“A virginiai Restonban található Sylabus X nevű szervezet nemzetközi madárinfluenza-csúcstalálkozót tervez idén október 2-4-re (IBFS 2024), hogy “megoldja a madárinfluenza közelmúltbeli fejleményeivel kapcsolatos sürgető aggodalmakat”.

Az IBFS 2024 vitatémái a következők lesznek:
· Tömeges halálesetek kezelésének tervezése
· Felügyelet és adatkezelés
· Közösségi stratégiák előkészítése
· Helyi partnerség és részvétel
· Vakcina és vírusellenes gyógyszerek szállítása
· Orvosi ellenintézkedések
· Társadalmi-gazdasági hatás a baromfi- és állattenyésztési ágazatra
· Előny-kockázat értékelés: közegészségügyi, ipari és szabályozási szempontok
· Megelőző oktatási erőfeszítések és kockázatkommunikáció
· Vezérlés, irányítás és irányítás
· Vészhelyzet-kezelés
· Üzleti alapú tervezés
· Iskolai alapú tervezés
· Közösségi alapú tervezés

És igen, a dezinformáció és a félretájékoztatás elleni küzdelem stratégiái is szóba kerülnek, ezért kérjük, tartózkodjon a saját kutatásától. A tudatlanság az erő. Úgy tűnik, újra együtt leszünk ebben, éppen időben az amerikai elnökválasztáshoz. Mindenki biztonsága érdekében a postai szavazólapokat még egyszer fel kell használni az amerikai választásokon, mivel biztonságosnak és hatékonynak bizonyultak, mint a PCR-tesztek.

Az elkövetkező napokban és hetekben minden bizonnyal még sok mindent megtudunk majd, de úgy tűnik, hogy egy valódi, ha burkolt államcsíny előtt állunk, ami az Egyesült Államokban bontakozik ki. Túl messzire lenne már belegondolni, hogy a 2020-as választásokat is meghamisították és ellopták? Akárhogy is, az ország demokratikus homlokzata mára annyira szétesik, hogy megint csak az a kohorsz hihet benne, akik azt hiszik, hogy a férfiak teherbe eshetnek.

Ezek teljesen feltérképezetlen vizek az Egyesült Államok és a „szabad” világ számára. A kulcsfontosságú események az intézményi határokon kívül bontakoznak ki, és ha a politikai spektrum egyik oldala puccsot tervez, akkor riválisaik is így dönthetnek.
Előfordulhat, hogy a demokraták burkolt puccsát egy nyílt, a szemedbe tévedő puccsal előzhetik meg, talán a Pentagon tábornokok egy csoportja vezetésével, ki tudja…
Az Egyesült Államok most már a második polgárháború és a kibontakozó folyamat felé csúszik. Az események olyan módon fogják megfordítani a történelem hullámait, amelyeket ma senki sem tud megjósolni.”
https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/WhctKLbFXBFSSmSvfPntHmdpCFDZmJDBWhghsFnvbMXfVstTpzpxvgXDfWccQskgppKxqGv?compose=new

https://orvosokatisztanlatasert.hu/tenyleg-informatikai-hiba-okozta-a-tomeges-leallast/