2021. október 6., szerda

LITVÁNIA: Pénzt kapnak az oltásért a 75 év felettiek

 

A litván kormány szerdán azt javasolta, hogy fizessenek 100 eurót a 75 éves vagy annál idősebb embereknek a COVID-19 elleni vakcina felvételéért - írja a Reuters.

"Nem tudjuk meggyőzni őket az oltásról" - mondta Ingrida Simonyte miniszterelnök a kormány televíziós ülésén.

Bár az összes litván felnőtt 73% -a vakcinázott, az Európai Unió átlagának megfelelően a 75 év felettiek mintegy harmada maradt oltatlan. A kormány adatai szerint ez az egyik legrosszabb az EU-ban.

Ha a parlament jövő héten jóváhagyja az elképzelést, a kormány akár 27 millió eurót is költhet azon 75 év feletti személyek kifizetésére, akik szeptember és november között teljes oltást kapnak.

A már korábban beoltottak is megkapják a pénzt, ha jövő év március végéig kérik a harmadik oltást.

"Ez egy befektetés, amelyet meg kell tenni" - mondta Simonyte.


https://mediaforras.com/litvania-penzt-kapnak-az-oltasert-a-75-ev-felettiek-1092

Dr. Robert Malone: Antitestfüggő fokozódás

A nyugati kormányok bebizonyították bűnrészességüket saját népeik elpusztításában

 

Kedves Olvasók, nem tudom megvédeni Önöket, ha nem olvassák el az információkat. Ha úgy döntenek, hogy inkább élni szeretnének, és elolvassák az alábbi információkat, tegyék fel maguknak ezt a kérdést:

Miért gondolják azt emberek, akiknek nincs törvényhozói hatalmuk - munkáltatók, mint például a louisianai Ochsner Health System nácsai, iskolatanácsok, egyetemi igazgatók, étteremvezetők és tulajdonosok, légitársaságok, bármilyen munkáltató, kormányzók, polgármesterek, kórházak -, hogy hatalmukban áll megszegni a nürnbergi törvényeket, és kényszeríteni a betegeket, diákokat, alkalmazottakat és házastársaikat, és mindenki mást, hogy elfogadják az injekciókat egy olyan anyaggal, amelynek messze a legrosszabb a nyilvántartása az oltások történetében a halállal és súlyos életre szóló egészségkárosodással való összefüggés tekintetében? A Covid "vakcina" előélete valóban rosszabb, mint az összes korábbi vakcinaé együttvéve.

Minden megbízást kiadó személy egy kezdődő náci vagy még annál is többször rosszabb. Nincs ilyen felhatalmazásuk; a gyilkos bolondok mégis azt várják, hogy nem jutnak a náci tisztviselők, orvosok és bírák sorsára, akik sokkal kevesebbet tettek.

Honnan vették ezt az irreális elvárást?

A söpredék médiától, amelynek minden tagja bűnrészes a tömeggyilkosságokban és az emberiség elleni bűncselekményekben.

A korrupt és bűnöző amerikai establishment által beiktatott idiótától kapták, aki ellopott egy választást, és beültette az idiótát az Ovális Irodába.

Fauci, Walensky és más "közegészségügyi" tisztségviselőktől kapták, akik a Big Pharma szövetségesei, és profitálnak annak hasznából.

A Trump- és Biden-rezsimek teljes kudarcából kapták, hogy a NIH és Fauci ellen vizsgálatot folytattak az USA kormánya által aláírt biofegyverekről szóló egyezmény megsértése és a "funkciónyerés" biofegyver-kutatás finanszírozása miatt, ahonnan a Covid-vírus származik. A Covid-19 az NIH kutatási támogatásaiból származik, nem pedig egy denevérből.

Más szóval, az USA kormánya egyértelműen aktív bűnrészes a Covid "vakcina" által világszerte az embereknek okozott tömeges gyilkosságokban és sérülésekben. Mindegyik bűnözőt felelősségre kell vonni.

India nagy Uttar Pradesh tartományában az Ivermectin beadása a lakosságnak 97,1 százalékkal csökkentette a Covid megbetegedéseket.

Ezt az információt a nyugati kurvamédia és a "közegészségügyi" hatóságok elhallgatták. https://www.globalresearch.ca/india-ivermectin-blackout-2/5757553.

A louisianai Ochsner egészségügyi rendszer megköveteli az alkalmazottak házastársait és élettársait, hogy beoltassák magukat, különben csökkentik a fizetésüket.

Mondtam, hogy az ellenőrzés teljes lesz. Ez még rosszabb lesz.

https://www.globalresearch.ca/forced-vaccinations-get-worse-louisiana-health-system-now-requires-spouses-employees-get-vaccinated-pay-non-compliance-penalty-vaxx-violations-every-pay-period/5757512

A CDC elrejti az oltási haláleseteket azzal, hogy az oltás nélküli Covid halálesetek közé sorolja őket.

Ebből a megtévesztésből ered a "be nem oltottak világjárványa".

https://www.globalresearch.ca/cdc-allows-hospitals-classify-dead-vaxxed-people-unvaccinated/5757502

Az Egyesült Királyságban az oltások halálozási aránya magasabb, mint a vírusok halálozási aránya.

https://www.globalresearch.ca/uk-vaccine-fatality-rate-higher-than-virus-official-lies-money-corrupts-medicine-german-vaccinated-deaths/5752979?utm_campaign=magnet&utm_source=article_page&utm_medium=related_articles

Egy állampolgár könyörög a törvényhozásért, hogy védje meg az amerikai állampolgárokat az oltási kötelezettségektől

https://www.globalresearch.ca/open-letter-senator-ron-johnson-covid-19-vaccines-pandemic/5757508

A CDC ma újabb adatokat tett közzé a VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) rendszerben, amelyekből kiderül, hogy jelenleg 1969 magzati haláleset történt olyan terhes nők körében, akik COVID-19 oltást kaptak.

Pedig az orvosok és a CDC a terhes nők oltását ajánlja! A nürnbergi törvények értelmében ezek az orvosok és "egészségügyi tisztviselők" kivégzéssel büntetendő bűncselekményeket követnek el.

https://www.globalresearch.ca/1969-fetal-deaths-recorded-following-covid-19-shots-criminal-cdc-recommends-pregnant-women-get-shot/5757505

Emberek millióinak egészségét és életét teszi tönkre a "Covid vakcina". A tények mindenütt ott vannak. Mégis a gyógyszeripar és az orvosi intézményrendszer tagadja a tényeket, és támogatja a halálos anyag kényszerített, kötelező injekciózását.

Ez nyilvánvalóan nem szolgálja a "közegészségügy" érdekeit.

https://www.globalresearch.ca/woman-injured-covid-vaccine-pleads-health-agencies-help-local-news-agency-kills-story-after-pressure-from-pfizer/5757500

A Remdesivir és a "Covid vakcinák" a halál eszközei, amelyeket szándékosan adnak be a világ népeinek a népesség csökkentése céljából.

A borzalmas bizonyítékok nem támasztanak alá más következtetést. Ezen a ponton ennyi ténnyel az asztalon nem tehetünk úgy, mintha az okozott katasztrófa csupán a NIH, a CDC és az FDA inkompetenciája miatt elkövetett hiba lenne.

Thomas Renz ügyvéd Clay Clark Colorado Springs-i ReAwaken America Tourján tartott előadása során Renz két Whistleblower ápolónőről beszélt, akik felfedték neki, hogy az egészségügyi ellátásban a betegek "oltási státuszától" függő kétszintű rendszert láttak. "Az ápolónők felfedték, hogy a beoltott betegek Ivermectint kapnak, ami bizonyítottan gyógyítja az embereket. De ha nem vagy beoltva, akkor Remdesivir-t adnak neked abban a reményben, hogy meghalsz" - mondta Thomas Renz ügyvéd.

A Covidnak tulajdonított halálesetek jót tesznek a profitnak és a többi agendának, mivel a félelmeteseket az injekciókra bélyegzi.

https://www.globalresearch.ca/attorney-thomas-renz-releases-stunning-data-never-before-seen-vaccine-injury-death-tracking-system/5757493

https://www.globalresearch.ca/nearly-50000-medicare-patients-died-soon-after-getting-covid-shot-whistleblower/5757410?utm_campaign=magnet&utm_source=article_page&utm_medium=related_articles

 

Anglia Közegészségügyi Hatósága bejelenti, hogy a "vakcina" nem véd meg a kórházi kezeléstől és a haláltól. A teljesen beoltott emberek a Covid halálesetek 63,5%-át teszik ki:


https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-nyugati-kormanyok-bebizonyitottak-bunreszesseguket-sajat-nepeik-elpusztitasaban

Hány gyermeknek és tinédzsernek kell még meghalnia ahhoz, hogy a bíróság úgy döntsön, hogy szünetelteti a Covid-19 vakcina 18 éven aluliakra történő bevezetését?

 

Egy brit bíró arra kötelezi a kormányt, hogy a bíróság előtt nyújtson be bizonyítékokat, amelyek igazolják a gyermekek Covid-19 elleni oltását.

Egy brit bíró arra kötelezi a kormányt, hogy a bíróságon nyújtson be bizonyítékokat, amelyek igazolják a gyermekek Covid-19 oltását a gyermekek oltásának megállítását célzó jogorvoslati eljárás során.

Egy bíró arra kötelezte az Egyesült Királyság kormányát, hogy nyújtson be bizonyítékokat a gyermekek Covid-19 elleni oltásának igazolására, és október 11-ig, hétfőig adott határidőt.

A The Hon. Mr. Justice Jay által hozott végzés igen örvendetes, miután szeptember 30-án, csütörtökön exkluzívan nyilvánosságra hoztuk, hogy amióta a 15 év feletti tizenévesek megkapták a Covid-19 vakcinát, a halálozások száma 47%-kal nőtt a korcsoportban a 2020-as év azonos időszakához képest. (Lásd itt)

Ezután visszatekintettünk a Nemzeti Statisztikai Hivatal adataiba is, mivel gyanítottuk, hogy a halálesetek többsége a tinédzser fiúk körében következett be, mivel a Pfizer vakcinával összefüggésbe hozható a szívizomgyulladás (myocardtis) kockázata, amely főként a fiatalabb férfiaknál fordul elő, valamint a Public Health England adatai szerint összefüggés áll fenn a szívmegállás miatt mentőt kérő segélyhívások számának növekedésével.

Sajnos a félelmeink beigazolódtak, mivel október 4-én, hétfőn exkluzívan felfedtük, hogy a tinédzser fiúk halálozása 63%-kal nőtt az Egyesült Királyságban, mióta a Covid-19 vakcinát kapják. (Lásd itt)

Mindezt tetézve október 5-én, kedden exkluzívan felfedtük, hogy Chris Whitty döntése, miszerint felülbírálja az Oltási és Immunizációs Vegyes Bizottságot, és azt tanácsolja a kormánynak, hogy a Covid-19 vakcinát minden egészséges középiskolás gyermeknek ajánlja fel, eddig 400%-os növekedést eredményezett a fiúgyermekek halálozásában a 2020-as év azonos időszakához képest. (Lásd itt)

Az emberek azonban a bíróságon harcolnak azért, hogy megdöntsék az angliai tiszti főorvos döntését, miszerint a gyerekeknek be kell adni a kísérleti Covid-19 injekciót, de sajnos eddig eredménytelenül.

A "Covid-19 Assembly" és Francis Hoar ügyvéd szeptember 2-án másodszor is elutasította a Covid-19 18 éven aluliakra történő bevezetésének szüneteltetésére irányuló sürgősségi meghallgatás iránti kérelmet.

A felperesek mindössze fél napot kértek a bíróságtól, hogy meghallgathassák a szóbeli érvelést annak mérlegelése érdekében, hogy szüneteltetni kell-e a még mindig sürgősségi engedélyezés alatt álló és embereknek még soha nem adott kísérleti mRNS vakcinatechnológia injekcióinak bevezetését a 12-17 éves gyermekek teljes egészséges populációja számára, mivel egyre több jelentés szól véralvadási és egyéb káros hatásokról, beleértve a halált is.

A Bíróság álláspontja szerint a felperesek kérelmének elbírálását 14 nappal elhalasztani, hogy a kormány elkészíthesse válaszát, valójában nem jelentett elutasítást. Ez a késedelem azonban a gyakorlatban azt eredményezte, hogy megtagadta a sürgős jogorvoslati kérelmet, és hagyta, hogy az állam teljes erőforrásait és gépezetét beindítsák.

Ezután szeptember 1-jén a Covid-19 Assembly harmadszor is kérte, hogy a Bíróság hallgassa meg érvelésüket, mindössze fél napra, mielőtt az egészséges gyermekek tömeges injekciózásának programja megkezdődött volna.

Szeptember 17-én azonban a bíróság megtagadta, hogy a felperesek szeptember 28-a előtt bejussanak a bíróságra.

A Covid-19 Közgyűlés ezután keresetet nyújtott be a Fellebbviteli Bírósághoz a bíróság elutasító határozatának hatályon kívül helyezése érdekében, amely nem engedélyezte a gyermekek szükségtelen oltásával kapcsolatos sürgős meghallgatást, és amely itt olvasható.

Annak ellenére, hogy a kormány utolsó erejével próbálta meggyőzni a Fellebbviteli Bíróságot erről, a Bíróság szeptember 22-én, szerdán ideiglenes tárgyalásra tűzte ki az ügyet, sajnos a fellebbezést elutasították, és az ügyet mégis szeptember 28-án kell megtartani.

A szeptember 28-i tárgyalás eredménye a Covid-19 Assembly szerint a következő volt:

A bíróság elnapolta az ügyet egy újabb tárgyalásra, hogy a kormánynak további időt biztosítson arra, hogy válaszoljon a felperesek által legutóbb ismertetett ügyre. Ennek oka, hogy a JCVI és a CMO-k csak e kereset benyújtása után adtak ki nyilatkozatokat, és az államtitkár csak ezt követően hozta meg a tömeges oltás beadásáról szóló döntését. E nyilatkozatokra és e határozatra válaszul a felpereseknek szükségszerűen módosítaniuk kellett a kereseti kérelmeket.

A kormány kérte az ügy elutasítását, de az továbbra is a Bíróság előtt van. Jay bíró úr elfogadta, hogy a felperesek ügyvédje, Francis Hoar úr eleget tett ahhoz, hogy meggyőzze őt arról, hogy az ügy vitatható. A bíró elutasította a kormány azon érvelését is, hogy az ügyet csak arra kell korlátozni, hogy az hogyan érinti a két felperest. Elfogadta, hogy a felperesek reprezentatívak, és jogosultak voltak a kérdéseket a szélesebb lakosságra gyakorolt hatásra való hivatkozással felvetni.

A Bíróság azonban elutasította a tömeges oltási program azonnali szüneteltetésének elrendelését. Miután a felek meghallgatták az ügy menetére vonatkozó beadványokat, a kormány hosszú menetrendet és késedelmet, a felperesek pedig gyors tárgyalást kértek, a Bíróság utasítást adott arra, hogy a kormány október 11-ig nyújtson be további válaszokat és bizonyítékokat, a felperesek pedig október 15-ig válaszoljanak. A Bíróság ezt követően haladéktalanul újratárgyalja az ügyet.

A mai tárgyalás lecsengése után további friss információkat közölhetünk.

Ismét köszönjük támogatásukat. Kérjük, osszák meg és bátorítsanak másokat is támogatásuk jelzésére.

Hány gyermeknek és tinédzsernek kell még meghalnia ahhoz, hogy a bíróság úgy döntsön, hogy szünetelteti a Covid-19 vakcina 18 éven aluliakra történő bevezetését?

https://pokolafoldon.hu/pandemia/hany-gyermeknek-es-tinedzsernek-kell-meg-meghalnia-ahhoz-hogy-a-birosag-ugy-dontson-hogy-szunetelteti-a-covid-19-vakcina-18-even-aluliakra-torteno-bevezeteset

Dr. Kevin Stillwagon: “Hadd soroljak fel pár dolgot ami miatt viszont van okuk aggódni”

Áramszünet és aztán?

Útmutató az európai szintű áram-, infrastruktúra- és ellátási áramszünet esetén szükséges óvintézkedések megtételéhez

Van "B" terved?
A "B" terv az "áramszünet" rövidítése. Ez egy Európa-szerte elhúzódó áram-, infrastruktúra- és ellátási zavarra utal, amikor hirtelen semmi sem működik többé! Életünk sokkal inkább függ az áramellátás épségétől, mint azt sokan gondolnák. Ez a városi területeken még inkább így van, mint a vidéki területeken.

A szakértők szerint a következő öt évben áramkimaradás várható.

Hogyan ismerem fel az áramszünetet?

  • Ellenőrizze a saját áramellátását (FI kapcsoló a biztosítékdobozban).
  • Ellenőrzöm a környezetemet (szomszédok fényei, közvilágítás)
  • Ellenőrizze mások elérhetőségét (mobiltelefon, vezetékes telefon, internet).
  • Ellenőrizze a közlekedési rádiót (Ö3, rádió), hogy le kell-e zárni az alagutakat.

Mi várható?

Valószínűleg legalább egy napba telik, mire Ausztriában mindenhol újra lesz áram. Egész Európában körülbelül egy hét várható. De ez még nem minden. Még néhány napba telik, mire a mobiltelefonok, a vezetékes telefonok és az internet újra működni fog. Csak így lehet széles körben helyreállítani az alapvető javak ellátását.

A legfontosabb dolog az, hogy nyugodt maradj. Cselekedj megfontoltan és tervszerűen!

Mi nem működik már?

Minden olyan hálózatba kapcsolt infrastruktúra, amely az áramellátástól függ, mint például:

  • Telefonok, mobiltelefonok, internet, ATM-ek, fizetési rendszerek
  • benzinkutak, közlekedési lámpák, alagutak
  • vasúti közlekedés, számos tömegközlekedési rendszer, felvonók, liftek, emelők.

Ez azt is jelenti, hogy az élelmiszer-, higiéniai cikkek vagy gyógyszerek ellátása megszakad. Bizonyos esetekben a vízellátással és a szennyvízelvezetéssel kapcsolatos problémákra is számítani kell. A háztartásokban a világítás, a hűtőszekrények és a legtöbb fűtési rendszer érintett. Sürgősségi hívásokat már nem lehet kezdeményezni.

Mi működik még?

Csak azt, amit előkészítettél, és ami valóban rendelkezésre áll! Külső segítség nem lehetséges. A vásárlás sem működik többé, mert a technikai rendszerek meghibásodnak és a logisztika összeomlik.

Mi lehet tehát segítségünkre és hasznunkra?

  • Rádió elemekkel (autórádió!)
  • Zseblámpa vagy fejlámpa (elegendő tartalék elemmel)
  • Gyertyák, gyújtók, tűzoltó készülékek, szén-monoxid-érzékelők
  • Víz (2 liter személyenként és naponta; 3-5 nap), italok, tea, kávé
  • Tartós élelmiszer 2 hétre (tészta, rizs, konzervek ...)
  • Alapvető gyógyszerek 2 hétre, elsősegélycsomag
  • Higiéniai cikkek, szemeteszsákok, ragasztószalagok, kábelkötegelők
  • Gáztűzhely, grill, tüzelőanyag paszta
  • Készpénz kis címletekben és érmékben
  • Hálózsákok, takarók, meleg ruhák
  • Játékok, tömbök, tollak
  • Az autó mindig félig feltankolt

Kérem, gondolja át, mire van szüksége ahhoz, hogy két hétig boldoguljon. Milyen különleges igényei vannak a háztartásának (kisgyermekek, háziállatok, gondozás stb.)? Az is fontos, hogy a hűtött árut gyorsan fogyassza el, hogy ne romoljon meg.

Tervezzen úgy, mintha egy kéthetes kempingezést tervezne otthonában!

Mit tegyek azonnal?

A családdal és a barátokkal együtt gondolja át, milyen problémák merülnek fel, és milyen lehetséges megoldásokat lehet előkészíteni.

Példák:

  • Biztosítsa, hogy 2 hétre elegendő készlete legyen
  • Vegyen részt elsősegélynyújtó tanfolyamon
  • Egyezzenek meg egy találkozóhelyben, ahol találkoznak, ha már semmilyen kommunikációs eszköz nem működik (például a gyerekekkel, akik iskolában vannak, vagy máshol, a házon kívül).
  • Álljon össze a szomszédokkal, és osszon meg bizonyos erőforrásokat, vagy keressen olyan embereket, akiknek segítségre van szükségük.

Mi történik az áramszünet után?

Senki sem tudja pontosan, hogy mi fog történni az áramszünet következtében. Az azonban biztos, hogy nem fogunk olyan gyorsan visszatérni a megszokott "hétköznapi rutinunkhoz".

A lényeg az, hogy egy ilyen válságból csak együtt tudunk kilábalni, és hogy mindannyiunkon múlik, hogy úrrá leszünk-e az áramszünet súlyos következményein.

Ez az elővigyázatossági intézkedésekkel kezdődik, és azzal folytatódik, hogy válsághelyzetben segítünk egymásnak. Ilyenkor önszerveződésre van szükség a szomszédságban és a közösségben!

https://pokolafoldon.hu/great-reset/aramszunet-es-aztan