Az EU jóváhagyta a COVID útlevelet: és miért nincs az Egyesült Államoknak ilyen útlevele
Az Európai Bizottság június 14-én aláírta az uniós digitális COVID-tanúsítványt létrehozó jogszabályt, de az amerikai jogszabályok még mindig tiltják a nemzeti vakcina-adatbázis létrehozását, így a vakcinaútlevélről való döntés az államokra marad.

 

Az Európai Unió elfogadta a COVID útlevelet / Az USÁ-ban nincs ilyen igazolvány
Június 14-én az Európai Bizottság törvényileg elfogadta az Európai Unió Digitális Covid Igazolványát. Az USA törvényhozása még mindig tiltja egy nemzeti szintű oltási adatbázis létrehozását. Így az egyes államok maguk döntenek az ügyben.
Az EU döntése július 1-jén lét életbe és 12 hónapon át érvényes. A tagállamoknak 6 héten belül el kell kezdenie az igazolványok kiállítását, ha ezt már nem tették meg. A hivatalos aláírási ünnepségen a 3 fő EU intézmény, az EU Parliament, az EU Tanács és az EU Bizottság aláírta a szabályozást, ezzel arra is utalva, hogy támogatja az igazolvány létét, amely “egy jelkép, amelyért Európa kiáll”.
Bulgária, Csehország, Dánia, Németország, Görögország, Horvátország és Lengyelország már megkezdte az első útlevelek kiállítását június 1-jén. Ausztria, Észtország, Lettország, Litvánia, Luxemburg és Spanyolország néhány nappal később csatlakozott a Covid útlevél kiállítási folyamatához. A többi EU ország is hamarosan csatlakozik Magyarország és Finnország kivételével, ahol a folyamat még csak tesztfázisban van.
Hogyan fog működni az EU útlevél
Minden ország saját Covid útlevelet állít ki. A beutazó látogatókra is ugyanazok a követelmények vonatkoznak. Minden lakos a saját országa egészségügyi hatóságától, teszt központtól vagy egy eportálon keresztül kapja meg az igazolást. A digitalis változatot mobil eszközön lehet tárolni. Kapható papír alapú változat is. Mindkét esetben lesz a dokumentumon QR kód, amely alapvető információkat tartalmaz, valamint egy digitalis aláírás, amely az eredetiséget igazolja. A digitalis Covid igazolás azt mutatja, hogy az illetőt beoltották-e Covid-19 ellen, van-e negatív teszt eredménye vagy meggyógyult-e a betegségből. Ha valaki megkapta az oltást, az adatbázisban szerepel az oltóanyag gyártója, az oltás időpontja és a felvett oltások száma. Ha valaki még nem oltatta be magát, a tagállamok PCR vagy antigen teszteredményeket követelhetnek meg az országok közötti utazás esetében. Az útlevélben szerepelni fog a teszt típusa, időpontja, a tesztközpont neve és az eredmény. Covid útlevél használata esetében nincs szükség karanténra és további koronavírus tesztekre. Az egyes államok azonban bármilyen további utazási korlátozást bevezethetnek a közegészségügyi helyzet függvényében.
Az USA egyenlőre nem vezet be Covid útlevelet. Az egyes államok maguk döntenek a védekezés kérdésében. Több állam az egyenlőség, szabadság és kiszámíthatóság elve alapján nem vezet be ilyen igazolást, sőt több állam kifejezetten tiltja is azt. Ezen államok Florida, Texas, Missouri, Utah, Arizona, Arkansas, Montana, Indiana, Iowa, Alaska, Alabama, Dél Karolina, Észak Dakota, Dél Dakota, Georgia, Wyoming és Idaho. A vakcina útlevelet 2 állam vezette be, New York és Hawaii. New York államban Excelsior Pass neven vezették be az igazolást, amely egy elektronikus oltási bizonyítvány az IBM fejlesztésében. Több helyen már most megkövetelik az államban az egyes helyeken való belépéshez. Az igazolványnak a jövőben további szerepe is lesz. Információt ad tulajdonosa koráról, gépjárművezetői igazolványáról és tartalmaz majd további egészségügyi adatokat is.
Ausztrália is a digitalis oltási igazolvány bevezetése mellett döntött és Japánnak is hasonló tervei vannak.

https://civilekatisztanlatasert.hu/az-eu-jovahagyta-a-covid-utlevelet/

Európa hivatalosan is elindítja a kovid "oltási útleveleket", miután a tanácstalan média "összeesküvés-elméletként" utasította el az ötletet.

A mainstream média hónapok óta a wuhani koronavírus (Covid-19) "oltási útlevelek" ötletét valamiféle vad összeesküvés-elméletnek minősítette, amelyet a "tudomány tagadói" doboltak össze. Most azonban az Európai Unió tényleg bevezeti ezeket, és ezzel a világ egy lépéssel közelebb kerül a fenevad teljes értékű bélyege felé.

A jelentések szerint a hónap elején csendben bemutatták az "EU digitális COVID tanúsítványt", azaz az EUDCC-t, amely az emberek injekciós státuszát hivatott igazolni. Létezik egy digitális változat az emberek mobileszközei számára, és egy papíralapú változat, amely kérésre elérhető azok számára, akik nem szeretnék használni a technológiát.

Mindkét változat tartalmaz egy egyedi QR-kódot, amely magánjellegű információkat és egy digitális aláírást tartalmaz, amely megegyezik a személyazonossággal. Hamarosan az európaiaknak és az Európába utazóknak az utazás - és végső soron a kereskedelemben való részvétel - feltételeként be kell mutatniuk az oltási útlevelet.

"Ma az európai digitális COVID tanúsítvány megerősít bennünket a nyitott Európa szellemében" - jelentette be Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke a programról.

"Egy Európa korlátok nélkül. De egy olyan Európa is, amely a legnehezebb világjárványos idők után lassan, de biztosan nyit. Ez a tanúsítvány a nyitott és digitális Európa szimbóluma. Ezt a tanúsítványt rekordidő alatt fejlesztettük ki. Megkönnyíti az utazást az unióban, és visszaadja az európaiaknak az általuk oly nagyra becsült és nagyra tartott szabadságjogokat."

 

Az amerikaiak jogosultak lesznek az uniós oltási útlevélre


Az adófizetők több százmillió dollárjába kerülő alkalmazást von der Leyen iróniátlanul "szabadság" mechanizmusnak nevezte, amely lehetővé teszi az európaiak számára, hogy visszanyerjék a szabad mozgáshoz való jogukat - feltéve, hogy kaptak egy-két kínai vírusinjekciót.

A beszámolók szerint a digitális és a papíralapú igazolások tartalmazni fogják a Wuhan influenza elleni oltási státuszra, a tesztelés állapotára és a gyógyulás állapotára vonatkozó információkat. A bizonyítványok "ingyenesek" lesznek (az adófizetők által fizetett), és az EU összes nyelvén elérhetőek lesznek.

Eredetileg kilenc tagállam csatlakozott, majd június 14-től további három követte. Várhatóan hamarosan további három csatlakozik, és a CNN szerint hamarosan az amerikai állampolgárok is jogosulttá válnak.

"Jelenleg, ha valaki amerikai, aki nem az EU-ban él, megkaphatja a bizonyítványt, ha megkéri egy tagállam nemzeti hatóságait, hogy adják ki ezt a bizonyítványt valamilyen bizonyíték alapján, hogy beoltották, vagy nemrég volt Covid-teszten" - mondta egy uniós szóvivő a CNN-nek.

Eddig Ausztria, Bulgária, Horvátország, a Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Németország, Görögország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Lengyelország, Horvátország, Lengyelország és Spanyolország fogadta el és alkalmazza a rendszert. A többi, összesen 27 uniós tagállam valószínűleg július 1-jén csatlakozik a többiekhez.

Az Egyesült Királyság eközben nem lesz része az intézkedésnek, mivel 2016. június 23-án az EU-ból való kilépés mellett szavazott.

Az év elején a kommunista Kína kérvényezte az Egészségügyi Világszervezetnél (WHO), hogy legyen a globális oltási útlevélrendszer gerince, mivel már felállított egy olyan rendszert, amely közvetlenül kapcsolódik a terhelő társadalmi kreditpontrendszeréhez.

Hamarosan a világ minden nemzetét be fogják vonni ebbe a totalitárius rendszerbe, amelyet az "új normális" kulcsaként fognak a tömegek elé tálalni. Azokat, akik ezt elutasítják, eltiltják az utazástól, és végül a vásárlástól és az eladástól is eltiltják, ahogy a Biblia megjósolta.

"A Jelenések könyvében úgy hiszem, hogy a fenevadakat a Sárkány irányítja. Kína = sárkány" - találgatta a Natural News egyik kommentelője.

"A szarvakkal és koronákkal ellátott Fenevadak más országok vezetői, Gates, Soros, Zuckerberg, stb. Csak az én véleményem arról, hogy mi lehet ez az egész".

Ha többet szeretne megtudni arról, hogy a wuhani koronavírus (Covid-19) hogyan képviseli az új világrend "megkoronázását" vagy koronáját, látogasson el a Prophecy.news oldalra.

A cikk forrásai a következők:

AgWeb.com

NaturalNews.com

https://besthirdetes.hu/tudasfa/europa-hivatalosan-is-elinditja-a-kovid-oltasi-utleveleket.html