A honfi honfira vádaskodik./ Testvér testvért, apát fiú elad ..”
Tapasztalhattunk ilyet sokszor a múltban. A globális diktatúra már hazánkat is behálózza egy ideje, segítői minden szinten rendelkezésre állnak, folyik a tudományhamisítással alátámasztott kifosztás és népirtás. A WHO (ill. Gates) átveszi az államok feletti ellenőrzést minden téren, az EU bevezeti az általános cenzúrát.
Ebben a helyzetben tehát óriási feladat esküjüket betartani szándékozó orvosokkal változásokat megvalósítani abban az egészségügyi rendszerben, amely politikai nyomásra képes volt járvány szempontjából hatástalan, ám halált és maradandó károsodást okozó anyagokkal tömegeket beoltani.
Mindezek ellenére talán nem hiábavaló a próbálkozás bátor emberek részéről, hogy kijelöljék a helyes utat az orvoslásban és bemutassák azt a laikus társadalomnak is.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/mi-tortenik-az-orvostarsadalomban-dr-horkovics-kovats-janos-es-dr-tamasi-jozsef/

Készpénz az elüldözés ellen

Ladóczki Éva: Megvilágosodásra és új kezdetekre van szükség

A COVID mindenki számára világossá tette, hogy a nyugati orvoslás halott, mert létrehozza a betegséget a profit érdekében.
Feláldoznak mindenkit a pénz oltárán, kezdve az éppen világra jött csecsemőkkel, hogy mérgezzék egész hátralévő életében.
A Big Pharmaffia kiterjesztette karmait az orvosokra és tudósokra is, amely következtében az orvosokba és a tudományba való hit elveszett.
Hálásak lehetünk az Orvosok a Tisztánlátásért csapatnak, akik a kezdetektől kitartottak esküjük és az emberek megmentése mellett.
Óriási hála és köszönet ezért.

Annak ellenére, hogy most mindenki riogat, én hiszek abban, hogy egyre több ember ébred rá, hogy mi történt, és ennek következtében a globális elit emberiség elleni támadása megállítható.
Teljesen ki kell dobni a kukába az eddigi eljárásokat, és vissza kell térni a természetbe, a szervezetet, mint egységet alapulvevő holisztikus gyógyításhoz.
Semmit nem kell kitalálni, a 20-század tudósai mindent kitaláltak, és minden betegséget, köztük a rákot is akár 15 perces kezeléssel meg tudnak gyógyítani. Minden rezgés és energia. Ez a betiltott módszerek lényege.

Újra felteszem, és kérlek benneteket terjesszétek!

1.) Royal Raymond Rife (1888-1971)
Német biokémikus, kutató és feltaló, a Heidelbergi Egyetem díszdoktora
Legismertebb találmányai a „frekvencia-készülék”, valamint az „univerzális vírus-mikroszkóp”.
Teljesen másképp közelített a betegségekhez, mégpedig a kvantumfizikai megközelítéssel, mely szerint minden rezgés, energia és frekvencia.

RIFE IS MEGÁLLAPÍTOTTA, HOGY NEM KÜLSŐ KÓROKOZÓ OKOZZA A BETEGSÉGET!!!
Béchamphoz hasonlóan rájött, hogy hogy azok a mikroorganizmusok, amelyek anatómiailag minden organikus közegben jelen vannak.
Tehát a betegség nem azért lett, mert valami új mikroorganizmus bekerült a szervezetbe. Az mindig is ott volt, csak valami átalakította egy betegséget okozó formává.
Az eredeti kiváltó ok tehát nem “vírus”, hanem például egy sokk, vagy toxinok, vagy sugárzás, vagy negatív gondolkodás-mód, stb. – azaz mindig a legyengült test kémiai traumája, ami oxigénhiányos szöveteket eredményez, savas kémhatással, ami a mikrobák elszaporodásának kedvez.

Rife-nak 1920-tól sikerült elérnie azt, amit a mai elektron-mikroszkópokkal még ma sem lehet kimutatni: élőben, színesben és nagy felbontás mellett tudta vizsgálni a mikrobákat. Ezzel Rife volt az első kutató, aki élő mikrobákat tudott vizsgálni.
Rife az 1930-as években bejelentette, hogy el tudja pusztítani a baktériumokat, ha elektromágneses hullámokkal robbantja őket, amelyek az egyes célszervezetekre jellemző frekvenciákon oszcillálnak.
Rife számos gyakori, de veszélyes fertőzéssel fertőzött embert gyógyított meg, beleértve a tífuszt, a szalmonellát, az influenzát és más parazita szervezetek által okozott fertőzéseket.
Rife közellenséggé vált a Big Pharma szemében, ezért speciális mikroszkópját szándékosan összetörték, majd laboratóriumát felgyújtották.

2.) Wilhelm Reich (1897-1957)
A holisztikus gondolkodás úttörője, aki 1930-ban egy nevű férfi feltalált egy módszert a rák, a szívbetegség, az ízületi gyulladás és sok ezer egyéb betegség gyógyítására, mindössze néhány 15 perces kezeléssel a fenti területen.
Hogyan volt ez lehetséges? “A doboz egy gondosan felépített” orgon-akkumulátor”, amely az orgon energiát vagy a “Chi/Prana” életenergiát koncentrálja, és hihetetlen hatással van a betegekre.
Előbb 1933-ban a nácik elégették a könyveit, majd USA-beli emigrációját követően az FDA betiltotta Wilhelm Reich találmányait, 1956 augusztusában több tonnányi írását égette el az FDA, majd börtönbüntetésre ítélték, ahol 1957-ben meghalt szívelégtelenségben, pár nappal a szabadlábra helyezése előtt.

3.) Georges Lachowski (1869-1942.)
Orosz-francia mérnök, író, és feltaláló, aki feltalálta az MWO-módszert emberi test helyreállítására.
Az MWO egy többhullámú generátor. A szervezetben minden kémiai folyamat energiát igényel, és az MWO többhullámú oszcillátor energiával telíti a test sejtjeit. Az egyes sejtek kémiai folyamatai egyensúlyba kerülnek, lehetővé téve számukra a helyreállítást és a megfelelő működést.
Így az eszköz rendszeresen használata megőrzi a szervezet elektromos egészségét sejtszinten.

4) Dr. Hulda Clark Regehr (1928-2009)
Kanadában élt, doktori fokozatait ott szerzett kutató, orvos, aki felismerte, hogy minden emberi betegséghez hozzákapcsolható a parazita fertőzés.
Azt is igazolta könyveiben, hogy képes gyógyítani az összes betegséget, közöttük a rák, HIV kórokozókat Zapping elektromos készülékkel, amit ő kereskedelmi forgalomba hozott.
A Zapping elektromos készüléket a doktornő Amerikában próbálta hivatalos formában bevezetni az egészségügyben, de egy sor jogi nehézségbe és szövetségi kereskedelmi falakba ütközött.
Egyesült Államok Szövetségi Kereskedelmi Bizottsága elutasította Clark újításait, és felismeréseit tudománytalannak tartották.

A Rockefeller féle népirtó gyógyászatot, beleértve a depopulációs vakcinákat örökre el kell felejteni.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/mi-tortenik-az-orvostarsadalomban-dr-horkovics-kovats-janos-es-dr-tamasi-jozsef/

Új évi áldás Brüsszelben

Népszuverenítás! Aki a törvényeket hozza, nem alkotmányozhat! 2021

Az elektromos autók zsákutcája

Jogaink megszüntetése - Már az ujjlenyomat-vétel is a rabosítás formája