Egy brit bíró arra kötelezi a kormányt, hogy a bíróság előtt nyújtson be bizonyítékokat, amelyek igazolják a gyermekek Covid-19 elleni oltását.

Egy brit bíró arra kötelezi a kormányt, hogy a bíróságon nyújtson be bizonyítékokat, amelyek igazolják a gyermekek Covid-19 oltását a gyermekek oltásának megállítását célzó jogorvoslati eljárás során.

Egy bíró arra kötelezte az Egyesült Királyság kormányát, hogy nyújtson be bizonyítékokat a gyermekek Covid-19 elleni oltásának igazolására, és október 11-ig, hétfőig adott határidőt.

A The Hon. Mr. Justice Jay által hozott végzés igen örvendetes, miután szeptember 30-án, csütörtökön exkluzívan nyilvánosságra hoztuk, hogy amióta a 15 év feletti tizenévesek megkapták a Covid-19 vakcinát, a halálozások száma 47%-kal nőtt a korcsoportban a 2020-as év azonos időszakához képest. (Lásd itt)

Ezután visszatekintettünk a Nemzeti Statisztikai Hivatal adataiba is, mivel gyanítottuk, hogy a halálesetek többsége a tinédzser fiúk körében következett be, mivel a Pfizer vakcinával összefüggésbe hozható a szívizomgyulladás (myocardtis) kockázata, amely főként a fiatalabb férfiaknál fordul elő, valamint a Public Health England adatai szerint összefüggés áll fenn a szívmegállás miatt mentőt kérő segélyhívások számának növekedésével.

Sajnos a félelmeink beigazolódtak, mivel október 4-én, hétfőn exkluzívan felfedtük, hogy a tinédzser fiúk halálozása 63%-kal nőtt az Egyesült Királyságban, mióta a Covid-19 vakcinát kapják. (Lásd itt)

Mindezt tetézve október 5-én, kedden exkluzívan felfedtük, hogy Chris Whitty döntése, miszerint felülbírálja az Oltási és Immunizációs Vegyes Bizottságot, és azt tanácsolja a kormánynak, hogy a Covid-19 vakcinát minden egészséges középiskolás gyermeknek ajánlja fel, eddig 400%-os növekedést eredményezett a fiúgyermekek halálozásában a 2020-as év azonos időszakához képest. (Lásd itt)

Az emberek azonban a bíróságon harcolnak azért, hogy megdöntsék az angliai tiszti főorvos döntését, miszerint a gyerekeknek be kell adni a kísérleti Covid-19 injekciót, de sajnos eddig eredménytelenül.

A "Covid-19 Assembly" és Francis Hoar ügyvéd szeptember 2-án másodszor is elutasította a Covid-19 18 éven aluliakra történő bevezetésének szüneteltetésére irányuló sürgősségi meghallgatás iránti kérelmet.

A felperesek mindössze fél napot kértek a bíróságtól, hogy meghallgathassák a szóbeli érvelést annak mérlegelése érdekében, hogy szüneteltetni kell-e a még mindig sürgősségi engedélyezés alatt álló és embereknek még soha nem adott kísérleti mRNS vakcinatechnológia injekcióinak bevezetését a 12-17 éves gyermekek teljes egészséges populációja számára, mivel egyre több jelentés szól véralvadási és egyéb káros hatásokról, beleértve a halált is.

A Bíróság álláspontja szerint a felperesek kérelmének elbírálását 14 nappal elhalasztani, hogy a kormány elkészíthesse válaszát, valójában nem jelentett elutasítást. Ez a késedelem azonban a gyakorlatban azt eredményezte, hogy megtagadta a sürgős jogorvoslati kérelmet, és hagyta, hogy az állam teljes erőforrásait és gépezetét beindítsák.

Ezután szeptember 1-jén a Covid-19 Assembly harmadszor is kérte, hogy a Bíróság hallgassa meg érvelésüket, mindössze fél napra, mielőtt az egészséges gyermekek tömeges injekciózásának programja megkezdődött volna.

Szeptember 17-én azonban a bíróság megtagadta, hogy a felperesek szeptember 28-a előtt bejussanak a bíróságra.

A Covid-19 Közgyűlés ezután keresetet nyújtott be a Fellebbviteli Bírósághoz a bíróság elutasító határozatának hatályon kívül helyezése érdekében, amely nem engedélyezte a gyermekek szükségtelen oltásával kapcsolatos sürgős meghallgatást, és amely itt olvasható.

Annak ellenére, hogy a kormány utolsó erejével próbálta meggyőzni a Fellebbviteli Bíróságot erről, a Bíróság szeptember 22-én, szerdán ideiglenes tárgyalásra tűzte ki az ügyet, sajnos a fellebbezést elutasították, és az ügyet mégis szeptember 28-án kell megtartani.

A szeptember 28-i tárgyalás eredménye a Covid-19 Assembly szerint a következő volt:

A bíróság elnapolta az ügyet egy újabb tárgyalásra, hogy a kormánynak további időt biztosítson arra, hogy válaszoljon a felperesek által legutóbb ismertetett ügyre. Ennek oka, hogy a JCVI és a CMO-k csak e kereset benyújtása után adtak ki nyilatkozatokat, és az államtitkár csak ezt követően hozta meg a tömeges oltás beadásáról szóló döntését. E nyilatkozatokra és e határozatra válaszul a felpereseknek szükségszerűen módosítaniuk kellett a kereseti kérelmeket.

A kormány kérte az ügy elutasítását, de az továbbra is a Bíróság előtt van. Jay bíró úr elfogadta, hogy a felperesek ügyvédje, Francis Hoar úr eleget tett ahhoz, hogy meggyőzze őt arról, hogy az ügy vitatható. A bíró elutasította a kormány azon érvelését is, hogy az ügyet csak arra kell korlátozni, hogy az hogyan érinti a két felperest. Elfogadta, hogy a felperesek reprezentatívak, és jogosultak voltak a kérdéseket a szélesebb lakosságra gyakorolt hatásra való hivatkozással felvetni.

A Bíróság azonban elutasította a tömeges oltási program azonnali szüneteltetésének elrendelését. Miután a felek meghallgatták az ügy menetére vonatkozó beadványokat, a kormány hosszú menetrendet és késedelmet, a felperesek pedig gyors tárgyalást kértek, a Bíróság utasítást adott arra, hogy a kormány október 11-ig nyújtson be további válaszokat és bizonyítékokat, a felperesek pedig október 15-ig válaszoljanak. A Bíróság ezt követően haladéktalanul újratárgyalja az ügyet.

A mai tárgyalás lecsengése után további friss információkat közölhetünk.

Ismét köszönjük támogatásukat. Kérjük, osszák meg és bátorítsanak másokat is támogatásuk jelzésére.

Hány gyermeknek és tinédzsernek kell még meghalnia ahhoz, hogy a bíróság úgy döntsön, hogy szünetelteti a Covid-19 vakcina 18 éven aluliakra történő bevezetését?

https://pokolafoldon.hu/pandemia/hany-gyermeknek-es-tinedzsernek-kell-meg-meghalnia-ahhoz-hogy-a-birosag-ugy-dontson-hogy-szunetelteti-a-covid-19-vakcina-18-even-aluliakra-torteno-bevezeteset