SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Peter McCullough belgyógyász, kardiológus és orvosprofesszor és az egyik neves orvosi társaság elnöke, a texasi szenátusban kifejtette, hogy az Egyesült Államokban az elhunytak felét meg lehetett volna menteni, ha nem vonták volna vissza a Covid kezeléséről szóló protokollokat.
Elítéli, hogy miközben léteznek hatásos gyógyszerek és kezelések, amelyek beváltak és sok embert meggyógyítottak, ezeket betiltották, mert mindenképpen a vakcinát akarták bevezetni. Most, a válság kellős közepén már nem engedélyezett a betegek kezelése, és azt hiszik, hogy nem létezik kezelés, ami tévedés.
A professzor az orvosokat hibáztatja a tétlenségért, amiért nem vetnek véget ennek a tévedésnek és a lakosságot továbbra is félelemben, elszigetségben és kétségbeesésben tartják és mindezt olyan vakcinák kötelező beadása érdekében, amelyek nem biztonságosak.