2024. július 24., szerda

Ladóczki Éva: NAGYON KÉSZÜLNEK A PANDÉMIA 2.0-RA: IBFS-2024. október 2-4 között, hasonlóan az EVENT 201-hez, amikor 2 hétre rá kitört a járvány Kínában

 

“A virginiai Restonban található Sylabus X nevű szervezet nemzetközi madárinfluenza-csúcstalálkozót tervez idén október 2-4-re (IBFS 2024), hogy “megoldja a madárinfluenza közelmúltbeli fejleményeivel kapcsolatos sürgető aggodalmakat”.

Az IBFS 2024 vitatémái a következők lesznek:
· Tömeges halálesetek kezelésének tervezése
· Felügyelet és adatkezelés
· Közösségi stratégiák előkészítése
· Helyi partnerség és részvétel
· Vakcina és vírusellenes gyógyszerek szállítása
· Orvosi ellenintézkedések
· Társadalmi-gazdasági hatás a baromfi- és állattenyésztési ágazatra
· Előny-kockázat értékelés: közegészségügyi, ipari és szabályozási szempontok
· Megelőző oktatási erőfeszítések és kockázatkommunikáció
· Vezérlés, irányítás és irányítás
· Vészhelyzet-kezelés
· Üzleti alapú tervezés
· Iskolai alapú tervezés
· Közösségi alapú tervezés

És igen, a dezinformáció és a félretájékoztatás elleni küzdelem stratégiái is szóba kerülnek, ezért kérjük, tartózkodjon a saját kutatásától. A tudatlanság az erő. Úgy tűnik, újra együtt leszünk ebben, éppen időben az amerikai elnökválasztáshoz. Mindenki biztonsága érdekében a postai szavazólapokat még egyszer fel kell használni az amerikai választásokon, mivel biztonságosnak és hatékonynak bizonyultak, mint a PCR-tesztek.

Az elkövetkező napokban és hetekben minden bizonnyal még sok mindent megtudunk majd, de úgy tűnik, hogy egy valódi, ha burkolt államcsíny előtt állunk, ami az Egyesült Államokban bontakozik ki. Túl messzire lenne már belegondolni, hogy a 2020-as választásokat is meghamisították és ellopták? Akárhogy is, az ország demokratikus homlokzata mára annyira szétesik, hogy megint csak az a kohorsz hihet benne, akik azt hiszik, hogy a férfiak teherbe eshetnek.

Ezek teljesen feltérképezetlen vizek az Egyesült Államok és a „szabad” világ számára. A kulcsfontosságú események az intézményi határokon kívül bontakoznak ki, és ha a politikai spektrum egyik oldala puccsot tervez, akkor riválisaik is így dönthetnek.
Előfordulhat, hogy a demokraták burkolt puccsát egy nyílt, a szemedbe tévedő puccsal előzhetik meg, talán a Pentagon tábornokok egy csoportja vezetésével, ki tudja…
Az Egyesült Államok most már a második polgárháború és a kibontakozó folyamat felé csúszik. Az események olyan módon fogják megfordítani a történelem hullámait, amelyeket ma senki sem tud megjósolni.”
https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/WhctKLbFXBFSSmSvfPntHmdpCFDZmJDBWhghsFnvbMXfVstTpzpxvgXDfWccQskgppKxqGv?compose=new

https://orvosokatisztanlatasert.hu/tenyleg-informatikai-hiba-okozta-a-tomeges-leallast/

Belga állami tévé: a kényszersorozott ukránok nem akarnak harcolni

 

Az ukrán fegyveres erőkbe kényszerből besorozott katonák többsége inkább nem lenne a fronton – állapította meg a belga állami televízió.

Az RTBF szerdán sugárzott riportjában az AFP francia hírügynökség felvételeire és interjúira támaszkodott, amelyeket a múlt héten rögzítettek valahol Kelet-Ukrajnában, a 49. „Kárpáti Szics” rohamzászlóalj gyakorlóterén.

„A kiképzés, amelyet a mozgósítási központban kapnak, teljesen haszontalan” – mondta Vaszilina Nakonecsna, a 49-esek sajtószóvivője, és kifejtette, hogy az egység arra kényszerítette a sorkatonákat, hogy újra és újra elvégezzék az alapkiképzést.

„Ne szegezd a pisztolyt a társad hátára!” – hallatszott az egyik kiképző kiabálása a háta mögött.

Nakonecsna szerint az ukrán hadsereg egységei „ádázul” versengenek a sorkatonákért, és aki előbb odaér, az kapja meg őket.

„Először a legfiatalabbakat választjuk” – magyarázta. „A szemükbe nézünk, hogy lássuk, ki akar a frontra menni. A férfiak többsége nem akar” – ismerte el.

A „Kárpáti Szics” egy teljesen önkéntes egység volt az Oroszországgal zajló konfliktus kezdetén. „Mostanra már mind meghaltak vagy megsebesültek” – mondta.

Az egyik kiképzőnek, egy külföldi önkéntesnek, akit csak „Ares”-ként azonosítottak, még mindig egy golyó van a lábában, és poszttraumás stresszbetegségben szenved. „Fáradt vagyok” – mondta az AFP-nek. „Az összes veterán halott, vagy sérült, vagy a kötél végén van, mint én”.

Az AFP szerint az ukrán hadsereget „megtizedelték” a két és fél éve tartó harcok. Májusban a kijevi kormány megváltoztatta a mozgósítási szabályokat, hogy több embert tudjon besorozni – sokszor erőszakkal. Az egyik újonc egy 24 éves, vastag szemüveget viselő nyugat-ukrajnai postás volt, aki elmondta, hogy csak a katonai nyilvántartását ment frissíteni, de helyette a frontra küldték. Egy másikat az utcán kapták el, amikor munkába tartott.

„Nem mindenki alkalmas a harcra” – mondta az AFP-nek az egyik kiképző, akit Fariknak neveztek. „Miért kell olyan embereket harcra kényszeríteni, akik nem akarnak harcolni?” – tette hozzá, miközben a bajonettjével játszott.

Azok a sorkatonák, akik nem akarnak harcolni, „haszontalanok” – mondta Nakonecsna. Szerinte a kijevi kormány elkezdte megérteni, hogy „a motiváció a kulcs”, és ennek megfelelően változtathatja meg a mozgósítási szabályokat.

A múlt hónapban Vlagyimir Putyin orosz elnök becslése szerint Ukrajna havonta 50 ezer katonát veszít – amelynek mintegy fele helyrehozhatatlan -, miközben legfeljebb 30 ezer újoncot tud besorozni.

https://oroszhirek.hu/belga-allami-teve-a-kenyszersorozott-ukranok-nem-akarnak-harcolni/

Szabadkőmüvesek hét célja

Kásler Árpád jogos felvetése

Hová tűnt Joe Biden?

Korábbi videók a témában: https://www.bitchute.com/video/nxfFc26YNVY9/ https://www.bitchute.com/video/OFjnpum00BTu/
https://rumble.com/v3hy0yy-biden-csaldja-elismeri-hogy-meghalt-s-2019-ta-egy-sznsz-jtssza-a-szerept.html

Forrás:
https://rumble.com/v585osc-where-is-joe-biden.html

Mit csinálj egy felrobbant akku gyár esetén

A kötelező digitális azonosítást készítik elő a forgatókönyvírók, hogy senki be se léphessen az internetre anélkül. Az már nem elég, hogy mindenkiről és mindenről gyűjtik az adatokat. Azt is meg fogják szabni, hogy ki milyen információhoz férhet hozzá az interneten a saját digitális azonosítójával, ami leginkább a hivatalos süketelés lesz.

 

Hivatkozások:

Bírósági döntés izraeli megszállásról

https://www.aljazeera.com/news/2024/7/19/world-court-says-israels-settlement-policies-breach-international-law

Crowdstrike informatikai leállás

https://news.sky.com/story/outages-latest-airports-business-and-broadcasters-experiencing-issues-worldwide-13180821

https://www.votebeat.org/arizona/2024/07/19/microsoft-windows-crowdstrike-outage-arizona-primary-early-voting-disruption/

https://www.crowdstrike.com/blog/falcon-update-for-windows-hosts-technical-details/

https://x.com/RT_India_news/status/1814527829746630882

https://www.crowdstrike.com/blog/likely-ecrime-actor-capitalizing-on-falcon-sensor-issues/

https://www.reuters.com/technology/what-is-crowdstrike-cybersecurity-firm-behind-global-tech-outage-2024-07-19/

https://sherwood.news/tech/google-searches-for-crowdstrike-soar-investors-dump-the-shares-after-it/

https://www.crowdstrike.com/about-crowdstrike/executive-team/shawn-henry/

https://www.investing.com/news/company-news/crowdstrike-executive-sells-149-million-in-stock-93CH-3521972

https://finance.yahoo.com/news/insider-sale-chief-security-officer-044121767.html

https://www.marketscreener.com/quote/stock/CROWDSTRIKE-HOLDINGS-INC-59783691/company/

https://www.abc.net.au/news/2024-07-19/what-is-crowdstrike-outage-explained/104120260

https://www.politico.com/magazine/politico50/2016/dmitri-alperovitch/

https://www.weforum.org/organizations/crowdstrike/

https://nationalsecurity.gmu.edu/dmitri-alperovitch/

https://www.amazon.com/World-Brink-America-Twenty-First-Century/dp/1541704096

WEF kiber

https://www.weforum.org/videos/a-cyber-attack-with-covid-like-characteristics/

https://odysee.com/@SzkeptikusKerekasztal:9/transzhumanizmus-ember-2-0-mi-rt-most-1:2?r=BCtaYGhkkk8huSddrP3dxhYJ3GSFcJuc&t=873

Köz-magán társulást

https://www.weforum.org/projects/partnership-against-cybercime/

Pénzügyi szolgáltatások információmegosztó és elemző központja

https://en.wikipedia.org/wiki/Financial_Services_Information_Sharing_and_Analysis_Center