2021. június 16., szerda

Kamu-pandémia 2009

A szülők egy csoportja elküldte a gyerekeik arcmaszkjait egy laboratóriumba elemzésre. Ezt találták

 

Már jóval több mint egy éve mondják nekünk, hogy széleskörű, kényszerített, nyilvános maszkolást kellene bevezetni, mert még ha csak mérsékelten, enyhén vagy elhanyagolhatóan hatékony is a COVID-19 terjedésének megfékezésében, NULLA hátrányai vannak.

"Mi a baj?" - kérdezik.

"Csak egy kis kellemetlenség" - nyafogják.

"Ha csak EGY ÉLETET ment meg, már megérte!" - könyörögnek.

Eközben mi, a Valóság Csapat tagjai nem csak továbbra is rámutattunk a valós adatokra, amelyek azt mutatják, hogy a maszkolás teljesen hatástalan, hanem azt is fenntartottuk, hogy a nyilvános maszkolásra való kényszerítés, különösen hosszú távon, negatív társadalmi, sőt egészségügyi következményekkel jár, amelyeket a hatalom túlságosan boldogan figyelmen kívül hagy az újdonsült arcmaszk istenüknek való engedelmességben.

Értelemszerűen az egyik ilyen egészségügyi következmény az a tény, hogy emberek milliói, különösen a gyerekek, arra kényszerülnek, hogy olyan ruhadarabokat viseljenek és cipeljenek magukkal, amelyeken keresztül folyamatosan, órákon keresztül lélegeznek. Milyen lappangó kórokozókat találhatnak ezeken az undorító szerkezeteken, amelyeket szüntelenül kézben tartanak, zsebekbe dugnak, és esztelenül könyvekre, asztalokra és asztalokra dobálnak? Nos, a floridai szülők egy csoportja elküldte a gyermekeik által viselt maszkokat egy laboratóriumba, hogy kiderítsék. És igen, valószínűleg meg kell győződnöd arról, hogy nem vacsorázol egyhamar, mielőtt megemészted ezeket az eredményeket.

Sajtóközlemény útján:

Gainesville, FL (2021. június 16.) - A FL-beli Gainesville-ben élő szülők egy csoportja, akiket aggasztanak a maszkok lehetséges ártalmai, hat arcmaszkot küldtek be egy laboratóriumba elemzésre. Az így kapott jelentés szerint öt maszk baktériumokkal, parazitákkal és gombákkal volt szennyezett, köztük három veszélyes kórokozó és tüdőgyulladást okozó baktériummal. A maszkokon nem mutattak ki vírusokat, noha a vizsgálat alkalmas a vírusok kimutatására.

Az elemzés a következő 11 riasztóan veszélyes kórokozót mutatta ki a maszkokon:

- Streptococcus pneumoniae (tüdőgyulladás)

- Mycobacterium tuberculosis (tuberkulózis)

- Neisseria meningitidis (agyhártyagyulladás, szepszis)

- Acanthamoeba polyphaga (keratitis és granulomatosus amebás agyvelőgyulladás)

- Acinetobacter baumanni (tüdőgyulladás, véráramfertőzések, agyhártyagyulladás, húgyúti fertőzések - antibiotikumokkal szemben rezisztens).

- Escherichia coli (ételmérgezés)

- Borrelia burgdorferi (Lyme-kórt okoz)

- Corynebacterium diphtheriae (diftéria)

- Legionella pneumophila (légiós betegség)

- Staphylococcus pyogenes M3 szerotípus (súlyos fertőzések - magas megbetegedési arány)

- Staphylococcus aureus (agyhártyagyulladás, szepszis)

A maszkok fele a tüdőgyulladást okozó baktériumok egy vagy több törzsével volt szennyezett. Egyharmaduk egy vagy több agyhártyagyulladást okozó baktériumtörzzsel volt szennyezett. Egyharmaduk veszélyes, antibiotikum-rezisztens baktérium-kórokozókkal volt szennyezett. Ezenkívül kevésbé veszélyes kórokozókat is azonosítottak, köztük olyan kórokozókat, amelyek lázat, fekélyt, pattanásokat, élesztőgomba-fertőzést, torokgyulladást, parodontális betegséget, Rocky Mountain Foltos Lázat és még sok mást okozhatnak.

A vizsgált arcmaszkok újak vagy viselés előtt frissen mosottak voltak, és 5-8 órán keresztül viselték őket, legtöbbször a 6-11 éves gyermekek személyes iskolai oktatás során. Egyet egy felnőtt viselt. Kontrollként egy, az egyik gyermek által az iskolában viselt pólót és a nem viselt maszkokat vizsgálták. A kontrollokon nem találtak kórokozókat. A pólón talált fehérjék például nem kórokozók az emberre nézve, és általában megtalálhatóak a hajban, a bőrben és a talajban.

A vizsgálatban részt vevő egyik szülő, Amanda Donoho asszony megjegyezte, hogy ez a kis minta további kutatások szükségességére utal: "Tudnunk kell, hogy mit teszünk a gyermekeink arcára minden nap. A maszkok meleg, nedves környezetet biztosítanak a baktériumok számára a szaporodáshoz".

Ezek a helyi szülők azért szerződtek a laboratóriummal, mert aggódtak a maszkokban lévő szennyeződések lehetősége miatt, amelyeket a gyermekeik egész nap kénytelenek viselni az iskolában, fel- és levéve, különböző felületekre helyezve, a fürdőszobában viselve stb. Ez késztette őket arra, hogy elküldjék a maszkokat a Floridai Egyetem tömegspektrometriás kutatási és oktatási központjába elemzésre.

 

 

Az alábbi táblázat, amelyet a szülők csoportja állított össze, az egyes kórokozókból eredő potenciális veszélyeket mutatja be:

 

Étvágygerjesztő, mi? Természetesen a fentiek, vagy bármi más nem fogja elriasztani a maszkos szekta szélsőségeseit, akik közül néhányan most azt akarják, hogy az iskolákban örökre maradjon a maszkolás.

https://besthirdetes.hu/tudasfa/a-szulok-egy-csoportja-elkuldte-a-gyerekeik-arcmaszkjait-egy-laboratoriumba-elemzesre-ezt-talaltak.html

Most láthatja, miről van szó

 

A nyugati médiumok és prominens befolyásos emberek 2019 decemberének végén számoltak be először egy halálos új koronavírustörzs megjelenéséről, ami a közvéleményben olyan félelmeket keltett, hogy közeleg a zombi apokalipszis.

Minél több félelmet és hype-ot pumpálnak a médiaorgánumok, annál jobban tudják irányítani a tömegeket. Azok, akik a sajtót irányítják, tudják ezt, és ezt teljes mértékben kihasználják. A média oligarchák megkapják a játékkönyvet, amelyet az uraik írnak meg, azok, akik valójában a világot irányítják, és cserébe ők eljuttatják a tervezett üzenetet a tömegekhez. Ez a Mockingbird hadművelet a maga nemében. Így működik az egész. Olyan, mint a mondás: "Ha te megvakarod a hátamat, én is megvakarom a tiédet". Így működnek az árnyékmesterek.

A hatalmon lévők a közvéleményt mentálisan annyira leverték, hogy a legtöbben, 52%-uk, önként bevette legalább egy adag COVID vakcinát. A pokolba is, a lezárások csúcspontján a legtöbb ember még abban is bűnös, hogy WC-papírt vagy valami ennivalót, például Top Rament halmozott fel. De biztosak lehetnek benne, hogy mindannyiuknak eladták a hype-ot, és be is vették a horgot.


Az emberiség jövőjét előrevetítve az Eco Watch című kiadvány márciusban a következő címlappal jelent meg: Lockdown-méretű kibocsátáscsökkentésre van szükség kétévente a klímaválság leküzdéséhez. A jelentés részletezi, hogy "a koronavírus világjárvány terjedésének megállítására hozott lockdown intézkedéseknek az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának csökkentésével is megvolt az a járulékos előnye", hogy globálisan csökkentették az üvegházhatást okozó gázok kibocsátását, megmutatva, hogy mindez milyen irányba tart.

"Ez a valaha feljegyzett legnagyobb kibocsátás-csökkentés" - állítja a cikk. "De ahhoz, hogy elérjük a párizsi megállapodásban kitűzött célt, vagyis a globális felmelegedésnek az iparosodás előtti szinthez képest jóval két Celsius-fok alatt tartását, a világnak a következő évtizedben és azon túl is évente egy-két milliárd tonnával kell csökkentenie a kibocsátást..."."

Az elszabadult retorika eredetileg a Nature Climate Change 2021-es, Fosszilis CO2-kibocsátás a COVID-19 utáni korszakban című fehér könyvéből származik, amely kifejti, hogy "a COVID-19 járvány által okozott átható zavarok radikálisan megváltoztatták a globális CO2-kibocsátás pályáját". Dióhéjban: a tudósok megtudták, hogy a globális zárlatok drasztikusan csökkentették a globális szén-dioxid-kibocsátást, és a sajtó ezt a saját előnyére használja fel. De ne feledjük, kié a sajtó és/vagy ki irányítja azt. Ez az egész egybeesik azzal, amit az uralkodó osztály már megtervezett a jövőnkkel kapcsolatban. Ahogy a lap is megerősíti, a megválasztott bürokraták "új politikai döntéseket fognak alkalmazni a globális kibocsátás csökkenésének fenntartására a COVID-19 utáni korszakban". Ez mind része a tervnek és egy sokkal nagyobb képnek.

A terv a felszínen jól hangzik, de nem az, és bonyolulttá válik.

2020-ban a kibocsátás globálisan 7%-kal csökkent a zárlatoknak köszönhetően, mintegy 2,6 milliárd tonnával csökkentve a szén-dioxid-kibocsátást. Bár ezek a statisztikák a felszínen jól hangzanak, úgy tűnik, hogy egy teljesen új kukacpersely nyílt meg. A The Guardian nemrégiben megjelent jelentése szerint "a következő évtizedben minden évben 1 és 2 milliárd tonna közötti csökkentésre van szükség ahhoz, hogy jó eséllyel 1,5 Celsius-fokon vagy 2 Celsius-fokon belül tartsuk a hőmérséklet-emelkedést az iparosodás előtti szinthez képest, ahogy azt a párizsi megállapodás előírja".

Hová vezet mindez

Ha valóban mérlegelünk, akkor csak az a következtetés vonható le, hogy a koronavírus és az azt követő zárlatok csupán bétatesztjei voltak annak, ami ezután következik: még több zárlat és még több ellenőrzés. A kormányok vasököllel akarnak uralkodni, és ezt teszik. A kérdés az, hogy meddig fognak az emberek ebbe belemenni.

Az Üzleti Világtanács a Fenntartható Fejlődésért (WBCSD) szerint a COVID-19 válság "összefügg" az éghajlatváltozással, és "súlyosbítani fogja a világjárvány által felszínre hozott társadalmi és gazdasági problémákat", ha az emberek nem hagynak fel a magántulajdonú gépjárművek vezetésével, az elektromos áram használatával és a vörös hús fogyasztásával. A sajtóban ezen a héten megjelenő új rejtett téma azt mutatja, hogy ezek az emberek milyen mélységekig hajlandóak elmenni a napirendjük megvalósítása érdekében, ami úgy tűnik, hogy a világvége, a világvége stílusú beszéddel is összecseng.

"A sarkvidéki jég eltolódása, a tomboló erdőtüzek az USA nyugati államaiban és másutt, valamint a metánszivárgás az Északi-tengeren mind-mind figyelmeztető jelek arra, hogy közeledünk a klímaváltozás fordulópontjához, amikor a civilizáció jövőjének védelme drámai beavatkozásokat igényel" - írja Mariana Mazzacato. "Az "éghajlati zárlat" értelmében a kormányok korlátoznák a magánjárművek használatát, betiltanák a vörös hús fogyasztását és szélsőséges energiatakarékossági intézkedéseket vezetnének be, míg a fosszilis üzemanyaggal foglalkozó vállalatoknak le kellene állítaniuk a fúrásokat. Egy ilyen forgatókönyv elkerülése érdekében át kell alakítanunk gazdasági struktúráinkat, és másképp kell csinálnunk a kapitalizmust."

És bár valószínű, hogy az éghajlati káoszt a média és a befolyásosok felnagyítják, hogy gyorsabban bevezethessék az egy-világ napirendet, nem szabad figyelmen kívül hagynunk, hogy valami leselkedik a horizonton. (pl. egy nagyobb űridőjárási esemény, aszteroida becsapódás, hirtelen földi változás vagy természeti katasztrófa).

Maradjatok fagyosak, barátaim.

https://pokolafoldon.hu/great-reset/hova-tart-ez-az-egesz

Dr. Peter McCullough a texasi szenátusban: léteznek kezelések, az oltások szükségtelenek

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Peter McCullough belgyógyász, kardiológus és orvosprofesszor és az egyik neves orvosi társaság elnöke, a texasi szenátusban kifejtette, hogy az Egyesült Államokban az elhunytak felét meg lehetett volna menteni, ha nem vonták volna vissza a Covid kezeléséről szóló protokollokat.
Elítéli, hogy miközben léteznek hatásos gyógyszerek és kezelések, amelyek beváltak és sok embert meggyógyítottak, ezeket betiltották, mert mindenképpen a vakcinát akarták bevezetni. Most, a válság kellős közepén már nem engedélyezett a betegek kezelése, és azt hiszik, hogy nem létezik kezelés, ami tévedés.
A professzor az orvosokat hibáztatja a tétlenségért, amiért nem vetnek véget ennek a tévedésnek és a lakosságot továbbra is félelemben, elszigetségben és kétségbeesésben tartják és mindezt olyan vakcinák kötelező beadása érdekében, amelyek nem biztonságosak.

FENEVAD BÉLYEGE-NYEREMÉNYÖZÖN: Csirke, egyéves tehén, lakás, repülőjegy

 

Ázsiában súlyos problémát jelent a vonakodás az oltástól. A koronavírus fertőzőbb variánsainak megjelenésével megugrott az új esetek száma az elmúlt hetekben Délkelet-Ázsiában, ezért a helyi hatóságok ösztönzésképpen különböző nyereményjátékokat vezettek be a beoltottak számára. A thaiföldi Csiangmaj zömében szarvasmarha-tenyésztők lakta egyik kerületében tehéntombolát hirdettek meg a hónapban, ami igazi bombasikernek bizonyult.

- Ez a legnagyszerűbb ajándék, amelyet valaha kaptam - mondta a 65 éves Inkham Thongkham, aki egy 10 ezer bátot (93 ezer forint) érő egyéves tehenet nyert, miután beoltatta magát.

A második hetében járó és 27 tehenet kínáló nyereményjáték hatására a kerület 1400 - nagy részt idős és magas kockázati csoportba tartozó - lakosának több mint 50 százaléka regisztrált oltásra. Thaiföld 66 milliós lakosságából eddig mindössze 4,76 millióan (7 %) kaptak legalább egy adag koronavírus elleni oltást.

Szerte Ázsiában sokan vonakodnak az oltás beadatásától. Hongkongban, ahol ezidáig sikerült nagyrészt ellenőrzés alatt tartani a járványt, a hatóságok attól tartanak, hogy az alacsony beoltottsági arány miatt a különleges közigazgatási terület sebezhető lesz a járvány esetleges fellángolásával szemben.

A beoltottak számára meghirdetett helyi nyereményjátékok díjai között vásárlási utalványok, repülőutak és egy több mint egymillió dollárt (289 millió forint) érő új lakás is szerepel.

Néhány vállalkozás fizetett szabadságot kínál azoknak, akik beoltatják magukat. Egy privát sportklub ugyanakkor jutalom helyett büntetést helyezett kilátásba, és június végéig adott haladékot alkalmazottjainak, hogy beoltassák magukat, különben elesnek a jövőbeli bónuszoktól, előléptetésektől vagy fizetésemeléstől.

Thaiföldhöz hasonlóan Indonéziában is állatokkal próbálják oltásra ösztönözni az embereket. Egy darab élő csirkét kínálnak minden egyes idős polgárnak, aki beoltatja magát. Az indonéz egészségügyi hivatal adatai szerint az ország lakosságának mindössze 5 százaléka, vagyis 8,8 millió ember van már teljesen beoltva, ami messze elmarad az év végéig megcélzott 181,5 milliótól.

Reuters

Az EU jóváhagyta a COVID útlevelet

 

Az EU jóváhagyta a COVID útlevelet: és miért nincs az Egyesült Államoknak ilyen útlevele
Az Európai Bizottság június 14-én aláírta az uniós digitális COVID-tanúsítványt létrehozó jogszabályt, de az amerikai jogszabályok még mindig tiltják a nemzeti vakcina-adatbázis létrehozását, így a vakcinaútlevélről való döntés az államokra marad.

 

Az Európai Unió elfogadta a COVID útlevelet / Az USÁ-ban nincs ilyen igazolvány
Június 14-én az Európai Bizottság törvényileg elfogadta az Európai Unió Digitális Covid Igazolványát. Az USA törvényhozása még mindig tiltja egy nemzeti szintű oltási adatbázis létrehozását. Így az egyes államok maguk döntenek az ügyben.
Az EU döntése július 1-jén lét életbe és 12 hónapon át érvényes. A tagállamoknak 6 héten belül el kell kezdenie az igazolványok kiállítását, ha ezt már nem tették meg. A hivatalos aláírási ünnepségen a 3 fő EU intézmény, az EU Parliament, az EU Tanács és az EU Bizottság aláírta a szabályozást, ezzel arra is utalva, hogy támogatja az igazolvány létét, amely “egy jelkép, amelyért Európa kiáll”.
Bulgária, Csehország, Dánia, Németország, Görögország, Horvátország és Lengyelország már megkezdte az első útlevelek kiállítását június 1-jén. Ausztria, Észtország, Lettország, Litvánia, Luxemburg és Spanyolország néhány nappal később csatlakozott a Covid útlevél kiállítási folyamatához. A többi EU ország is hamarosan csatlakozik Magyarország és Finnország kivételével, ahol a folyamat még csak tesztfázisban van.
Hogyan fog működni az EU útlevél
Minden ország saját Covid útlevelet állít ki. A beutazó látogatókra is ugyanazok a követelmények vonatkoznak. Minden lakos a saját országa egészségügyi hatóságától, teszt központtól vagy egy eportálon keresztül kapja meg az igazolást. A digitalis változatot mobil eszközön lehet tárolni. Kapható papír alapú változat is. Mindkét esetben lesz a dokumentumon QR kód, amely alapvető információkat tartalmaz, valamint egy digitalis aláírás, amely az eredetiséget igazolja. A digitalis Covid igazolás azt mutatja, hogy az illetőt beoltották-e Covid-19 ellen, van-e negatív teszt eredménye vagy meggyógyult-e a betegségből. Ha valaki megkapta az oltást, az adatbázisban szerepel az oltóanyag gyártója, az oltás időpontja és a felvett oltások száma. Ha valaki még nem oltatta be magát, a tagállamok PCR vagy antigen teszteredményeket követelhetnek meg az országok közötti utazás esetében. Az útlevélben szerepelni fog a teszt típusa, időpontja, a tesztközpont neve és az eredmény. Covid útlevél használata esetében nincs szükség karanténra és további koronavírus tesztekre. Az egyes államok azonban bármilyen további utazási korlátozást bevezethetnek a közegészségügyi helyzet függvényében.
Az USA egyenlőre nem vezet be Covid útlevelet. Az egyes államok maguk döntenek a védekezés kérdésében. Több állam az egyenlőség, szabadság és kiszámíthatóság elve alapján nem vezet be ilyen igazolást, sőt több állam kifejezetten tiltja is azt. Ezen államok Florida, Texas, Missouri, Utah, Arizona, Arkansas, Montana, Indiana, Iowa, Alaska, Alabama, Dél Karolina, Észak Dakota, Dél Dakota, Georgia, Wyoming és Idaho. A vakcina útlevelet 2 állam vezette be, New York és Hawaii. New York államban Excelsior Pass neven vezették be az igazolást, amely egy elektronikus oltási bizonyítvány az IBM fejlesztésében. Több helyen már most megkövetelik az államban az egyes helyeken való belépéshez. Az igazolványnak a jövőben további szerepe is lesz. Információt ad tulajdonosa koráról, gépjárművezetői igazolványáról és tartalmaz majd további egészségügyi adatokat is.
Ausztrália is a digitalis oltási igazolvány bevezetése mellett döntött és Japánnak is hasonló tervei vannak.

https://civilekatisztanlatasert.hu/az-eu-jovahagyta-a-covid-utlevelet/

Európa hivatalosan is elindítja a kovid "oltási útleveleket", miután a tanácstalan média "összeesküvés-elméletként" utasította el az ötletet.

A mainstream média hónapok óta a wuhani koronavírus (Covid-19) "oltási útlevelek" ötletét valamiféle vad összeesküvés-elméletnek minősítette, amelyet a "tudomány tagadói" doboltak össze. Most azonban az Európai Unió tényleg bevezeti ezeket, és ezzel a világ egy lépéssel közelebb kerül a fenevad teljes értékű bélyege felé.

A jelentések szerint a hónap elején csendben bemutatták az "EU digitális COVID tanúsítványt", azaz az EUDCC-t, amely az emberek injekciós státuszát hivatott igazolni. Létezik egy digitális változat az emberek mobileszközei számára, és egy papíralapú változat, amely kérésre elérhető azok számára, akik nem szeretnék használni a technológiát.

Mindkét változat tartalmaz egy egyedi QR-kódot, amely magánjellegű információkat és egy digitális aláírást tartalmaz, amely megegyezik a személyazonossággal. Hamarosan az európaiaknak és az Európába utazóknak az utazás - és végső soron a kereskedelemben való részvétel - feltételeként be kell mutatniuk az oltási útlevelet.

"Ma az európai digitális COVID tanúsítvány megerősít bennünket a nyitott Európa szellemében" - jelentette be Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke a programról.

"Egy Európa korlátok nélkül. De egy olyan Európa is, amely a legnehezebb világjárványos idők után lassan, de biztosan nyit. Ez a tanúsítvány a nyitott és digitális Európa szimbóluma. Ezt a tanúsítványt rekordidő alatt fejlesztettük ki. Megkönnyíti az utazást az unióban, és visszaadja az európaiaknak az általuk oly nagyra becsült és nagyra tartott szabadságjogokat."

 

Az amerikaiak jogosultak lesznek az uniós oltási útlevélre


Az adófizetők több százmillió dollárjába kerülő alkalmazást von der Leyen iróniátlanul "szabadság" mechanizmusnak nevezte, amely lehetővé teszi az európaiak számára, hogy visszanyerjék a szabad mozgáshoz való jogukat - feltéve, hogy kaptak egy-két kínai vírusinjekciót.

A beszámolók szerint a digitális és a papíralapú igazolások tartalmazni fogják a Wuhan influenza elleni oltási státuszra, a tesztelés állapotára és a gyógyulás állapotára vonatkozó információkat. A bizonyítványok "ingyenesek" lesznek (az adófizetők által fizetett), és az EU összes nyelvén elérhetőek lesznek.

Eredetileg kilenc tagállam csatlakozott, majd június 14-től további három követte. Várhatóan hamarosan további három csatlakozik, és a CNN szerint hamarosan az amerikai állampolgárok is jogosulttá válnak.

"Jelenleg, ha valaki amerikai, aki nem az EU-ban él, megkaphatja a bizonyítványt, ha megkéri egy tagállam nemzeti hatóságait, hogy adják ki ezt a bizonyítványt valamilyen bizonyíték alapján, hogy beoltották, vagy nemrég volt Covid-teszten" - mondta egy uniós szóvivő a CNN-nek.

Eddig Ausztria, Bulgária, Horvátország, a Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Németország, Görögország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Lengyelország, Horvátország, Lengyelország és Spanyolország fogadta el és alkalmazza a rendszert. A többi, összesen 27 uniós tagállam valószínűleg július 1-jén csatlakozik a többiekhez.

Az Egyesült Királyság eközben nem lesz része az intézkedésnek, mivel 2016. június 23-án az EU-ból való kilépés mellett szavazott.

Az év elején a kommunista Kína kérvényezte az Egészségügyi Világszervezetnél (WHO), hogy legyen a globális oltási útlevélrendszer gerince, mivel már felállított egy olyan rendszert, amely közvetlenül kapcsolódik a terhelő társadalmi kreditpontrendszeréhez.

Hamarosan a világ minden nemzetét be fogják vonni ebbe a totalitárius rendszerbe, amelyet az "új normális" kulcsaként fognak a tömegek elé tálalni. Azokat, akik ezt elutasítják, eltiltják az utazástól, és végül a vásárlástól és az eladástól is eltiltják, ahogy a Biblia megjósolta.

"A Jelenések könyvében úgy hiszem, hogy a fenevadakat a Sárkány irányítja. Kína = sárkány" - találgatta a Natural News egyik kommentelője.

"A szarvakkal és koronákkal ellátott Fenevadak más országok vezetői, Gates, Soros, Zuckerberg, stb. Csak az én véleményem arról, hogy mi lehet ez az egész".

Ha többet szeretne megtudni arról, hogy a wuhani koronavírus (Covid-19) hogyan képviseli az új világrend "megkoronázását" vagy koronáját, látogasson el a Prophecy.news oldalra.

A cikk forrásai a következők:

AgWeb.com

NaturalNews.com

https://besthirdetes.hu/tudasfa/europa-hivatalosan-is-elinditja-a-kovid-oltasi-utleveleket.html