A valóságban semmi sem támasztja alá a média narratíváját. Nagyszerű interjú Dr. Kaufmannal, egy olyan orvossal, aki egyenesen megmondja a tutit - ez valóban nagyon ritka orvos.

Lemondott az orvosi engedélyéről. Elvesztette az állását. Szakítania kellett a barátaival, és a többi orvos kiközösítette.

Az igazmondók társadalmi elkülönítése a kormány tervének része.

Dr. Kaufman szerint egyáltalán nincs is új betegség.

Az információ létezik, de nem a BBC-n vagy a CNN-en. A fő média még azt is állítja, hogy a vakcinákat jóváhagyták, holott még csak nem is tesztelték őket az engedélyező szervek.

Az FDA és az MHRA az Egyesült Királyságban nem hagyta jóvá a vakcinákat, sem a teszteket. Csak sürgősségi használatra vannak engedélyezve. Az engedély egyértelművé teszi, hogy az FDA és az MHRA-nak fogalmuk sincs a vakcina vagy a teszt hatékonyságáról.

A vírus létezését még csak nem is bizonyították. Nem is létezik.

A tesztek teljesen érvénytelenek.

A COVID egyszerűen az influenza átnevezése.

Az Egyesült Államokban a temetkezési vállalatok 10 000 és 20 000 dollár közötti összeget kapnak azért, hogy rávegyék a családokat, hogy a halál okát COVID-ra nevezzék át. Az orvosokat célokkal ösztönzik arra, hogy a COVID-ot tüntessék fel a halál okaként.

A teszteléseket és a vakcinákat a kormányok milliárdos nagyságrendben fizetik, és versenyeztetés nélkül adják oda a cégeknek, amelyek gyakran a politikusok barátai. Ez egy hatalmas pénzügyi csalás, minden mástól eltekintve.

Az egészséges élelmiszer-ellátást megfojtják. www.andrewkaufmanmd.com

TAP - A média tele van egy nem-sztorival, amely ráveszi az embereket egy olyan orvosi beavatkozásra, amely naponta több száz ember halálát okozza szerte a világon, és idővel több millió ember halálát okozhatja.

Az Angol Demokraták "Anglia" napi frissítése Bridget Vickers-től.