2021. február 20., szombat

Katolikus Tanzánia: Nem kell Covid-19 vakcina

 

Tanzánia egészségügyi minisztere, Dorothy Gwajima február 1-jén jelentette be, hogy az országnak nincs szüksége oltásokra, és "nem tervezi azok befogadását".

Tanzániában 60 millió ember él. Minden vakcinának miniszteri jóváhagyást kell kapnia. Gwajima kifejtette, hogy Tanzánia biztonságos, és arra biztatta az embereket, hogy étkezzenek egészségesen, javítsanak higiéniai szokásaikon, használjanak fertőtlenítő szereket és gőzinhalációt.

Napokkal azelőtt John Magufuli katolikus elnök veszélyesnek és feleslegesnek nevezte az oltásokat, mondván, hogy "Isten megvédi"a nemzetet.

Márciusban Magufuli úgy döntött NEM zárja be a templomokat. Arra biztatta az embereket, hogy menjenek el dolgozni, és vegyenek részt istentiszteleti helyeken.

Tanzánia egyike azon három országnak világszerte, amelyek nem vesznek részt a Covid-19 hisztériában, és nem adnak ki "fertőzési adatokat". A többi Türkmenisztán és Észak-Korea. Az oligarchák Wikipédiája most Tanzániát "Covid-19 tagadásával" vádolja.

https://gloria.tv/post/39LvDogetYVB2iTnBkWi7FrD9


 

7 szakember véleménye 7 országból a vakcinával, és a vírussal kapcsolatban!

Egyiküket sem azért fizetik, hogy elmondják a véleményüket, mégis elmondják!
Tudta hogy a vakcina gyártók semmilyen jogi felelősséget semmilyen esetleges következményért nem vállalnak?
Hasznos, független hangok a fősodor monoton egyen véleményén túl.

Amit nem hallunk a hírekben! Izraeli ügyvéd beszámolója!

 

Tamir Turgal izraeli ügyvéd nyíltan beszél arról, hogy mi is történik manapság Izraelben. Beszél arról, hogyan vezetik meg az embereket, az oltási programról a “zöld útlevél” lehetséges bevezetéséről. Úgy gondolja hazája az úttörője a jelenlegi társadalomkísérleteknek. Ami most Izraelben zajlik, az pár hónap késéssel más országokban is megtörténhet.