SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Christiane Northrup, Carrie Madej, Sherri Tenpenny és Dr. Larry neves orvos-tudósok figyelmeztetnek arra, hogy jelenleg mi történik olyan nem beoltott személyeknél tapasztalt számos fertőzés esetében, akik oltott személyek környezetében tartózkodnak, egy háztartásban élnek, vagy kapcsolatban vannak velük.

Mindennek a vakcinák tartalmához van köze, amelyek nem szokásos immunitást nyújtanak, hanem hatásukra a szervezet elkezd Sars-CoV-2 szintetikus tüskefehérjét gyártani és terjeszteni.
Az oltások NEM vakcinák, hanem biológiai fegyverek, amelyeket arra fejlesztettek ki, hogy megbetegítsék és megöljék az embereket.

Ezt az információt cenzúrázzák. Nagyon fontos, hogy megfelelően tájékozódjunk ezeknek a vakcináknak a káros hatásairól, amelyeket a vállalati média és a nagy technológiai vállalatok közösségi oldalai nem akarják, hogy nyilvánosságra kerüljenek, de meg kell állítani a mostani népirtást még mielőtt túl késő.

Ne hagyják félrevezetni magukat, és hogy hatalmába kerítse Önöket a félelem, és ne hagyják, hogy magával ragadja Önöket ez az alacsony frekvencia, és tudniuk kell, hogy nem vagyunk egyedül ebben a küzdelemben, fel kell ébredni és mindannyiunknak összefogva együtt kell harcolnunk ez ellen az orvosi zsarnokság ellen.