2021. május 22., szombat

Már 25-re nőtt, a szabad szájkosár mentes US államok sora, ahol semmilyen intézkedés nincsen!

Még a CNN saját oldalán is már márciusban hír volt erről. Miközben minderről az amúgy a CNN-t oly szívesen idéző magyar médiák, és politikusok erről továbbra is hallgatnak.
A Tízszarvú Fenevad Német utcáin pedig már idős hölgyeket vernek bilincsbe a korona nácik. A videó végén, egy szenzációs animáció van! Már csak azt magában érdemes lenne terjeszteni!

SM-102: Ipari Méreg A Fenevad bélyegében! : Biztos te is észrevetted, hogy a tömeges oltások elkezdése óta nagyjából 15 szörösére emelkedett a szirénázó mentőautók száma.

TILOS embereken vagy állatokon alkalmazni, ezért BEOLTUNK VELE LEGALÁBB KÉTSZER!

Az SM-102 a Moderna vakcina egyik összetevője.

Ezt a vegyi anyagot több vállalat is gyártja, köztük a Cayman Chemical Company. A törvény értelmében pedig biztonsági adatlapot (MSDS) kellett készíteniük erről a vegyi anyagról.

Ez így kezdődik:

Az anyag/keverék alkalmazása:

Kizárólag kutatási célra, nem emberi vagy állatgyógyászati felhasználásra.

Ez mindent elmond. De nem így van. Olvassa el maga:

  • - Bőrrel érintkezve halálos

  • - Feltehetően rákot okozhat.

  • - Feltehetően károsítja a termékenységet vagy a magzatot.

  • - Hosszan tartó vagy ismételt expozíció esetén károsítja a központi idegrendszert, a vesét, a májat és a légzőrendszert.

De ez még rosszabb lesz. Igen, hihetetlen:

A címkézés veszélyt meghatározó összetevői: Kloroform.

A kloroform használatát az orvosi iparban leállították, mert oxigénnel és UV-fénnyel érintkezve foszgéngázt képezhet, amely a múltban - különösen az első világháborúban - a vegyi harcanyagok egyik fő összetevője volt.

Valójában az első világháborúban fegyverként használták vegyi ideggázként, és ez volt felelős a halálesetek túlnyomó többségéért.

És mellékesen: A foszgént az iparban számos más vegyi anyag, például növényvédő szerek előállítására is használják.

Ön szerint ez a vegyszer egészségesnek vagy károsnak tűnik?

-

Egy aggódó amerikai barátomat idézem, aki utánanézett ennek, és e-mailben elküldte nekem ezt az információt:

Ha belélegzed és kiülsz a napra, nos... ki tudod találni.

Azt mondja továbbá:

Ha felismered, hogy mi zajlik most ebben a témában, akkor kezded megérteni, hogy mi folyik itt valószínűleg, és hogy egy ilyen programnak milyen valószínű eredménye lesz a világ népességére idővel.

És ami az MSDS-en található figyelmeztetést és az ismételt expozíciót illeti:

  • - Hosszan tartó vagy ismételt expozíció esetén károsítja a központi idegrendszert, a vesét, a májat és a légzőrendszert.

Folytatják:

A CDC (Centers for Disease Control and Prevention) szerint két oltásra van szükség a "legnagyobb védelemhez".

Az SM-102 felezési ideje nagyjából 180 nap, mielőtt kiürül a szervezetből. Duplázza meg ezt az időt, hogy a teljes idő alatt kiürüljön a szervezetéből. Igen, valóban "ismételt és hosszan tartó expozíció".

Kezdesz rájönni a lényegre?

Orvosok figyelmeztetnek rá, hogy a vakcina biológiai fegyver

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Christiane Northrup, Carrie Madej, Sherri Tenpenny és Dr. Larry neves orvos-tudósok figyelmeztetnek arra, hogy jelenleg mi történik olyan nem beoltott személyeknél tapasztalt számos fertőzés esetében, akik oltott személyek környezetében tartózkodnak, egy háztartásban élnek, vagy kapcsolatban vannak velük.

Mindennek a vakcinák tartalmához van köze, amelyek nem szokásos immunitást nyújtanak, hanem hatásukra a szervezet elkezd Sars-CoV-2 szintetikus tüskefehérjét gyártani és terjeszteni.
Az oltások NEM vakcinák, hanem biológiai fegyverek, amelyeket arra fejlesztettek ki, hogy megbetegítsék és megöljék az embereket.

Ezt az információt cenzúrázzák. Nagyon fontos, hogy megfelelően tájékozódjunk ezeknek a vakcináknak a káros hatásairól, amelyeket a vállalati média és a nagy technológiai vállalatok közösségi oldalai nem akarják, hogy nyilvánosságra kerüljenek, de meg kell állítani a mostani népirtást még mielőtt túl késő.

Ne hagyják félrevezetni magukat, és hogy hatalmába kerítse Önöket a félelem, és ne hagyják, hogy magával ragadja Önöket ez az alacsony frekvencia, és tudniuk kell, hogy nem vagyunk egyedül ebben a küzdelemben, fel kell ébredni és mindannyiunknak összefogva együtt kell harcolnunk ez ellen az orvosi zsarnokság ellen.

"A vírus eltűnik, ha kikapcsolod a tévét"

 

A valóságban semmi sem támasztja alá a média narratíváját. Nagyszerű interjú Dr. Kaufmannal, egy olyan orvossal, aki egyenesen megmondja a tutit - ez valóban nagyon ritka orvos.

Lemondott az orvosi engedélyéről. Elvesztette az állását. Szakítania kellett a barátaival, és a többi orvos kiközösítette.

Az igazmondók társadalmi elkülönítése a kormány tervének része.

Dr. Kaufman szerint egyáltalán nincs is új betegség.

Az információ létezik, de nem a BBC-n vagy a CNN-en. A fő média még azt is állítja, hogy a vakcinákat jóváhagyták, holott még csak nem is tesztelték őket az engedélyező szervek.

Az FDA és az MHRA az Egyesült Királyságban nem hagyta jóvá a vakcinákat, sem a teszteket. Csak sürgősségi használatra vannak engedélyezve. Az engedély egyértelművé teszi, hogy az FDA és az MHRA-nak fogalmuk sincs a vakcina vagy a teszt hatékonyságáról.

A vírus létezését még csak nem is bizonyították. Nem is létezik.

A tesztek teljesen érvénytelenek.

A COVID egyszerűen az influenza átnevezése.

Az Egyesült Államokban a temetkezési vállalatok 10 000 és 20 000 dollár közötti összeget kapnak azért, hogy rávegyék a családokat, hogy a halál okát COVID-ra nevezzék át. Az orvosokat célokkal ösztönzik arra, hogy a COVID-ot tüntessék fel a halál okaként.

A teszteléseket és a vakcinákat a kormányok milliárdos nagyságrendben fizetik, és versenyeztetés nélkül adják oda a cégeknek, amelyek gyakran a politikusok barátai. Ez egy hatalmas pénzügyi csalás, minden mástól eltekintve.

Az egészséges élelmiszer-ellátást megfojtják. www.andrewkaufmanmd.com

TAP - A média tele van egy nem-sztorival, amely ráveszi az embereket egy olyan orvosi beavatkozásra, amely naponta több száz ember halálát okozza szerte a világon, és idővel több millió ember halálát okozhatja.

Az Angol Demokraták "Anglia" napi frissítése Bridget Vickers-től.